עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by spider272,

מחפש זוג רמקולים קדמיים איכותיים וטובים למוסיקה משחקים קריוקי וכדומה..התקציב 3500 ש''ח..עד גובה 80ס''מ.. ושהרסיבר kenwood krf-v7030d יחזיק אותם..חשבתתי על אלה http://www.crazyedi.co.il/products/5187

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by ggg123,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות שיתאימו גם ל PC וגם ל PS3. השימוש העיקרי של האוזניות יהיה גיימינג, ולכן יש צורך גם במיקרופון מובנה. שימושים נוספים- מוזיקה וסרטים. התקציב הוא עד 500 ש"ח (יש אפשרות להזמנה מחו"ל אם כדאי). עדיפות לאוזניות אלחוטיות אבל אם אין אוזניות איכותיות במסגרת התקציב אז אפשר גם חוטיות. תודה!

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by shai265,

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית הן לסרטים והן למחשב שתכלול הכול כולל סאב . אני לא מחפש משהו יותר מידיי וגם לא פחות מידיי באמצע שיהיה טוב ויספק. התקציב שאני נותן הוא 800 -1200 ש"ח. ואיני מבין בדברים האלה לכן אני שואל את טובי המוחות פה בפורום ומקווה למצוא תשובה הולמת ,כמו שאתם יודעים לתת.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by bitwise,

אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ערב טוב אחרי ציפצופים רבים באוזניים ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול דרך everest . הבעיה היא שאני לא מוצא קובץ דרייבר מוחלט וכל מה שמצאתי היה מסובך ומוזר ובסופו של דבר לא ממש התקין לי קול על המחשב. חיפשתי לפני שפתחתי את הנושא בפורום על הדרייבר וראיתי שלעוד כמה הייתה אותה בעיה פחות או יותר והם לא קיבלו תשובות מי יתן והפעם יהיה פתרון תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by Guy King,

וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by starter123,

שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. אהלן, אני רוצה לקנות טלוויזיה דקה (לא משנה לי LCD או פלאזמה, מה שהכי יתאים) בשביל הסלון בבית שלי. הדרישות: 1. צפייה בערוצי כבלים רגילים בשביל כל המשפחה- ערוצים 1, 10, 22, ספורט וילדים. מרחק הצפייה מהספה הוא בערך 3.5 מטרים. 2. DVD ו-Blu-Ray (באמצעות PS3). בהמשך השנה אולי אשדרג את הרשת האלחוטית בבית ל-N ואקנה מחשב חדש אז תהיה גם הזרמת סרטים דרך ה-PS3. מרחק הצפייה כמו קודם, 3.5 מטר. 3. משחקים ב-PS3 (מן הסתם). כשאני משחק אני יושב על כורסא במרחק של 2 מטר מהטלוויזיה, בעיקר בגלל שכרגע אני עם SDTV של 25'' (בלתי אפשרי כמעט לקרוא טקסט במשחקים במרחק גדול יותר). *הסלון מואר היטב בבוקר ובצהריים, מה שהופך את הצפייה בטלוויזיה הנוכחית למתסכלת מאוד בשעות האלה עקב בוהק והשתקפויות. בטלוויזי…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hagai-,

לאחרונה רכשתי את הפלאפון החדש של סאמסונג מסוג SGH-T100 , המאפשר חיבור למחשב והורדת תמונות וצלילים, אך שמתי לב שהמכשיר תומך רק בפורמט wav כאשר לצידו ישנו קובץ נוסף המקודד בצורה כלשהי עם סיומת mmf, רק כאשר הקובץ מופיע בצורה הזו ניתן לשמוע אותו דרך המכשיר. האם ישנה איזושהי תוכנה שהופכת קבצים מסוג mp3/wav לקבצי mmf?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by oorlevi,

אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by Styx,

שלום חברהס אז ככה אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי גם לגיימינג וגם למוזיקה כי מה שנוצר בגלל המערכת אז גם הזמן מיתוננים על הרעש ואי אפשר לשחק/לישמוע מוזיקה כמו שצריך ולכן חשבתי ליקנות אוזניות מה שאני צריך בעצם שאני אני שומע משהו באוזניות אז שלא כל העולם ישמע שיהיו נוחות אוזניות בלי מיקרופות-עדיפות תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. נתקלתי בביקורת המרשימה שאחד החברים בפורום פירסם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521713.msg4453439;boardseen#new בכל אופן אני רוצה להעלות כמה נושאים לדיון, ואולי בהתאם לשבור לי כמה "אמונות". א - זה אמיתי ההגדרה " הכבל מצריך 100 שעות הרצה "שיפתח" כדי להגיע לשיא התמונה והסאונד " ה ??? זתומרת....מישהו פעם נתקל בכבל, לדוגמא כבל רשת שאחרי 1000 שעות נפתח לתעבורה גבוהה יותר ?אני אפילו לא נתקלתי בפורט ADSL או FR או NB או תמסורתי או בעצם באף טכנולוגיה שמבוססת על זוגות נחושת שהכבל שלה נפתח לאחר שימוש מסויים.האם יש לזה הוכחה קיימת או שכמו שאני מאמין עבדו פה על מישהו ?????ב- המידע המשודר הוא אומנם עובר המרה של A/D....אבל בפועל הוא מפוענח בצורה דיגיטלית...אני משער…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by draak31,

יש לי מתאם שמאפשר לי לחבר את הטלויזיה למחשב. http://www.aver.com/2005home/product/videocapture/ezmakerusb2.0/ezmakerusb2.0.shtml ואני רוצה להקליט תוכניות טלוויזה במחשב... שיהיה כמו טיבו... איזה תוכנה ממולצת? הורדתי SageTV והוא לא מזהה שום התקן מתאים, המתאם(ezmaker) מחובר ועובד (אני יכול להקליט בעזרץ windows movie maker). ולפי האתר שלהם Meedio Essentials כבר לא שמין להורדה.. איזו תוכנה אחרת מומלצת?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. תודה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Eacan VS Logitech VS Divoom למשחקים סרטים ומוזיקה עד 500ש"ח מי עדיף? EACAN A-600-II EACAN A200 Divoom XForce I 2.1 LOGITECH Z4E\I

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. -מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by ndv,

דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by badmama,

יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  23. Started by tehnodrom,

אין לי מושג אני לא ממש מבין בזה אז תמליצו מהנסיון שלכם אוזניות כפתור אני מחפש אם יש משהו מעולה ביותר זול אז עדיף ואני מתכנן לקנות את זה מאי ביי אז 250-300 זה המחיר שיהיה בארץ באיי בי כמובן זה יהיה יותר זול. תודה מראש מתן.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. אני מנסה להרכיב מחשב לסיבבת עבודה של QBASE ו REASON ומחפש כרטיס קול שיתאים לעבודה עם לוח אם של ASUS P4PE ויעלה עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.