עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מדובר במן רעש כזה של רעידות וויברציות של הממברנה (כך נדמה לי מכנים זאת בעגה המקצועית) ברמקול השמאלי (בלבד, לא מוזר קצת?) כשאני שומע מוזיקה. זה משהו שחד משמעית לא היה ברמקולים האלה לפני כמה חודשים - כמובן שלא היה שום שינוי בשום דבר שנוגע אליהם, לא מיקום, לא כבלים, לא מוזיקה - כלום. זה קורה לי בעוצמה יחסית נמוכה של 25 אפילו (מי שמכיר יודע שזו יחסית נמוכה, הרמקולים מגיעים עד 60 נדמה לי) וזה קורה גם בשירים עם באסים וגם בשירים של עמיר בניון לצורך העניין וכו'. בהתחלה באמת חשבתי שזה באסים שהרמקולים לא יודעים להתמודד איתם מאחר ואין סאב נפרד - אבל זה גם בשירים שאף אחד לא היה מגדיר בעלי באס - לכן הכנסתי את הדוגמא של עמיר בניון למשל. זה מציק ולא רוצה להעלם. מה קורה פה? האם זו בעיה ש…

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by WarMachine,

הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לשמוע לפני הרכישה תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

היי, אני רוצה להזמין אוזניות מאנגליה ב60 פאונד בערך, מה המכס שיש עליהן? תודה רבה אורי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Itzik 007,

ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות XTREAMER אשר יהיה מחובר למחשב ע"י כבל רשת, רציתי לדעת האם בניגון תכנים דרך הרשת תהיה איזשהי פגיעה באיכות התמונה ו/או הסאונד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Chymes,

היום רכשתי כרטיס קול של Creative מדגם X-FI Platinum. חיברתי את הכרטיס בדיוק לפי ההוראות, הפעלתי את המחשב והתחלתי בהתקנת הדרייברים. פתאום, באמצע ההתקנה, המחשב עושה מסך כחול ומאתחל מחדש את המחשב. וככה כל פעם שחלונות עולים. עשיתי פורמט והתקנתי עותק טרי של XP ללא תוכנות/דרייברים אחרים. אותה בעיה בדיוק. פעם נוספת עשיתי פורמט, ביטלתי את הכרטיס הקול המובנה דרך הביוס, הורדתי את הדרייבר האחרון של קריאטיב והבעיה חוזרת על עצמה. אני לא יודע מה לעשות. אני אבוד עצות. מפרט: AMD Athlon XP 2500@3200 1GB RAM NFORCE 2 על לוח אם של ABIT Windows XP SP2 בבקשה תעזרו לי. אני צעד אחד מלזרוק את הכרטיס הזה לפח.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by huber,

מאמר מאוד מעניין: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3411

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. היי מחפש רמקולים למחשב משהו עוצמתי עם סאב ו5 רמקולים. כמו שציינתי התקציב הוא 500 ש''ח.אגב איך לדעתכם fenda חברה של רמקולים,הייתם ממליצים? אשמח לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מדבר על דיסקים רגילים של מערכת סטיראו(לא קבצי מוסיקה). חיברתי למחשב את המערכת שלי אבל שומעים גרוע יחסית. האם זה נובע מכך שיש לי כרטיס קול VIBRA 128...? אם אקנה AUDGY1 יהיה שיפור משמעותי?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. יש לי עכשיו רמקולים CAMBRIGE PCWORKS 2.1 והאמת הם לא מספקים אותי ביחסית למחיר... אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה רמקולים לקנות בבערך 600 ש"ח (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני רוצה שהם יהיו לפחות 4 רמקולים וסאב. איזה הכי טובים, איכותיים, כיפיים למשחקים ולשירים בווינאמפ במחיר הזה? אני לא כל כך צריך עוצמת מוזיקה אז זה לא חיסרון למרות שעדיין אני לא רוצה פחות מהעוצמה שיש לי ברמקולים הנוכחים. כמובן שעדיף אם תוכלו להשיג רמקולים מצויינים שעומדים בדרישות שלי במחיר זול יותר אבל בערך 600 ש"ח זה המקסימום שלי. תודה מראש!!! נ.ב אני חושב שכדאי לי את הHercules XPS 210, זה 4.1 לא??? והמחיר פשוט מווווווווו-שלם! ;D

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by or,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm האם הם יותר טובים מה-creativeinspire 5300 והאם אני יוכל לחבר אותם לכ.קול של creative (sb augidi platinium 5.1(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by satlan1,

יש לי DVD של LG שקניתי בדיוטי פרי לפני איזה שנה וחצי...לא יצא לי להשתמש בו כמעט אבל היום באתי הפעלתי בוא סרט DIVX עם קובץ כתוביות בעברית, והוא ניגן את הסרט אבל הכתוביות היו בג'יבריש. הDVD זה DR7622W. הבנתי באינטרנט שהDVD לא קורא עברית או משהו כזה :s05: יש איזה קובץ עידכון שאמור לסדר את הבעייה או שאין מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by yotaman,

שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. אהלן קודם כל אני רוצה להבהיר שאני ממש לא מבין בעניין של מסכי הטלויזיה ולכן מבקש את עזרתכם בנושא. אני רוצה לקנות אחת חדשה, סה"כ אני לא מקצוען או מדקדק במיוחד. רק מה שחשוב לי זה שיהיה לה תמונה יפה ושיהיה כיף לראות בה. נכון לעכשיו היא תחובר ל-ps3 ולממיר רגיל. מה המלצתכם בעניין?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. עם תקליטו ברשמקול תראו שאחרי 60 שניות הוא מפסיק אוטומטית. יש איזה קובץ INI משהו שאפשר לשנות שזה יהיה יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by scorpions,

קיבלתי כמה עבודות ווידאו מארה"ב אך הבעיה שלי היא שהאודיו שלהם הוא AC3 מישהו מכיר תוכנה או מה שלא יהיה שיודע להמיר את זה לפורמטים מוכרים יותר כגון MP3 וכ"ו אני פשוט צריך להציג את העבודות האלה ואיכן שאני יציג לא תהיה לי האפשרות להתקין תוכנה שמזהה AC3 ותודה מראש ד"א יש לי WINXP

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sinsonik,

שלום רב, ברצוני לרכוש רסיבר חדש לבית שלי על מנת לחבר לטלוויזיה בסלון, לשמוע קצת מוזיקה ולראות סרטים (חשוב שיהיה קורא דיסקים) התקציב שלי יחסית מוגבל (סביבות 1500 שקל) ואני מחפש בסך הכל רסיבר שיעשה את העבודה כמו שצריך (לא מחפש משהו לא נורמאלי) בכל מקרה הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי 3 דגמים נחמדים והשאלה שלי מה לדעתכם עדיף לרכוש ואם בכלל הדגמים האלה מומלצים או שאתם יכולים להמליץ לי על דגמים יותר טובים בסביבות המחיר שאני מחפש.. תודה רבה מראש 3 הדגמים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-amplifier&modelsid=798828,742020,744232

22. Started by ymss69,

טוב אז אחרי שהCRT בסלון התקלקלה, והשארפ מהחדר (WD1) עברה זמנית לסלון הגיע הזמן לשדרג את החדר. מחפש טלויזיה למרחק צפייה של בין 2 ל2 וחצי מטר. השימושים יהיו- 30 אחוז PS3, בעיקר פיפא, אבל גם משחקים נוספים, לא משחקי יריות בדרך כלל. 30 אחוז צפייה בסרטי HD, או דרך סטרימר או דרך המחשב, קיימת אופצייה גם לגלישה באינטרנט. 40 אחוז שידורי SD וHD בHOT. חרשתי את כל האינטרנט, קראתי, בדקתי והלכתי לראות בחנות גם. הדגמים שהגעתי אליהם הם- LG 37LK450 LG 42LK430 SAMSUNG 40D550 PANASONIC 42E30 אז הפאנסוניק והLG עם פאנל IPS והסמסונג עם PVA, כל אחד וחסרונותיו, אני מאמין שהIPS מתאים יותר, אני משתמש במסך מחשב כזה. בתצוגה בחנות שזה לא בדיוק אינדיקציה, הE30 נראתה פשוט מדהים, טובה משמעותית מהLG, השאל…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by termal,

שלום קנית לפני שנתיים מערכת קולנוע עם 5 רמקולים עכשיו אני רוצה לבדוק את הרמקולים עם עובדים טוב כמו שצריך עם לא נהרס שום רמקול בכל רמקול אחד יעני הקופסה יש אחד קטנטן אחד בינוני ושתיים גדולים איך אני בודק אותם... במערכת יש אפשרות לבדוק עם הם עובדים אבל זה לא בדיקת רמקול רמקול קטן וגדול זה עובר לפי הסדר עם מסודים ימין שמאל .... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

שלום. חיברתי את החשמלית שלי למחשב לחיבור המיקרופון ("האדום") והפעלתי את האופציה בתוכנת השמע של הווינדאוס,אך עדיין לא שומעים כלום. צריך מגבר בשביל זה?

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. צהריים טובים, רכשתי סט רמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 עבור שימוש ביתי של מוזיקה (מרביתה MP3, מעט FLAC) וסרטים. כיום אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח אם ASRock Z68 Pro-3 (אני מניח שמדובר בשבב של Realtek), האם יהיה הבדל בשמע בסביבה זו במידה וארכוש כרטיס קול של Asus Xonar? מצד הסרטים מדובר בתוכן HD. ברשותי גם אוזניות Grado SR-80 והבנתי שבכרטיס הקול הנ"ל יש מגבר אוזניות - האם יהיה שיפור מורגש, כזה ששווה את ההשקעה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום. אופיר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.