אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, ברשותי רסיבר DENON 1603 שמחובר לזוג רצפתי JBL E60 וזוג אחורי מדפי שהפרדתי ממערכת סטריאו פיליפס. סה"כ 4 רמקולים. מקור ההשמעה העיקרי (99 אחוז) הוא המחשב, ושם מותקן לי כרטיס קול Creative Value 4.1 , אני חושב שהוא מוריד פה באיכות ושיש פוטנציאל ליותר. אשמח לשמוע איזה כרטיס קול אוכל להתאים למערכת הזו בסכום של עד 500 שקלים. בנוסף, אשמח מאוד לקבל קישורים למדריכים והסברים לגבי כרטיס קול כך שאוכל ללמוד על הנושא ולדעת מה לרכוש בנוסף להמלצותיכם תודה רבה וחג שמח, אורן.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ואני לא יודע אם זה מתחבר ליציאה של הצינג'ר עצמו או של הרדיו דיסק שתומך בשליטה בצ'ינג'ר וחבל שאני יפרק תרדיו דיסק סתם..... אז תעזרו לי בבקשה וזה גם שונה מכל המוצרים האחרים בגלל שפה יש לו יציאות סטריאו אז זה יותר איכותי מיציאת אוזניות רגילה לפי מה שהבנתי
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי גם אני כרגע קניתי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו בחיבור קואקסיילי ואני לא מקבל שום קול בכלל בחיבור לרסיבר VSX416 של פיוניר. מה יכולה להיות הסיבה? למכירים את הכרטיס: חיברתי קבל קואקסיילי לחיבור הכחול שהוא הראשון למעלה מהכרטיס למגבר. ראיתי באתר של קרייאטיב שאולי צריך לשחק עם הגדרות הOUTPUT ולהוריד מ96K ביציאה ל44 או 41, כדי לכסות מקרה שהרסיבר לא תומך sample rate המדובר, אך העניין לא עזר. עדיין אני לא שומע שום קול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי רסיבר JVC תומך 5.1 וגם 2 ערוצים בפרו לוגיק. יש לי במחשב כרטיס audigy 2 ZS עם יציאה דיגיטלית COAXIAL ואני רוצה ליצור בניהם סראונד 5.1 לפי התרשים צריך כבל RCA בודד ל3.5 עם 3!!! פסים עם המחבר עצמו למישהו יש מושג איפה להשיג כבל כזה? עד כה לא מצאתי....ואם הגיוני שהדבר יעבוד תודה לכל העוזרים אסף
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
סתם עיינתי לי בnewegg ופתאום אני רואה רמקולים של לוגיטק (לא זוכר איזה דגם) שעולים בארץ בערך 1*** ב400 שקל!!! ואז ניזקרתי שדוד שלי כל יומים טוס לחו"ל עיינתי לי אבל לא מצאתי שם את ATP3 :'( אז אני צריך עוד הצעה לרמקולים טובים בסביבות ה-200 שקל אפשר קצט יותר איך הX230? ראיתי שיש את הס530X ב100 שקל יותר אז אם כבר אני יקח אותם אבל מה עוד? אני מעדיך 2.1 איכותי ועוצמתי מאשאר 7.1 ללא רעש מה יש?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס קול של קריאייטיב: CREATIVE Audigy SE 7.1 הכנסיות שיש עליו זה: כחול ירוק שחור כתום והכניסות שיש על המערכת עצמה זה: צהוב: SUB/CENT כחול: REAR ירוק: FRONT/STERO
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום רב, סרקתי את הפורום ולא מצאתי עדיין תשובה. אני מבקש המלצה לכרטיס קול עם יציאת SPDIF COAX, חשוב לי שיהיה זול, אני לא מחפש איכות אלא רק את היציאה לשימוש במחשב ישן לשמוע סרטים ב-AC3. והאם הבנתי נכון שAUDIGY 2 VALUE אינו מגיע עם יציאה כזו, אלא זו תוספת אפשרית? תודה, נאור.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את כניסת המיקרופון בלוח אם אשר הפסיקה לפני כמה שבועות לעבוד סתם ככה ולא הצלחתי. אני מניח שהאופציות שעומדות בפני הם: לממש אחריות על הלוח אם ולבקש חלופי (נראה לי כאב ראש להתעסק עם זה). לקנות כרטיס קול (רק בשביל זה?) או לקנות usb microphone. אשמח לשמוע ממכם המלצות לגבי מה לעשות, ואם אתם מכירים דגמים טובים אך לא יקרים של usb microphone (ובכלל מה לחפש בזה?)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מחפש רמקולים למחשב נייד. חשוב לי שיהיו פחות מ-500 ש"ח. בנוסף, אני מאד אוהב שיש באס נפרד ועוצמתי. השימוש המרכזי מן הסתם הוא למוזיקה (ופחות לסרטים). יש למישהו הצעה ספציפית?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן cdp,הנגן יחובר למגבר אקווה+אוזניות dt990 ובנוסף יחובר למגבר קולנוע ביתי 540r v2 של קיימבריג' שאליו מחוברים רמקולים aegis evo 3 של אקוסטיק אנרג'י מה הסכום שכדאי להשקיע בנגן בשביל סט אפ כזה?הרי נגן זה לא החלק הכי חשוב במערכת כמו הרמקולים והמגבר יש איזה שהוא הערכה תקציבית כמה אחוז מהמחיר של הסט אפ צריך להיות מושקע על נגן?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כניסת PL נקבה שמקצרת את עצמה כאשר אין בפנים כבל PL... מחפש כזה לאולפן הקלטות, חובה שיהיה סטריאו, בכמות של כ-100 יחידות... אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות כאלה אז זה יהיה מצויין.... מבחינת מחירים - כמה שיעלה-יעלה, לא צריך אותם מצופי זהב, אבל משהו איכותי! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב, ישמשו בעיקר למוסיקה .. התקציב עד 150. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני כרגע כבר קרוב ל 5 שנים עם המערכת הבאה מגבר Yamaha RXV520 רמקוליים Mission M74 אני בעקר רואה סרטים,הרמקוליים נקנו שהייתי בן 15.5 אני זוכר שמאד אהבתי אותם אז וגם היום. החדר שלי עד היום היה די קטן,ולא היה שייך לדחוף עוד רמקוליים אז נשארתי ככה. עברתי לדירה חדשה ואני מעוניין לשנות את המערכת. אז ככה או לקנות הכל חדש כולל מגבר ורמקוליים ולמכור את מה שיש לי ואז התקציב בערך 7000 +- או להשלים(אחוריים סנטר סאב) את מה שחסר כדי לקבל 5.1 אני מעוניין להשקיע בערך 3000 +- כרגע אבל חשוב לי האיכות לא משהו מטורף אני לא משוגע אבל אני אוהב איכות לכן אני מעדיף לקנות רק אחוריים וסאב או רק סנטר או משהו כזה כאילו לא חייב להכניס את הכל לתקציב. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-