עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adonyaron,

שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by zoharsaar1,

http://www.getit.co.il/Prod/58179/ ואתם יכולים למצוא לי אותו במכירה רגילה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by asafsee,

שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by BlackliNe,

יש לי טלויזיה FULL HD 42אינץ וממיר VOD של הוט עכשיו לממיר יש רק scart ולטלויזיה אין scart איך הכי טוב לחבר אותה שאני יראה יפה וישמע טוב יש לטלויזיה חיבור component ו RCA תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Henz16,

שוב שלום לכם, בפי עוד שאלה. יצא לי לדון עם חבר שלי, בקשר לכרטיס קול, שיש על הלוח אם שלו. (945P-S3) האם הוא מספיק. כשיש מערכת סטריאו רצינית. (עם רסיבר) האם כדי להשקיע בכרטיס קול יעודי? והאם זה שמחברים את המערכת דרך רסיבר קשור איכשהו?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. איזה מבין כל ההיצע בשוק הכי איכותי מבחינת שמע? אלה של Iriver, SanDisk או שמא אלה החדשים של Audio? והאם משתלם להשקיע באחד כזה כאשר יש כבר מבוססי הארד-דיסק במחיר של "עוד טיפה"? השימושים הם ללימודים ולאחר-מכן לצבא, ולכן דרוש מכשיר עם סוללה חזקה במיוחד עם דגש על איכות שמע!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by eli33,

עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. אני כבר קניתי את הFX 6021, ולא שמעתי אותם אפילו, כי לא יכולתי, קנו לי אותם בדיוטי פרי בהתראה של כמה שעות, יכולתי לקנות את הMX במקום הFX אבל לאחר קריאת כמה ביקורות הבנתי שהFX יותר טובים, רציתי לשאול אותכם אם הFX יותר טובים למוזיקה או הMX? ועוד שאלה ברמקולים fx 6021 יש גם חיבור של aux , מזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. לאחר שקראתי בפורום על אנשים ש"מצאו" בביתם אוצרות ישנים, נזכרתי שיש ברשות הוריי רמקולים רצפתיים ישנים והחלטתי לחקור... מצאתי את הרמקולים במחסן, הרמקולים הם בני 12~15 שנה, רמקולים רצפתיים מעץ, מחברת Sansui ובעצם זה כל מה שידוע לי; מה דעתכם? הם שווים משהו? -רון

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה

12. Started by Erez360,

שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. ביקורת חדשה באנגלית על אחת מהקופסאות הטובות ביותר (וגם בין היקרות ביותר) כיום בשוק למדיה. הקופסה שייכת למיניקס ההונג-קונגית, חברה ששמה הולך לפניה כבר שנים בתחום המיני PC כמו גם קופסאות אנדרואיד. כמו רוב הקופסאות שלהם, גם זו מכילה ערכת שבבים של אמלוג'יק שתומכת בכל הפורמטים החדשים. החל מאטמוס ועד דולבי ויז'ן, ואפילו 8K - אבל באמת (לא כמו הקופסאות הסיניות שטוענות שתומכות ואז מתרסקות כשמנסים לנגן עליהם קבצים כאלה). עם זאת, היא הרבה יותר יקרה מהקופסאות הסיניות שאפשר למצוא בארץ או בעלי אקספרס, אז היא לא ממש לכל אחד/אחת. לפרטים וביקורת מלאה, הקליקו על התמונה.

16. קיבלתי מיני דיסק מבן דוד שלי מסוג mzn707 ואמרו לי שדרך הreal קל יותר להעביר שירים רק שאני לא ממש מבין בזה אני יודה מאוד אם משהו יכול לתת לי מדריך מקוצר.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. אני מתגורר בחו"ל (מזרח רחוק) ומעוניין במערכת קולנוע ביתית. בארץ יש לי מערכת סבירה (לא חדשה) ויתכן שחלקים ממנה אשלח לשם במסגרת משלוח יתר חפצי (אם יש טעם בכלל). לצערי, אין לי מושג רב בתחום ואודה על עזרתכם הברוכה.השימושים החשובים לי כוללים צפיה הטלביזיה ווידיאו וכן שמיעת מוזיקה. בינתיים התחלתי להתעניין שם במסכי LCD ובאופן כללי, המחירים שם זולים ב 50-70% מאשר בארץ. אני מעוניין במסך של 46 או 42 אינץ ואשמח להמלצה בנושא. אוכל לתת אינפורמציה בקשר למסכים שבדקתי כגון SONY BRAVIA, SAMSUNG ועוד אני מעוניין לחבר את המערכת לאינטרנט כדי שאוכל לשמוע רדיו וכן לראות שידורי טלביזיה מהארץ. 1. האם אני צריך מחשב מדיה סנטר? - אם כן, אודה עבור המלצות בנדון 2. האם אני צריך גם רסיבר? - ברשותי באר…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  18. יש לי 6 כניסות בכרטיס קול המובנה אפשר לחבר גם רמקולים(פשוטים) וגם אוזניות ביחד? **שניהם ורודים** וממה שהצלחתי להבין שאני יכול או זה או זה אין לי יציאות קדמיות במארז

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by lior the only,

אני רוצה לקנות רמקולים הכי חזקים למחשב: יש לי שתי סוגי רמקולים שאני חושב עליהם אני צריך את העזרה של אנשים שיש להם אותם או של מישהו ששמע את שניהם אני צריך אותם לרוב בשביל להפציץ במוזיקה ולשמוע באיכות וגם משחקים סרטים לא הכי חשוב לי 1. creative GigaWorks S750 - 7.1 2. 5.1 - Logitech Z5500 מחכה לתשובות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by dsane,

אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה ב 44$ ורק רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי קישור לשלט שיש לו (אך לא נכלל בדיל) ולתת לי הערות לגביו חסרונות/יתרונות ולמה אני צריך לצפות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. מצאתי ביקורת שכוללת מדריך ליצירת תיקיות בסנסה רק שזה מאוד מסובך ואני בכל מקרה עדיין לא הצלחתי... אם מישהו יצליח ליצור תיקיות בעזרת המדריך הזה אשמח אם הוא יתרגם אותו לעברית (בגלל שהמדריך באנגלית ומתאר את השימוש ב- WMP 10 בגירסא האנגלית קשה לעקוב אחריו בעזרת הגירסא העברית) הנה זה, מקווה שתצליחו לעקוב: First the player. - The buttons are easy to use and intuitive. The menu system is also easy to use and intuitive and the large screen makes it easy to navigate. Unfortunately the belt clip costs extra, but is worth it for the convenience of portability without an annoying armband. The battery life is great, also. The only flaw I've found in this player is that it's not a fla…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. אשמח לקבל המלצות לאוזניות אלחוטיות בשביל ה IPOD שלי אני קונה בחו"ל

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by Or ei,

יש אמנים שמקליטים את השירים שלהם בסראונד? ראיתי כמה קצבי הדגמה של סראונד אבל לא מצאתי איזה מוזיקה מוכרת בסראונד , אם יש בכלל?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 איכותי עם זיכרון מובנה 1G העדפה לנגן עם רדיו מובה ותמיכה בעברית... אני מחפש משהו שלא יעבור את ה-400\450 שקל יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים