אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלטתי שהגיע הזמן להשתמש ביכולות ובדברים של GTXP בנוסף לשמיעת סאונד באיכות גבוהה וחיבור מיקרופון, אוזניות וUSB.. מה עוד נותן הRACK שאיתו בא הכרטיס?
-
מה ההדבל בין שני הכרטיסים, האם שווה להוסיף את הכסף בשביל ה ZS והאם ה ATP3 ALTEC LANSING (יש לי אותם כבר...) ראויים לכרטיסים האלה ? כרגע יש לי מעבד קול ONBOARD של SOUNDMAX מהלוח אם של ASUS P4P800. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
מינידסק חדש שמכיל 1GB, יכול לשמש לאחסון מידע (גם uploading למוזיקה), ותומך גם בAtrac3 plus. פרטים נוספים: http://news.sel.sony.com/pressrelease/4270 http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=a63b08f394d975a22dfeb6fa3f27a8f3&threadid=20006&perpage=10&pagenumber=1
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
יש מישהו שיש לו אחד שיכול להגיד בודאות אם יש למחשיר line out רגיל??? (לא אופטי)
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם אפשר לחבר את הADA880 שך ALTEC LANSING דרך היציאה הדיגיטלית של הSB LIVE! 5.1 DIGITAL? זאת אומרת, האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס היא S/PIDF?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;)
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי מחשב והתקנתי בו XP אני לא מצליח להעביר MP3 מהמחשב למינידיסק אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליב - אשמח לעצתו
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין אביזרים לאייפוד? אני מתכוון לאביזרים שיש בחנות של אפל. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
זהפשוט מדהים!! אני מבטל את תוכניות קניית הנגן שלי (או הקארמה הוא ה120) וחוסך למפלצת הזאת: http://home.megapass.co.kr/~liy5479/ihp-300(1).jpg <-----תעתיקו את כל הכתובת קודם כל זה צבעוני, ואני חושב שיש תמיכה ב divx וזה 40 ג'יגה. מישהו יכול לתת לי מידע (תאריך יציאה, מחיר, מפרט, תמיכה בפורמטים) אני יודה מאוד לכל מי שינסה לעזור
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי את עזרתכם בבחירה של רמקולים מדפיים / מוניטוריים למוזיקה בעיקר למרות שהם ישמשו אותי גם לקולנוע. ( יש לי סאב..) בכל מקרה יצא לי לשמוע כמה זוגות אבל די התאכזבתי עד עכשיו כמו למשל - B&W 602 , פראדיים , JPW ועוד כמה.. הציעו לי מאוד ללכת על EPOS אבל התקשרתי ליבואן ויש בעייה להשיג אותם. עוד אופציות שהציעו לי הם : DALI וגם JMLAB .. תנו לי כיוון על רמקול שנותן הכי תמורה לכסף ( אני יודע שזה עניין של טעם אבל אני ישמע קודם לפני הקנייה ) תקציב של 3000 שקל לזוג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
לפחות 512 מ"ב. הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים. תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-