עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי זוג רמקולים של PANASONIC מדגם SBPM29. המערכת שהרמקולים באים ממנה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=33504& רציתי לדעת אם זה ייצור בעיות לחבר את הרמקולים למערכת 5.1 בתור רמקולי סראנוד? ראיתי שלכל אחד מהרמקולים האלה יש 4 כבלים לחיבורים. במערכת רגילה יש רק שניים (לכל רמקול). מה זה אומר??

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  3. היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי

4. החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים. לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור: Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו). על מה אתם ממליצים לי ולמה? נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. איך מחברים אותה למגבר וכאלה ?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by guru,

ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by dsane,

אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה ב 44$ ורק רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי קישור לשלט שיש לו (אך לא נכלל בדיל) ולתת לי הערות לגביו חסרונות/יתרונות ולמה אני צריך לצפות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by Dawn,

יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by shibby15,

התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. מתוך 3 תשאר אחת, מי היא תהיה? 1- Altec Lansing FX6021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 2- Altec Lansing MX5021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=MX5021 3-Logitech Z-2300 :http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=9372 אנא עיזרו... ד"א לגבי מחירים (בארץ כמובן) : Logitech Z-2300- http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 Altec Lansing MX5021 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=40050 Altec Lansing FX6021- http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 אם זה ייצא כדאי יש גם מצב להזמין מארה"ב, כי שם זה הרבה יותר זול. איתי.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. אני רוצה בעיקרון רק שני רצפתיים ורסיבר בהמשך כשיהיה עוד כסף נקנה גם סנטר ואחוריים אין לי בעיה לקנות יד שנייה כל עוד זה מחנות ולא מבנאדם [ובמקרה הזה אני אשמח לקבל את שם החנות ופרטים] התקציב שלי כולו עומד על כ-1500 ש"ח ביחד..\: אולי 1700 אבל לא יותר..\: תודה מראש לעוזרים...[=

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by RDS,

אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by avivlevy,

סתם עיינתי לי בnewegg ופתאום אני רואה רמקולים של לוגיטק (לא זוכר איזה דגם) שעולים בארץ בערך 1*** ב400 שקל!!! ואז ניזקרתי שדוד שלי כל יומים טוס לחו"ל עיינתי לי אבל לא מצאתי שם את ATP3 :'( אז אני צריך עוד הצעה לרמקולים טובים בסביבות ה-200 שקל אפשר קצט יותר איך הX230? ראיתי שיש את הס530X ב100 שקל יותר אז אם כבר אני יקח אותם אבל מה עוד? אני מעדיך 2.1 איכותי ועוצמתי מאשאר 7.1 ללא רעש מה יש?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  19. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI-DELUXE והכרטיס קול שלי הוא המובנה שבלוח. יש לי כרגע מערכת של לוג'יטק 4.1 והכל מחובר לסאב וופר, זאת אומרת מהסאב יוצא שני חוטים(ירוק ושחור)לכרטיס קול(לכניסות של הצבע שלהם). עכשיו מישהו הביא לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו אז השאלות שלי הם: 1)אם אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב? 2)אם כן, אז איך????

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. Started by cleric,

טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים