עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  3. היי לכם. קניתי את H320 החדש. היום קיבלתי אותו. יש לי רק בעיה אחת איתו [או שלו יש בעיה איתי] הוא מסדר לי את השירים בסדר אלביתי, אני לא רוצה את זה ככה. אני רוצה שהוא ייסדר לי את זה כמו שמסודר בדיסק משיר 1-13. יש דרך שאני אוכל לשנות את זה חוץ מלעבור שיר-שיר ורשום 01,02,...,99999. בבקשה תעזרו לי. אני נואששששש... תודה, אדם.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by zilbermm,

רוצה לקנות ולא יודע אם כדאי

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by roei88,

יש לי עכשיו creative 2200 או 2100, לא זוכר בדיוק זה דגם דיי ישן נקרע לי לי חוט של רמקול אחד, (עכשיו שומעים רק באחד), ולפעמים שומעים רק בסאב, יש איזה דרך לתקן את זה? מישהו יכול להמליץ על רמקולים לא יקרים מידי עם איכות טובה מספיק? (מספיק לי משהו כמו מה שיש לי עכשיו), בעיקר לסרטים ומוזיקה, גם קצת למשחקים תודה

6. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם והבנתי שהוא 5.1 שזה די סבבה... עכשיו, עדיף לי לקנות כרטיס קול נפרד שהוא יותר איכותי? (לא מחפש איכות של קולנוע אבל משהו סבבה לסרטים ומשחקים...) ואם כן, אז האם זה אפשרי ואיך אני מגדיר אותו בתור הכרטיס המועדף? (דרך ביוס אולי....) ואם לא, ואני קונה רמקולים של 8.1 , אז איך זה ישפיע על איכות השמיעה? יש טעם בכלל? או שחובה לקנות כרטיס קול של 8.1? תקציב לרמקולים - 800-1000 שקל לכרטיס קול - אין לי מושג, תמליצו לי...... תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by ameer_a7,

שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. is the creative x-free sp has a good quality sound for trance music? will 150 sekels is a good price for them? what is the quality diferent betwin a 6channel audio card build in to 8channel audio card build in ? how the sub is for trance music and ganerly ? will the fact that them are made in china is dameged in ther qaulity? 10X you can ansewr in hebrew........

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אז ככה יש ברשותי רמקולים 2.1 מסוג Altec Lansing Atp3 אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה משו טוב לא במחיר מופרז תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by RadeonXt,

בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by mmm,

קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. יש ברשותי כרטיס טלויזיה ששמו הוא Hauppauge המליצו לי על התוכנה win tv עכשיו הכרטיס מחובר פיזית קניתי בנסוף כבל מסכראט ל S-VIDEO חברתי הכול,ואני לא מצליח להגידר את ההגדרות התמונות הבאות מציגות לאיפה הגעתי אשמח מהמבינים בדברים כאלה להסתכל ולנסות לעזור לי בשלב ראשוני לצפות בערוצים כמו כן הבנתי שאינפרא אדום מיותר אז הנה התמונות: תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות ולעזרה ממכם אלירן [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by devek,

שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by maz,

שלום , יש לי לוח אם של אסוס P5LD2 , עם כרטיס קול מובנה.. עד היום הכל עבד סבבה היה קול והכל.. רק שפתאום אין לי קול במחשב עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס קול וגם שאני מכניס את הכבל לכרטיס קול הוא מזהה אותו והכל אבל ברגע שאני מפעיל מדיה פלייר הוא מנגן אך לא משמיע צליל .. הרמקולים בסדר כי בדקתי אותם במחשב אחר מישו יודע מה הבעיה והאם זה בכרטיס בכלל ? תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

מה דעתכם? http://www.focalprice.com/detail.aspx?pid=6414

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. איזה רמקולים יותר טובים אלה 5.1 550 Creative או Z5500וLogitech ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by razoli,

אני לו יודע אם זהקשור לפה, אבל איך אני מכין יציאות קידמיות של רמקולים ומיקרופון לפנל מכרטיס הקול (sound bluster)?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. Started by johnwoo,

שמתי את ההודעה גם בפורום ציוד היקפי, כיוון שלא ידעתי לאן היא שייכת. אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. http://www.pch.co.il/docs/pd500527372.htm אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ואלה נראים לי ממש טובים.. הם שווים את המחיר ? יש משהו יותר טוב במחיר הזה או מתחת?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by Or ei,

יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלום, אני מחפש מסך לסלון ארוך..מרחק של 5 עד 6.5 מטר, השימוש הוא לצפייה בכבלים(YES) בלבד, ובעיקר בערב. תמליצו לי בבקשה גם על פלזמה וגם על LCD.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים