אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
עוד לא קבלתי אותם אבל משהו יודע איך הם ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2637&products_id=19078 זה מה שקניתי איך האוזניות האלו ? למתרת מוזיקה למחשב
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי אני כרגע כבר קרוב ל 5 שנים עם המערכת הבאה מגבר Yamaha RXV520 רמקוליים Mission M74 אני בעקר רואה סרטים,הרמקוליים נקנו שהייתי בן 15.5 אני זוכר שמאד אהבתי אותם אז וגם היום. החדר שלי עד היום היה די קטן,ולא היה שייך לדחוף עוד רמקוליים אז נשארתי ככה. עברתי לדירה חדשה ואני מעוניין לשנות את המערכת. אז ככה או לקנות הכל חדש כולל מגבר ורמקוליים ולמכור את מה שיש לי ואז התקציב בערך 7000 +- או להשלים(אחוריים סנטר סאב) את מה שחסר כדי לקבל 5.1 אני מעוניין להשקיע בערך 3000 +- כרגע אבל חשוב לי האיכות לא משהו מטורף אני לא משוגע אבל אני אוהב איכות לכן אני מעדיף לקנות רק אחוריים וסאב או רק סנטר או משהו כזה כאילו לא חייב להכניס את הכל לתקציב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות את המחבר 10 פינים (בשןרה) לכרטיסי הקול של קריאטיב כגון אודיג'י ו X-FI ? או אפילו רק את הפלסטיק (header ) שלו?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן די וי די Pioneer DV676A כיצד אוכל לעדכן לו את התוכנה אם בכלל ? חיפשתי במספר אתרים אך לא מצאתי מקווה לתשובה תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 ורציתי לחבר את המחשב אליה איזה כבל אני צריך וכמה זה עולה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב בעל קיבולת 512mg שתומך בנוסף בעברית לילדה ב9 וחצי??.. תקציב: 300 ש"ח בערך.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נגן: creative muvo c100 לנגן זה יש אפשרות של הרחבת נפח מ-256MB עד ל-512MB. לכן רכשתי כרטיס זיכרון בנפח 256MB. לאחר שהכנסתי את הכרטיס (SD) אל הנגן הוספתי אליו שירים דרך המחשב שלי. אך כאשר ניסיתי להיכנס דרך הנגן אל הכונן החדש כדי לשמוע שירים הוא אמר שאין שירים בכונן החדש... אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל קצת מושג לגבי אוזניות איכותיות בטווח המחירים של עד 200 שקל עבור משחקים ומוסיקה ואיפה אפשר לקנות בזול... ( אני מתכוון לקנות שניים אחד לי אחד לאחי... )
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אוזניות בארה"ב, ומתלבט בין Sennheiser CX300 לSennheiser CX500. רציתי לדעת עד כמה שווה להשקיע את 20 הדולר הנוספים האלה? האם יש הבדל משמעותי באיכות השמע? אינני מבין הרבה בנושא, לכן אני גם פתוח להצעות אחרות באותו תקציב (קנייה מחו"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עורף עם מיקרופון לכל דבר (משחקים, מוזיקה, צ'אט...) אז מה אתם אומרים? הם יעשו את העבודה? אם יש לכם רעיונות טובים יותר במחיר דומה (אזור ה-150 שקל) אני אשמח לשמוע... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=6339
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. מהן האפשריויות שקיימות ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-