עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by מאור247,

איזה רמקולים עדיפים לי (אני לא מחפש משו בשמיים!!) ALTEC LANSING VS2421 או LOGITECH X-240 (אל תתחשבו בתושבת לאייפוד ממילא אין לי איפוד ואנלא הולך לקנות אותו)

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  3. אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין היום ליקנות טלוויזיה LCD 26 אינטש אני רוצה שהטלוויזיה תהיה רק מהחברות האלה שארפ , LG , סמסונג , טושיבה אני מעדיפ יותר את הסמסונג כי לי אישית יש 2 סמסונגים בבית 46,32 ואני מאושר ומרוצה מהם מאוד אני רוצה שלטלוויזיה תהיה נגודיות מעל 3000 ושהיה לה לפחות שתי יצאות HDMI וקומפוננט קומפוסיט אס וידאו ושאר הירקות התקציב שלי עד המחיר 4000 אפילו פחות

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. שלום לכולם. קניתי HTPC כאשר השימושים שלו יהיו צפייה בסרטי HD בעיקר,ואני הולך לחבר אותו לפלזמה 42 בסלון ויש לי כמה שאלות: 1 איך אני מגדיר שכל פעם שאני מדלים את המחשב אני ישר אראה אותו על הפלזמה מבלי להתעסק בהגדרות כל הזמן ? (יש לי כרטיס מסך HD2600XT). 2 איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקין,למשל איזה חבילת קודקים ותוכנות שיפתחו לי תרגומים אוטומטי (אני מתכוון לתרגומים שבאים בקובץ נפרד). 3 המערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולטמייט - על איזה תוכנת מדיה הייתם ממליצים לי ? ואיך אני מקנפג אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by con206,

שלום אני צריך עזרה בבחירת נגן לקבצי האודיו בלבד (ללא וידיאו) אני צריך בין 2-5 G עד 500 ש"ח ושתהיה לו אחריות טובה תודה מראש con206

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה ל LCD HD עם יחס ניגודיות מאוד גבוה ואיכות תמונה מאוד גבוהה. הבנתי שלחברה SAMSUNG יש דגמים איכותיים עם יחס ניגודיות גבוה, וחשבתי לקנות מהם. אודה לכם אם תוכלו למליץ לי על טלוויזיה לפי הדרישות שצויינו למעלה, מאחר שהתנסיתי ב LG 26LC41 ומאוד התאכזבתי ממנה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by ofirr,

כותרת. אשמח לשמוע מי מבין ההבאים עדיף (בעיקר לשימוש משרדי - בעיקר שירים, לאחר מכן סרטים ולאחר מכן משחקים). R10 - מחיר: 100 ש"ח R20 - מחיר: 140 ש"ח S200 - מחיר: 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by rotemk,

שלום, אשמח לקבל המלצה על lcd. מינימום גודל של 32 אינץ'. טווח מחירים 4-5 אלפי שקלים. ישמש לצפייה בסרטים, כבלים, עבודה עם מחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי שאלה בקשר לקניית כרטיס טלוויזיה חדש: מה עדיף לקנות, כרטיס טלוויזיה חיצוני או פנימי? מבחינת איכות ודברים כאלה... לא מביחנות של נוחות. ואם אפשר לקבל המלצה על דגם. חשוב מאוד שיהיה מתאים לVISTA! תודה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by THE FOX,

יחוברו למחשב, ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. מעוניין בצליל חם, בעל דגש קל בתחום הבאס [טראנס האוס] ובמה גדולה ככל שניתן. האוצפיות הן: Creative Gigaworks T40 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=16936&listby= ביקורות: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2007/11/19/Creative-Gigaworks-T40-2-0-Speakers/p1 או MICROLAB SOLO 7 http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7c.htm ביקורת: http://www.techlabs.ru/articles/acoustics/243/0/1298/0/ http://www.3dnews.ru/multimedia/microlab-solo/ או מגבר סאנסוי 6060 עם רמקולים מדפיים כולשהם

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by RayZ,

איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממצלמה למחשב דרך כרטיס המסך המובנה (Radeon x1250) בלוח האם Asus M2A -VM- HDMI ? ניסיתי לעשות זאת בחיבור המצלמה ל- Video in של הכרטיס, אולם המחשב לא מזהה את המצלמה. מישהו יכול להציע פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. שלום, לאחר הרבה קריאה בפורומים שונים החלטתי לחבר את המחשב החדש שיהיה בקרוב בHDMI-DVI,עכשיו הבעיה שמהמחשב לטלויזיה יש לי לפחות 7-8 מטר ככה שאני צריך כבל של 10 מטר, קניתי את הכבל הזה, 10 מטר של HQ http://exp.shopy.co.il/products/91731 עכשיו לא יודע למה אבל כנראה בגלל האורך שלו הוא לא מעביר לי את האות כמו שצריך,רואים יפה והכל ,הבעיה היא בסרט שיש תנועות מהירות יש כמו פסים קטנים קטנים שחוצים את המסך,נגיד עם אני מוזיז את העכבר מהר יש גם את זה,בקיצור הכבל לא מסתדר עם קטעים מהירים,כנראה שהאות עוברת בו לאט מדי, ניסיתי כבל 3 מטר של אותה חברה והכל עבד רגיל, מה אני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על חנות מסוימת באיזור השרון שמחזיקה כבל 10 מטר כמו שצריך עם אפשרות להחזיר במידה ולא עו…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. הוידאו מחובר באמצעות HDMI - DVI איך אני מחבר את הסאונד למחשב ???

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by alonoise,

מי מייבא בארץ את הפיוצר סוניקס? אני מדבר על הדגם custom.....

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. המחשב מחובר לרסיבר של פיוניר ויש לי את שתי היציאות כל המערכת מחוברת לרמקולים של MOREL אני חושב שהשאלה המרכזית היא עד כמה יהיה הבדל.. עדכון: יש לי כרטיס מסך רגיל - מובנה אם אני יחליף אותו למשהו מיוחד זה ישנה משהו (ככה או ככה אני אחר לרסיבר)

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by hen_bj,

שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  25. Started by merlin_77,

שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.