עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by shibby15,

התקנתי את הגרסה האחרונה. הממשק אכן טוב יותר לאחר שמתרגלים אליו. מה שהכי מפריע לי זה העובדה שאני לא מצליך להגיע למצב של רנדום ביותר מהתיקיה בה אני נמצע, כלומר של כל הקבצים! איך ניתן לבצע זאת? תודה מראש רום.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by neo690,

מישהו שמע על נגן MP3 שהוא גם דיסק און קי וגם טייפ מנהלים והוא קורא כרטיסי זיכרון מסוג SD ? יש בכלל אחד שקורא כרטיסים? אני רוצה שהמצלמה הדיגיטלית והנגן MP3 יעבדו עם אותם כרטיסים..

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by No-way,

מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by MZS,

האם מישהו הצליח לחבר בחיבור אופטי את הלוח GA965P-S3 ולהוציא AC3 או DTS?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. Started by avivlevy,

סתם עיינתי לי בnewegg ופתאום אני רואה רמקולים של לוגיטק (לא זוכר איזה דגם) שעולים בארץ בערך 1*** ב400 שקל!!! ואז ניזקרתי שדוד שלי כל יומים טוס לחו"ל עיינתי לי אבל לא מצאתי שם את ATP3 :'( אז אני צריך עוד הצעה לרמקולים טובים בסביבות ה-200 שקל אפשר קצט יותר איך הX230? ראיתי שיש את הס530X ב100 שקל יותר אז אם כבר אני יקח אותם אבל מה עוד? אני מעדיך 2.1 איכותי ועוצמתי מאשאר 7.1 ללא רעש מה יש?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by TsahiBY,

יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ(gigabyte p-pro). לאחרונה התחלתי להקליט למחשב דרך מיקרופון. אולם ההקלטה נקלטת בעצמה חלשה ביותר ובקושי ניתן לשמוע את הנאמר, גם לאחר הגברת הרמקולים לעוצמה המירבית. הגדרות המיקרופון במחשב מכוונות לעוצמה המירבית, וכך גם שאר הקטגוריות. ניסיתי להחליף בין החיבורים אך גם כאן זה לא עזר, כך שאפשר להגיד שנקלעתי למבוי סתום. יש מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by Adielion,

הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול מסתמן כאיכותי הבנתי שהסדרה של הקריאטיב הX FI אבל בקשר למחיר הם בסביבות ה800 ש"ח עד 1500 אבל רציתי לדעת מה ההבדלים איזה כרטיס יישב הכי טוב על הFX6021... עכשיו הכרטיס קול הוא בעיקר למוזיקה אבל במשחקים הוא לא יגביל או יפריע נכון? הוא אמור להתאים אם אני לא טועה? עוד דבר במחיר של הFX 6021 יש עוד משהו בתחום הרבה יותר משתלם או יותר טוב עוד דבר מה עדיף מערכת של 2.1 או מערכת של 5.1 ואיזו מהן תיתן לי איכות מוזיקה גבוהה יותר עם כרטיס קול איכותי... מקווה לעזרה... תודה ררבה רבה וייום טוב

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by RDS,

אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by RDS,

אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. עזרה לאנשים שמעוניינים במערכת קולנוע ביתית (רסיברים רמקולים פלזמות LCD מקרנים) ולא כל כך מבינים תשאלו ואני המליץ

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by RDS,

טוב אז אני צריך עזרה בבחירה של מערכת קולנוע ביתית... צריך שהכל יגיע ביחד... אני יודע שהאיכות ירודה בהרבה כשקונים ככה (או שבעצם אני לא יודע), אבל זה מה שאני צריך... יש לי מישהו שהיום טס לחו"ל, וחשבתי שאולי יקנה לי בדיוטי פרי... המחירים שם בכלל יותר זולים? בכל מקרה, תראו את המערכות האתר שלהם, ואם אפשר תתנו המלצה למערכת, בנוסף למחיר בארץ (אם בכלל המערכת קיימת בארץ)... האגף של מערכות קולנוע ביתיות באתרם: http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=21 אודה לתשובות מהירות (הבחור טס היום) תודה רבה עריכה: כמו כן אודה להסברים על הרמקולים ועל ה-DVD במערכת המומלצת..

