אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט הזה, ומצאתי אותו באיי-ביי ב40 דולר, האם זה נראה לכם הגיוני שמישהו ימכור את הסט הזה בכלכך מעט כסף? אם זה באמת המחיר הסופי, אז אם נוסיף מכס זה ייצא בסביבות ה80 דולר..זה עדיין מחיר נורמאלי לא? האם אפשר לסמוך על מישהו שמוכר את הסט הנהדר הזה בכלכל מעט כסף??
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי משהוא חשוב להגיד לכל מי שמחפש מערכת קולנוע בתקציב סביר: כל מה ששמעתם על פירלס הוא לא נכון! לפני פחות מחודש קניתי מערכת של 5 רמקולים של פירלס, מחנות של היבואן, ואני רוצה להגיד לכם שאני ממש ממש ממש מרוצה גם מהמחיר (קצת פחות מ- 2000 ש"ח) וגם מהאיכות, וזה לא שאני לא מבין באיכות כי שמעתי כבר מספיק רמקולים בארץ ואני יודע טוב מאוד מה ההבדל בין B&W לפירלס אבל אני חייב להגיד שהאיכות של הרמקולים מדהימה אפילו אותי. אני יודע מה אני אומר אז תקשיבו לי ותבדקו את המערכת שאני קניתי כי אני נהנה מכל רגע שאני איתה. החסרון היחיד של המערכת הוא רמקול הסנטאר, לא שהוא לא טוב אבל היה מוסיף הרבה עם היו משקיעים בו קצת יותר (אולי אני ישדרג אותו). הדגם הוא: tempest series נב: כשהקשבתי…
-
- 42 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הכותבת אומרת הכל, אני קיבלתי הצעה על רמקולים פשוטים שעולים 320 ש"ח אבל הם מבחרה לא ידוע ואני לא בוטח במוכרים... אשמח לקבל הצעות
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אח שלי עובד באיזה חברת הייטק והוא קיבל מהם כרטיס קול של GAINWARD (???) דבר ראשון פתחתי ראיתי התרשמתי נראה נחמד והכל כל כניסה שאני מכיר נמצאת וכו' חיפשתי בכל האתרים של GAINWARD ובאתרי חומרה, לא מצאתי מידע עליו או תמונה כמוהו לפי דעתי הוא בא בבאנדל מסויים עם כרטיס מסך וכל מיני שטויות בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי טיפה פרטים תמונות: http://www.tomz.us/card1.jpg http://www.tomz.us/card2.jpg http://www.tomz.us/card3.jpg http://www.tomz.us/card4.jpg http://www.tomz.us/card5.jpg http://www.tomz.us/card6.jpg
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות למחשב שלי במקום Creative Inspire 5200 רמקולים יותר איכותיים. אני רוצה מערכת טובה ששווה את הכסף, עד 1500 שקל, בעיקר לסרטים ומשחקים, משהו שאני ארגיש את ההבדל בין זה לקרייטיב... אפשר המלצות?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה מצב...!? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים... העבודות שלי הם משחקים,סרטים.(לא DVD,נו אתם יודעים איזה סרטים) אני לא צריך שהיא תהיה עוצמתית במיוחד המיוחד... אז רציתי לשאול אם המערכת הזאת טובה-http://www.pch.co.il/docs/pd-1325784047.htm נ.ב איך אני בודק שהלוח M שלי תומך ב-4.1 , 5.1 , 6.1 , 7.1 , 6.2 וחו...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול למה אי אפשר להנות מהקלטה טובה כמו שיש אצל M-audio במחיר נורמלי? מה ההבדל בהקלטה? היום כל כרטיס מודרני מצוייד בממיר ההוא עם ה 24BIT 96KHZ אני מתכוון לאודג'י2\הרקולס דיגיפייר,אז מה עשוה את האיכות הקלטה ב ב -M-AUDIO טובה יותר? אני למשל צריך כרטיס חזק לסאונד ולהקלטה ואין ביידי את המזומנים מקסימום גג הכי לחוץ 500-550 ש"ח ,מה תמליצו לי ? הכרטיס יתחבר ל ימאאה RXV-520 אני מניח ביציאה הדיגיטלאית ורסביר עצמו יעשה כבר את עבודות פיענוח. אבל מצד שני אני אסבול מליטנסי גבוהה בעבודה כמו CUBASE? אני ממש לא יודע מה לעשות : בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות רמקולים והתקציב שלי עומד בערך על כ- 1400 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את ה- ADA 890 של אלטק או את ה- z 560 של לוג'יטק, אבל יש לציין כי הלוג'יטק הם מתצוגה ולכן הם עולים 1400 ש"ח. אני לא יודע מה עדיף לי לקנות , אולי תוכלו לעזור לי .... נ.ב יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה משהו.... תודה R.e.L
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אשמח לדעת ולשמוע מנסיונם של אחרים ;D
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תמליצו לי על רמקולים 2.1 או 4.1 כמו שאמרתי כבר שיהיו טובים ואיכותיים ולא של החברה ווינר במחיר: 350 ובסביבות.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים וראיתי את הYAMAHA עכשיו יש משהו מוזר שראיתי בשוק מחשבים ראיתי דגם של ימהה שכתוב משהו עם 20 וUSB עכשיו אני לא יודע מה זה אני לא מוצא את זה באתר של ימהה. בעיקרון מה שאני עושה זה אני בונה מחשב HTPC ואני רוצה מקודד חיצוני עם חיבור אופטי אז אני שואל אותכם מה כאדיי לי ליקנות מגבר וכרטיס כל חיצוני של ימהה או רק רמקולים שמכילים מקודד חיצוני חלק מהם אם אני בוחר בשני אז אני חייב כרטיס כל אז אני לא יודע איזה כי אני צריך שיהיה בו COAXIAL IN (כי יש לי מקודד MPEG 2 ו 4) וOPTICAL OUT או COAXIAL OUT לרמקולים עם מקודד חיצוני אז תמליצו לי בבקשה בבקשה על רמקולים וכרטיס קול. דרך אגב ראיתי את הכרטיסי PALTINUM של CREATIVE שיש לעם פאנל קידמי לא הבנתי מה טוב בו(חוץ מזה…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אם מישהו יכול להציע לי סט רמקולים 5.1 של איזה חברה איכותית לא יותר מ400 שקל. רציתי לקנות את האינספייר של קריאטיב אבל הוא יקר מידי זה 800 שקל. אז אם למישהו יש איזה הצעה טובה....תודה אה ודרך אגב אני משתמש בכרטיס קול Creative SB Live! 5.1
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פטיפון בשביל הנוסטלגיה, וגם זה דיי נחמד בסלון, יש לי המון תקליטים אבל השאלה היא מה אני צריך שיהיה בפטיפון, איזה אפשרויות יש שם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה, כלומר מה הבדל בין פאטיפון לפאטיפון.
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת: dvd reciver של denon רמקולים של koda: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97) 1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול? אם כן: 2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים? 3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
איזה עדיף? קצר?ארוך?עבה?דק? לחבר אותו למתכת או שלא? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-