אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי תוכלו להמליץ על טלוויזיה טובה? חשבתי על TH-42PZ80U אודה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
סתם עיינתי לי בnewegg ופתאום אני רואה רמקולים של לוגיטק (לא זוכר איזה דגם) שעולים בארץ בערך 1*** ב400 שקל!!! ואז ניזקרתי שדוד שלי כל יומים טוס לחו"ל עיינתי לי אבל לא מצאתי שם את ATP3 :'( אז אני צריך עוד הצעה לרמקולים טובים בסביבות ה-200 שקל אפשר קצט יותר איך הX230? ראיתי שיש את הס530X ב100 שקל יותר אז אם כבר אני יקח אותם אבל מה עוד? אני מעדיך 2.1 איכותי ועוצמתי מאשאר 7.1 ללא רעש מה יש?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
YAMAHA NSP240 מה המחיר שלהם בערך והאם הם שווים ב660 שקל? אמא שלי זכתה באולסייל אני חייב דחוף לדעת אם לקנות או לא
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יכולה להיות בעיית תאימות? אני רוצה לחבר Logitech X-530 5.1 לכרטיס קול Creative S.B X-Fi XtremeMusic אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים למחשב/לנגן לא יותר מ400 שקל
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת רמקולים שלי לוג'יטק Z-640 עכשיו אני כבר שנתים מפנטז על Z-5500. אבל המחיר בשמיים. הכרטיס קול שלי הוא Onboard הלוח אם שלי הוא במפרט. עכשיו עם אני אקנה כרטיס קול איכותי יותר, אני אשמע יותר טוב 5.1? כי ברמקולים האחוריים, לא שומעים לצערי כלום. כמעט. התקציב לא נקבע, אבל לא יקר לכרטיס מסך. השימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה. הרבה סרטי DD\AC3\DTS. תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חשבתי על הלוג'יטק... שמעתי אצל חבר שלי את ה X-210 והם נשמעים מעולה, אז חשבתי ללכת על ה X-230 בגלל שהתקציב מאפשר לי את זה, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
מבקש חו"ד, יתרונות וסרונות של האחד מול השני, וביקורות כלליות על שני המכשירים. אציין בזאת, שאת הנגן אני צריך למוסיקה בלבד, ז"א לא סרטים ולא תמונות. אני מודה לכם מראש חברי הפורום המלומדים.
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD, ואני צריך את עזרתכם בבחירת החברה והדגם. אז ככה, התקציב שלי הוא מקסימום בין 10000 ל15000 ש"ח, לא סגור עדיין על הסכום. אם אני לא טועה במסגרת התקציב אני יכול להשיג גודל של בין 37" ל42". חובה שהיא תהיה HD Ready ואם הבנתי נכון, הבנתי שיש מסכים שמסוגלים לשדר ב4:3 (כאשר צופים בשידורים רגילים, ערוץ 2, 10 וכו..) חשוב לי שתהיה לה את התכונה הזאת. הטלויזיה תהיה מחוברת ל yes ו DVD, כך שאני צריך שהיא תענה על שני השימושים האלה. ולמרות שהיא תהיה מחוברת למערכת סראונד, אני חושב שעדיף שיהיו לה זוג רמקולים משלה, כי כשרואים חדשות או סתם איזו תוכנית - נראה לי שהמערכת תהיה יותר מידי בשביל צפיה רגילה ודי שקטה. הטלויזיה הזאת תהיה לטווח הארוך. כ…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-