אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
דור חמישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371689 רביעי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128544 שלישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20359
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לרמקולים Creative T5900 ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות במחיר הכי נמוך (בבקשה בבקשה, אל תשלחו אותי לזאפ כי האתר הזה לא מציג את כל האפשרויות הקיימות) קראתי בפורום הזה ובמקומות אחרים שאנשים קנו את הרמקולים האלה ב-700 ¤ ואני מחפש משהו במחיר הזה בערך. אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האלן לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות לאמא שלי בסביבות ה-100 שקל. היא צריכה את האוזניות בשביל ריצה קלה\הליכה על ההליכון כך שהן צריכות להיות בעלות חוט ארוך ולהיתפס טוב טוב על האוזניים... מחכה לעצותכם! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שני רסיברים שראיתי בחנויות היום.. ההתלבטות שלי זה אם כדאי לקנות 5.1 היום או שעדיף לחשוב על העתיד ולקנות 7.1 ואם 7.1 אז אם ההספק שאפשר להשיג במחיר עד 2300 שח או שעדיף לקנות פחות מ-7.1 יותר עוצמתי http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=587250 ימהה http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Amplifier&model_id=501429 מרנטז וזה עוד אחד שלא ראיתי בחנויות אבל אולי גם אופציה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=469714 פיוניר. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים ישנים של חברת JBL דגם XE-2 תוצרת דנמרק. לאחר שקראתי את המאמר בנושא "מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי", כאן באתר, התחלתי להתעניין בנושא הזה. כאשר הסרתי את הרשת מחזית הרמקולים, גילית כי הם בנויים משני אלמנטים בלבד כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת. כפי שכבר הספקתי ללמוד, רמקול איכותי אמור לכלול 3 אלמנטים. השאלה שלי היא, עפ"י מה שניתן לראות מהתמונה, איזה אלמנט חסר ברמקול? והאם יש אלמנט אחד אשר מתפקד עבור שני אלמנטים, כלומר מפיקים תחום תדרים רחב יותר? תודה לכל העוזרים! :ylsuper: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה ipod shuffle בארה"ב, ואני מנסה לעזור לה כאן בהעברת שירים למכשיר. בלי "למה היא קנתה אייפוד שאפל וכל השטויות האלו." אני פותח את האייטונס, ומשם, איך אני מעביר שירים? יכול להיות שזאת בעיה עם הגנת הפרטיות של האמריקאים? אם כן, איך אני פורץ את זה? תודה לעוזרים. אה, ואני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יהיה הבדל מבחינת סראונד, לא איכות קול אם יש לי כרטיס קול מובנה או 5.1?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-