אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
:'( אוקי אז ככה... שלום אני איילין... ורציתי לשאול אותכם...אני מחפשת כבר שנים..!!!-(חודשים) נגן mp3 שיהיה 4 גיג'ה בסביבות ...900 שקל.. תגידו -תעזרו לי...אם אפשר למצוא כזה מכשיר...ואם לא... עדיף שאני יפסיק לחפש... ~תודה מראש~ P&L AYLIN
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי קול במחשב, אחד מובנה והשני בפני עצמו... יש אפשרות ששניהם יעבדו ביחד בו זמנית ?? ואם כן איך עושים את זה??? ואם יש אפשרות לעשות את זה דרך הווינדוס או שצריך תכנה מיוחדת בשביל להגדיר את זה???
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה משמש החלק הזה ומה מגיע בחבילה איתו לחץ כאן וגם אם אפשר תמונה על ה"חבילה" הזו שמגיע עם המוצר הזה ?CREATIVE 7.1 Audigy ZX ופרטים טכניים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז מה זה בעצם הדבר הזה שנקרא כרטיס קול מובנה? החברה בHardware Secrets פרסמו כתבה שמסבירה איך עובד הכרטיס קול (לא ממש) המובנה על הלוחות אם שכולנו משתמשים בהם (המסכנים בינינו). How onboard audio works: http://www.hardwaresecrets.com/article/28 מה שלא ידעתי זה שה"כרטיס קול" זה סתם שבב גישור שממיר בין מידע דיגיטלי לאנלוגי. הם גם פרסמו רשימת השוואה בין כל סוגי הcodec האלה: http://www.hardwaresecrets.com/article/520 ויש עוד קצת מידע מעניין במחלקת audio שם באתר.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הזזתי קצת את הרמקולים בחדר והיה לי בעיה עם הכבל הקודם שחיבר את הרמקולים אז החלפתי כבל מאחר ולא היה לי כבל מספיק ארוך השתמשתי (זמנית) בכבל של חשמל.... מה ההשפעה שלו על איכול הסאונד? כי זה נשמע לי קצת יותר עמום (הבאס מרוח כאילו) אבל לא כזה הבדל רציני וזה לא פוגע ברמקולים או משהו נכון?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 5.1 למחשב בתקציב של כ- 1300 ש"ח (גמיש). שימוש: 50% למשחקים, 40% לסרטים ו- 10% למוסיקה. עדיפות לרמקולים המתחברים לכרטיס קול (לא USB), בעלי כניסה לאוזניות ובעלי שלט (לא חובה אלחוטי). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול רגיל במחשב (מובנה בלוח אם) Realtek AC`97 והיה לי DVD עם 5 רמקולים של 5.1 המחוברים אליו.מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותם למחשב? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מצאתי את הנגן הנ"ל:http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=2 יש לו נפח של 30GB וזה מתאים לי. עכשיו יש לי כמה שאלות: א. הוא טוב? ב. הוא תומך או יתמוך בשפה עברית? ג. הוא חייב תוכנה בשביל להוריד שירים או שהוא מעין דיסק קשיח נייד? ד. יש לו איזה קטע של אבטחה של שירים מקוריים מנאפסטר או השכרת שירים או משהו כזה מלוכלך? המחיר שלו הוא 1466 שח שנראה לי סביר ביותר בתודה, זיו
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב כולל כרטיס TV PVR150MCE מערכת הפעלה ויסטה כולל מדיה סנטר מכשיר טלויזיה CRT ממיר של חברת YES מערכת הגברה של סוני השאלה ,איך אני מחבר את כל הבלאגן הזה למשהו מועיל תמיר
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-