עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idan1836,

שלום! רציתי לדעת למה משמש החלק הזה ומה מגיע בחבילה איתו לחץ כאן וגם אם אפשר תמונה על ה"חבילה" הזו שמגיע עם המוצר הזה ?CREATIVE 7.1 Audigy ZX ופרטים טכניים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by B166ER,

שלום, קניתי לפני כמה שנים את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 ועכשיו אני רואה בזאפ שהם של creative. זה נכון? בשום מקום עליהם לא כתוב Creative, כתוב רק XFREE. זה נראה לי קצת מוזר. אם הם שך קריאטיב אז מה זה XFREE? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by Nick_Less,

אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by baaa,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בצפיית סרטים באתרים, כלומר לא סרטים שאני מוריד למחשב אלא סרטים באתר עצמו, כמו בוואלה,בנענע תפוז וכו'. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפתור את זה? התקנתי מחדש את המדייה פלייר, וזה לא עזר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה Audigy 2 ZS ל Audigy 2 Value שמצדיק קנייה של ZS מבחינת ביצועים, אפקטים ואיכות במשחקים. ה-ZS עולה 470 ש"ח, ה-VALUE עולה 295 ש"ח. איזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים 750 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?Creative Inspire 7900 שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי בבקשה לבחור ביניהם או תציעו רמקולים עדיפים, תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by Exe,

קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. האוזניות של האיי פוד כבר לא מספקות.. הייתי רוצה אוזניות ש: לא יפלו מהאוזן.. יש בהם אפשרות לקצר את החוט (ראיתי אצל חבר שלי שמתי שהוא לוחץ על כפתור אז החוט של האוזניות מתקצר) השימוש הוא.. לשמוע מוזיקה בזמן ריצה/נסיעה אז צריך שישמעו חזק אבל איכותי.. שיהיו יפות (לא חייב) שהחנות שאני קונה בה תהיה בתל אביב ועדיף לא באינטרנט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by TboneT,

רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?

14. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by yossi126,

יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאטיב והסאב עם 2 יציאות מתאים במיוחד למערכת. . יש לי הרהורים לעבור ל5.1 אבל לא לפני שאנסה משהו.. כאן אני מבקש לעזרתכם האם יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לצרף עוד 3 רמקולים לסאב.. לא כמו רסיבר אבל משו כמו מפצל בדרך לסאב.. מקווה שתבינו לאן אני חופר תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by asafsee,

שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by hiyal,

http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=31 זה הדיוידי איך הוא ??? האם שווה או לא ? ויש לי בעייה קטנה אני מכניס סרט שתומך ב5.1 ושומעים על סטריאו למישהי יש דיוידי כזה ויודע איך לשנות את זה?? יש בדיוידי אפשרות של שמיעת כל 5 הרמקולים ובבדיקה שומעים בכולם אבל בסרט סטריאו

22. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Dawn,

שלום יש לי זוג רמקולים ריצפתיים של TAC 300RMS רמקולים נחמדים... אבל מכוון שאני חובב ג'אז אז לדעתי הם לא מתאימים לי...וחשבתי להחליף לזוג מדף B&W DM-303 מה דעתכם? ומה לעשות עם הישנים ? יש לי רסיבר סטריאופוני של ימאאה יש אפשרות לחבר את שתי הזוגות?

24. Started by THE-MASTER,

התגייסתי במרץ ואני חושב לקנות נגן mp3 כך שאני יוכל להנעים את זמני הנסיעות. אשמח מאוד אם תתנו לי המלצות על מכשירים ועל חנויות לנגני mp3. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. לאחר שקראתי בפורום על אנשים ש"מצאו" בביתם אוצרות ישנים, נזכרתי שיש ברשות הוריי רמקולים רצפתיים ישנים והחלטתי לחקור... מצאתי את הרמקולים במחסן, הרמקולים הם בני 12~15 שנה, רמקולים רצפתיים מעץ, מחברת Sansui ובעצם זה כל מה שידוע לי; מה דעתכם? הם שווים משהו? -רון

• 3 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים