אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה ששמו הוא Hauppauge המליצו לי על התוכנה win tv עכשיו הכרטיס מחובר פיזית קניתי בנסוף כבל מסכראט ל S-VIDEO חברתי הכול,ואני לא מצליח להגידר את ההגדרות התמונות הבאות מציגות לאיפה הגעתי אשמח מהמבינים בדברים כאלה להסתכל ולנסות לעזור לי בשלב ראשוני לצפות בערוצים כמו כן הבנתי שאינפרא אדום מיותר אז הנה התמונות: תודה מראש לעוזרים אשמח לתגובות ולעזרה ממכם אלירן [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח בדיוק, אז פתחתי את הדיון כאן. שלום החלטתי היום על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
HTPC ?(אשר יגיע בעתיד) מרחק צפיה כ 4 מטר מחיר עד 6000 ש"ח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מתגורר בחו"ל (מזרח רחוק) ומעוניין במערכת קולנוע ביתית. בארץ יש לי מערכת סבירה (לא חדשה) ויתכן שחלקים ממנה אשלח לשם במסגרת משלוח יתר חפצי (אם יש טעם בכלל). לצערי, אין לי מושג רב בתחום ואודה על עזרתכם הברוכה.השימושים החשובים לי כוללים צפיה הטלביזיה ווידיאו וכן שמיעת מוזיקה. בינתיים התחלתי להתעניין שם במסכי LCD ובאופן כללי, המחירים שם זולים ב 50-70% מאשר בארץ. אני מעוניין במסך של 46 או 42 אינץ ואשמח להמלצה בנושא. אוכל לתת אינפורמציה בקשר למסכים שבדקתי כגון SONY BRAVIA, SAMSUNG ועוד אני מעוניין לחבר את המערכת לאינטרנט כדי שאוכל לשמוע רדיו וכן לראות שידורי טלביזיה מהארץ. 1. האם אני צריך מחשב מדיה סנטר? - אם כן, אודה עבור המלצות בנדון 2. האם אני צריך גם רסיבר? - ברשותי באר…
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום האם במערכות 5.1 כששומעים מוסיקה ושאר דברים, האם שומעים אותם בכל הרמקולים למרות שמוסיקה היא ב 2.1? תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus A7N8X Deluxe http://usa.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש עליו כרטיס קול של 6 ערוצים, הנה התיאורים מהאתר למעלה: SoundStorm / Dolby® Digital Audio Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system. 6-Channel Audio The A7N8X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound ca…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר הזה? האם הוא טוב והאם גם הוא יכול לתמוך בכתוביות, לפני או אחרי עידכון מליונטוורק... לפני הניתונים שלו הוא נראה אחלה של דבר אז מה אתם אומרים הוא באמת טוב? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
42 אינצ' יש לה FULL HD ואחלה נתונים והיא גם לא כזאת יקרה (11900)
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס רק בשביל ה-Gameport שיש בו ולכן בחרתי את הכי זול. עכשיו, באתר של מוצר ה-Gameport (פדלים), היה רשום "Windows XP supports high-speed gameports only".אז אם כך, האם המוצר עומד בקריטריונים? הקישור לכרטיס: http://www.st-lab.com/SC8738_3.html תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה המחיר של אוזניות טובות איך האוזניות של אפל יש לי אייפוד 30 גחגה וידאו אני צריך אוזניות טובות לטווח ארוך אם אפשר כמה אופציות תודה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי רעש מעצבן מהרמקולים ואני לא מבין למה, יש לי כמה סיבות למה לא: 1:דרייברים-התקנתי גם לכרטיס וגם ללוח את הכי חדש. 2: כבלים- החלפתי. בכל מקרה זה מוזר כי זה רק שאני מפעיל תוכנה או WINAMP או משחק כי כאשר אני לא לוחץ כלום אין רעש. וגם ב"צלילים" בלוח בקרה שיניתי ל NO SOUND. ככה שאני ממש אובד אצות לגבי הרעש המעצבן הזה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס קול של קריאייטיב: CREATIVE Audigy SE 7.1 הכנסיות שיש עליו זה: כחול ירוק שחור כתום והכניסות שיש על המערכת עצמה זה: צהוב: SUB/CENT כחול: REAR ירוק: FRONT/STERO
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הנ"ל הבעיה היא כאשר אני שומע מוזיקה הרמקול האמצעי הוא הכי חזק, שני הרמקולים הקדמיים פחות חזקים , ואת הרמקולים האחוריים לא שומעים בכלל { ליתר דיוק שומעים בקושי רב ... } לאחר בדיקה האתר של החברה הבנתי שבאמת הרמקול האמצעי הוא בעל יותר הספק אבל שאר ה 4 הם אותו הדבר אפילו שנכנסתי ללוח הבקרה ובדקתי שם את הרמקולים { ישנה אפשרות לבדוק את אותו הצליל שעובר דרך הסראונד ואמור להשמע אותו הדבר ... } לרקולים האחוריים יש נחיתות בעוצמה בצורה משמעותית שאלתי היא ממש פשוטה מהי הבעיה ????????. האם הבעיה היא ברמקולים ואז אני אממש את האחריות האם הבעיה היא בהגדרות ואז איך מתקנים אותן או שפשוט ככה הרמקולים בנויים תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן cdp,הנגן יחובר למגבר אקווה+אוזניות dt990 ובנוסף יחובר למגבר קולנוע ביתי 540r v2 של קיימבריג' שאליו מחוברים רמקולים aegis evo 3 של אקוסטיק אנרג'י מה הסכום שכדאי להשקיע בנגן בשביל סט אפ כזה?הרי נגן זה לא החלק הכי חשוב במערכת כמו הרמקולים והמגבר יש איזה שהוא הערכה תקציבית כמה אחוז מהמחיר של הסט אפ צריך להיות מושקע על נגן?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי שירים על המחשב בפורמט MPC ואני רוצה לצרוב אותם לדיסק אודיו שאפשר לנגן בכל מערכת. הבעיה היא שנירו לא נותן לי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-