עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by guy 12,

היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. 42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by Marklar,

אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?

11. Started by NIVs,

הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  13. Started by Andrey22,

אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by BlackliNe,

יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. 25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by ycf85,

היי תוכלו להמליץ על טלוויזיה טובה? חשבתי על TH-42PZ80U אודה לתגובות

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  19. מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by alberto86,

שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח

23. שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי

• 4 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים