אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי סאב של JBL וחיברתי את הממיר למערכת השמע בזמן שיש דיבורים יש רעשים של תיקתוקים מתוך הסאב האם יש למישהוא פיתרון או הסבר לנושא?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי LCD 32 של פיליפס 720P עם 2 כניסות HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני בונה HTPC שיתחבר אליה כלומר איזה חומרה אני צריך בישביל זה ? אני יודע מה אני רוצה בכללי אבל לא יודע לייסים את זה לחלקים ספציפים.. אני רוצה רק להריץ ממנו סרטים ל LCD באיכות HD ולא יותר.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 880 gt הטלזויה היא :lg 32 30r
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של jvc rx-5032v והוא מחובר למחשב עכשיו שאני מפעיל סרט שתומך בdts בדיוידי במחשב אני רוצה שתידלק לי המנורה ברסיבר של הdts כאילו שהרסיבר יזהה מהמחשב ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה אני צריך אולי חוטים מיוחדים אני חושב שצריך לחבר את הרסיבר למחשב דרך spdif בבקשה תענו לי על זה אני חייב לדעת אם אפשר לעשות את זה !!!! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
דור חמישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371689 רביעי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128544 שלישי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20359
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ארני לקראת קניית מחשב ורציתי לשמוע את דעתכם בנוסך למחשב החדש קניתי לא מזמן טלויזיית lcd ורציתי גם לשפר לה את רמת קול ולחבר לה מערכת סראומד היום בבוקר ראיתי מעראכת קולנוע ביתית בעיתון של מחסני חשמל במחיר מפתיע של 1654 שח "כולל רסיבר של JVC 5 ערוצים 5.1 הדגם החדש rx-5062 בהספק 5*100w ו DSP , RMS-מעבד צלילי דיגטאלי של מוטורולה , רדיו דיגטלי יציאות וכניסות אנלוגיות ודיגיטליות, תצוגת LCD,שלט רחוק מלא Divx כקורא כתוביות עם usb - קורא סראטם וmp3 ישירות מדיסק...תומך בכל הפורמטים כולל divx וכתוביות בעיברית םט 5 רמקולים גדולים- רצפתיים 100W 3way הכוללים סאב בופר בתחתית כל רמקול,זוג רמקולים סראונד 100W וסטנר בעוצה של 100W 5 שנו תאחרויות על כל הסט.. עכשיו אני יודע שאני לא אמור לקנו…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום לשאול.. חבר שלי מחפש טלוויזיה לחדר לא גדול במיוחד..כך שאם ההמלצה תיטה לכיוון ה-32", זה גם בסדר.. והכי חשוב, טווח מחירים...זה די מטופש לומר שאין הגבלה כי ברור שיש...הוא רק לא יודע כמה אמורה לעלות טלוויזיה "טובה", ולכן אשמח אם תאמרו מה הטווח לטלוויזיות כאלו הכוונה ב"טובה"..אני מניח שזה עובד כמו במסכי מחשב: איני יודע אם גם פה יש פאנלים שנחשבים איכותיים יותר או פחות, אבל אני מניח שמהם נגזרים הנתנונים כמו זווית הצפייה ויחס הניגודיות..ולכן רצוי פאנל איכותי וכמובן FULL HD ולא HD READY תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס קול בעיקר לשמיעת מוסיקה בסביבות 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
תראו אני רוצה לקנות אוזניות לMP3 רגילות קטנות לאוזן לא שנכנסות IN EAR רגילות אני צריך למכון כושר והדרישות הם עד 150 שקל עם ווליום גבוהה ובאסים איכותיים אז עם יש בבקשה תעזור לי כי זה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים ישנים של חברת JBL דגם XE-2 תוצרת דנמרק. לאחר שקראתי את המאמר בנושא "מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי", כאן באתר, התחלתי להתעניין בנושא הזה. כאשר הסרתי את הרשת מחזית הרמקולים, גילית כי הם בנויים משני אלמנטים בלבד כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת. כפי שכבר הספקתי ללמוד, רמקול איכותי אמור לכלול 3 אלמנטים. השאלה שלי היא, עפ"י מה שניתן לראות מהתמונה, איזה אלמנט חסר ברמקול? והאם יש אלמנט אחד אשר מתפקד עבור שני אלמנטים, כלומר מפיקים תחום תדרים רחב יותר? תודה לכל העוזרים! :ylsuper: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-