עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Mind_Reflection,

אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?

2. Started by motorishta,

חיברתי רסיבר למחשב יש לי כרטיס קול של קראטיב לאייב 5.1 מהפשוטים הרסיבר מחובר אצלי על כבל אדום לבן שמתחבר אליו מן מפצל שיש לו יציאה כמו של אוזניות. עכשיו כל סרט שאני שומע הוא באיכות קול זוועתית!! תנסו לדמיין למשל שאם יש צליל של באס אז זה נשמע כאילו שהטוויטרים מוציאים באס. ממש על הפנים! זה קורה גם כשאני שומע הכי בשקט שיש. מה הבעיה לכך? איך אפשר לפטור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. אני מתכוון ללוחות עם כרטיס קול מובנה , השאלה היא לא על תמיכה במשחקים , רק איכות סאונד אני מתכוון לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe ויש לי את הכרטיס קול Audigy2 ZS , באיזה אופצייה עדיף להשתמש ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. יש לי שני מחשבים לשניהם יש כרטיס קול אך לצערי יש רק זוג אחד של רמקולים אפשר אם בקר מיוחד לחבר את שניהם(אם בכלל יש כזה) ואם יש אני צריך לדעת איך קוראים לבקר/מחבר הזה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by usdl,

לפני שאני קונה נגן רציתי לבדוק עוד נושא אחד. האם אפשר ב creative zen touch וב - iriver h10 לגרור ולהעתיק אליהם תיקיות כמו שהם מופיעות במחשב. והאם אחר כך אני אראה אותם בנגן ע"פ התיקיות או שהקבצים ימוינו בנגן לפי אומן דיסק סוג מוסיקה וכו'

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  6. שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש! ???

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  7. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by emilio,

שלום! רציתי עזרה לגבי רמקולים לקולנועה ביתי של 5.1 תקציב שלי בין 2.5K ל 3K. רק לא רמקולים של מחשבים. יש לי רסיבר של ----> http://zap.co.il/model.asp?model_id=472524 דרך אגב מה אתם אומרים לגבי טלויזיה הזה. -----------> http://zap.co.il/model.asp?model_id=418112

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by smulikon,

קניתי את הטלויזיה הזו. כמובן LCD. חיברתי אותה למחשב בחיבור רגיל של מסך מחשב (לא DVI). אני רואה איתה סרטים בסבבה אבל כשיש קטעים מהירים בסרט התמונה מתעוותת- כאילו לא מצליחה להספיק להתעדכן בפרטים ורואים קפיצות על המסך. זמן התגובה של המסך הוא 8 מילישניות. הבעיה הזו נוצרת רק כשאני מחבר את המחשב.. כשרואים סרטט למשל רגיל מהממיר זה לא קורה. למישהו יש פיתרון? אולי זה קשור להגדרות של הכרטיס מסך? יש לי X800 GTO2 אם זה רלוונטי. :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by Slash87,

טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD קטנה בגודל "20 אין לי שום מושג לגבי הספסיפיקציות שהיא צריכה בשביל להיקרא טובה.... זאת אומרת..אני לא יודע איזה רזולוציה נחשבת טובה לטלויזיה בגודל כזה, בהירות, ניגודיות, קצב רענון וכד' אבא שלי ראה את הטלוויזיה הזאת: http://hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=20LCD&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=115 ומאוד אהב את המראה שלה... היא נחשבת לטלוויזיה טובה? מהם הקריטקריונים לטלוויזית "LCD 20 טובה? בתודה מראש ניר

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by knight17,

מצאתי את הנגן הנ"ל:http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=2 יש לו נפח של 30GB וזה מתאים לי. עכשיו יש לי כמה שאלות: א. הוא טוב? ב. הוא תומך או יתמוך בשפה עברית? ג. הוא חייב תוכנה בשביל להוריד שירים או שהוא מעין דיסק קשיח נייד? ד. יש לו איזה קטע של אבטחה של שירים מקוריים מנאפסטר או השכרת שירים או משהו כזה מלוכלך? המחיר שלו הוא 1466 שח שנראה לי סביר ביותר בתודה, זיו

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by ameer_a7,

שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. אוקיי ברשותי הנגן FOXDA MP3 PLAYER 256MB , האוזניות שקיבלתי זה האוזניות הקטנות האלה שדוחפים לאוזן, הם לא נוחות לי באוזניים אז אני רוצה לקנות אוזניות גדולות יותר. חשוב להגיד שאני רוצה אך ורק אוזניות עורף ולא קשת! והתקציב שלי זה עד 70 שקלים... לא חשוב לי שישמעו מצויין, רק שישמעו סטריופוני ובצורה סבירה לא משהו של מקצוענים... תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by Elvenking,

היי.. אני מעוניין לקנות Logitech® X-530 ורציתי לדעת איך היא אם מישהו מבין... אני מתלבט בגלל שיש לה איזשהי שיטה שונה מהרמקולים הרגילים..http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2,CONTENTID=9067 אם מיהו מבין אז שיכתוב לי.. וגם רציתי לדעת איזה כרטיס קול טוב אבל זו יכול להתאים לכזאת מערכת.// ,usv////

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by roei88,

יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה

23. Started by elad-r,

אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by sgeva2001,

איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב ועל מסך ה- TV? בתודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  25. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים