עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by godis,

השגתי רמקול של מערכת סטריאו מחבר. עכשיו לרמקול יש יציאה כמו של אוזניות ורמקולים רגילים. חיברתי את הרמקול למחשב ושומעים ממש ממש חלש רק שאני שם על העוצמה הכי גבוה שומעים "בסדר" מה אפשר לעשות בשביל להגביר את העוצמה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. שלום יש לי את המערכת רמקולים שלי לוג'יטק Z-640 עכשיו אני כבר שנתים מפנטז על Z-5500. אבל המחיר בשמיים. הכרטיס קול שלי הוא Onboard הלוח אם שלי הוא במפרט. עכשיו עם אני אקנה כרטיס קול איכותי יותר, אני אשמע יותר טוב 5.1? כי ברמקולים האחוריים, לא שומעים לצערי כלום. כמעט. התקציב לא נקבע, אבל לא יקר לכרטיס מסך. השימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה. הרבה סרטי DD\AC3\DTS. תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. כותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by ZUMARA1,

טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by Mind_Reflection,

אני לא מבין איך הנושא הזה לא עלה עדיין אז אם לא עכשיו הוא יעלה וינאמס כבר הוציאו נגן שתומך ב 5.1 בעזרת מקודד שנקרא aacplus אבל לא הצלחתי למצוא שום שיר שעובד עם המקודד הזה בסראונד ?

7. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  8. אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by kobi_af,

יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by cooper,

לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD לחדר בגודל של 20-21 אינצ' זה נראה לי מספיק... התקציב הוא 3000 ש"ח בערך... תוכלו לתת לי המלצה לטלויזיה כזו שתהיה גם מחברה טובה ולא סתם חבר מדבקה תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by davidsn,

שלום. אם לא שמתם לב, אני חדש פה. מגיע מפוקט (הקרדיט לאופק וקנין- PIKA007 בשבילכם). לעניין- אני מחפש לקנות אוזניות לנגן אייריבר H10 שלי. מכיוון שהאוזניות לנגן נייד שעוצמתו לא גבוהה גם מול נגנים אחרים, אני צריך אוזניות עם התנגדות נמוכה. נראה לי ש 32 OHM זה המקסימום האפשרי. עד היום השתמשתי בסנהייזר OMX70, לאחר מכן AKG K26P ולפני כמה ימים קניתי גם SENN HD202 שהן בעיקר למחשב ופחות לנגן. אני מחפש משהו עם איכות מעבר ל AKG שיש לי היום. הן טובות, אבל ככל שעליתי ברמת האוזניות, גם הדרישות שלי עלו. אני מעוניין באוזניות קשת, עדיף סגורות. שומע בעיקר רוק (להקות לדוגמא- סינרגיה, אינפקציה, evanescence, queen). תקציב- אזור ה 500 ש"ח. יכול גם לחרוג למעלה. מקווה להשתלב ולעזור בפורום ככל יכו…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by bg26,

יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…

15. איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. כניסת PL נקבה שמקצרת את עצמה כאשר אין בפנים כבל PL... מחפש כזה לאולפן הקלטות, חובה שיהיה סטריאו, בכמות של כ-100 יחידות... אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות כאלה אז זה יהיה מצויין.... מבחינת מחירים - כמה שיעלה-יעלה, לא צריך אותם מצופי זהב, אבל משהו איכותי! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. אני צריך המלצה על רסיברים של 5.1 ערוצים שבאים עם כניסות ויציאות hdmi בינתיים ראיתי את הדגם הזה של onkyo מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=575968

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by Silver Dragon,

חשבתי על הלוג'יטק... שמעתי אצל חבר שלי את ה X-210 והם נשמעים מעולה, אז חשבתי ללכת על ה X-230 בגלל שהתקציב מאפשר לי את זה, מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by Blue Eyes,

רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לרמקולים Creative T5900 ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות במחיר הכי נמוך (בבקשה בבקשה, אל תשלחו אותי לזאפ כי האתר הזה לא מציג את כל האפשרויות הקיימות) קראתי בפורום הזה ובמקומות אחרים שאנשים קנו את הרמקולים האלה ב-700 ¤ ואני מחפש משהו במחיר הזה בערך. אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by Trooper-Flax,

קניתי את הנגן והוא מגיע אליי מחר מחו"ל וקראתי בפורום הרבה ביקורות שהאיכות סאונד לא משהו אבל מבחינת העוצמה של הסאונד, ורציתי לדעת לאחד כמוני שלא מפוץ את האוזניים בפול וויליום, אם האיכות טובה?(בלי קשר לעוצמה.)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  22. MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים