עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asichen,

כל פעם שאני מגביר אאת הווליום במחשב אני שומע רעשים מחרידים ושאני מזיז את העכבר אני שומע רעשים באותו הקצב שאני מזיז את העכבר... אגם המחשב מחובר למערכת שלי...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

התגייסתי במרץ ואני חושב לקנות נגן mp3 כך שאני יוכל להנעים את זמני הנסיעות. אשמח מאוד אם תתנו לי המלצות על מכשירים ועל חנויות לנגני mp3. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by parker8,

הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם הכרטיס קול שנמצא על הלוח DFI NF4 ULTRA D LANPARTY הוא יהיה טוב אם אני רוצה שהוא יתחבר למערכת סטריאו.? תודה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ששמו הוא Hauppauge המליצו לי על התוכנה win tv עכשיו הכרטיס מחובר פיזית קניתי בנסוף כבל מסכראט ל S-VIDEO חברתי הכול,ואני לא מצליח להגידר את ההגדרות התמונות הבאות מציגות לאיפה הגעתי אשמח מהמבינים בדברים כאלה להסתכל ולנסות לעזור לי בשלב ראשוני לצפות בערוצים כמו כן הבנתי שאינפרא אדום מיותר אז הנה התמונות: תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות ולעזרה ממכם אלירן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by devek,

שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

מה דעתכם? http://www.focalprice.com/detail.aspx?pid=6414

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by razoli,

אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Started by guyishai,

אני צריך את הכרטיס רק בשביל ה-Gameport שיש בו ולכן בחרתי את הכי זול. עכשיו, באתר של מוצר ה-Gameport (פדלים), היה רשום "Windows XP supports high-speed gameports only".אז אם כך, האם המוצר עומד בקריטריונים? הקישור לכרטיס: http://www.st-lab.com/SC8738_3.html תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by {Ircroute_057,

יש לי זוג רמקולים מדפיים של מורל,מחוברים לרסיבר סאנסוי 6060 שעד עכשיו באמת סיפקו אותי: ) היום רציתי לראות איך הרמקולים נשמעים עם מוזיקה שחורה והבאס היה באמת לא משהו, בקיצור, שיחקתי עם הבאס ובמקרה, כשעברתי לכוונן את הטרבל העברתי את הבאס עד הסוף. הכל היה בסדר גמור (חוץ מהבאס המוגזם) כמובן ולא מיהרתי לתקן את זה, עד שכבר פניתי להחזיר את הבאס למצבו הרמקולים חירחרו לכמה שניות וכאילו "נכבו"! אני די מבוהל, חיברתי את הרמקולים גם ל-B ושם אין תגובה. מה שמוזר הוא שרציתי לראות אם המגבר הוא האשם בכל אז חיברתי את האוזניות וגם שם לא נשמעה מוזיקה. האם יש לכם פתרון? (כמובן שיש לי אחריות על הרסיבר, אך אין לי את הזמן והכסף לנסיעה לת"א). תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. אז ככה.. אני צריך רמקולים אתם יודעים משהו סבבה כזה שישמעו טוב וחזק ושיהיו טובים ומחנות קרובה לאשדוד .... בנתיים מצאתי משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=630 איך הרמקולים? טובים איך אני אשמע בהם חזק וטוב או שיש יותר טובים אם כן תנו לי בבקשה =) תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by danielzy,

מחפש כרטיס קול למשחקים וגם לסרטים קצת. יש לי Logitech G51 ולוח אם Gigabyte EX38 ובינתיים אני משתמש עם מה שעל הלוח לדעתכם אני ארגיש הבדל ? הכרטיס יקנה בארה"ב מאמזון או newegg עד 80$ בבקשה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס קול הנ"ל ללא דרייברים וקראתי בת'רדים באתר שיש לו דרייברים ל XP שתומכים ביציאה האופטית שלו. חיפשתי באתר החברה ואין שם דרייברים לכרטיס קול הזה. מישהו יכול להפנות אותי לקישור לדרייברים עדכניים של הכרטיס הכוללים את התמיכה ביציאה האופטית? דבר נוסף איך הכרטיס קול הזה לעומת creative soundblaster live? ct 4760 - מבחינת איכות סאונד בעיקר.

18. Started by Kenny,

היי , יש לי כרגע ברכב רמקולים של pionner 330w 3-way (הסדרה הכחולה) ואני מקבל היום גם סאב וופר 12 אינץ 600\800 וואט , אני לא סגור על זה. ושל חברת pioneer\sony גם כאן אני לא סגור על זה :\ בכל מקרה , אני צריך מגבר , עכשיו חשבתי או להביא שני מגברים חלשים יחסית ופשוטים ואז מגבר לרמקולים ומגבר לסאב (הרמקולים הקידמיים לא צריכים הגברה ) או להביא מגבר אחד חזק , ולחבר שתי יציאות ממנו לרמקולים ושתי יציאות לסאב (זה אפשרי , נכון?) התקציב לא גדול ממש , ואני לא מתכוון להשקיע כל כך הרבה... אז בואו נשאר באיזור ה 700 ומטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by A1eX,

כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD קטנה בגודל "20 אין לי שום מושג לגבי הספסיפיקציות שהיא צריכה בשביל להיקרא טובה.... זאת אומרת..אני לא יודע איזה רזולוציה נחשבת טובה לטלויזיה בגודל כזה, בהירות, ניגודיות, קצב רענון וכד' אבא שלי ראה את הטלוויזיה הזאת: http://hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=20LCD&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=115 ומאוד אהב את המראה שלה... היא נחשבת לטלוויזיה טובה? מהם הקריטקריונים לטלוויזית "LCD 20 טובה? בתודה מראש ניר

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by dd7,

מה המחיר של אוזניות טובות איך האוזניות של אפל יש לי אייפוד 30 גחגה וידאו אני צריך אוזניות טובות לטווח ארוך אם אפשר כמה אופציות תודה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by R0tem1,

השימוש היחידי הוא מוזיקה, ביחד עם רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים