אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה ipod shuffle בארה"ב, ואני מנסה לעזור לה כאן בהעברת שירים למכשיר. בלי "למה היא קנתה אייפוד שאפל וכל השטויות האלו." אני פותח את האייטונס, ומשם, איך אני מעביר שירים? יכול להיות שזאת בעיה עם הגנת הפרטיות של האמריקאים? אם כן, איך אני פורץ את זה? תודה לעוזרים. אה, ואני צריך עזרה כמה שיותר מהר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים מדפיים של מורל,מחוברים לרסיבר סאנסוי 6060 שעד עכשיו באמת סיפקו אותי: ) היום רציתי לראות איך הרמקולים נשמעים עם מוזיקה שחורה והבאס היה באמת לא משהו, בקיצור, שיחקתי עם הבאס ובמקרה, כשעברתי לכוונן את הטרבל העברתי את הבאס עד הסוף. הכל היה בסדר גמור (חוץ מהבאס המוגזם) כמובן ולא מיהרתי לתקן את זה, עד שכבר פניתי להחזיר את הבאס למצבו הרמקולים חירחרו לכמה שניות וכאילו "נכבו"! אני די מבוהל, חיברתי את הרמקולים גם ל-B ושם אין תגובה. מה שמוזר הוא שרציתי לראות אם המגבר הוא האשם בכל אז חיברתי את האוזניות וגם שם לא נשמעה מוזיקה. האם יש לכם פתרון? (כמובן שיש לי אחריות על הרסיבר, אך אין לי את הזמן והכסף לנסיעה לת"א). תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי מחשב ישן (P4 2.4) ששדרגתי למטרות לכידת וידאו. המקום שאני קונה ממנו את הציוד שלי הציע לי כרטיסי TV של ג'יגה בייט מהסוגים הבאים :Gigabyte GTP5100 TV Card PCI או Gigabyte GTP6000 TV Card PCI + FM מטרתי היא לכידה לא ב- HD תוך כל האפשרויות הרגילות של DVR - הקפאת תמונה, הקלטה וכו'. האם מישהו מכם מכיר את הכרטיסים ויכול לחוות את דעתו לגבי כדאיות, כמו כן האם יש כרטיסים אחרים של ג'יגה בייט שאתם ממליצים עליהם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס קול המובנה. אני צריך כרטיס קול עד 500 שקל שיהיה כמה שיותר איכותי. לא מחפש סראונד ולא ביצועים במשחקים. מחפש רק איכות סאונד נטו! תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי H340 (אייריבר) והורדתי את הFIRMWARE עם העברית ההפוכה איך אני מוחק אותו?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לא משו יקר מדי פשוט שיהיה תחליף לטלויזיה, שנראה טוב במסך של המחשב את הטלוויזיה ויש לי ממיר שלהוט אז צריך חיבור מיוחד או משו ?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ראשית, אני מבין שהשלט לא מצורף לנגן אך הוא ניתן לרכישה בנפרד. האם זהו אותו שלט של ה iaudio m3? והאם מישהו יודע מה מחירו? שנית, איך זה שהנגן מחזיק 35 שעות? לפי מה שהבנתי הנגן m3 מחזיק אותו מספר שעות בגלל שאין מסך על הנגן עצמו, ופתאום הנה נגן עם מסך ועם אותן שעות סוללה. בתודה מראש.. אלי.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1.הבעיה היא כשאני מחבר את הדוידי למחשב ע"י חיבור קואקסלי אחרי דקה -שניים נשמעים הפרעות רעשים ואז אחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה יכול לקרות? 2.אני רואה שמוכרים כבלים קואקסלים כפולים ז"א 2 מחברי RCA הם טובים לחיבור Stereo מהיציאה הסטנדרטית? 3.איפה אני יכול להשיג כבלים איכותיים במחירים סבירים דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס קול של קריאייטיב: CREATIVE Audigy SE 7.1 הכנסיות שיש עליו זה: כחול ירוק שחור כתום והכניסות שיש על המערכת עצמה זה: צהוב: SUB/CENT כחול: REAR ירוק: FRONT/STERO
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את כרטיס הקול הרשום לעיל--לכרטיס יש יציאה דיגיטלית שמכונה "digital i/o jack" האם תוכלו להסביר לי : א- מה זו היציאה הזו? ב- איך אני מתחבר ממנה לרסיבר לקולנוע ביתי? באיזה כבל? תודה,ערן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האתר אייבי מציג נגנים במחירים מצחיקים של 10 דולר, לדוגמא אם יש נגן במחיר 10 דולר אני מציע עליו יותר בקצת, אני יכול לקחת אותו במחיר מצחיק ממש ככה כמו שזה נשמע ? האם הם בודקים את הסחורה לפני שמציגים אותה באנטרנט האם זה בטוח לקנות משם ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות את המחבר 10 פינים (בשןרה) לכרטיסי הקול של קריאטיב כגון אודיג'י ו X-FI ? או אפילו רק את הפלסטיק (header ) שלו?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-