אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כניסת PL נקבה שמקצרת את עצמה כאשר אין בפנים כבל PL... מחפש כזה לאולפן הקלטות, חובה שיהיה סטריאו, בכמות של כ-100 יחידות... אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות כאלה אז זה יהיה מצויין.... מבחינת מחירים - כמה שיעלה-יעלה, לא צריך אותם מצופי זהב, אבל משהו איכותי! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך אני מחבר את היציאות האלה ללוח אם שיפעלו וגם היציאות האחוריות יפעלו, אם ליציאות שבמארז מחובר חוט עם בננות רגילות כמו של אוזניות בקצה??? זה אפשרי בכלל??? Sunbeam Samurai SILVER תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ברשותי רמקולים Altec Lansing ADA 890 ואני רוצה לשים אותם בפינות החדר שלי יש לי בעיה קטנה כי החוטים לא מספיקים ארוכים, אני צריך לקנות מאריכים לחוטים... ניסיתי 2 מאריכים שונים שיש לי בבית ורק אחד מהם עבד , מה צריך להיות בחוטים המאריכים כדי שהכל יעבוד ויהיה מושלם ??? אולי גם איפה אני יכול לקנות חוטים כאלה ..... תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש נגן MP3 האם מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב עם זיכרון של למעלה מג'יגה ולא יקר. מישהו יודע מה יותר כדאי IPOD MINI או CREATIVE MUVO?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות חדשות מסוג ep630 של creative עוד פעם לאחר ששלי נגנבו אחרי חצי שנה של שימוש... (לא יודע למה הזמנתי עוד פעם אוזניות יקרות כאלה בטח התמכרתי לצליל) והחלטתי שאני אעלה לכם סיקור וביקורת עליהם...(למי שאין אותם שיידע מה הוא מפסיד,ולמי שיש שייזכר למה הוא קנה) אז את הביקורת אני אעלה מחר אבל בינתיים כמה נתונים בסיסיים על האוזניות. Driver Units: 8mm Neodymium magnet transducer Frequency Response: 6Hz ~ 23kHz Impedance: 16ohms Sensivity: 106dB Cord Length: 1.2m (Oxygen-Free Copper Cable) Input Plug: 3.5mm stereo gold-plated miniplug Net Weight: 9g (without packaging) באריזה מקבלים עם האוזניות(מניסיון קודם) ארבעה אטמים במידות שונות(שניים גדולים,שניים קטנים) והוראו…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן לוח חדש מסוג ASUS A8N-E שתומך ב - Realtek ALC850, 8-channel CODEC - Audio Sensing and Enumeration Technology - Coaxial/Optical S/PDIF out ports on back I/O כרגע על הלוח הישן היה לי כרטיס קול של FORTISSIMO 3. במה כדאי לי להשתמש? בכרטיס החיצוני או במובנה? מה טוב יותר כדי לחבר למגבר ולשמוע דרך ה 5.1 רמקולים שיש לי בבית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי ארבעה רמקולי סראונד. אמרו לי שבשביל להפוך את זה למערכת טובה ( יש לי מגבר מעולה ,הבעיה היא שהוא לא מסכים לחבר מערכת "לא שלמה" ) צריך סאב. האם צריך גם סנטר ? מה תפקידו של הסנטר ? רמקולים למוזיקה בלבד, כמה אתם ממליצים לקנות לחדר (אני מניח ארבעה ) ואיזו פירמה בהשקעה של 1500 - 2000 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
דרישות נוספות: כרטיס קול שעובד על PCI רגיל. מיקרופון על האוזניות אוזניות ורמקולים יוכלו לעבוד ביחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את הערכות האלה שמעבירות תמונה וקול ממחשב לטלויזיה כמו ICTV וכאלה.. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: *מערכות כאלה אמינות? *הם פוגעות באיכות התמונה או הקול? *איפה אפשר להשיג מערכת כזו במחיר נורמלי לא כמו באתרים הנ"ל.? אשמח לשמוע ממישהו שרכש מוצר דומה לזה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר , אני משתמש בתוכנה VEGAS 5.0 מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך הצעות לטלויזיה ומערכת סאונד! אני יושב כ3-4 מטר מהמסך! אני רוצה לפחות 2 רמקולים רצפתיים וסאב!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-