עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fungiman,

סבא שלי שוקל להחליף טלוויזיה בסלון - כיום יש לו CRT בגודל 32 אינץ', מרחק הצפיה 2.5-3 מטרים, התוכן הוא ממיר של HOT - תוכן SD ברובו, לעיתים רחוקות (מאוד) תוכן מהתקן USB, החדר מואר עם חלון גדול בצד החדר (משמאל למסך) ואין כוונה לסגור את החלון במיוחד בעת צפיה בשעות היום. התקציב גמיש 3-5K ממה שהתרשמנו בחנות - פלזמה לא באה בחשבון בשל בעית השתקפות קשה. אשמח לקבל הכוונות לדגמים מומלצים. שאלה נוספת - כיום יש לסבא שלי ממיר HOT עם יציאות אנלוגיות בלבד. האם ניתן לבקש ממיר עם יציאה דיגיטלית (ולחסוך את ההמרה הכפולה מדיגיטלי לאנלוגי ושוב פעם לדיגיטלי) מבלי להתחייב לחבילת HD?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by The Ball,

אני קניתי את הלוח אם של אסוס (A7N8X DELUXE) וראיתי באתר שלהם משהו שאני לא ממש מבין באתר הבא http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש להם משהו שנקרא SoundStorm / Dolby® Digital Audio ומשהו אחר שנקרא 6-Channel Audio מה בדיוק ההבדל ביניהם ומה כל אחד עושה במידה וכן יש הבדל? עריכה: 6-Channel Audio זה כרטיס הקול ה- AC97 שהוא בברור הרבה פחות טוב מה- HERCULES FORTISSIMO 3 אז למה אנשים אומרים שהכרטיס קול על ה- NFORCE2 יותר טוב? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Be BEN,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by dan9,

יש אחד שמוכן להסביר לי מה זה בדיוק ואיך אני מנצל אותו או מה אני אמור לעשות בשביל לנצל את הפונקציה הזו?? קצת התבלבלתי מכל מיני הסברים ואני רוצה לעשות סדר קצת בבלגן.. הבנתי שזה קשור למשחקים עם ויסטה אבל מעבר לזה אני לא יודע עוד... אשמח גם לקבל קישורים להסברים אפילו יותר מפורטים (עדיף לא באנגלית).

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. הנגן שלי לא נדלק והמחשב לא מזהה אותו יכול להיות שזה בגלל שהוצאתי את היואסבי באמצע עדכון? אם כן, מה אפשר לעשות שיכול להיות יסדר את זה חוץ מלשלוח לתיקון?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. אהלן אנשים, אני צריך לעשות הזמנה מהאתר של amb, וכואב לי הלב לשלם על המשלוח כמה שעולים לי החלקים. אז בכדי לקצץ עלויות, יש כאן אנשים שצריכים משהו מהאתר הזה? מן הסתם כיוון שההזמנה תצא גדולה יחסית (אם יהיו 3 אנשים ומעלה) אז יהיה מע"מ, אבל זה עדיין ייצא משתלם יותר ופחות מאשר עלויות משלוח לכל אחד בנפרד. אז אם יש מישהו שצריך משהו משם, נא ליידע אותי ואני אבצע הזמנה אחת גדולה יותר. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by emperor,

שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by cow king,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה חבר שלי המליץ לי על http://tms.co.il/product/3813 ComPro VideoMate H900 PCI Hardware MPEG Encoding שהוא אם שלט וPCI אבל אני לא בטוח שהוא תומך PAL עכשיו אולי יש כרטיס אחר שיותר מתאים שהדרישות שלי הם כרטיס PCI עם שלט עד 400 שקל בבקשה תענו כי זה דחוף

