אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה שנים את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 ועכשיו אני רואה בזאפ שהם של creative. זה נכון? בשום מקום עליהם לא כתוב Creative, כתוב רק XFREE. זה נראה לי קצת מוזר. אם הם שך קריאטיב אז מה זה XFREE? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מה הגרסא האחרונה? אצלי כרגע זו גרסא 6.14.0362.0 (3.62) אשמח אם תעזרו ואם יש גרסא חדשה ומומלצת יותר אשמח אם תנדבו את הלינק אליה. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ראשית, אני מבין שהשלט לא מצורף לנגן אך הוא ניתן לרכישה בנפרד. האם זהו אותו שלט של ה iaudio m3? והאם מישהו יודע מה מחירו? שנית, איך זה שהנגן מחזיק 35 שעות? לפי מה שהבנתי הנגן m3 מחזיק אותו מספר שעות בגלל שאין מסך על הנגן עצמו, ופתאום הנה נגן עם מסך ועם אותן שעות סוללה. בתודה מראש.. אלי.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כי מIRIVER לא יצא משהו בעתיד הקרוב(ככה לפחות זה נראה) http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?top_title=User%20Forum&pre_idx=13985
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אולי אני אצליח להוריד אותו גם ל-350 האם כדאי לי לקנות את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן.. רציתי חוות דעת על הcreative sound blaster mp3+ והאם הוא יכול לשמש בכרוץ נוסף למוניטור לדיג'יי?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש...ואני רוצה מערכת של 2.1 טובה למשחקים...וגם קצת למוזיקה... אבל שתיהיה טובה בעיקר למשחקים.. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אם יש לכם עוד המלצות בטווח המחירים של 300-400 שקל אני אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים של loitech 5.1 עד היום הכול היה בסדר פתאום אני לא שומע מרמקול אחד מהcenter יש לי כרטיס קול של reatlek hd כשאני נכנס להגדרות הרמקול פועל וכשאני מנסה להפעיל שיר, סרט פשוט מת הוא עושה את הרעש של הזמזום אבל לא נותן קול
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי אותם לפני כשבועבמחיר של 350 שקלים, אני מאוד מרוצה מהם, הם נותנים צליל נקי כשצריך, ובאס עמוק ואיכותי, אהבתי במיוחד בספיקרים אלה, שמאחורה נמצאת יציאה לחיבור של Bass, זה היה מאוד מתאים, אני בעלים של סאב וופר מאוד חזק, גרסא די מיוחדת של מיקרוסופט, עם בס חזק ועמוק, שמרעיד חזק חזק... חיברתי את הסאב לספיקר הראשי (היכן שנמצאת היציאה שסיפרתי עליה), וקיבלתי מערכת שמע מאוזנת, חזקה, עם צליל נקי ומדויק ובאז עמוק ואיכותי. כפתור מסתובב אחד (פוטנציומטר) ששולטט בTONE, לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלו... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות בזמן הקרוב ארבעה רמקולים וסאב יד שניה אם אפשר או חדש אבל מעדיף יד שניה ורסיבר בתקציב של 1000 (יד שניה) וברמקולים אני יכול להשקיע עד 3200 שקל אני לא כל כך מבין בחברות אבל מה שחשוב לי זה צליל איכותי כרגע יש לי atp3 ואני מעוניין להשתדרג בצורה רצינית יותר חשוב לי מאוד שהשילוב בין הסאב לרמקולים יהיה נקי מרעשים אם המחיר נראה לדעתכם נמוך מדי אני חושב ש2.1 גם יספיקו לי . אז ככה אני מבקש ממכם את המלצותיכם וכל עזרה שתוכלו לתרום לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאטיב והסאב עם 2 יציאות מתאים במיוחד למערכת. . יש לי הרהורים לעבור ל5.1 אבל לא לפני שאנסה משהו.. כאן אני מבקש לעזרתכם האם יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לצרף עוד 3 רמקולים לסאב.. לא כמו רסיבר אבל משו כמו מפצל בדרך לסאב.. מקווה שתבינו לאן אני חופר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית, הבעיה היא שאין לי מושג בתחום, קראתי את המאמר שבאתר אבל זה רק סיבך אותי עוד יותר, אני ממש חובבן בתחום ואין לי מושג על הגברה ומפענחים ורסיברים למיניהם... יש ברשותי כבר טלויזיה 25 אינץ של סוני ונגן דיוידי של DAEWOO שקניתי ממזמן, האם יש צורך לשדרג אותו על מנת לשפר ביצועים או שאני יכול להשאר איתו ?? התקציב שלי עומד על 1500 עד 2000 ש"ח ולפי מה שהבנתי יש לי צורך ברמקולים וברסיבר על מנת להשלים את הסט למערכת קולנוע ביתית, האם אני טועה ?? יש לי חדר קטן כך שהמערכת לא מיועדת לשמיעה חזקה וגבוהה( אני לא מתכוון לעשות מסיבות בחדר :-) ), אלא במקום עוצמה אני יותר בקטע של איכות, יותר חשוב לי שהשמיעה תיהיה איכותית יותר עם צלילים נקיים וחד…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב שלי, צריך שיהיו 5.1 בסביבות 500 -600 ש"ח (לא יותר מ-600) והשימוש העיקרי שלהם הוא משחקים אם כי אני רואה במחשב מידי פעם סדרות טלוויזיה וסרטים (מוזיקה לעיתים רחוקות). אין צורך בשלט אלחוטי או משהו כזה. ממה שבדקתי באתרים זה מה שהכי משתלם:Logitec X530. האם זה נכון? ועוד משהו אני צריך גם חנות אמינה וקרובה לאיזור המרכז (כפר-סבא, רעננה, פ"ת, ר"ג אם אין ברירה) אם יש לכם תמליצו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD מדגם Sony Bravia, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה באמצעות חיבור s-video. אולם יש מספר בעיות. רואים תמונה, אולם לא שומעים קול וגם לא רואים סרטים. בנוסף האיכות אינה משהו. איך ניתן לפתור בעייה זו ? ואם לא ניתן אז האם ישנה דרך עדיפה לחיבור המכשירים ? תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-