אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול אותכם איזה מהרמקולים עדיפים או שאתם יכולים להמליץ על רמקולים אחרים במחרים שלהם תודה
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייעוד של הרמקולים: מוזיקה במחשב, אני רוצה את האיכות הכי מטורפת למוזיקה, כל היום שומע מוסיקה, מכל הסוגים.. ככה שאני מחפש רמקולים נוחים שאני יכול לשים בפינת עבודה (שולחן מחשב..) ובעצם כשאני יושב מול המחשב- לשמוע מוסיקה.. לא האזנה מאיזה נגן חיצוני או שום דבר אחר, חיבור למחשב, כנל גם סרטים מהמחשב. תקציב: 700-900~ ש"ח. בינתיים ההתלבטות היא בין: 1. הMicrolab Solo 6c \ 7c 2. מגבר ישן שיש לי בבית TEAC AX-55 ואליו אני אקנה רמקולים חדשים באותו תקציב- Whaferdale Diamond 9 נראים בחירה טובה במחיר הזה..? איך אני מחבר את המגבר למחשב? כרגע ניסיתי עם המגבר הישן חיברתי לו רמקולים ישנים שהיו לי, ויש רעשים סטטיים נוראיים, אבל כשאני מחבר למגבר נגן חיצוני (iPod) שומעים סבבה בלי רעשים, יכול לה…
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
במשך ימים רבים אני מתלבט בין שני פלאשים - הראשון תוצרת iriver והשני תוצרת sandisk. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1101&scat=221&tcat=33 - פלש של iriver http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1585&scat=221&tcat=33 - פלש של sandisk בהתחלה רציתי לרכוש את הפלש של אירייב בנפח 1GB , אבל באג וארקדיה טוענים שיותר אין את הפלאש בארץ. לאחר מאמצים רבים באג הצליחו לאתר אירייב בנפח 256 מגה בסניף נידח והציעו לי אותו במחיר 760 ש"ח. אבל הם גם הציעו לי נגן פלאש של sandisk בנפח ג'יגה במחיר 900 ש"ח. אירייב נגן איכותי יותר, אבל אני חושש שהנפח הקטן לא יספיק לצרכי. ובגלל זה אני מתלבט על השאלה "מה יותר כדאי?" נפח ומחיר או איכות? מה אתם חושבים? איזה נגן עדיף לקחת?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש אוזניות In-Ear לנגן (iPod Touch). בעבר היו לי את ה Shure E2c וגם את ה E3c , והייתי מאוד מרוצה מהן (יותר מה E2c) . רציתי לדעת אם יש כיום אוזניות מומלצות יותר בטווח המחירים של 100$ בחו'ל (eBay) או כ 330 ש"ח בארץ. תודה מראש , תום .
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי ביקורת לנגן RIO CARBON שברשותי, הביקורת כמעט מוכנה, חסר רק תמונות וכמה דברים שרשום למטה. רציתי שתגיבו (טעויות כתיב, שגיאות בפרטים, סגנון לא טוב, והאם חסרים דברים לדעתכם), אשמח לכל תגובה עניינית... טוב, יש לי בעיה כרגע להציג את זה ב HTML, אז אני יעשה COPY PASTE לעמוד פה, אחרי זה כשהאתר שלי יסתדר אני ישים את ה HTML שם: ביקורת לנגן המוזיקה RIO CARON רקע הביקורת הנ"ל היא על נגן המוזיקה האחרון של חברת RIO, הלא הוא ה RIO CARBON. נגן זה קטן מאוד, ומתחרה בקטגוריית נגני המוזיקה מבוססי הארד דיסק בנפח GB5 ומטה. קטגוריה זו שתפסה תאוצה בחודשים האחרונים, החלה עם השקת ה IPOD MINI וקורצת בעיקר למי שמחפש נגן קומפקטי שלא מורגש, אך נותן יותר קיבולת מנגני ה FLASH שמגיעים לרוב עד GB1…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה חומרים אתם ממליצים חשבתי על כמה תגידו לי מה יביא לי איכות הכי טובה 1.ציפוי צמר סלעים בקיר ועל זה קירות גבס ובריצפה פרקט 2.שטיחים מקיר לקיר כולל הריצפה ותיקרה אקוסטית 3.תיקרה צמר סלעים קירות שטיח קיר לקיר וריצפה פרקט אם יש לכם עוד הצעות או חומרים תתנו אשמח לקבל דעות תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בנגן שלי לא שומעםי הכל טוב..שיר שעובד טוב במחשב לא עובד טוב בנגן וזה לא בעית נגן. יש תוכנה או משהו לתקן קבצי MP3 ?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים בשעה טובה קיבלתי מסך 42 3D שמחובר למחשב עם כבר HDMI גרסה 1.4 ניסיתי להפעיל את הסרט אבטר 3D במדיה פלאייר קלאסיק, שמתי את המשקפיים, ולא ראיתי שיש תלת מימד ... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? אולי צריך להגדיר משהו בטלויזיה או במדיה פלאייר? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כבל DVI-HDMI רציתי לשאול איזה לקנות והאם יש הבדלי איכות? כי פה אמרו לי שלא, וחלק אומרים שכן. יש בKSP כבל של 5M ב60 שקל, הוא יספק את העבודה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.
