אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש...ואני רוצה מערכת של 2.1 טובה למשחקים...וגם קצת למוזיקה... אבל שתיהיה טובה בעיקר למשחקים.. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אם יש לכם עוד המלצות בטווח המחירים של 300-400 שקל אני אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב שלי, צריך שיהיו 5.1 בסביבות 500 -600 ש"ח (לא יותר מ-600) והשימוש העיקרי שלהם הוא משחקים אם כי אני רואה במחשב מידי פעם סדרות טלוויזיה וסרטים (מוזיקה לעיתים רחוקות). אין צורך בשלט אלחוטי או משהו כזה. ממה שבדקתי באתרים זה מה שהכי משתלם:Logitec X530. האם זה נכון? ועוד משהו אני צריך גם חנות אמינה וקרובה לאיזור המרכז (כפר-סבא, רעננה, פ"ת, ר"ג אם אין ברירה) אם יש לכם תמליצו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני כבר קניתי את הFX 6021, ולא שמעתי אותם אפילו, כי לא יכולתי, קנו לי אותם בדיוטי פרי בהתראה של כמה שעות, יכולתי לקנות את הMX במקום הFX אבל לאחר קריאת כמה ביקורות הבנתי שהFX יותר טובים, רציתי לשאול אותכם אם הFX יותר טובים למוזיקה או הMX? ועוד שאלה ברמקולים fx 6021 יש גם חיבור של aux , מזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי חשבתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת DVD נייד שיקח אותו לעבודה ויהנה ממנו (הוא עובד בחברת "שמירה" אז ככה שהם בעצם לא עושים כלום) חשבתי על SDP161 Toshiba הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=377864 רציתי חוות דעת על הנגן או שתמליצו לי על נגן אחר ורציתי לשאול איפה ייצרו את ה-DVD ביפן??? או בסין??? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי פשוט כרטיס ישן יחסית שאין לו 2 כניסות-כלומר מיק' וINPUT שהם מופרדים, וכרטיס SB LIVE! שמקליט סביר... מישהו מכיר דבר כזה שמאפשר לעבוד עם השני כרטיסים בו זמנית? נניח לבחור ערוץ הקלטה מה SB, וערוץ הקלטה מה ESI?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי LCD חדשב 32 של LG FULLHD יש לי בעיה שרואים גלים על המסך זה במיוחד בולט בצבעים כהים אפור למשל. למישהו יש פתרון? לפי מה שהבנתי זה לא קשור לטלויזיה עצמה תודה לעוזרים. לפי מה שראיתי זה יכול להיות תלוי בכבל אם הוא לא באיכות טובה(DVI) י שמצב?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים מדפיים של מורל,מחוברים לרסיבר סאנסוי 6060 שעד עכשיו באמת סיפקו אותי: ) היום רציתי לראות איך הרמקולים נשמעים עם מוזיקה שחורה והבאס היה באמת לא משהו, בקיצור, שיחקתי עם הבאס ובמקרה, כשעברתי לכוונן את הטרבל העברתי את הבאס עד הסוף. הכל היה בסדר גמור (חוץ מהבאס המוגזם) כמובן ולא מיהרתי לתקן את זה, עד שכבר פניתי להחזיר את הבאס למצבו הרמקולים חירחרו לכמה שניות וכאילו "נכבו"! אני די מבוהל, חיברתי את הרמקולים גם ל-B ושם אין תגובה. מה שמוזר הוא שרציתי לראות אם המגבר הוא האשם בכל אז חיברתי את האוזניות וגם שם לא נשמעה מוזיקה. האם יש לכם פתרון? (כמובן שיש לי אחריות על הרסיבר, אך אין לי את הזמן והכסף לנסיעה לת"א). תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-