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. היי מכיוון שאנו לא צופים הרבה בטלוויזיה נראה לנו פשוט מיותר לשלם כול חודש 200 ש"ח לצפייה מעטה כ"כ אך עדיין אנחנו אוהבים לשבת מול הטלוויזיה להירגע קצת. השאלה היא אם יש פטרון זול וטוב באיכות התצוגה לממירים ולטלוויזיה הלווינית בדמות של טלוויזיית אינטרנט? שיכלול גם כן חבילת ערוצים מעניינים בסיסית בניגוד לעידן+ (ערוץ 2, ניקולודיאון, דיסקברי וכו...) ניסיתי את הXBMS והNAVI-X אך הוא ממשיך לקרוס כול שנייה בקיצור לא ממש ניתן לשימוש. האם יש פטרונות אנטרלטיביית? אגב רוחב פס האינטרנט הוא 30 מגה לשנייה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by Avivo,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות את האוזניות האיכתיות (יחסית) הראשונות שלי חשבתי לקנות את הKoss PortaPros בגלל המלצות שונות שקראתי כאן , (אמורות להיות הכי טובות בטווח מחירים האמור). יש לי creative MuVo2 fm ומחשב עם כרטיס קול שמגיע עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce. אתם חושבים שהציוד שיש לי מספיק בשביל להנות מהאוזניות האלה? ואילו חלופות טובות יש בסביבות אותו מחיר? (*/- 40$). נ.ב- מצטער שפתחתי ת'רד חדש- פשוט לא מצאתי תשובות בישנים בקשר לתאימות עם הציוד בלי קשר- חשבתי לקנות גם creative I-Trigue 3300 מה דעתכם עליהם? ושוב, אם לדעתכם יש חלופות טובות יותר בערך באותו תקציב

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by rami135,

שלום חברים אני מעוניין לקנות מכשיר DVD עם הקלטה. מצד אחד אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף - במקרה כזה אין בעייה... ומצד שני אני מכשיר באיכות סבירה שכל DVD שאקליט בו אוכל לקרוא בכל DVD אחר יש עכשיו איזה מבצע על DVD סניו, אבל אמרו לי שאת הדיסקים שאקליט בו אוכל לנגן רק באותו DVD?? האם ייתכן? רעיונות חשבתי על סביבות 1000 שקלים... רמי

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  13. שלום, אני מתעניין ברמקולים האלו http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14056&listby= איך הרמקולים מבחינת מוסיקה סרטים ומשחקים האם הם מספקים איכות שמע טובה מספיק בתמורה למחיר? *למי שיודע, איפה נמצא כפתור ההדלקה כי זה חשוב לי בגלל המיקום של הרמקולים תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by ronmar,

אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון של איזה 50 אינץ+ המרחק צפייה מהטלויזיה הוא בערך 3.5 מטר מישהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by asafs,

שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by Charg,

היי, אני לפני קנית מחשב סלוני לסרטי HD וכרגע הוא מתאים לתקן HDMI 1.4 שקיים בשוק, הבנתי שבעתיד יצא תקן HDMI 2.0 ורציתי לדעת האם יודעים מתי הוא יצא? האם שווה לחכות עם הקניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. אז ככה אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה לחדר שתהיה בגודל 32-37 אינץ.. מוכן לשלם עד 3500 שקל.. הטלוויזיה הטובה ביותר למחיר הזה..32 או 37 אינץ.. שיהיה HD לחיבור yes max hd. שיראו טוב בערוצי ספורט במיוחד כדורגל - בלי מריחות בטלוויזיה. אני פשוט לא מבין בזה ולא רוצה לקנות משהו שלא יענה לי על הצרכים ואז סתם זרקתי כסף. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש טלוויזיה למטבח סתם בשביל חדשות ושטויות.. לא משהו רציני העיקר שתראה יפה ודקה עד כמה שאפשר. התקציב: 800 ש"ח מקסימום. הדבר היחיד שיהיה מחובר אלייה זה ממיר YES רגיל ללא HD. 26-28 אינץ. המרחק צפייה הוא 2-3 מטר.. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by mp91,

שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.