עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yehudaa,

שלום לכולם מצאתי אצלי בבית את הממיר הזה XITEL MD PORT DG2 הוא ממיר USB TO OPTIC TOSLINK הוא יצא בשנת 2001 בערך והייעוד שלו היה לחבר את המחשב למיני דיסק לצורך העתקת שירים אמרתי ננסה לחבר אותו לDAC אולי יעבוד ( בתור ממיר USB TO OPTIC TOSLINK) ואכן עובד מצוין גם בווינדוס ויסטה וגם בווינדוס 8 הוא PLUG AND PLAY ולא צריך שום דרייבר . הוא מופיע בהתקני הקול בתור כרטיס קול חיצוני שומעים מצוין הקטע שחששתי ממנו אני שומע רק FLAC והשאלה איך הוא מעביר את האות ל DAC ? האם הוא עושה כיווץ לסאונד כמו שהיה נהוג במיני דיסק ? או שמעביר את האות ללא כיווץ בתור LOSSLESS ? מישהו יכול לענות על השאלה הזאת ? http://te…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by imons,

יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. יש לי בעמדת עבודה 3 מחשבים- שלושתם מחוברים ב KVM שתומך גם בסאונד. רמקלים קריאטיב- 5700. באחד מהמחשבים- לוח אסוס P5B - לאחרונה התחיל רעשים מעצבנים-כששועים מוזיקה- אלה כמו רעשי חשמל, תוך כדי המוסיקה. כאילו רעש של "מגבר שנשרף". מכירים ? זה לא הרמקולים, כי בשאר המחשבים שומעים מצויין. זה גם לא ה KVM- החלפתי מיקומים. זה התחיל לפני כמה חודשים- אבל ממש "בקטנה" , עכשיו זה ממש מרגיש עד כדי מצב שלא ניתן כבר לשמוע אפילו רינגטון... מה הבעיה? הלוח ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש

6. Started by idanra,

שלום. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר. הבנתי שיש למחשב יציאת SPIDF אבל היא לא יציאה DEDICATED אלא היא אותה יציאה של S-VIDEO. השאלה איך אני מוציא את האודיו הדיגיטלי מהS-VIDEO , או בקיצור איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הS-VIDEO לרסיבר שלי בשביל להעביר קול בסראונד. אשמח גם שתגידו לאן בדיוק אני מחבר ברסיבר עצמו, כי יש שם איזה מיליון חיבורים ככה שאני לא בטוח. תודה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by Elad91,

צריך המלצה לאוזניות בתקציב 200-300 למוזיקה, שיהיו אוזניות נורמליות (לא אוזניות כפתור, In ear), שיהיו נוחות, ולא גדולות מדי. תודה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by XMB,

אהלן, רכשתי את הסט הנ"ל בהמלצת כמה אנשים כאן, גם היה מחיר דיי טוב 170$ (אני מתגורר בארה"ב), בכל מקרה לפני כן היה לי בזכות ולא בחסד והם עדיין חיים רמקולים Creative 5200 5.1 כ-8 שנים. איכות הבאס בין השניים אין מה להשוות, ה 5200 לוקח ללא כל ספק, הווליום של ה A2 בהחלט דומיננטי חוץ מכך אני לא רואה שום יתרונות, הסאונד ב 5200 פשוט טוב יותר, נעזוב את זה שהרמקולים הם 5.1 למרות שאני שומע רק מוזיקה שמעו בהם מדהים גם באחוריים (ישבתי שעות על הקינפוג עד שיתאים לחלל שהם נמצאים כדי שיריגישו אותם בכל סאונד ששמים במחשב), הבאס ב 5.1 היה שמיים וארץ מה A2. יש לציין שאין לי כרטיס קול או און-בורד יש לי Creative XtremeMusic 7.1 (דגם מקביל ל GAMER). בכל מקרה בגלל שאני לא משחק במשחקים ולא רואה כמע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by israel-dadon,

שלום, אני צריך המלצה לרמקולים טובים בתצורת 5.1 עם סאב וופר במחיר זול לא במחירים מטורפים תודה.

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by ilay22,

מאוד חשובה לי איכות הסאונד של הנגן! יש נגנים עם סאונד יותר טוב מאיפוד? עדיף שיהיה קטן ועם לא פחות מ 60GB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by s7rmt,

מי שהוא שמע על 7.1 זה ארבע רמקולים מאחור שלוש מקדימה+סאב בופר שמעתי זה יצא בארצות הברית האם שי את זה בארץ? אם שי איפה ניתן להשיג איפה? מה המחיר של זה? ואם אין בארץ מי שהוא יכול לבדוק..... מתי זה יגיע וכמה בערך זה יעלה....

