אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג armband ל- zen micro בדומה לרצועה שיש ל-ipod? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodminiArmbands האם ניתן להשתמש ברצועה של ה-ipod (אולי תואמת)? האם זה בכלל נוח (למי שצועד עם המכשיר)? האם יש פתרון נשיאה אחר שנוח לפעילות ספורטיבית מתונה (לא נראה לי שהמנשא לחגורה או המתלה לצואר נוחים בכלל)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 880 gt הטלזויה היא :lg 32 30r
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול למשחקים וגם לסרטים קצת. יש לי Logitech G51 ולוח אם Gigabyte EX38 ובינתיים אני משתמש עם מה שעל הלוח לדעתכם אני ארגיש הבדל ? הכרטיס יקנה בארה"ב מאמזון או newegg עד 80$ בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה LCD 32 אינץ' אממ זה יתחלק בערך 70 אחוז טלויזיה 30 אחוז סרטים מהמחשב התקציב הוא בערך 3000 שקל מה הכי טוב שאפשר להוציא בסכום הזה? איך זאת? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=677190 או זאת? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599392
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים audigy 2 ZS ואני מתחיל לשקול לשדרג - השימוש היחידי שלי זה משחקים המחשב מחובר דיגיטלית לרסיבר ימהה ומערכת 5.1 האם יש טעם או שלא הולך להיות שיפור רציני חשוב לציין שכרגע לפעמים במשחקים שבהם יש כיוון של סאונד (נדמה לי שב-stalker clear sky) כאשר יש דיבור מהרמקול סנטר אז לא שומעים כלום או חלש מהצדדים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, עקב רעשים בלתי פוסקים מכרטיס הקול שלי כרגע (AUDIGY 2 ZS על VISTA 64) החלטתי לקנות כרטיס חדש. ראיתי שהכרטיסים של ASUS מאוד מוצלחים, ואני לא רוצה לקנות כרטיס של CREATIVE (אני יודע שהצ'יפ של ASUS מגיע מCREATIVE). בכל מקרה, אני לא יודע בדיוק איזה לבחור. יש לי רמקולים 2.1 במחשב ואני משתמש בו בלעדית למשחקים (בשביל סרטים כרטיס האון בורד שלי מחובר אופטית לרסיבר). הגעתי לכאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Soundblaster&DB135650=1175077 ונתקעתי. אשמח לקבל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אוקיי, הנה הסיפור, יש לי רמקולים 4.1 של קריאטיב, כשאני מחבר את ארבעתם לחיבורים שלהם בסאב, ואת הכבל FRONT מהסאב ליציאה הירוקה בלבד אני שומע בכל ארבעת הרמקולים נחמד. כשאני מחבר גם את הכבל REAR מהסאב ליציאה השחורה, ה2 האחוריים משתתקים במוזיקה, וכשאני עושה טסט בכרטיס קול, כמגיע התור של השמאלי האחורי, הוא דופק לי ווליום שאלוהים יודע מי נתן לו את ההוראה לזה.. והאחורי הימני בדיוק הפוך, שקט מהרגיל. מה אתם אומרים, לעזוב שטויות ולחבר רק ליציאה הירוקה את ארבעתם ?גם ככה כולם יהיו מלפני כי אין לי מקום מאחורה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי אוזניות כאלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2910&products_id=24025&PHPSESSID=3218d36fd283d6eb13b4b9241c06f50f הם שבועיים אצלי כבר ועד אתמול המיקרופון עבד מצויין, אתמול הייתי צריך להשתמש בו אז חיברתי אותו ואני יודע שהמיקרופון תקין, אבל הוא לא עובד , ניסיתי כל מיני דברים בתוכנה של REALTEK כל מיני אפשרויות ואני לא יודע מה אני עושה ולא יודע מה לעשות... ביציאה הקדמית של המחשב למיקרופון זה לא עובד כי נראה לי שהיציאה תקולה אבל האחורית בסדר, והמחשב מזהה שהמיקרופון מחובר.. בקיצור איזה הגדרות אני צריך לשנות או להפעיל בשביל שיעבוד :s05:
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט כבר איזה חודש ומחוסר זמן ובגלל ההתלבטות לא עשיתי כלום עם זה מצאתי את שני הדגמים האידיאליים שלי ואני לא יודע איזה עדיף בבקשה תגידו מה עדיף ותנמקו שני הדגמים הם: 1) טלויזיה "32 Toshiba LCD דגם: 32C3000 2) טלויזיה 32" SAMSUNG LA32R81B לשתיהן 3 HDMI והזמן תגובה של הסמסונג גבוהה יותר אבל הניגודיות של הטושיבה גבוהה יותר... ופה ושם חסרונות ויתרונות עוד יתרון בולט של הטושיבה שיש לה חיבור 21 פינים שאין לסמסונג... והשם של הטושיבה כמובן הולך לפניה אבל הסמסונג לא רעים בכלל... אני צריך את זה לחיבור למחשב (HDMI) וחיבור לדי וי די (או חיבור סקארט או קומפוננט) שיתחבר לסוני 2 (RCA) ולכבלים... חוץ מזה לרמקולים אין שום חשיבות כי אני מחבר לרסיבר... ו... אמממ זה ניראה …
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
אני מחפש משהו לחדר כדי לצפות בסרטים ולשחק,אם יש לינק ליד שנייה אז גם מתאים,כרגע אין תקציב מוגבל אבל עדיף שלא יעבור את ה-3K.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-