-
- 14 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בין ככה 32-42, מרחק ישיבה הוא בערך 3.5מטר קצת פחות ואמרו לי שאני צריך 37 ומעלה (בגלל הכתוביות) רציתי לדעת אם זה נכון? דבר שני בקרתי בחנות שאני תמיד קונה בה והוא הציע לי כמה מסכים, ומסך אחד בעיקר הלהיב אותי..אני לא יודע איזה דגם הוא כי לא מצאתי בחנות אבל זה דגם של SANSUI 42' Full HD נגדיות 1:2000 ודינמי 1:8000 אם מישהו מכיר את המסך או החברה ויכול להמליץ עליה? אני רוצה לקנות מחר.. ואם היא שווה את המחיר 5900 כולל כבלים ומתלה לקיר. תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, ראיתי את הפוסט על נגני MP3 אך זה לא עזר לי כי אנשים שם מפרסמים את הנגנים הכי יקרים (וכמובן הכי טובים) כמו הMPIO והIRIVER -באמת יש לכם כסף להוציא על זה או שסתם שמתם את זה להוציא את העיניים? קיצר, אני לא מחפש נגנים HIGH END כאלו, אני מחפש נגנים פשוטים יותר, לשים בתוכם MP3, לחבר למערכת ברכב ולעשות טיולים איתם... משהו בסביבות 300-500 ש"ח, תלוי באיכות ובנפח. אני דווקא מבין ממש טוב בחומרה ש/ל מחשבים אבל אין לי מושג בנגני MP3, קניתי אחד, עבדו עליי ועכשיו אני מנסה לקבל את כספי בחזרה. אשמח אם מישהו ייתן לי סקירה קצרה על מה חשוב שיהיה בנגן MP3, מה יש בתוכם היום.וד"א אנא תקראו את האזהרה שלי, אני נכוויתי, אל תכוו גם. צונזר ע"י אחראי הפורומים - אסור בשום פנים ואופן ל…
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107 נשמע מעניין, גם מסך צבע איכותי עם אפשרות של תמונות, גם אותו גודל, גם 8GB... אמור לצאת בשבועות הקרובים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב לכל גולשיי HWZONE! אני מחפש נגן 256 מגה או 512 , הדרישות: איכות צליל טובה מאוד רדיו איכותי מאוד עיצוב סביר + לגבי התקציב, לא מוגבל אבל אני מחפש את בין הטובים ביותר שיש בשוק (לא מבין במחירים בנושא זה בכלל ולא בנגנים). אשמח אם מישהוא ידריך ויעזור בנושא זה. לילה טוב ותודה רבה מראש! spider1.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס קול של גם של Creative 5.1 וקניתי פע ראשונה בחיים שלי רמקולים Creative 5.1 שחורים אתם יודעים מה זה מה שרשום על הקרטון creative inspire 5.1 5200 רמקולים טובים ? עכשיו אני רק יודע איזה הבדל עצום יש פשוט הנאה לשמוע למוזיקה , אבל שאלה עשיתי בדיקה כל הרמקולים עובדים יהני הוא משמיע דיבור בבדיקה אבל בשירים הסנטר .. לא שומעים ממנו ? למה .. אני די חדש .. הרמקול עצמו טוב כי בבדיקה הוא עובד אבל בשירים לא .השאר עובד
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זמן מה שאלתי פה איזה נגן לקחת והמליצו לי פה בפורום ללכת על הנגן iAudio G3 2GB אבל הרכישה התעקבה עקב בעיות עם היבואן. ולכן רציתי לדעת איזה מבין שני הנגנים יותר טוב , מה יותר כדאי ? שניהם בנפח של 1 גיגה. זה ה- iAudio U2 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=308&catId=17 יש גם דגם של 2 גיגה של ה-U2 , אבל רציתי לדעת מבחינת התכונות של המכשיר מי יותר טוב זה ה- iBead 400 : http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=314&catId=17 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-