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by Dumbass,

מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by Spirit Crusher,

אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  18. Started by cleric,

טוב אני מקווה שתבינו משהו מהתיאור, אני מחפש את השם (דגם+חברה) של רמקולים למחשב שמעוצבים כמו קסדה של אלה מstar wars הסאב הוא מין קסדה הפוכה גדולה, והרמקולים הם מין גרסה מוקטנת של הסאב , הדגם שאני מתכוון אליו הוא לבן, יכול להיות שיש עוד צבעים תודה לעוזרים , בין העונים נכונה יוגרל קפלס"ט צהלי משומש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. בכרטיס קול שלי CREATIVE AUDIGY PLATINUM EX יש יציאה דיגיטלית בצבע כתום ורציתי לחבר אותה... רק שכמובן יש לי כמה שאלות: 1: איזה כבל אמור להתחבר לשם? זה לא כבל אנלוגי נכון? כי היציאה ממש נראית ככה וגם כבל כזה נכנס לשם... 2: אני משתמש כרגע דרך כבל אופטי שיוצא מהפאנל הקדמי של המארז אל הרמקולים, יהיה איזשהו הבדל בהפרדה של הערוצים? כי כרגע מבדיקה שעשיתי אני כאילו שומע 3.1, קדמיים וסנטר האחוריים לא מגיבים בכלל וגם אם כן הם פועלים בתור קדמיים עם הקדמיים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. קניתי DVD(קולנוע ביתי יותר נכון),דגם: HYUNDAI HU-DVR3039 הבעיה: בשבוע האחרון המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הקול.עוצמת קול במכשיר וברמקולים יכולה להגיע ל60.עכשיו נגיד אני רוצה לראות איזשהו סרט,אני מפעיל אותו במכשיר ומעלה את העוצמה ומתי שאני מגיע ל21 העוצמה עולה פתאום חזק בהשוואה ל20.אחרי זה אני ממשיך לעלות עוד הפעם ובין 21 ל30 העוצמה כמעט ולא משתנה וב31 העוצמה שוב עולה חזק מאוד(בהשוואה ל30) וכך גם ב40 שהעוצמה לא עלתה כמעט בהשוואה ל31 וב41 העוצמה עולה חזק.יענו מה אני מנסה להגיד,שהעוצמה לא עולה בההדרגתיות,לא יודע למה .יכול להיות שזה קשור איכשהו להגדרות?לפני זה הדבר הזה לא היה. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI-DELUXE והכרטיס קול שלי הוא המובנה שבלוח. יש לי כרגע מערכת של לוג'יטק 4.1 והכל מחובר לסאב וופר, זאת אומרת מהסאב יוצא שני חוטים(ירוק ושחור)לכרטיס קול(לכניסות של הצבע שלהם). עכשיו מישהו הביא לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו אז השאלות שלי הם: 1)אם אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב? 2)אם כן, אז איך????

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  22. קניתי עכשיו נגן MP3 ורשום שאפשר שיהיה מילים לשירים שאני שומע, עכשיו הסיימות של הקבצים של המילים של השירים הוא LRC או משהו כזה, ואז יש שתי שירים לדוגמא שיש להם את הקובץ LRC הזה ואפשר לראות את המילים של השירים של הדוגמא.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את המילים של השירים האחרים שאני הוספתי?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by tom123,

היו לי את האוזניות של סוני Sony MDR-EX71SL והם נכנסות ממש לתוך האוזן אלו האוזניות : ממש אהבתי את הבאס שלהן אני מחפש משהו בסגנון שלהם.. גם שנכנסות לתוך האוזן ככה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים