אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך רמקולים אתם יודעים משהו סבבה כזה שישמעו טוב וחזק ושיהיו טובים ומחנות קרובה לאשדוד .... בנתיים מצאתי משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=630 איך הרמקולים? טובים איך אני אשמע בהם חזק וטוב או שיש יותר טובים אם כן תנו לי בבקשה =) תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול למשחקים וגם לסרטים קצת. יש לי Logitech G51 ולוח אם Gigabyte EX38 ובינתיים אני משתמש עם מה שעל הלוח לדעתכם אני ארגיש הבדל ? הכרטיס יקנה בארה"ב מאמזון או newegg עד 80$ בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
היי קיבלתי היום מערכת קולנוע ביתית LG LH-T6340 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=107&Page=1 ויש ברשותי כרטיס קול AC97 המערכת פועלת חלק, שומעים בכל הרמקולים, ובבדיקה של המערכת אין בעיה בזיהוי הרמקולים, חיברתי את המערכת (דרך רסיבר) למחשב רציתי לדעת אם בכלל אוכל לקבל היקף שמיעה 5.1 ואיך, מכוון שהמחשב מזהה רק 2 רמקולים (קדמיים, ימין ושמאל) מתוך ה5.1 . עכשיו במחשב כאשר אני מנגן שיר, אני שומע בכל הרמקולים, הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את התפקיד של כל רמקול חוץ מהקדמיים. תודה לתגובה מהירה. עמרי. (עדקנתי את הכרטיס עכשיו ואין שינוי)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ואני לא יודע אם זה מתחבר ליציאה של הצינג'ר עצמו או של הרדיו דיסק שתומך בשליטה בצ'ינג'ר וחבל שאני יפרק תרדיו דיסק סתם..... אז תעזרו לי בבקשה וזה גם שונה מכל המוצרים האחרים בגלל שפה יש לו יציאות סטריאו אז זה יותר איכותי מיציאת אוזניות רגילה לפי מה שהבנתי
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לכם המלצות? המחשב מחכה רק לכרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך ואף יותר! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלחתי ליבואן של Archos בארץ אימייל בנוגע לתמיכה בעברית בנגנים של Archos, וזאת התשובה שקיבלתי: " Info @ Archos.co.il to me More options 9:28 am (7 hours ago) כן, תמיכה מלאה בעברית צפויה עד סוף ינואר צוות תמיכה "
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני רסיברים אחד של (Harman Kardon AVR 100 (200W ואחד של (100WX2 Panasonic SA-HE75 . אני משתמש ברמקולים של Peerless KIT84 230W RMS . כשאני מחובר איתם ל Panasonic על ווליום 50 שומעים חזק , אבל כשאני מחבר אותם לHK על ווליום 50 שומעים ממש חלש יחסית ... האם זה בעיה במגבר ? אפשר לתקן את זה או שעבר זמנו של המגבר הזה (שווה לתקן? או שעולה כמו חדש)? שאלה נוספת - האם אפשר לחבר את שני הרסיברים + הרמקולים ביחד למחשב ? http://aycu22.webshots.com/image/36501/2002493393491989569_rs.jpg
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש אוזניות שיהיו נוחות , ויישמעו בהם ממש טוב. יש לי עדיפות לEARPHONES אבל רק אם הם נוחות באוזן ולא נופלות. אני מצאתי headphones של סוני שאני חושב שהם לא רעות [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] NEW SONY MDR-V6 V6 STEREO MONITOR PRO HEADPHONES איך הם? שווה את המחיר שלהם?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הזזתי קצת את הרמקולים בחדר והיה לי בעיה עם הכבל הקודם שחיבר את הרמקולים אז החלפתי כבל מאחר ולא היה לי כבל מספיק ארוך השתמשתי (זמנית) בכבל של חשמל.... מה ההשפעה שלו על איכול הסאונד? כי זה נשמע לי קצת יותר עמום (הבאס מרוח כאילו) אבל לא כזה הבדל רציני וזה לא פוגע ברמקולים או משהו נכון?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
עוד לא קבלתי אותם אבל משהו יודע איך הם ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2637&products_id=19078 זה מה שקניתי איך האוזניות האלו ? למתרת מוזיקה למחשב
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי שירים על המחשב בפורמט MPC ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק אודיו שאפשר לנגן בכל מערכת. הבעיה היא שנירו לא נותן לי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, החדר שלי הוא דיי מלבני.ארוך וצר.(מטער שאין לי תמונה אז פשוט ציירתי את זה ..) http://img440.imageshack.us/img440/4775/95528436pz7.jpg יש לי כשישה רמקולים (גדולים) כאלה של מערכות סטריאו. בינתיים הסידור שלי הוא ככה: 2 רמקולים מתחת לספריה הגדולה (אחד צד ימין ואחד שמאל) 2 רמקולים משמאל לספריה הקטנה , ועוד 2 רמקולים מעל לארון . האם כדאי לשנות את הסידור בצורה כלשהי שישמע יותר טוב האקוסטיקה בחדר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין האוזניות EP630 EP635 של קרייטיב ? מה ההבדל בניהם? מה יותר טוב אני שואל כן EP635 זה נראה לפי המספר דגם יותר חדיש מEP630 אז הוא צריך לעלות יותר כסף אבל מצד אחר הוא עולה יותר זול מהEP630 למה ככה? האם EP630 שיותר ישנים מEP635 יותר טובים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני 3-4 ימים ביצעקתי פורמט משל כמה סיבות טכניות ומאז אני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס קול .יש לי כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם הלוח שלי הוא Asus P4S533-MX ושאני שם תדיסק של הלוח אם שלי ולוחץ על ההתקנה של AUDIOMAX אז ההתקנה פשוט לא באה תמונה: http://img218.imageshack.us/img218/6360/62933414bs6.jpg וככה חיכיתי 10 דקות ולא מופיע ההתקנה (לפני זה תמיד הופיע לי ) ניסיתי להוריד גרסאות אחרות של זה לא עבד ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס קול המובנה שלי SIS 7012 דרך האתר וזה אומר לי 2 שגיאות השגיאה הראשונה היא כזאת 5353453- ובלי שום הודעה השגיאה השניה היא fail to instell audio driver for windows xp setup will exit חשוב להזכיר שהמחשב מזהה דרך התוכנה EVEREST תכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח הכרטיס קול שאני מתכנן להשתמש בו הוא ob על הלוח הבא http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=158 אמרו לי שהוא טוב בגלל שיש בו כרטיס קול Sound Storm מובנה האם הוא באמת טוב? השאלה העיקרית שלי מה לקנות איזה רמקולים? ראיתי בפנדס שתי דברים Logitech 640 Creative InSpire 5200 שניהם בסביבות התקציב שלי מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
קניתי אותם לפני כשבועבמחיר של 350 שקלים, אני מאוד מרוצה מהם, הם נותנים צליל נקי כשצריך, ובאס עמוק ואיכותי, אהבתי במיוחד בספיקרים אלה, שמאחורה נמצאת יציאה לחיבור של Bass, זה היה מאוד מתאים, אני בעלים של סאב וופר מאוד חזק, גרסא די מיוחדת של מיקרוסופט, עם בס חזק ועמוק, שמרעיד חזק חזק... חיברתי את הסאב לספיקר הראשי (היכן שנמצאת היציאה שסיפרתי עליה), וקיבלתי מערכת שמע מאוזנת, חזקה, עם צליל נקי ומדויק ובאז עמוק ואיכותי. כפתור מסתובב אחד (פוטנציומטר) ששולטט בTONE, לא הבנתי כ"כ מה המטרה שלו... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-