עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by RT2,

שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by RDS,

טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by RoNeR,

יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. Started by bg26,

יש לי IBM נייד מהפשוטים. אני רוצה לשדרג את חווית המוסיקה ולכן מחפש כרטיס קול אחר, לא מובנה!!!! , ולכן חיצוני מן הסתם. מוכן לשים עליו 500-600 ש"ח. אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר ז'תומרת surround והכל.... אם למישהו יש המלצה, אני אשמח לשמוע. תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by RoyShefy,

יש באפשרותי לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכרטיסים והאם יש גרסאות שונות של הכרטיסים כמו Fatal1ty ו-Fatal1ty FPS, או שזה אותו כרטיס. הפלאטינום והFatal1ty PRO לא נכנסים לתקציב שלי. האם במיוזיק שומעים יותר טוב? או שהפאטאליטי פשוט כרטיס מיוזיק משודרג בתוספת X-RAM. צריך מישהו שיבהיר לי את הדברים. תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  9. Started by jepe,

כל איזה כמה שבועות פתאום אין לי סאונד בכלל במחשב . ואחרי שאני מתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק של הלוח אם שקיבלתי כשקניתי את המחשב אז זה מסתדר. מישהו יודע מה הבעיה? גם אחרי שפירמטתי מחדש זה חזר על עצמו.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by BEN903,

http://www.microlab.cn/endex.htm משהו שמע ראה בדק ???? חבר שלי שוקל לקנות את אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2561 לא משנה נקנה כבר

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. שלום, זהו התחום שאני חלש בו ולכן אבקש את עזרתכם. אני זקוק לנגן MP3 בתקציב עד 200 שקל (ניתן לחרוג טיפה למעלה - כמובן שעדיף כמה שיותר זול) חשוב 1G זיכרון חיבור USB2 יכולת הקלטה בעל איכות גבוהה וסוללה נטענת לא חייב להיות מסך (בדר"כ מסך מייקר) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by Shoko,

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. האוזניות של האיי פוד כבר לא מספקות.. הייתי רוצה אוזניות ש: לא יפלו מהאוזן.. יש בהם אפשרות לקצר את החוט (ראיתי אצל חבר שלי שמתי שהוא לוחץ על כפתור אז החוט של האוזניות מתקצר) השימוש הוא.. לשמוע מוזיקה בזמן ריצה/נסיעה אז צריך שישמעו חזק אבל איכותי.. שיהיו יפות (לא חייב) שהחנות שאני קונה בה תהיה בתל אביב ועדיף לא באינטרנט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by cleric,

טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by TaVoR,

יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by BmsKlane,

אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by TsahiBY,

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

לפני זמן מה עברתי לראשונה לרמקולים אלה בתצורת 2.1. (לפניהם היו לי זוג רמקולים זולים ופשוטים) שמתי לב שכל פעם שאני מכבה את האור בחדר הסאב משמיע מין "בום" / "פק" כזה (גם כאשר האור נכבה בחדר השכן) האם זה נורמלי? האם יש לי בעיה ברמקולים? (לא מצאתי שום בעיה נוספת בהם) האם יש לי בעיה ברשת החשמל בבית? מישהו יודע איך רמקולים עובדים מבחינה חשמלית? תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחש בתקציב של 400 שקל +/- עכשיו חשבתי על המערכת הזו של Danspo http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1526829 מה אתם אומרים עליה מבחינת עוצמה ואיכות? שווה את הכסף?...

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. שלום לכולם, כבר רשמתי הודעה אבל כניראה היא לא היית ברורה והיא ירדה מהר לכמה עמודים אחורה. אני מחפש לקנות מערכת 5.1 או 7.1 טובה לבית. יש לי כרטיס קול אודג'י 2 ומעבר לזה כלום. המערכת תיחבר לשתי מחשבים ולטלויזיה (אחד המחשבים הוא בדומה לוידיאו רק עם מחשב עם דיוידי בפנים - כרטיס קול 7.1 קריאטיב 24 ביט) אני מחפש משהו איכותי וטוב בתקציב של עשר אלף שקל כולל רסיבר סאב סנטר ל 5-7 רמקולים. אני אוהב לשמוע עם סאב חזק מאוד. שאלו אותי באשכול הקודם שתי שאלות אז אני יגיד פה לפני שישאלו: 1. החדר בערך 4*4 מטר או 4*5 2. אין לי כרגע שום דבר סתם מערכת מיני מעפנה ישנה שעושה טובה שאפשר לחבר אותה למחשב בכלל. או אם אתם יכולים להגיד לי על מה צריכים להסתכל במפרט לפני שקונים.פרט ללהיכנס לחנות ולשמוע …

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by dukhv,

אני רוצה ליקנות רמקולים למחשב עד 450 שח" תמליצו לי מה אפשר ליקנות

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.