עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by return,

שלום. אני מחפש אוזניות במחיר של כ-200 - 250 ש"ח, השימושים העיקריים שלי בהם הם: - מוזיקה אלקטרונית, היפ הופ ומזרחית - משחקים אני מצפה מהם כמובן שלא יהרסו לי את האוזניים, שיהיו נוחות ואם אפשר אז גם יפות ;] המליצו לי על הSteelSeries 3H וגם על גרסאת הUSB שלו, שיש לה סראונד 7.1 וירטואלי, במה זה תורם והאם הם טובות ממש? תודה רבה רבה לעוזרים! ;]

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. שלום, ברצוני להשקיע במערכת ביתית - עד עשרת אלפים שקלים. אני מחפש טלוויזיה ביחד עם רמקולים. אשמח לקבל המלצות. יונתן

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. יש לי זוג רמקולים של PANASONIC מדגם SBPM29. המערכת שהרמקולים באים ממנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=33504& רציתי לדעת אם זה ייצור בעיות לחבר את הרמקולים למערכת 5.1 בתור רמקולי סראנוד? ראיתי שלכל אחד מהרמקולים האלה יש 4 כבלים לחיבורים. במערכת רגילה יש רק שניים (לכל רמקול). מה זה אומר??

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by lisly,

לא משו יקר מדי פשוט שיהיה תחליף לטלויזיה, שנראה טוב במסך של המחשב את הטלוויזיה ויש לי ממיר שלהוט אז צריך חיבור מיוחד או משו ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by asafsee,

יש לי רסיבר JVC תומך 5.1 וגם 2 ערוצים בפרו לוגיק. יש לי במחשב כרטיס audigy 2 ZS עם יציאה דיגיטלית COAXIAL ואני רוצה ליצור בניהם סראונד 5.1 לפי התרשים צריך כבל RCA בודד ל3.5 עם 3!!! פסים עם המחבר עצמו למישהו יש מושג איפה להשיג כבל כזה? עד כה לא מצאתי....ואם הגיוני שהדבר יעבוד תודה לכל העוזרים אסף

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by JohnClark,

מישהו יודע איך שמים את המילים לשירים? לא כתוב בחוברת ההוראות שומדבר וגם לא הצלחתי למצוא באינטרנט

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by neo690,

מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  11. ניסיתי להפעיל את כניסת המיקרופון בלוח אם אשר הפסיקה לפני כמה שבועות לעבוד סתם ככה ולא הצלחתי. אני מניח שהאופציות שעומדות בפני הם: לממש אחריות על הלוח אם ולבקש חלופי (נראה לי כאב ראש להתעסק עם זה). לקנות כרטיס קול (רק בשביל זה?) או לקנות usb microphone. אשמח לשמוע ממכם המלצות לגבי מה לעשות, ואם אתם מכירים דגמים טובים אך לא יקרים של usb microphone (ובכלל מה לחפש בזה?)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. שלום שלום, אני מחפש רמקולים למחשב נייד. חשוב לי שיהיו פחות מ-500 ש"ח. בנוסף, אני מאד אוהב שיש באס נפרד ועוצמתי. השימוש המרכזי מן הסתם הוא למוזיקה (ופחות לסרטים). יש למישהו הצעה ספציפית?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Adielion,

הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול מסתמן כאיכותי הבנתי שהסדרה של הקריאטיב הX FI אבל בקשר למחיר הם בסביבות ה800 ש"ח עד 1500 אבל רציתי לדעת מה ההבדלים איזה כרטיס יישב הכי טוב על הFX6021... עכשיו הכרטיס קול הוא בעיקר למוזיקה אבל במשחקים הוא לא יגביל או יפריע נכון? הוא אמור להתאים אם אני לא טועה? עוד דבר במחיר של הFX 6021 יש עוד משהו בתחום הרבה יותר משתלם או יותר טוב עוד דבר מה עדיף מערכת של 2.1 או מערכת של 5.1 ואיזו מהן תיתן לי איכות מוזיקה גבוהה יותר עם כרטיס קול איכותי... מקווה לעזרה... תודה ררבה רבה וייום טוב

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by aaviran,

הדרישות שלי מהמכשיר הן קריאת כתוביות בעברית (גם בפורמט SUB וגם SRT), תמיכה בקודקים עדכניים, ואפשרות לעדכון הקושחה של המכשיר. לתקציב כרגע אין משמעות. תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by 3p,

אני מחפש רמקולים למחשב שלי, צריך שיהיו 5.1 בסביבות 500 -600 ש"ח (לא יותר מ-600) והשימוש העיקרי שלהם הוא משחקים אם כי אני רואה במחשב מידי פעם סדרות טלוויזיה וסרטים (מוזיקה לעיתים רחוקות). אין צורך בשלט אלחוטי או משהו כזה. ממה שבדקתי באתרים זה מה שהכי משתלם:Logitec X530. האם זה נכון? ועוד משהו אני צריך גם חנות אמינה וקרובה לאיזור המרכז (כפר-סבא, רעננה, פ"ת, ר"ג אם אין ברירה) אם יש לכם תמליצו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by zoharsaar1,

http://www.getit.co.il/Prod/58179/ ואתם יכולים למצוא לי אותו במכירה רגילה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by RORO123,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות עם בלוטות' לטלפון ולמחשב. חשבתי על אוזניות של bose או סמסונג. אוזניות ללא קשת. מה לדעתכם כדאי? מה יתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by lion03,

אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. שלום. היום לקחתי את הלוג'יטק X540 מאייבורי. איך הם הכניסו את כל הדברים האלו בקופסא הקטנה הזאת, זה לא נורמלי. חיברתי הכל, אני צריך כבלים מאריכים לאחוריים, אז בינתיים שמתי אותם גם על השולחן. ביאס אותי שהשלט מחובר לסאב, ואי אפשר להכניס אותו דרך החור של הכבלים במסך (2007FP) כמו שעשיתי עם הרמקולים האחרים. חיברתי הכל כמו שצריך, ובתוכנה של הכרטיס קול שמתי על 6 ערוצים. אבל עדיין לא שומעים בסראונד, שמתי את הבדיקה של דבורה כזאת שזזה מסביב, ושומעים בעיקר דרך הסנטר, ולא מרגישים איך העוצמה מתחלפת מהקדימה לאחורה לצדדים... לפני זה היה לי קריאייטיב inspire 2500 2.1 והעוצמה הייתה חזקה יותר, וגם הרגישו את הבס בצורה משמעותית. שהכפתור מטריקס מכובה, שומעים את הרוב דרך הסנטר, ושהוא דלו…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by BmsKlane,

אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג armband ל- zen micro בדומה לרצועה שיש ל-ipod? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?family=iPodminiArmbands האם ניתן להשתמש ברצועה של ה-ipod (אולי תואמת)? האם זה בכלל נוח (למי שצועד עם המכשיר)? האם יש פתרון נשיאה אחר שנוח לפעילות ספורטיבית מתונה (לא נראה לי שהמנשא לחגורה או המתלה לצואר נוחים בכלל)

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.