עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by ortalbentzur,

אני מחפשת לקנות נגן MP3 המחיר של עד 100 דולר עכשיו מכיוון שאני לוקחת איתי את המכשיר לחו"ל הוא צריך להיות קטן יחסית. בהתחשב בעובדה שאין לי שום מידע קודם על נגנים די קשה לי למצוא אחד אני אשמח לקבל המלצות וטיפים מה חשוב שיהיה בנגן מבחינת זיכרון חיבורים וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by AmL1,

אני רוצה LCD 32 אינץ' אממ זה יתחלק בערך 70 אחוז טלויזיה 30 אחוז סרטים מהמחשב התקציב הוא בערך 3000 שקל מה הכי טוב שאפשר להוציא בסכום הזה? איך זאת? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677190 או זאת? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599392

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by e-fi,

יש לי בעיה: אני לא מצליחה לעדכן את התגים של הקבצים, התהליך נתקע לי כל פעם מחדש לפני שמגיע ל100%. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וזה עדיין לא עבד... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by roei88,

יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה

8. Started by the_lighting,

אני צריך הצעות לטלויזיה ומערכת סאונד! אני יושב כ3-4 מטר מהמסך! אני רוצה לפחות 2 רמקולים רצפתיים וסאב!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. יש מערכות MP3 לרכב שמציגות שירים ישראלים בעיברית?

10. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ?(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט. מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ. בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות. בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!! מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טו…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by asichen,

כל פעם שאני מגביר אאת הווליום במחשב אני שומע רעשים מחרידים ושאני מזיז את העכבר אני שומע רעשים באותו הקצב שאני מזיז את העכבר... אגם המחשב מחובר למערכת שלי...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by spectra,

אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by RadeonXt,

בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by Etus,

שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by RDS,

אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by cleric,

טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. מישהו אנא בתחנונים יכול לתת לי לינק או לשלוח לי לאימייל superbar@gmail.com אני מוצא כלכך הרבה נושאים ודיבורים על עברית לנגן שלי הiRiver ihp120 אבל אף לא קובץ אחד ממשי. האם קיים דבר כזה? תודה! איתן.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  20. מחפש המלצה לרמקולים למחשב/לנגן לא יותר מ400 שקל

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. Started by Booobb,

ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. 42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by חן מ,

שלום לכולם קניתי אוזניות מדגם LX-3000.עד לפני כמה זמן הם עבדו בסדר גמור והכל היה בסדר לפני כמה ימים הם התחילו לעשות בעיה.הבעייה היא שאני יכול לשמוע את מי שאני מדבר איתו,אבל אני לא יכול לדבר איתו,זאת אומרת אני לא יכול להוציא צלילים מהמיקרופון.בנוסף המיקרופון עושה רעשים כאלה מוזרים מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by Lirux,

הלך לי הכרטיס קול המובנה. אני צריך כרטיס קול עד 500 שקל שיהיה כמה שיותר איכותי. לא מחפש סראונד ולא ביצועים במשחקים. מחפש רק איכות סאונד נטו! תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.