אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות , ויישמעו בהם ממש טוב. יש לי עדיפות לEARPHONES אבל רק אם הם נוחות באוזן ולא נופלות. אני מצאתי headphones של סוני שאני חושב שהם לא רעות [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] NEW SONY MDR-V6 V6 STEREO MONITOR PRO HEADPHONES איך הם? שווה את המחיר שלהם?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות רדיו דיסק קורא MP3 של פיוניר ויש מספר דגמים שאני חושב עליהם (שהם בתקציב שלי) הייתי רוצה שתעזרו לי לבחור בין הדגמים ואם אפשר תגידו את ההבדלים ביניהם ומה הכי כדאי... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז תציעו אבל שלא יהיה יקר יותר . : PIONEER DEH-2850MP http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=600 דגם DEH-2800MP: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= :DEHP2750 http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=401
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח ההתלבטות שלי היא מבין השלושה הנ"ל מבאג: akg k311 jbl reference 210 pioneer se-cs22 מבאג הכי נוח לי לקנות ולא נוח לי על אוזניות in-ear לכל המגיבים.. אשמח לתגובה ממישו שהתנסה בהם או מכיר.. השימוש הוא עם איפוד. לילה טוב ותודה!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שאלות נוביות - אני כניראה יקנה כרטיס קול של קרייטיב והחלטתי ללכת על X-FI ExtremEMusiC והשאלה הראשונה היא איך ניקרא הדגם של הכרטיס הזה רק עם פאנל חיצוני שמאפשר כניסה של חיבורים שונים? ולשאלה השניה מה המחיר של הכרטיס הזה בהונג קונג? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משום מה...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי מחפש טלוויזיית LCD (שמיועדת לחדר של הילד שלו) בגדול של כ- 20". התקציב שלו הוא 2000 ש"ח. איזו טלוויזיה מומלצת במחיר הזה? הציעו לו (נדמה לי שבבאג) לקנות במחיר הזה מסך LCD שמיועד למחשב וכרטיס טלוויזיה חיצוני. איזו אופציה (זו או טלוויזיה) עדיפה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שאלה - אני שוקל לקנות את הz5500 עכשיו השאלה שלי אם אפשר לחבר אותם למחשב ולטלוזייה בוא זמנית ? בנוסף אני מחפש אוזניות in ear איכותיות בתקציב של 500 שקל +/- אשמח לקבל הצעה אחת מהארץ ואחת מחול הדגש פה על איכות וחסימת רעשין מהסביבה ושוב איכות!! אם יש משהו שהוא בהרהב יותר איכותי בחריגה קלה גם אשמח לקבל האם יש מתחרים לz5500 שאומרים להיות יותר איכותיים.?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 האם כדאי לקנות אחד כזה???
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן אנשים, דודה שלי חוזרת מארה"ב בעוד כשבוע ואני רוצה להביא משם אוזניות איכותיות, שישמשו אותי במחשב, כאשר הם יהיו מיועדים למשחקים ומוזיקה. חוץ מזה הם לא ישמשו אותי לכלום, אז אני רוצה את ההמלצות שלכם לאוזניות האיכותיות ביותר אשר ניתן לרכוש במחיר של בערך 100$ או יותר (אין בעיית מזומנים) אך חשוב שהאוזניות לא ידרשו מגבר, ואם כן צריך אז עם מגבר שמקבלים עם האוזניות. כמו כן אין לי בעייה שהאוזניות יהיו פתוחות או סגורות, אך כן חשובה הנוחות שהם מקנים והתחושה על האוזניים.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צריך המלצות בבקשה לטלוויזית LCD 32' טובה מיועדת לחדר והשימוש הוא לXBOX 360 ושידורי לווין רגילים. בהתחלה חשבתי על ה-SAMSUNG LA32A450 אבל היום עברתי ליד חנות אלקטרוניקה וסתם נכנסתי לבדוק מחירים והמוחר אמר לי שהדגם הזה כבר "פסה" ושעכשיו יש סדרה חדשה של טלוויזיות וכו' וכו' ובקיצור אני אשמח לקבל המלצות על טלוויזיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
-
מה דעתכם על האוזניות האלה לנגן T10 של אייריבר אני יכול להביא אותה במחיר של 120-130$ יש שם מנגנון נגד רעשים תאכלס שמעתי את האוזניות האלה והם לא רעות השאלה אם הן שוות את המחיר הזה תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, בפי עוד שאלה. יצא לי לדון עם חבר שלי, בקשר לכרטיס קול, שיש על הלוח אם שלו. (945P-S3) האם הוא מספיק. כשיש מערכת סטריאו רצינית. (עם רסיבר) האם כדי להשקיע בכרטיס קול יעודי? והאם זה שמחברים את המערכת דרך רסיבר קשור איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות חדש, כדי להשלים את ה"סט" הקיים קריאייטיב אקסטיג'י +אלטק לנסינג ADA880 (כבר כמה שנים טובות איתם, ומאוד מרוצה) אין צורך "להתפרע", ואשמח לקבל הצעה לאוזניות טובותעם דגש על הבאס, מכיוון שאני אוהב להאזין למוזיקה בעוצמה גבוהה, ולא תמיד המצב מאפשר :'( המלצות לאוזניות עד 600 ש"ח יתקבלו בברכה, כמו כן - אשמח לדעת היכן לרכוש אותן (אם מישהו יודע על חנות בירושלים, יעזור אף יותר..)
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-