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by theking7,

שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by shtrum,

שלום . יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה שנים וחשבתי לשתף אתכם בתופעה המוזרה הזו ואולי למצוא פתרון. לפני 4 שנים קניתי מחשב. במחשב לפניו היה לי כרטיס טלוויזיה שעבד בצורה טובה, וגם מצלמת אינטרנט פשוטה שעבדה עם המחשב. במחשב החדש הזה, התקנתי את מצלמת האינטרנט, המחשב זיהה אותה, הייתי יכול להשתמש בה בתוכנות כמו מסנג'ר, אבל כשניסיתי (כמו במחשב שקדם לו) לדגום איתה בעזרת ה-MOVIE MAKER הוא החזיר לי אלרט, שאין שום חומרה שמאפשרת לו לדגום. במקרה של כרטיס הטלוויזה. התקנתי אותו והמחשב זיהה שמדובר ב"רכיב מולטימדיה חדש" אבל כשאני מנסה להתקין את הדרייוור המקורי מהדיסק, הוא אומר לי שהוא לא מוצא את החומרה הזו על המחשב שלי ולא מתקין בכלל את הדרייוור למחשב. זה קרה לי עם שני כרטיסי טלוויזיה שונים. בעבר…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי בטלויזיה חיבורים: RCA, Composite, S-Video. ה COMPOSITE זה חיבור ל שלוש בננות Red Green Blue. ובדי וי די יש גם את כל הסוגים, אז איזה מהחיבורים עדיף להשתמש?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by mr.bigglesworth,

תגידו איזה רמקולים יותר טובים? אני מילתלבט ממש הרבה זמן תודה מראש http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 או http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS4121&sID=2 שתיהם אותו מחיר פחות או יותר בבקשה תענו לי זה חשוב

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום רב אשמח מאוד לקבל בבקשה המלצה על כרטיס קול פנימי, דו ערוצי, איכותי ביותר, למחשב עם חלונות 10. המחשב יחובר למגבר סטריאו איכותי וישמש כמקור לשמיעת מוסיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

מחוברות ל COWON D2. אשמח לשמוע את עצתכם, תודה[br]פורסם בתאריך: 4.11.2009 בשעה 12:38:07 זה בסדר, כבר אין צורך. ביקשתי מהן יפה והן נפתחו לבד... עיצה לרוכשים בעתיד - מלבד זה שהן יושבות מדהים בתוך האוזן, ובעלות טווח ביניים-גבוה מכובד, הן לוקות בנמוכים שזה פשוט מבחיל. מקווה שזה ישתפר עם הזמן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Gil28,

גודל 26?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. שלום חברי המלומדים למישהו יש המלצה לאוזניות טובות במחיר הנ"ל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by orrm,

שימו לב: מחיר אינה מגבלה מבחינתי אז ככה: אני קונה עכשיו כרטיס קול חדש ואני מתלבט מה לקנות: Creative SoundBlaster Audigy Platinum או Hercules GameTheater XP יש לי בבית רמקולים של קריאטיב: Creative Cambridge SoundWorks Digital 2500 DTT או משהו כזה אז יש לי כמה שאלות: 1. איזה כרטיס יותר טוב? 2. אם אני קונה את ההרקולס - אני עדיין צריך את הרסיבר של הרמקולים המקורי (כי ראיתי שאפשר לחבר ישירות מאחורה) 3. מה יעבוד יותר טוב עם הרמקולים? תדוה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IxSrPpTUq,

היי... תראו, אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים בעיקר ולמעט סרטים... חובה שהן יהיו כמה שיותר אטומות לרעש רקע שיש לי בחדר... התקציב כ-350¤, לא לעבור אותו, ואני חשבתי על הזלמן שמגיעות עם המיקרופון, ראיית שהן אטומות דיי טוב, כוללות את המיקרופון שתולים בצד, והן 5.1, יענו לא בדיוק 5.1, אבל יש בהן 6 רמקולים לעומת המדוזה עם ה-4.... והדיוק זה מה שהכי חשוב לי... בא לי אוייב בצד ימין אחורה, אז אני לא אתבלבל וישר אפנה ימין אחורה, תודה מראש, אור ...

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה. חשוב לי שלא יהיו כל מיני רעשי רקע גם כמסתובבים ברחבי בחדר. מה אתם אומרים על Lexus DH100 ? שאפשר להשיג ב-~500 ש"ח? ואולי על Hama FK966 ? תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  25. תודה לעונים, http://www.alessandro-products.com/headphones.html

• 5 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.