אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אחרי שקראתי הרבה ביקורות אני עדיין מתלבט בין SPEED LINK Medusa 5.1 ProGamer Edition http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5486 Speed Link Medusa 5.1 Home Edition עכשיו עשיתי לי רשימה של יתרונות של כל אוזנייה ואני אשמח לקבל תוספות שלכם אז ככה: PROGAMER: -עולות פחות 120 שקל -אטומות לרעש+לא מחממות את האוזניים (רוב הזמן יש כל הזמן טלוויזיה בחדר שאחי או אחותי רואים וזה די מציק לי) -תיק נשיאה מגניב,אני לא מפספס לאן פארטי כשיש, למרות שזה ממש לא יותר מפעמיים-שלוש בשנה, ולכן זה לא יתרון כזה משמעותי. HOME EDITION: -דגם משוכלל יותר שהופקו בו הלקחים של PROGAMER -מגבר שבנוי עבור האוזניות במיוחד שנותן יתרון ענק על אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות JVC-HA-G101 והכבל שלהם ניקרא לי ואני צריך אחד חדש אפשר קישור למקום שמוכרים או לאיזה חנות
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים של מערכת סטאריו ואני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אותם למחשב? כל רמקול שני חוטים אחד שחור אחד אדום. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיית LCD טובה עד 6000 ש"ח בחדרה. צבע כסוף... 37 Inch תודה D:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל שיהיו אוזניות כפתור ושיהיו אמיונות ואיכותיות.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם אז, קניתי לי Creative 5200 5.1 הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear. יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >: תודה מראש, אביב.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי IRIVER מדגם iHp-120 והייתי מאוד מרוצה ממנו. ואז לא מזמן משהו קרה לו, הוא לא מנגן את כל השירים, כשאני שם איזה שיר מסויים הוא חושב ואז הוא מעביר לשיר הבא ועושה את אותו דבר, בחלק מהשירים הוא מנגן וחלק הוא לא. עשיתי לו פורמט אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי וירוסים וזה גם לא בעיה בשירים או בפורמט שלהם. שלחתי את זה גם לחנות שיבדקו והם אמרו שהשירים פועלים. צריך עזרה דחוף!!! תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עד 800 שקל בערך שיהיה בין 1G לבין 512 זכרון, תודה רמאש.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד את הfirmware משהו יכול לתת לי לינק ואיך אני מתקין אותו על המכשיר עצמו?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
תראו אני רוצה לקנות אוזניות לMP3 רגילות קטנות לאוזן לא שנכנסות IN EAR רגילות אני צריך למכון כושר והדרישות הם עד 150 שקל עם ווליום גבוהה ובאסים איכותיים אז עם יש בבקשה תעזור לי כי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים ישנים של חברת JBL דגם XE-2 תוצרת דנמרק. לאחר שקראתי את המאמר בנושא "מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי", כאן באתר, התחלתי להתעניין בנושא הזה. כאשר הסרתי את הרשת מחזית הרמקולים, גילית כי הם בנויים משני אלמנטים בלבד כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת. כפי שכבר הספקתי ללמוד, רמקול איכותי אמור לכלול 3 אלמנטים. השאלה שלי היא, עפ"י מה שניתן לראות מהתמונה, איזה אלמנט חסר ברמקול? והאם יש אלמנט אחד אשר מתפקד עבור שני אלמנטים, כלומר מפיקים תחום תדרים רחב יותר? תודה לכל העוזרים! :ylsuper: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי LCD חדשב 32 של LG FULLHD יש לי בעיה שרואים גלים על המסך זה במיוחד בולט בצבעים כהים אפור למשל. למישהו יש פתרון? לפי מה שהבנתי זה לא קשור לטלויזיה עצמה תודה לעוזרים. לפי מה שראיתי זה יכול להיות תלוי בכבל אם הוא לא באיכות טובה(DVI) י שמצב?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב ועל מסך ה- TV? בתודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איךך מחברים מגבר אף פעם לא ראיתי מגבר רק בתמונות אני יודע שאת האוזניות מחברים למגבר אבל את המגבר לאן מחברים אני יכול לחבר את המגבר לh340? הסתדרתי התקשרתי לאודיו פידלטי רק שאלה אחת אם יש לי h340 אני מחבר את המגבר לכניסה של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-