אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. ברגע זה אני משתמש בכרטיס קול הבילטין שבלוח אם ובאוזניות די פשוטות. אני צריך כרטיס קול ואזניות חדשות מכיוון שאני די מכור למוסיקה אלקטרונית ואני ממש מתכוון למכור. אז אני רוצה שהחווית שמיעה שלי תיהיה טובה. בנוסף אני גם משחק הרבה במחשב משחקים חדשים והכל אז משהו שיהיה נחמד גם לזה. בבקשה אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס ואזניות. אני לא צריך את המשהו הכי מיקצועי אני לא מכין מוסיקה או משהו אבל אני רוצה שזה יהיה כרטיס איכותי ואוזניות אפילו בדגש יותר גבוהה על האיכות. בקשר לתקציב אין לי הגבלה אבל אני כמובן מחפש את הציוד הכי טוב במחיר הכי זול או סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי במחשב מיקסר שמתחבר למגבר 2 ערוצים לסאב ולסנטר בלבד רמקולים של מחשב jbl crature שמשמשיים כרמקולים קדמיים ואחוריים שמתחברים עם מערכת סטריאו של aiwa שאני מכוון את זה לסראונד הרמקולים של הjbl מקבלים הרבה פחות בס שזה על סטריאו יש להם בס יותר חזק.. יש אפשרות לתת לרמקולים הקידמיים יותר בס? שמעתי שפלאגין של ווינאפ יכולה לסדר את זה אבל לא מצאתי את הפלאגין המדובר.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.radio-electric.co.il/products/23580 הם לחיבור למחשב ולשמיעת שירים ומשחקים, מצאתי את אלה כי אני מחפש משהו זול ובצורה של אלה תגידו לי בבקשה אם הם שווים קנייה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאטיב והסאב עם 2 יציאות מתאים במיוחד למערכת. . יש לי הרהורים לעבור ל5.1 אבל לא לפני שאנסה משהו.. כאן אני מבקש לעזרתכם האם יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לצרף עוד 3 רמקולים לסאב.. לא כמו רסיבר אבל משו כמו מפצל בדרך לסאב.. מקווה שתבינו לאן אני חופר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות JVC-HA-G101 והכבל שלהם ניקרא לי ואני צריך אחד חדש אפשר קישור למקום שמוכרים או לאיזה חנות
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בוקר טוב! מזה מספר חודשים שמתי לב שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או משחק במחשב פתאם הרמקולים פולטים מן 'בום' מוזר שכזה, שדי מבהיל ומפתיע. עד לא מזמן לא הבנתי למה זה קורה, ואז שמתי לב שכשמישהו מכבה או מדליק מתג בבית (מכבה/מדליק אור לדוגמא) התופעה מתקיימת. יש לי 530X logitech. מישהו יודע על פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארה"ב עוד יומיים ואני רוצה שהוא יביא לי אוזניות. התקציב שלי הוא כ60$ ואני רוצה אוזניות שנכנסות לתוך האוזן ושממש אוטמות את הסאונד מבחוץ. (שחכתי איך קוראים לסוג הזה) אז אשמח לקבלת המלצות וקישורים לאתרים... תודה רבה ושנה אזרחית חדשה טובה!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב. חפשתי באתר על רמקולי מחשב ולא מצאתי שום המלצות,אז קראתי על מערכת סטיראו ומערכת קולנוע ביתית. אני צריך רמקולים הכי טובים לשמיעת מוזיקה,וקצת ראיית סרטים בטווח המחירים שהצגתי. כמו כן אם אפשר לשלב את הכרטיס קול הכי טוב לרמקולים האלה,לכרטיס קול אני לא יודע מה הטווח מחירים שמתאים אז אני מוכן לשלם בערך 400 שקל. אם זה תקציב גדול מדיי תגידו לי,אני רוצה 2 רמקולים למחשב ב800 וסאב וופר. אם אפשר לדעת איזה סוג של רמקולים יותר טוב:זכוכית או עץ? תודה לכולם. דולב.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מטעין את הנגן שהוא בטעינה הוא עובד(אבל לא מטעין) שאני מנתק מהטעינה הוא נכבה ולא נדלק מה אני צריך לעשות בבקשהההההההההה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון, מרחק צפייה של 3 מטר בעיקר שידורי טלוויזיה וסרטי דיוידי מיידי פעם. יש עכשיו מ-"חבר" את הטלוויזיה הזאת במבצע ב7000 ש"ח. איך היא? יש טובות ממנה באותה סביבת מחיר? איך יראו שידורי הוט? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני חושב על לקנות סט כזה בגלל שאהבתי את ה-A900 שהיו האוזניות האודיופיליות הראשונות שלי. כמו כן, בעוד כמה חודשים כנראה שאני אבלה הרבה זמן בבאר-שבע בלימודים וצריך סט שיהיה זמין לידי כל הזמן שיישמע טוב לא ידרוש מגבר מיוחד ויהיה זול וסגור. אני רוצה לשמוע אותן כדי לבדוק האם הסאונד שלהן מתאים לי. יש סיכוי שיש פה מישהו שיש לו אותן? Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus A7N8X Deluxe http://usa.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש עליו כרטיס קול של 6 ערוצים, הנה התיאורים מהאתר למעלה: SoundStorm / Dolby® Digital Audio Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system. 6-Channel Audio The A7N8X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound ca…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי במחשב רמקולים של קריאטיב 7.1... עכשיו אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב... אני יודע שאפשר לעשות את זה, רק איזה כבלים אני צריך? ועוד דבר, זה אמור לפגוע בעוצמה ובאיכות הסאונד של ה7.1 והסטריאו כשהם פועלים ביחד? אני מניח שאמור להיות מפצל שילך אחד למחשב ואחד לסטריאו, יש מצב שהוא יחלק בין העוצמה ככה ששתי הערכות לא יפעלו בכל הפוצנציאל שלהן? ועל הדרך, מה אתם אומרים על http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=580444 ועל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 והאם ההבדל בניהם באמת משמעותי וכדאי לשלם את פער המחירים הלא כל כך משמעותי מסתבר...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה ב 44$ ורק רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי קישור לשלט שיש לו (אך לא נכלל בדיל) ולתת לי הערות לגביו חסרונות/יתרונות ולמה אני צריך לצפות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, זהו התחום שאני חלש בו ולכן אבקש את עזרתכם. אני זקוק לנגן MP3 בתקציב עד 200 שקל (ניתן לחרוג טיפה למעלה - כמובן שעדיף כמה שיותר זול) חשוב 1G זיכרון חיבור USB2 יכולת הקלטה בעל איכות גבוהה וסוללה נטענת לא חייב להיות מסך (בדר"כ מסך מייקר) תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הבאתי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם, אני לא מבין גדול כל כך, אבל אלה ניראו לי לא רעים בכלל: MicroLab A6380 Divoom ® revo-3 Eacan A200II Eacan A600II ALTEC LANSING VS2421 וכמובן שאם יש משהו יותר טוב להציע, אני פתוח להצעות, רק שיהיה במחיר של עד 400-450 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שמתי את ההודעה גם בפורום ציוד היקפי, כיוון שלא ידעתי לאן היא שייכת. אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-