עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by lior322,

איךך מחברים מגבר אף פעם לא ראיתי מגבר רק בתמונות אני יודע שאת האוזניות מחברים למגבר אבל את המגבר לאן מחברים אני יכול לחבר את המגבר לh340? הסתדרתי התקשרתי לאודיו פידלטי רק שאלה אחת אם יש לי h340 אני מחבר את המגבר לכניסה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by syclla,

שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך לסלון ארוך..מרחק של 5 עד 6.5 מטר, השימוש הוא לצפייה בכבלים(YES) בלבד, ובעיקר בערב. תמליצו לי בבקשה גם על פלזמה וגם על LCD.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום! רציתי לדעת למה משמש החלק הזה ומה מגיע בחבילה איתו לחץ כאן וגם אם אפשר תמונה על ה"חבילה" הזו שמגיע עם המוצר הזה ?CREATIVE 7.1 Audigy ZX ופרטים טכניים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. יש לי H340 (אייריבר) והורדתי את הFIRMWARE עם העברית ההפוכה איך אני מוחק אותו?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by LaSagna,

אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. כותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by D-M-X,

איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by neo690,

מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בצפיית סרטים באתרים, כלומר לא סרטים שאני מוריד למחשב אלא סרטים באתר עצמו, כמו בוואלה,בנענע תפוז וכו'. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפתור את זה? התקנתי מחדש את המדייה פלייר, וזה לא עזר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  14. Started by aquarius,

מה דעתכם לרמקולים הבאים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10003

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by udi,

יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by idani1983,

שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by TaVoR,

יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  19. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Peri228,

יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  22. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by e-fi,

יש לי בעיה: אני לא מצליחה לעדכן את התגים של הקבצים, התהליך נתקע לי כל פעם מחדש לפני שמגיע ל100%. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וזה עדיין לא עבד... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. דרישות נוספות: כרטיס קול שעובד על PCI רגיל. מיקרופון על האוזניות אוזניות ורמקולים יוכלו לעבוד ביחד. תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים