עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צופה ביאס דרך כרטיס טלויזיה במסך 24 וכל פעם שיש מסך חשוך אז התאורה האחורית של המסך נחלשת וזה יוצר קפיצות.... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by Marklar,

אני מתכנן לבנות HTPC. מבחינת שאר הרכיבים, הסתדרתי. נותר לי להחליט על כרטיס TV סביר (כרגע הבית מחובר ל-HOT ללא כוונה לעבור ל-יס). האם יש כרטיסים שמאפשרים להעביר ערוצים בהוט?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by nondos,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע בייתי 5.1 הכוללת סאב, רסייבר ודיוידי (הרסייבר והדייוידי צריכים להיות מופרדים) התקציב הוא בין 2000 ל 3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by thrash,

שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by RadeonXt,

בוקר טוב , זקוק להמלצות על כ.קול עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by asichen,

כל פעם שאני מגביר אאת הווליום במחשב אני שומע רעשים מחרידים ושאני מזיז את העכבר אני שומע רעשים באותו הקצב שאני מזיז את העכבר... אגם המחשב מחובר למערכת שלי...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by ortalbentzur,

אני מחפשת לקנות נגן MP3 המחיר של עד 100 דולר עכשיו מכיוון שאני לוקחת איתי את המכשיר לחו"ל הוא צריך להיות קטן יחסית. בהתחשב בעובדה שאין לי שום מידע קודם על נגנים די קשה לי למצוא אחד אני אשמח לקבל המלצות וטיפים מה חשוב שיהיה בנגן מבחינת זיכרון חיבורים וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. Started by guru,

ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by ZenMaster,

לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by baaa,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שיהיה מרכז מדיה פשוט. ינגן MP3 וסרטי DIVX וזהו. לא רוצה VIVO ולא רוצה להקליט ולא שום דבר מתוחכם. מה המפרט המינימלי שאני צריך ? P3 נגיד 700 MHZ עם 128 MB יספיק ? יש לי כרטיס קול ישן AWE64 Gold , הוא שווה משהו ? תודה לעונים, שחר.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by elad-k1,

אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. איך מחברים אותה למגבר וכאלה ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. יש לי רסיבר של jvc rx-5032v והוא מחובר למחשב עכשיו שאני מפעיל סרט שתומך בdts בדיוידי במחשב אני רוצה שתידלק לי המנורה ברסיבר של הdts כאילו שהרסיבר יזהה מהמחשב ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה אני צריך אולי חוטים מיוחדים אני חושב שצריך לחבר את הרסיבר למחשב דרך spdif בבקשה תענו לי על זה אני חייב לדעת אם אפשר לעשות את זה !!!! תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  21. לקריאייטיב יש את סדרת ה inspire,sbs,lx,i-trigue האם יש הבדל בינהן מבחינת איכות הצליל, מיועדות למטרות שונות או הבדלים אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. כלומר אפשרי יהיה להעביר מידע מה H320 לכ. זיכרון שבפאלם ? ובעצם לא לשלם 4K על כרטיס זיכרון CF של 8GB או להיסתובב עם ים כרטיסים כאלה .. אני יודע שיש לו אפשרות לקבל מידע ממכשירים אחרים כמו מצלמה או נגנים אחרים.. אבל אני לא יודע אם זה עובד גם לצד שני.. כלומר להוציא מידע ...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

24. Started by e-fi,

יש לי בעיה: אני לא מצליחה לעדכן את התגים של הקבצים, התהליך נתקע לי כל פעם מחדש לפני שמגיע ל100%. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה וזה עדיין לא עבד... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by ofer_shm,

היי קניתי רסיבר חדש מסוג DENON AVR-1705 חיברתי את הכרטיס קול שלי ( כרטיס קול מובנה על לוח MSI NEO4 ) באמצעות כבל אופטי עכשיו מתי שאני פות את התוכנה של הכרטיס קול ועושה טסט לרמקולים ( כמו בתמונה) אז אני שומע את הטס שהוא עושה לי רק ברמקולים הקדמיים ...שהוא מגיע לרמקולים האחרויים אני לא שומע כלום אבל מתי שאני שם סרט אני שומע בכל הרמקולים , האם זזה אומר שהכל מחובר אצלי כמו שצריך או שיש איזשהיא בעיה עם הכרטים קול או עם הרסיבר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.