עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מתוך 3 תשאר אחת, מי היא תהיה? 1- Altec Lansing FX6021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 2- Altec Lansing MX5021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=MX5021 3-Logitech Z-2300 :http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=9372 אנא עיזרו... ד"א לגבי מחירים (בארץ כמובן) : Logitech Z-2300- http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 Altec Lansing MX5021 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=40050 Altec Lansing FX6021- http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 אם זה ייצא כדאי יש גם מצב להזמין מארה"ב, כי שם זה הרבה יותר זול. איתי.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by GanJaval,

הזמנתי היום את האוזניות של icemat sebiria משהו כזה ב 450 שקל עכשיו השאלה שלי אם אני ישמע טוב באיכות טובה עם הכרטיס קול של הלוח אם ואם לא אז אם יש הבדל גדול ? והכרטיס עם הלוח הוא 7.1 cmi audio config משהו

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. Started by A1eX,

מבקש חו"ד, יתרונות וסרונות של האחד מול השני, וביקורות כלליות על שני המכשירים. אציין בזאת, שאת הנגן אני צריך למוסיקה בלבד, ז"א לא סרטים ולא תמונות. אני מודה לכם מראש חברי הפורום המלומדים.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  5. אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. איך אני מחבר את היציאות האלה ללוח אם שיפעלו וגם היציאות האחוריות יפעלו, אם ליציאות שבמארז מחובר חוט עם בננות רגילות כמו של אוזניות בקצה??? זה אפשרי בכלל??? Sunbeam Samurai SILVER תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  8. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by LAPD,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. היי חברים אבא שלי טס היום (בעצם לפנות בוקר) לפריז למטרות עבודה. חשבתי על לתת לו איזה דגם של אוזניות שיקנה לי (יש לי כרגע חרא אוזניות). אני מחפש אוזניות אין איר מבודדות משני הצדדים (שלא ישמעו מה אני שומע, ושאני לא אשמע אנשים אחרים). התקציב שלי הוא 40 יורו (לצורך השוואה זה משהו שבארה"ב עולה איזה 50$ ) . חשוב לי מאוד הקטע של הבידוד והניידות! המקור שלי יהיה iPod Classic ואני אשמע לרוב מוזיקת רוק קלאסי (לד זפלין אריק קלפטון וכו'). תודה לכם! חשבתי בינתיים על הCX300 ועל הEP630 (שהיו לי והן מצוינות לצרכים שלי אבל חשבתי על להשתדרג טיפה)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. שלום חברים, אשמח לקבל המלצותיכם לרכישת מערכת למחשב הכוללת רמקולים סטריאופונים + סאב בתקציב של 350 עד 500 ש"ח בשאיפה למערכת שיכולה לספק באסים עמוקים. המחשב אצלי יושב בסלון והמטרה שהרמקולים הנ"ל יצליחו להוות גם תחליף ראוי למערכת בסלון. הרבה תודה מראש אוסטין

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. האוזניות של האיי פוד כבר לא מספקות.. הייתי רוצה אוזניות ש: לא יפלו מהאוזן.. יש בהם אפשרות לקצר את החוט (ראיתי אצל חבר שלי שמתי שהוא לוחץ על כפתור אז החוט של האוזניות מתקצר) השימוש הוא.. לשמוע מוזיקה בזמן ריצה/נסיעה אז צריך שישמעו חזק אבל איכותי.. שיהיו יפות (לא חייב) שהחנות שאני קונה בה תהיה בתל אביב ועדיף לא באינטרנט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  15. שלום לכולם רכשתי לא מזמן לוח חדש מסוג ASUS A8N-E שתומך ב - Realtek ALC850, 8-channel CODEC - Audio Sensing and Enumeration Technology - Coaxial/Optical S/PDIF out ports on back I/O כרגע על הלוח הישן היה לי כרטיס קול של FORTISSIMO 3. במה כדאי לי להשתמש? בכרטיס החיצוני או במובנה? מה טוב יותר כדי לחבר למגבר ולשמוע דרך ה 5.1 רמקולים שיש לי בבית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by UnwiZ,

לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. קניתי LCD 32 של פיליפס 720P עם 2 כניסות HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני בונה HTPC שיתחבר אליה כלומר איזה חומרה אני צריך בישביל זה ? אני יודע מה אני רוצה בכללי אבל לא יודע לייסים את זה לחלקים ספציפים.. אני רוצה רק להריץ ממנו סרטים ל LCD באיכות HD ולא יותר.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. אני צריך המלצה על רסיברים של 5.1 ערוצים שבאים עם כניסות ויציאות hdmi בינתיים ראיתי את הדגם הזה של onkyo מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=575968

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by asafsee,

שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. יש לי רסיבר של jvc rx-5032v והוא מחובר למחשב עכשיו שאני מפעיל סרט שתומך בdts בדיוידי במחשב אני רוצה שתידלק לי המנורה ברסיבר של הdts כאילו שהרסיבר יזהה מהמחשב ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה אני צריך אולי חוטים מיוחדים אני חושב שצריך לחבר את הרסיבר למחשב דרך spdif בבקשה תענו לי על זה אני חייב לדעת אם אפשר לעשות את זה !!!! תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by ameer_a7,

שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.