עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IAF.ofek,

משתלם לקנות את הסאנדיסק סאנסה ב-785 ש"ח? זהו המחיר הזול ביותר בזאפ (החנות היא פוטופילם) והמשלוח חינם. אני בודק את המחיר של הנגן כבר חודש בצורה יומיומית בזאפ זהו המחיר הכי נמוך,יש מצב שהמחיר יירד עוד יותר?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by mena,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות ב200-250 שקל למוסיקה ? מכל הסוגים... עריכה:משהו שגם אפשר להסתובב איתו בחוץ... ומי יותר טובות cx-300 או ep-630?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. יש לי כרטיס ONBOARD במחשב חדש (לוח GIGABYTE M55 Plus) כרטיס קול מסוג RealTek High Definition Audio מאז שהתקנתי את המחשב אני לא יכול לשלוט על העוצמה של המיקרופון. משהו מאוד מוזר ניסיתי להתקין את הדרייבר שוב וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? יכול להיות שמשהו דפוק בלוח שהביאו לי?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  4. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4

6. וגם ראיתי שעדיף את הגירסה האירופאית כי אפשר להשתמש במכשיר כדיסק און קי - מה זה אומר בדיוק ?? כי אני יודע שהנגן משמש גם ככונן נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by 3p,

אני מחפש רמקולים למחשב שלי, צריך שיהיו 5.1 בסביבות 500 -600 ש"ח (לא יותר מ-600) והשימוש העיקרי שלהם הוא משחקים אם כי אני רואה במחשב מידי פעם סדרות טלוויזיה וסרטים (מוזיקה לעיתים רחוקות). אין צורך בשלט אלחוטי או משהו כזה. ממה שבדקתי באתרים זה מה שהכי משתלם:Logitec X530. האם זה נכון? ועוד משהו אני צריך גם חנות אמינה וקרובה לאיזור המרכז (כפר-סבא, רעננה, פ"ת, ר"ג אם אין ברירה) אם יש לכם תמליצו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  8. Started by roei88,

יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה

9. כרטיס מסך, כרטיס קול ודיסק קשיח. כרטיס מסך עדיפות ל nvidia pci-e כרטיס ממוצע + רק שיתאים לחיבור ק"ב. כרטיס קול מינימום 5.1 וכמובן שיתאים לחיבור לרסיבר. דיסק קשיח כמה שיותר שקט כמובן ועם זאת, שיהיו לו ביצועים טובים. על מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by Ido Gabriel,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  11. Started by D-M-X,

קראתי על זה בכמה מקומותאבל אמרו שזה חרטה... אבל אז שמתי לב שפתאום המחירים בPDA לדוגמה ירדו ובעוד כמה חנויות באינטרנט בארץ... זה בגלל שהפסיקו לייצר ויש מכירת חיסול או שסתם הורידו מחירים? רציתי לקנות בחופש אז אם זה נכון אני אקנה בשבוע הקרוב

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  12. הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

התגייסתי במרץ ואני חושב לקנות נגן mp3 כך שאני יוכל להנעים את זמני הנסיעות. אשמח מאוד אם תתנו לי המלצות על מכשירים ועל חנויות לנגני mp3. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by Dn2k,

אני אשמח לקבל קצת מושג לגבי אוזניות איכותיות בטווח המחירים של עד 200 שקל עבור משחקים ומוסיקה ואיפה אפשר לקנות בזול... ( אני מתכוון לקנות שניים אחד לי אחד לאחי... )

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  17. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by cleric,

טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  22. Started by dood,

שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by amit71,

האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by Or ei,

יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים