עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש רמקולים 2.1 עם חיבור לאוזניות הכי איכותיים שיש במכיר של עד 300 ש"ח אתם מכירים אחד כזה??

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. אהלן, מבחינת סאונד, איזה נגן טוב יותר? ד"א, אני מחפש נגן שידגיש את הבאסים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by davidbr,

היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  5. לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי) ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by dyn,

שלום, קניתי היום כבל DVI ל HDMI, חיברתי אותו למחשב ולLCD שיש בחדר ומשום מה אני לא מצליח לראות תצוגה בטלוויזיה בחדר. שיחקתי בהגדרות ב NVIDIA פה ושם שמתי DUAL VIEW וכו' אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תצוגה בטלוויזיה. אודה למי שיוכל להסביר לי איך לקבל תצוגה בטלוויזיה. בנוסף קניתי כבל שמתחבר ביציאה אחת ל OUTPUT בכרטיס קול ולצד השני ל2 RCA זכר על מנת להעביר קול מהמחשב לטלוויזיה, אודה גם למי שיוכל להסביר לי איך לעשות גם זאת. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by amigamerlin,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, אך לא in-ear למיניהן, כי הן נופלות לי בגלל צורת האוזן שלי וזה חסר תועלת. ניסיתי גם את הסנהייזר cx300 שאמורות להכנס לאוזן פנימה עם הגומי שתוקע אותן בפנים, וזה לא עזר. עכשיו,יש כמה שיקולים: 1. אני רוצה אוזניות טובות (בניגוד לאלה שקיבלתי עם הנגד של סאנדיסק), שאני אוכל להנות מהמוסיקה בלי רעשים מיותרים, רשרושים, חוסר חדות בצליל וכו' (במקרה וזה בעיה של האוזניות). אני לא צריך את הכי טוב שאפשר, כי אני לא אנין טעם כלכך. אבל מבחין בהבדל בין איכות בינונית לטובה, לפחות. 2. אני רוצה שלא יפלט הרבה רעש מהאוזניות כלפי חוץ. שלא ישמעו מה שאני שומע, ושלא אצטרך להנמיך כדי לא להפריע לאחרים. 3. כאמור, אוזניות שנתלות על האוזן, או אוזניות קשת לא מאסיביות, שאפשר לשאת…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מערכת מיני סטריאו עד 4K שיהיה את הצליל הכי נקי והכי צלול שיכול להיות. תודה מראש. .swg

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. שלום אנשים אשמח להמלצה עבור מחשב נייד בעל כרטיס קול איכותי ככל שניתן וכרטיס מסך טוב. המחשב מיועד לקולנוע ביתי הצגת סרטים ברזולציה גבוהה והשמעת מוסיקה (2 ערוצים). האם קיימים ניידים עם כרטיס קול טוב (הכוונה היא רק להשמעה) או שיש צורך בחיבור חיצוני? כרגע אני עובד עם ג'וליה במחשב שולחני ומחפש סאונד ברמה הזו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by oshikv,

היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. Started by bagetrek,

שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. יש לי LCD והורדתי קובץ 720P יש לי במחשב את הקודקים של K LITE.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by AIDEN,

שלום אני רוצה לקנות מיקרופון חדש ראיתי את הAT2020 מאוד אהבתי אותו אבל אז ראיתי את הAT2020 USB וההפרש של המחירים שונה מאוד, אבל יש לו רק חיבר USB אז אני לא מבין מה השוני . השמח לדעת אם משהוא יודע מה השוני או אם למשהוא יש את אחד המיקרופונים אז השמח לחוות דעת איך הוא, או אם למישהוא יש המלצה למיקרופון אחר ,והאם שווה להשקיע סכום כזה ,כי ראיתי את ה"כדור שלג" והאיכות שלו לא משהוא והוא עולה בערך 400 שקל. השמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי הטלויזיה הנ"ל וראוטר מדגם TP-Link WR1043ND אשר מחוברים יחדיו בכבל רשת, ולראוטר מחובר כונן חיצוני בחיבור USB. הגדרתי לפי הוראות היצרן של הראוטר את הכונן הנייד כמדיה משותפת ברשת הביתית (לפי דעתי עשיתי זאת כמו שצריך). כאשר אני מנסה לגשת לכונן מהטלויזיה היא אכן מזהה אותו ואני מצליח להיכנס אליו ולראות את התיקיות המשותפות, אך לאחר שאני נכנס לתיקיות המשותפות שבהן אמורים להיות סדרות מוסיקה תמונות וסרטים אני מגלה כי התיקיות ריקות מתוכן! מה שעוד יותר מוזר הוא שאני נכנס לתיקיית הסרטים ומופיעים שם בערך 10 סרטים (שאני מצליח להפעיל אותם) מתוך בערך 30 שבאמת קיימים באותה תיקיה בכונן החיצוני. כל שאר התיקיות ריקות (וכמובן שהן לא ריקות בכונן). למה זה קורה? ואיך אני פותר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zivf2,

שלום היום קיבלתי Iriver h320 ושמתי לב שבתמונה הזאת: http://www.shahine.com/omar/content/binary/iRiver_H320.jpg יש את האפשרות video ולי אין כזאת, אני עדיין אוכל לראות סרטים נכון? ד"א יש אפשרות ליצור את התיקייה הזאת? סליחה על הבורות פשוט אני חדש בעסק הזה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lavinbar,

שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nizzan7,

שלום, כידוע לרובכם אני מתכנן חדר שינה שתשולב בו מערכת קולנוע ביתית וטלויזיה וכו'... ויש לי מספר שאלות: 1) איזה סידור רמקולים עדיף לחמישה רמקוליים (אחוריים, קדמיים רצפתיים וסנטר.) 2) זה יעבד הרבה מערכו עם הרמקולים האחוריים יהיו בצידי השומע? (מדפיים) 3) מה המידות שלפיהן אני צריך לתכנן מקום בנישות לרמקולים? (ממוצע+ אקסטרה) 4) " " " " " " " " לטלויזיית LCD 32 אינץ? (ממוצע+אקסטרה) 5) האם רמקולים שקועים בקיר כמו אלה בלינק יכולים לשמש כאחוריים? ואם כן אז הם יהיו באיכות טובה מספיק למערכת נחמדה? 6) מה עדיף רמקולים אחוריים מדפיים או שקועי קיר והאם ההפרש גדול? 7) מי מבין הלינקים עדיף כאחורי? (קחו בחשבון את הבדלי המחירים הגבוהיים- יחס עלות תועלת!) לינק- http://zap.co.il…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  22. בעצם במכשיר זה מציג את השיר נגיד דוגמא: מה קשור_תתנו לו צ'אנס_01_-_תתנו לו צ'אנס.mp3 אבל זה יציג את זה הפוך (אני אצטרך להפוך) או שזה מציג מה שרשום במאפיינים (על השיר) >> סיכום.. זה חשוב. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הכותבת אומרת הכל, אני קיבלתי הצעה על רמקולים פשוטים שעולים 320 ש"ח אבל הם מבחרה לא ידוע ואני לא בוטח במוכרים... אשמח לקבל הצעות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.