עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Gilo2005,

מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by yoavyoavyoav,

היי , כבר 4-5 שנים שאני משתמש ב Audigy 1 הישן והטוב שלי.. וקניתי מחשב חדש שיש לו כרטיס קול OB כמו שרשמתי בכותרת (ד"א- הלוח זה Asus a8n-sli premium). אז השאלה שלי היא באיזה כרטיס עדיף להשתמש ? בזה של הלוח הוא ב Audigy ? למי יש איכות קול יותר טובה ?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by lior322,

יש לי יותר מעשרים ג'יגה פנוי אני מנסה להעביר למכשיר קובץ של 4.5 ג'יגה והוא לא נותן לי הוא אומר שאין מספיק מקום ודברים אחרים הוא כן נותן

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by guybm,

שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  6. אני שומע מצויין מליין אין אבל שאני מקליט למחשב לא שומעים טוב מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by pringles,

שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. Started by Shoko,

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by הטכנאי,

בס"ד אפשר מידע והמלצה על הדיודי lg dnx194h וכמה הוא עולה בדולרים. ואם כדי לקנות אותו תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 16:48:30 ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. אני צריך המלצה על רסיברים של 5.1 ערוצים שבאים עם כניסות ויציאות hdmi בינתיים ראיתי את הדגם הזה של onkyo מה דעתכם עליו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=575968

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by ZUMARA1,

טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. Started by eranRohatyn,

תבחרו לי מnewegg.com או חנות קרובה ללונג איילנד אם אתה מכירים רמקולים 2.1 ב60$ משהו בסביבות וגם סקירה אם יש

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  15. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by yosi yosef,

אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם. במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600 לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי. בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות). למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה. תודה!

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by cooper,

לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. שלום לכולם. קניתי כרטיס טלויזיה חיצוני של PINNACLE PCTV ANALOG USB. על מנת לצפות בשידורי טלויזיה אנלוגיים. אבל איכות השידור היא ירודה בהרבה ממה שרואים בטלויזיה. ניסיתי לעשות סריקה גם של CABLE וגם של ANTENA, אך התוצאות זהות. כבל הכבלים מחובר לשקע עם מפצל, כשמהמפצל הולך לטלויזיה ולמחשב, כשבטלויזיה הכל בסדר ובמחשב לא, החלפת חיבורים לא עזרה. יש עיצות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by eliau21071981,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by amit27,

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 שיהיו רק לשמיעת מוזיקה ושיהיו הכי טובים במחיר של עד 600 ש"ח שמעתי על ה SonicGear EVO7 איך הם? ועל עוד רמקולים רק לשמיעת מוזיקה שיהיו עם צליל עמוק איכותי נקי .. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by Cichlid,

היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים