עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי

2. זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. אוקיי, הנה הסיפור, יש לי רמקולים 4.1 של קריאטיב, כשאני מחבר את ארבעתם לחיבורים שלהם בסאב, ואת הכבל FRONT מהסאב ליציאה הירוקה בלבד אני שומע בכל ארבעת הרמקולים נחמד. כשאני מחבר גם את הכבל REAR מהסאב ליציאה השחורה, ה2 האחוריים משתתקים במוזיקה, וכשאני עושה טסט בכרטיס קול, כמגיע התור של השמאלי האחורי, הוא דופק לי ווליום שאלוהים יודע מי נתן לו את ההוראה לזה.. והאחורי הימני בדיוק הפוך, שקט מהרגיל. מה אתם אומרים, לעזוב שטויות ולחבר רק ליציאה הירוקה את ארבעתם ?גם ככה כולם יהיו מלפני כי אין לי מקום מאחורה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by guy shapira,

היי, אני צריך עזרה בבחירת רמקולים. ההתלבטות שלי היא בין הרמקולים הבאים: soundstick, ן- FX4021. השימושים שלי הם בעיקר מוסיקה, אבל גם לסרטים ומשחקים. ועוד משהו, נראה לי שיהיה לי יותר זול להזמין מחו"ל, אז אם מישהו יכול להגיד לי כמה יעלה לי כל המיסים והמשלוחים ויכול להמליץ לי על איזושהי חנות, אני אשמח מאוד. תודה, גיא שפירא

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!

7. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by Cichlid,

היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Antigo,

אז ככה יש לי 8800GTS 640MB ו - LG 37LC53 ואני מנסה לחבר ביניהם בעזרת קבל DVI-HDMI (לכרטיס מסך עצמו יש שני חיבורי DVI ולאחד מהם כבר מחובר מסך DELL 2007WFP), הבעיה שהטלויזיה לא מגיבה לחיבור ורשום כל הזמן NO SIGNAL. מה שמוזר הוא שהמחשב דווקא כן מזהה את הטלוויזיה כי ב- NVIEW DISPLAY SETTINGS מופיע LG TV לצד המסך ואני יכול לבחור מצבים שונים כמו למשל DUALVIEW ואז לשנות אז הרזולוציה ורפרש רייט של הטלוויזיה - אבל זה עדיין לא עוזר..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by benjo30,

שלום לכולם יש לי פנל קידמי עם יצאת סואנד וusb מסתבר שרק ה usb מחובר ללוח האם והחיבור של הסואנד לא יש דרך לחבר אותו ואם כן לאן לוח האם שלי הוא אינטל 946 תודה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by ic,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. 1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by shaharo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by Gnome,

מה דעתכם על המכשיר הזה? האם הוא טוב והאם גם הוא יכול לתמוך בכתוביות, לפני או אחרי עידכון מליונטוורק... לפני הניתונים שלו הוא נראה אחלה של דבר אז מה אתם אומרים הוא באמת טוב? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by ZismeN,

היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  20. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by Yonatan-A,

ידידה שלי קנתה ipod shuffle בארה"ב, ואני מנסה לעזור לה כאן בהעברת שירים למכשיר. בלי "למה היא קנתה אייפוד שאפל וכל השטויות האלו." אני פותח את האייטונס, ומשם, איך אני מעביר שירים? יכול להיות שזאת בעיה עם הגנת הפרטיות של האמריקאים? אם כן, איך אני פורץ את זה? תודה לעוזרים. אה, ואני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. Started by פייכלה,

אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by gilad_mos,

שלום אני משתמש בRealtek AC97 וכשאני רוצה להקליט סאונד (או אפילו לדבר בסקייפ), לא שומעים כלום בהקלטה (או בסקייפ). נכנסתי לSound And Audio Properties ושם ל Voice->Voice Recording -> Volume ומשום מה אני לא מצליח לסמן אף אחד מההתקנים כדי שהמחשב יקליט ממנו. מישהו נתקל בבעיה הזו ? יודע את הפתרון? תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. מישהו אנא בתחנונים יכול לתת לי לינק או לשלוח לי לאימייל superbar@gmail.com אני מוצא כלכך הרבה נושאים ודיבורים על עברית לנגן שלי הiRiver ihp120 אבל אף לא קובץ אחד ממשי. האם קיים דבר כזה? תודה! איתן.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by arielbn,

ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.