אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי חברה.. בחיפושי האיטיים אחר טלוויזיה חדשה, שמתי לב לרוב הטלוויזיות באות ברזולוציה מוזרת של 1366*768. על מה ולמה? הרי זה לא במיוחד רזולוציית תוכן נפוצה, או שאני טועה? הרי 720P זה 1280 על 720, ו1080 זה 1920 על 1080. לראות סרט 720P על מסך כזה די אומר שצריך למתוח את הסרט ולפגוע באיכות. ואני בטוח ששידורי טלוויזיה רגילים הם ברזולוציה עוד יותר נמוכה. אז למה? לא עדיף לראות סרטים ברזולוציה טבעית שלהם, במיוחד על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן ורציתי לשאול שאלה אם כרטיס טלויזיה (Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit)הוא טוב בשביל לראות ממירי הוט ואם אפשר להקליט ממנו סדרות? ואם אפשר שמישהו יכנס אלי לאיסיקיו שיסבר לי איך זה עובד אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי במחשב מיקסר שמתחבר למגבר 2 ערוצים לסאב ולסנטר בלבד רמקולים של מחשב jbl crature שמשמשיים כרמקולים קדמיים ואחוריים שמתחברים עם מערכת סטריאו של aiwa שאני מכוון את זה לסראונד הרמקולים של הjbl מקבלים הרבה פחות בס שזה על סטריאו יש להם בס יותר חזק.. יש אפשרות לתת לרמקולים הקידמיים יותר בס? שמעתי שפלאגין של ווינאפ יכולה לסדר את זה אבל לא מצאתי את הפלאגין המדובר.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
קניתי כבל אופטי monster cable 350 לPS2 ולא מצאתי אפשרות לשלוט בווליום שלו, שומעים מצוין אבל כשאני נכנס להגדרות שמע הוא מסומן בצבע אפור (חסום) ואי אפשר לשלוט בווליום. יש לי כרטיס קול פנימי realtek ac97. בנוסף ראיתי בתוכנה של הכרטיס קול שיש שני תדרים, באיזה לבחור? 48KHZ או 44.1KHZ? עוד שאלה: חיברתי את הPS2 למסך שלי ולא משנה באיזה חיבור אני מחבר, יש קצוות שחורים מסביב (כאילו זה CRT) והתמונה די מרצדת בקצוות, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מוכן להשקיע על זוג רמקולים וסאפוור 600 שח מה אתם ממליצים??
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בנושא ותודה מראש קיבלתי אתמול כרטיס TV של Compro VideoMAte H900 PCI לפי הביקורות הוא נראה כרטיס חזק ובאמת אחרי חיבור והתקנה למחשב וגם לממיר הדיגיטלי של HOT בחיבור S-VIDEO אני רואה ממש מצויין בתוכנה שבאה עם הכרטיס בבנדל. הבעיה היא כשאני מנסה להגדיר את ה-TV במדיה סנטר אני עובר את כל השלבים כולל זיהוי של ה- SVIDEO עד שאני מגיע לנושא של ה- IR המדיה סנטר מבקש ממני IR למרות שיש לי גם IR מותקן ופעיל ראו לינק למוצר :http://www.comprousa.com/en/product/h900f/h900f.html ובגלל שהוא לא מזהה שום IR למרות שקיים לא ניתן לסיים את הגדרת TV SIGNAL אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך אותם לטיולים ארוכים וטרקים בחו"ל. הנגן שאני משתמש בו הוא D2 של iAUDIO
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סאב ושתי רמקולים 2.1 מה הרמקולים (למחשב,סרטים,מוזיקה) הכי טובים ואיכותיים שיש ??
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות אוזניות טובות (לא אוזניות צאוור) In ear ואני מחפש חנות בחו"ל אני מחפש בנוסף אוזניות במחיר של עד 250 שקל, יש מצב להשיג את הshure e2C במחיר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מסך LCD של חברת LG דגם LG 32LC53 מסך בעל נתונים מרשימים ביותר ..המסך עדיין לא ניפתח מכיוון שאני מחכה למתקין של החברה שיבוא להתקין לי אותו על הקיר .. עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הדגם של המסך הזה? כי אני יכול להחזיר אותו עדיין .בחנות המסך היה ממש ממש מרשים אבל ראיתי שיש איתו קצת בעיות. רציתי לדעת איזה בעיות ואם שווה להשאיר אותו אצלי או להחזיר ולקחת משהו אחר ..תודה רבה לעוזרים הבנתי שיש לו בעיה של זליגת אור חלקם אומרים שכן חלק אומרים שלא.. תודה לעוזרים תגידו לי מה צריך לעשות להחזיר או להשאיר את הדגם הזה..
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 400 שקל בהם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לטובת: המחשב והטלויזיה. ידוע לי שיש 2 שיטות של שידור גלים או RF או BLUETOOTH. אני רוצה לקנות את האוזניות הכי טובות במחיר הזה. חשב לי שהם יהיו מעולות לצפייה בטלויזיה ולראות סרטים במחשב מבחינת הסנכרון שלהם עם הצפייה. תודה מראש. אני כבר נכנסתי לאתר זאפ וחיפשתי שם ראיתי 2 סוגי אוזניות לא התלהבתי כלכך חשבתי שיש אולי משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-