אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הנגן והוא מגיע אליי מחר מחו"ל וקראתי בפורום הרבה ביקורות שהאיכות סאונד לא משהו אבל מבחינת העוצמה של הסאונד, ורציתי לדעת לאחד כמוני שלא מפוץ את האוזניים בפול וויליום, אם האיכות טובה?(בלי קשר לעוצמה.)
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עכשיו יש כבר שלוש חנויות שמוכרות את הPMP120 בסיבות ה1850 קח שאן סיכוי שבשלושתם יש טעות... עכשיו PANDAS הכי זולה ב 1840 אח"כ COMPIL ב1845 ואח"כ "נעה מחשבים" ב1850...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי האם בתקציב של 1300 שקל ניתן לבנות מחשב לסלון לאחר שנהרס לנו הDVD בסלון (משהו סיני שקיבלנו במתנה). ואם לא איזה DVD עם תמיכה DIVX (וגם XVID) מומלץ לקנות (פירמה+ סוג דגם+ חנות). מספר נקודות להבהרה אם לא הבנתם: - באופציה של המחשב - הכוונה שהוא לא ישמש כPVR אלא כמו video streamer וDVD באותו מכשיר. כלומר לא צריך שהוא יקליט תוכניות על גבי ההארד הדיסק אלא ישמש כנקודה לגישה של מוסיקה וסרטים שיש על שאר המחשבים (מן הסתם זה מוריד את המחיר של המחשב). השאלה אם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב כי כאמור יוצא שזה מחשב חלש יחסית. - האם צריך בכזאת מערכת כרטיס טלויזיה או אפשר להסתפק בכרטיס VIVO? - אם המחיר של המחשב גבוה מידי אני צריך המלצה על DVD שתומך בDIVX וXVID ומסוגל להתע…
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני לא מבין בגרוש באודיו וכל הנושא היתי רותה לדע ת אחד הוא לתמיד מה החיבורים שהאודיו שלא של רמקולים ומיקרופון עושים הינה תמונה להמחשה http://www.logicpc.co.il/Data/Items/SOUND%20CARDS/CREATIVE/6506.jpg הירוק לקמקולים האדום למיקרופון וכל השאר אני לא יודע עזרה בבקשה..... :s05:
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי הLCD זה Toshiba 26WL66 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417094 והכרטיס נראה לי דיי מוכר פה עכשיו השאלה איך הכי טוב לחבר אותו אל הLCD תודה לכל העוזרים מראש (:
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על רסיברים של 5.1 ערוצים שבאים עם כניסות ויציאות hdmi בינתיים ראיתי את הדגם הזה של onkyo מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=575968
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עוד לא קבלתי אותם אבל משהו יודע איך הם ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2637&products_id=19078 זה מה שקניתי איך האוזניות האלו ? למתרת מוזיקה למחשב
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם - DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard השאלה אם הכרטיס קול שלו יהיה מספיק טוב ויוכל להעביר לרמקולים את כל האפקטים במשחקים וכו' ? אם לא, איזה כרטיס קול מומלץ לקנות עם הרמקולים אבל שלא יהיה מוגזם מדי משהו עד 1200 שח מקסימוםםם... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. לחבר יש יומולדת עוד מעט, הבנאדם צריך רמקולים באופן דחוף אז החלטנו כמה חברים לקנות לו. יש לנו 800 ש"ח. הרמקולים ישמשו יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אם יש צורך לפרט איזה סגנון של מוזיקה תגידו ואדאג לפרט . איזה רמקולים הכי כדאיים בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל שיהיו אוזניות כפתור ושיהיו אמיונות ואיכותיות.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-