אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, ברשותי מחשב ישן (P4 2.4) ששדרגתי למטרות לכידת וידאו. המקום שאני קונה ממנו את הציוד שלי הציע לי כרטיסי TV של ג'יגה בייט מהסוגים הבאים :Gigabyte GTP5100 TV Card PCI או Gigabyte GTP6000 TV Card PCI + FM מטרתי היא לכידה לא ב- HD תוך כל האפשרויות הרגילות של DVR - הקפאת תמונה, הקלטה וכו'. האם מישהו מכם מכיר את הכרטיסים ויכול לחוות את דעתו לגבי כדאיות, כמו כן האם יש כרטיסים אחרים של ג'יגה בייט שאתם ממליצים עליהם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע ברכב רמקולים של pionner 330w 3-way (הסדרה הכחולה) ואני מקבל היום גם סאב וופר 12 אינץ 600\800 וואט , אני לא סגור על זה. ושל חברת pioneer\sony גם כאן אני לא סגור על זה :\ בכל מקרה , אני צריך מגבר , עכשיו חשבתי או להביא שני מגברים חלשים יחסית ופשוטים ואז מגבר לרמקולים ומגבר לסאב (הרמקולים הקידמיים לא צריכים הגברה ) או להביא מגבר אחד חזק , ולחבר שתי יציאות ממנו לרמקולים ושתי יציאות לסאב (זה אפשרי , נכון?) התקציב לא גדול ממש , ואני לא מתכוון להשקיע כל כך הרבה... אז בואו נשאר באיזור ה 700 ומטה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לכם המלצות? המחשב מחכה רק לכרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך ואף יותר! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אז מה זה בעצם הדבר הזה שנקרא כרטיס קול מובנה? החברה בHardware Secrets פרסמו כתבה שמסבירה איך עובד הכרטיס קול (לא ממש) המובנה על הלוחות אם שכולנו משתמשים בהם (המסכנים בינינו). How onboard audio works: http://www.hardwaresecrets.com/article/28 מה שלא ידעתי זה שה"כרטיס קול" זה סתם שבב גישור שממיר בין מידע דיגיטלי לאנלוגי. הם גם פרסמו רשימת השוואה בין כל סוגי הcodec האלה: http://www.hardwaresecrets.com/article/520 ויש עוד קצת מידע מעניין במחלקת audio שם באתר.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי רעש מעצבן מהרמקולים ואני לא מבין למה, יש לי כמה סיבות למה לא: 1:דרייברים-התקנתי גם לכרטיס וגם ללוח את הכי חדש. 2: כבלים- החלפתי. בכל מקרה זה מוזר כי זה רק שאני מפעיל תוכנה או WINAMP או משחק כי כאשר אני לא לוחץ כלום אין רעש. וגם ב"צלילים" בלוח בקרה שיניתי ל NO SOUND. ככה שאני ממש אובד אצות לגבי הרעש המעצבן הזה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אולי אני אצליח להוריד אותו גם ל-350 האם כדאי לי לקנות את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני אסביר לכם את המצב שלי, יש לי חנות ספורט שבה אני מוכר נעליים, כל לקוח שבא אני רוצה לצלם אותו רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב הנייד שבחנות בכדי לראות את מה שצולם בslowmotion בשביל ניתוח טכניקת ריצה על מנת שאוכל לייעץ לו על הנעל הכי מתאימה לו. בשביל זה יש לי מחשב נייד עם כניסות USB Firewire1394 S-video, במחשב יש תוכנה בשם Dartfish לניתוח וידאו, יש לי מצלמה DCR-DVD308E של סוני דיגיטלית אשר שומרת על DVD סרטונים שצולמו עליה, בעצם מה שאני צריך הוא לצלם את האיש רץ על המסילה ולהעביר את זה למחשב ישירות בכדי לנתח בעזרת איזשהי תוכנה בslowmotion (אני יכול לוותר על הDartfish אם יש תוכנות יותר טובות או שהיא לא מאפשרת זאת ויש תוכנות אחרות שדרכם אפשר). זה צריך להתצבע במהירות הכי גב…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב לחבר שמתחיל קצת ליצור מוזיקה אני מחפש לו כרטיס קול טוב לעריכת מוזיקה הוא עובד הרבה עם QBASE באמת שאין לי מושג בכרטיסי קול ואשמח לקבל עזרה מקצועית גם לגבי איזה מעבד לקנות (כפול ליבה או מרובע ליבה וכמות הזכרון שצריך) מה שכן אמרו לי הרבה על כרטיס שנקרא JULIA ??? אין לי מושג מהו הכרטיס אבל אשמח להסבר. המפרט שהרכבתי ללא כרטיס קול מצורף בתמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עורף, בסגנון כזה: * כאילו שהמוט המחבר הוא מאחורי הראש... השימוש שלהם הוא לגיימינג כעיקרון, יש לי מקסימום 300 שקל להשקיע, מה יש לכם להציע ? אני מצאתי את זה סוני אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= ומצאתי גם את אלו של לוג'יטיק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683 מה דעתכם עליהם ? ואם יש משהו יותר טוב מהם במחיר? ועכשיו נעבור למערכת X530, אני כנראה בקרוב אקנה אותה, האם היא איכותית ושווה ת'כסף ? או עדיף ללכת על מערכת לא 5.1 אלה 2.1 או 4.1 יותר איכותית ? התקציב הוא 550 שקל מקסימום. תודה על העזרה, טימור.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התקנתי במחשב כרטיס טלויזיה במטרה להמיר קלטות וידאו לדיסקים של DVD ע"י מצלמת וידאו. אני משתמש בתוכנה WINDVR וכשהתחלתי להקליט מהמצלמה קטעי וידאו והפכתי אותם לקבצים נוצר מצב שאין לי סאונד... איך אני גורם לקובץ להיות בעל סאונד?!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, עקב רעשים בלתי פוסקים מכרטיס הקול שלי כרגע (AUDIGY 2 ZS על VISTA 64) החלטתי לקנות כרטיס חדש. ראיתי שהכרטיסים של ASUS מאוד מוצלחים, ואני לא רוצה לקנות כרטיס של CREATIVE (אני יודע שהצ'יפ של ASUS מגיע מCREATIVE). בכל מקרה, אני לא יודע בדיוק איזה לבחור. יש לי רמקולים 2.1 במחשב ואני משתמש בו בלעדית למשחקים (בשביל סרטים כרטיס האון בורד שלי מחובר אופטית לרסיבר). הגעתי לכאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Soundblaster&DB135650=1175077 ונתקעתי. אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי אותם לפני כשבועבמחיר של 350 שקלים, אני מאוד מרוצה מהם, הם נותנים צליל נקי כשצריך, ובאס עמוק ואיכותי, אהבתי במיוחד בספיקרים אלה, שמאחורה נמצאת יציאה לחיבור של Bass, זה היה מאוד מתאים, אני בעלים של סאב וופר מאוד חזק, גרסא די מיוחדת של מיקרוסופט, עם בס חזק ועמוק, שמרעיד חזק חזק... חיברתי את הסאב לספיקר הראשי (היכן שנמצאת היציאה שסיפרתי עליה), וקיבלתי מערכת שמע מאוזנת, חזקה, עם צליל נקי ומדויק ובאז עמוק ואיכותי. כפתור מסתובב אחד (פוטנציומטר) ששולטט בTONE, לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלו... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-