עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש אוזניות עורף עם מיקרופון לכל דבר (משחקים, מוזיקה, צ'אט...) אז מה אתם אומרים? הם יעשו את העבודה? אם יש לכם רעיונות טובים יותר במחיר דומה (אזור ה-150 שקל) אני אשמח לשמוע... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=6339

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by ozeini,

קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. http://www.shopping.com/xPF-YP_MT6Z_1_GB

4. Started by zerocool15,

איך הרסיבר הזה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 יסתדר עם הרמקולים האלו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1649640 וגם האם הרסיבר הוא 4.1 ומה ההבדל העיקרי בו מהרסיבר של מרנטז החדשני הזה http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ER1500&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 חוץ מה די וי די... איזה תכונות יש למרנטז שלפיוניר אין והאם שווה לי בכלל לשלב אותו או שהמרנטז הוא ביבוז כסף? מה יחס איכות הרמקולים לרסיבר 1:1?..ומי משניהם יספק לי תסחורה הכי טובה כי שמעתי שאלו רמקולים מאוד טובים והחברה גם כן טובה אבל אני ישמע אותם קודם בחנות

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. 25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by eranRohatyn,

תבחרו לי מnewegg.com או חנות קרובה ללונג איילנד אם אתה מכירים רמקולים 2.1 ב60$ משהו בסביבות וגם סקירה אם יש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. אשמח לקבל המלצות לאוזניות אלחוטיות בשביל ה IPOD שלי אני קונה בחו"ל

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. Started by lior322,

איךך מחברים מגבר אף פעם לא ראיתי מגבר רק בתמונות אני יודע שאת האוזניות מחברים למגבר אבל את המגבר לאן מחברים אני יכול לחבר את המגבר לh340? הסתדרתי התקשרתי לאודיו פידלטי רק שאלה אחת אם יש לי h340 אני מחבר את המגבר לכניסה של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע בייתי 5.1 הכוללת סאב, רסייבר ודיוידי (הרסייבר והדייוידי צריכים להיות מופרדים) התקציב הוא בין 2000 ל 3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. שלום, ברצוני להשקיע במערכת ביתית - עד עשרת אלפים שקלים. אני מחפש טלוויזיה ביחד עם רמקולים. אשמח לקבל המלצות. יונתן

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. אני מתכוון ל- Rio Forge Rio Cali Rio Chiba כאילו פרט לצורתם ולעובדה שחלקם יכולים להקליט רדיו אני לא רואה שום הבדל מהותי הנראה לעין. אהה גם לחלקם יש סטופר.... מאוד חשובבב בנגן MP3 (אני מבין שהסטופר חשוב לספורטאים אבל בכל זאת הבדל זניח!) על איזה נגן MP3 מבוסס Flash בעל אפשרות הרחבת זכרון (!!!) אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. רכשתי כרטיס קול של קריאייטיב: ‏CREATIVE Audigy SE 7.1 הכנסיות שיש עליו זה: כחול ירוק שחור כתום והכניסות שיש על המערכת עצמה זה: צהוב: SUB/CENT כחול: REAR ירוק: FRONT/STERO

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  17. שלום רב, סרקתי את הפורום ולא מצאתי עדיין תשובה. אני מבקש המלצה לכרטיס קול עם יציאת SPDIF COAX, חשוב לי שיהיה זול, אני לא מחפש איכות אלא רק את היציאה לשימוש במחשב ישן לשמוע סרטים ב-AC3. והאם הבנתי נכון שAUDIGY 2 VALUE אינו מגיע עם יציאה כזו, אלא זו תוספת אפשרית? תודה, נאור.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. איך אני מחבר את היציאות האלה ללוח אם שיפעלו וגם היציאות האחוריות יפעלו, אם ליציאות שבמארז מחובר חוט עם בננות רגילות כמו של אוזניות בקצה??? זה אפשרי בכלל??? Sunbeam Samurai SILVER תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by asilbob,

עוד לא קבלתי אותם אבל משהו יודע איך הם ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2637&products_id=19078 זה מה שקניתי איך האוזניות האלו ? למתרת מוזיקה למחשב

20. Started by ofcourse,

היי אני מחפש רמקולים למחשב, ישמשו בעיקר למוסיקה .. התקציב עד 150. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום אני בונה מחשב לחבר שמתחיל קצת ליצור מוזיקה אני מחפש לו כרטיס קול טוב לעריכת מוזיקה הוא עובד הרבה עם QBASE באמת שאין לי מושג בכרטיסי קול ואשמח לקבל עזרה מקצועית גם לגבי איזה מעבד לקנות (כפול ליבה או מרובע ליבה וכמות הזכרון שצריך) מה שכן אמרו לי הרבה על כרטיס שנקרא JULIA ??? אין לי מושג מהו הכרטיס אבל אשמח להסבר. המפרט שהרכבתי ללא כרטיס קול מצורף בתמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by idani1983,

שלום רב, אני צריך לקנות אוזניות חדשות והסתכלתי טיפה ב WEB ועליתי על הדגם הבא, http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=004924 כמובן שאני לא ארכוש אותם דרך האתר שלהם, פשוט רציתי לקבל חוות דעת לפני שאני רוכש כמו כן אם למישהו יש התעה לאוזניות טובות אבל לא ענקיות עד מחיר של 80 $ אשמח לשמוע תודה,

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום, הייתי מעוניין לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה Audigy 2 ZS ל Audigy 2 Value שמצדיק קנייה של ZS מבחינת ביצועים, אפקטים ואיכות במשחקים. ה-ZS עולה 470 ש"ח, ה-VALUE עולה 295 ש"ח. איזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים 750 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?Creative Inspire 7900 שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי בבקשה לבחור ביניהם או תציעו רמקולים עדיפים, תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. שלום לכולם. למי שזוכר ללוחות היוקרתיים שהיו מבוססים על צ'יפסט NFORCE 2 היה כרטיס קול מובנה איכותי מאוד מסוג SOUNDSTORM. השאלה שלי היא כזאת האם כדי להנות מהאיכות של הכרטיס אני חייב להיות מחובר בחיבור הדיגיטלי של הכרטיס או שאם אני מחבר אותו לרמקולים או למערכת מיני בחיבור אנלוגי אני אקבל איכות של כרטיס AC97 פשוט של רילטק שקיים על הלוח. הלוח הוא של גיגהבייט מדגם 7NNXP שמכיל את הכרטיס הזה וגם צ'יפ של רילטק. קצת מבלבל כל העניין הזה כאילו יש על הלוח 2 כרטיסי קול.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  25. אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.