אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה אתם אורמים על Creative Inspire 5.1 M5300 אני יכול להשיג ב-432 ש"ח. אם יש רמקולים יותר טובים ששוים חריגה קצת אז תציעו גם. תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אוזניות בארה"ב, ומתלבט בין Sennheiser CX300 לSennheiser CX500. רציתי לדעת עד כמה שווה להשקיע את 20 הדולר הנוספים האלה? האם יש הבדל משמעותי באיכות השמע? אינני מבין הרבה בנושא, לכן אני גם פתוח להצעות אחרות באותו תקציב (קנייה מחו"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עורף עם מיקרופון לכל דבר (משחקים, מוזיקה, צ'אט...) אז מה אתם אומרים? הם יעשו את העבודה? אם יש לכם רעיונות טובים יותר במחיר דומה (אזור ה-150 שקל) אני אשמח לשמוע... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=6339
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.shopping.com/xPF-YP_MT6Z_1_GB
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
הבאתי אתמול מחיפה את הAudigy 2 ZS Platinum Pro מה לעשות שהHD595 צריכים להיות מנוצלים על ידי כרטיס קול נורמלי ולא מובנה השאלה המרכזית שלי היא: אני יודע שיש סיפור שלם עם הדרייברים של קריאטיב... עם איזה דריברים אני צריך להשתמש בכרטיס קול הזה? וכיצד אני מכוון אותו כמו שצריך בשביל ניצול מקסימלי של הכרטיס קול?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd500527372.htm אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואלה נראים לי ממש טובים.. הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב במחיר הזה או מתחת?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך עם רמקולים מובנים.. היום חיברתי רמקולים חיצוניים שלוחניים (2.0) ולמרות שהם מופיעים כפועלים לא שומעים כלום והרמקולים במסך פועלים כרגל.. הבנתי שאני צריך להגדיר את זה איכשהו ולבטל את הרמקולים של המסך.. איך אני עושה את זה?? מה עליי לעשותתת? תודהה רבה בבקשה כמה שיותר מהר אני משתוקק להפעילם
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת למה משמש החלק הזה ומה מגיע בחבילה איתו לחץ כאן וגם אם אפשר תמונה על ה"חבילה" הזו שמגיע עם המוצר הזה ?CREATIVE 7.1 Audigy ZX ופרטים טכניים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מסך LCD 32 ואני מתלבט בין כמה טלויזיות אז אני צריך עזרה איזה עדיף לקחת (אם יש מסך אחר מומלץ אז אשמח אם תשתפו אותי. תקציב עד 3800): 32LG30R http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=888 Hitachi L32A01 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5863 Toshiba 32AV500 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=4211 תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום, מה דעתכם על הרמקולים הללו Infinity TSS450 האם הם ממומלצים למחיר או עדיף משהוא אחר עד 1500 ש"ח ואיזה רסירבר כדאי להצמיד אליהם ? תודה על העזרה......
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מדובר על טלוויזיה + רסיבר + רמקולים (5.1). הטלוויזיה: LG 42LG60FR הרסיבר: Denon AVR 1508 הרמקולים: JBL cs460 האם שלושת חלקים אלה יעבדו ביחד? (אני יודע שהרסיבר מיועד ל7.1 אבל הובטח לי שזה יעבוד גם עם 5.1) תגובות כלליות לפני הרכישה הסופית? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול מסתמן כאיכותי הבנתי שהסדרה של הקריאטיב הX FI אבל בקשר למחיר הם בסביבות ה800 ש"ח עד 1500 אבל רציתי לדעת מה ההבדלים איזה כרטיס יישב הכי טוב על הFX6021... עכשיו הכרטיס קול הוא בעיקר למוזיקה אבל במשחקים הוא לא יגביל או יפריע נכון? הוא אמור להתאים אם אני לא טועה? עוד דבר במחיר של הFX 6021 יש עוד משהו בתחום הרבה יותר משתלם או יותר טוב עוד דבר מה עדיף מערכת של 2.1 או מערכת של 5.1 ואיזו מהן תיתן לי איכות מוזיקה גבוהה יותר עם כרטיס קול איכותי... מקווה לעזרה... תודה ררבה רבה וייום טוב
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב, ישמשו בעיקר למוסיקה .. התקציב עד 150. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שהקתציב ממממממממממממממש נמוך למערוכת קולנוע ביתיות אבל זה מה שהילד רוצה מה אני יכול לעשות טוב כמובן שיכלול רסיבר ומערכת מלאה של רקמולים.. ראיתי כבר בכמה חנויות מערכות קולנוע במחרים דומים לאלו כמו במחסני חשמל וכאלה... בכל מקרה אשמח למערכת כזאת ... שאלה נוספת לא עדיף לו מערכת כמו z5400 או משהו בסגנון ולחבר לטלוזיה? בכל מהקרה גם עם כן אשמח לקבל המלצה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-