עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yuraxp,

חג שמח, אני מתלבט בין שני כרטיס קול 1-CREATIVE X-FI XTREME http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4251 2-CREATIVE SB AUDIOGY 2 PLATUNUM 2 EX [http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4753 מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס קול הנ"ל ללא דרייברים וקראתי בת'רדים באתר שיש לו דרייברים ל XP שתומכים ביציאה האופטית שלו. חיפשתי באתר החברה ואין שם דרייברים לכרטיס קול הזה. מישהו יכול להפנות אותי לקישור לדרייברים עדכניים של הכרטיס הכוללים את התמיכה ביציאה האופטית? דבר נוסף איך הכרטיס קול הזה לעומת creative soundblaster live? ct 4760 - מבחינת איכות סאונד בעיקר.

4. יש לי זוג רמקולים של PANASONIC מדגם SBPM29. המערכת שהרמקולים באים ממנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=33504& רציתי לדעת אם זה ייצור בעיות לחבר את הרמקולים למערכת 5.1 בתור רמקולי סראנוד? ראיתי שלכל אחד מהרמקולים האלה יש 4 כבלים לחיבורים. במערכת רגילה יש רק שניים (לכל רמקול). מה זה אומר??

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by ashkenazone,

אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by JohnClark,

מישהו יודע איך שמים את המילים לשירים? לא כתוב בחוברת ההוראות שומדבר וגם לא הצלחתי למצוא באינטרנט

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by Chymes,

אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by GanJaval,

אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. לקריאייטיב יש את סדרת ה inspire,sbs,lx,i-trigue האם יש הבדל בינהן מבחינת איכות הצליל, מיועדות למטרות שונות או הבדלים אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. כי מIRIVER לא יצא משהו בעתיד הקרוב(ככה לפחות זה נראה) http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?top_title=User%20Forum&pre_idx=13985

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by zvkel,

הזזתי קצת את הרמקולים בחדר והיה לי בעיה עם הכבל הקודם שחיבר את הרמקולים אז החלפתי כבל מאחר ולא היה לי כבל מספיק ארוך השתמשתי (זמנית) בכבל של חשמל.... מה ההשפעה שלו על איכול הסאונד? כי זה נשמע לי קצת יותר עמום (הבאס מרוח כאילו) אבל לא כזה הבדל רציני וזה לא פוגע ברמקולים או משהו נכון?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. Started by idani1983,

שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום לכולם לפני 3-4 ימים ביצעקתי פורמט משל כמה סיבות טכניות ומאז אני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס קול .יש לי כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם הלוח שלי הוא Asus P4S533-MX ושאני שם תדיסק של הלוח אם שלי ולוחץ על ההתקנה של AUDIOMAX אז ההתקנה פשוט לא באה תמונה: http://img218.imageshack.us/img218/6360/62933414bs6.jpg וככה חיכיתי 10 דקות ולא מופיע ההתקנה (לפני זה תמיד הופיע לי ) ניסיתי להוריד גרסאות אחרות של זה לא עבד ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול המובנה שלי SIS 7012 דרך האתר וזה אומר לי 2 שגיאות השגיאה הראשונה היא כזאת 5353453- ובלי שום הודעה השגיאה השניה היא fail to instell audio driver for windows xp setup will exit חשוב להזכיר שהמחשב מזהה דרך התוכנה EVEREST תכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by shaharo,

שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by Peri228,

יש לי בין 1500 ל 2000 ש"ח , ואני מחפש מערכת חדשה לבית . אני מתלבט בין קנייה של מערכת למחשב (FX6021?) או זוג מדפיים פשוטים ומגבר. אני מניח שזוג מדפיים (יד שניה?) יתנו תמורה הרבה יותר טובה מאשר כל מערכת למחשב בתקציב הזה , אבל אין לי ממש מושג איפה להתחיל לחפש , ולאילו דגמים לשים לב . תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. האוזניות של האיי פוד כבר לא מספקות.. הייתי רוצה אוזניות ש: לא יפלו מהאוזן.. יש בהם אפשרות לקצר את החוט (ראיתי אצל חבר שלי שמתי שהוא לוחץ על כפתור אז החוט של האוזניות מתקצר) השימוש הוא.. לשמוע מוזיקה בזמן ריצה/נסיעה אז צריך שישמעו חזק אבל איכותי.. שיהיו יפות (לא חייב) שהחנות שאני קונה בה תהיה בתל אביב ועדיף לא באינטרנט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. יש לי אפשרות לקנות אותם מיד שניה ב 200שח שווה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by jepe,

כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by approx,

יש לי את האוזניות JVC-HA-G101 והכבל שלהם ניקרא לי ואני צריך אחד חדש אפשר קישור למקום שמוכרים או לאיזה חנות

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים