עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ilanb0,

קראתי ביקורת לא רעה על רמקולים T10 של קריאטיב. אני לא צריך מערכת סטריאו בחדר עבודה שלי שהגודל שלו 2X2 לערך, אבל הבנתי שאוכל ליהנות מסאונד סביר, וגם קצת באס ללא קיום של סאב. מכיוון שקרוב משפחה מגיע באפריל מארה"ב, שקלתי אולי אפילו לשדרג ל - T20 ולבקש שיביא לי הבעייה היא שכשחיפשתי ב - EBAY, קיבלתי תוצאות רבות ל - T10, בטווחי מחירים מ - 39.99$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230435846095&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 ועד אותם רמקולים ב - 73$ - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130372789081&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123 . אז נכון, זה איביי ויש פערי מחירים, אבל אותי מעניין האם בדגם הזה או בדגם הבא אחריו (T20) יש מספר דגמים, …

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  2. הדגם הראשון עולה 210 ש"ח, השני 330 ש"ח. יש הבדל משמעותי באיכות? עוד אפשרות: Philips A2.310 בשלוש מאות ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. אני רוצה לקנות את המערכת רמקולים הכתובה מעלה. מישהו טען באזני כי צריך כרטיס קול טוב לשימוש בהם. למשל אי אפשר להשתמש איתם כאשר ברשותך Vibra 128 פשוט... האם זה נכון או לא? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Overkiller,

טוב חברים, הקשבתי לעצתכם וחיברתי את הרמקולים שמצאתי במחסן של הורי, דעתי- הם מצויייייייינים ! הרמקולים הם: Sansui S-511,שלושה אלמנטים, יוצרו במערב גרמניה, לפני 22 שנה (1985). נ.ב מישהו אולי יודע איפה למצוא כתבה עליהם??? האתרים היחידים שמצאתי הם בגרמנית\פולנית (וגם אין לי מושג האם הם ביקורות או סתם דיונים) וגם אני לא מבין גרמנית. -רון

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Tanya,

הי. באתי היום לבאג לקנות משחק מחשב וראיתי רמקולים שנראו בצורה של פרח. לא התעמקתי בהם יותר מידי... ולכן לא שמתי לב לחברה. הגעתי הביתה וניסיתי לחפש עליהם מידע ולא מצאתי. מישהו יודע על מה מדובר? תודה.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by mavi,

שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by cold fire,

יש לי כרטיס קול creative sound bluster live אני לא מתמצא בכל היציאות/כניסות יש לי חמש כניסות לכרטיס (חוץ מהגיוסטיק) עדיף להשקיע ב5.1 או לקנות משהו אכותי של 2.1 (אני לא יודע אם הוא תומך ב5.1) יש לי יציאה לרמקולים בצבע שחור ועוד אחת בצבע צהוב(מהם היציאות הללו) חוץ מהשלוש שיש בכל הכרטיסים (אדום-מקרופון,ירוק-רמקולים, כחול לא יודע שיש בכל כרטיס קול סטנדרטי)

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. מה עדיף 2.1 או 5.1\4 המטרה העיקרית מוזיקה וסרטים רוצה להנות מהם . וגם קצת משחקים ( עכשיו יש לי creative 2.1 ישנים שמספיקים לי למשחקים) וכמובן תנו למלצות מספר מערכות שחשבתי עליהן http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=132217 (כן עובר את ה 600 ב 50 שקל אבל נראים רמקולים טובים) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37906 גם עובר אבל גם נראה ממש טוב. - מחירים שפויים 2.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 - מחירים שפויים ל 5.1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=27275 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

10. Started by nbav,

יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by scorpion,

וובכן התפרסם לא מזמן בתפוז שתי כתבות שמשכו את עיניו של ידידי COM והוא ראה אותם והחליט לשלוח לי הכתבה הראשונה עוסקת בחברת רמקולים, שנמכרת בארץ תחת מותגים רבים במחירים מופרזים תוך הטעיית הציבורת בהחלט מצאתי אותה כחומר קריאה מעניין וחשוב. כתבה 1 הכתבה השניה עוסקת בכיצד לבחור מערכות רמקולים לבית, גם את הכתבה הזאת מצאתי מעניינית ולא פחות חשובה. כתבה 2 וובכן תנו תגובות ונתחיל בדיון...

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by Roach,

שלום! אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)... הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים: רמקולים: altec lansing FX6021 כרטיס קול: creative audigy 2 value נגן MP3: Mpio HD300 הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר... השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'... בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח... אז הייתי …

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. אהלן קראתי בפורומים פה המלצות כאלה ואחרות אבל אני מאוד מבולבל יש מצד אחד את הלוג'יטק Z10 , ויש את ה-Z2300, ואת האלטק MX5021 ואת הקריאטיב T20 אני ממש לא יודע מה לקנות! בתודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  14. מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by עדי נסטסה,

אהלן, מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: HN-580D ORTECH

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by MDK,

בבקשה תענו בהמוניכם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by omer1789,

שלום אני מתלבט בין כמה רמקולים חשבתי לקנות את הרמקולים של אלטק VS 4121 אך חשבתי שאם מישהו ממשפחתי יסע לחול בקרוב או חבר, אז חשבתי שכדאי לי לקנות מהדיוטי פרי את הרמקולים של אלטק MX 5021 או FX 6021 מה יותר טוב? האם לרמקולים הנ"ל יש יציאה לאוזניות (חשוב לי מאוד) והאם ההבדל בין הMX ל-FX (או הפוך) הוא גדול? כנ"ל לגבי ההבדל בין הMX והFX לVS4121 תודה! ומקווה שהייתי מובן!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ch33,

היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by asilbob,

כרטיס קול M-Audio Revolutions 5.1 רמקולים MX5021 Altec Lansing מה אומרים ? יש אפשרות יותר טובה ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by sirotag,

יש לי אפשרות לקבל את הערכה הזאת ב 800 שקל לא מצאתי אותו כרגע באינטרנט מצאתי רק משהו שהיה לפני כמה חודשים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1568666 למישהו יש ניסיון איתם ?מכירים את החברה? צריך תשובה מהר!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  21. אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחפש רמקולים 2.1 למחשב עד 400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by omer_xd,

שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. Started by jj516,

יש לי בעיה עם הרסיבר שלי הוא של חברת SANSUI (הזה שקונים ב 200$ בדיוטי פרי) הקטע הוא שהוא לא מנגן כול האפשרויות עובדות אבל שום צליל לא יוצא ממנו, בנוסף יש אור מעל העיגול הגדול של הvolume הוא אמור להבהב כאני לוחץ על mute אבל האור לא דולק בכלל, כנ"ל לגבי האור של כפתור dvd 5.1 אלה המקומות היחידים שמוארים והם לא. אז לפני שאני נותן לתיקון למישהוא יש הצעה בשבילי למה זה יכול להיות? הכבלים והכול מחוברים טוב ואין שום בעיה, זה קרה פתאום כששמעתי מוזיקה ואז פשוט הקול נעצר וזהוא אבל המכשיר עובד.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by zoharsaar1,

יש לי רמקול באס גדול ועוד כמה רמקולים של מערכות 2.1 , ואני רוצה לקנות רסיבר לחבר את כל הרמקולים , או בעתיד שאני יקנה רמקולים 5.1 תמליצו לי על רסיברים ותסבירו לי מה טוב מה לא ? יש מדריך או משהו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים