עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by avihneo,

זה ניראה לי הפורום הכי מתאים... יש לי pioneer dv393s עכשיו יש בו את כל השפות לגבי אפשרות של הכתוביות חוץ מעיברית ! וזה מעצבן לראות ג'יבריש במקום עיברית ! אז אולי אתם יודעים איזה שהוא קוד לעיברית או אני צריך לעדכן אותו או לעביר לו משהו כי אין לי מושג מה לעשות ! תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. טוב בפורום עצמו למטה רשמתי את אותה הודעה אבל לא ממש ענו לי אליה(או שענו ולא הבנתי אם זה שווה או לא ) אז אני חוזר על ההודעה והשאלה שלי האם שווה לקנות את המערכת שהיא עם 4000w (כי היא עומדת בתקציב שלי) או לחכות ולנסות לעלות את התקציב שלי למערכת עם 5000w או האם בכלל יש לכם משהו אחר להציא לי למה אני מחפש מערכת עם 5.1 במחיר 300 שקל משהו כזה ההודעה שרשומה למטה למי ששכח על מה אני מדבר טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל ה…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by liiight,

שלום, עקב רעשים בלתי פוסקים מכרטיס הקול שלי כרגע (AUDIGY 2 ZS על VISTA 64) החלטתי לקנות כרטיס חדש. ראיתי שהכרטיסים של ASUS מאוד מוצלחים, ואני לא רוצה לקנות כרטיס של CREATIVE (אני יודע שהצ'יפ של ASUS מגיע מCREATIVE). בכל מקרה, אני לא יודע בדיוק איזה לבחור. יש לי רמקולים 2.1 במחשב ואני משתמש בו בלעדית למשחקים (בשביל סרטים כרטיס האון בורד שלי מחובר אופטית לרסיבר). הגעתי לכאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Soundblaster&DB135650=1175077 ונתקעתי. אשמח לקבל עזרה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. מחפש שתי טלויזיות LCD טובות, לסלון 37" מרחק צפייה בערך 4 מטר ולחדר 32" מרחק 3 מטר בערך. אם יש FHD בתקציב הזה אז זה יהיה מעולה, אבל לא חייב. הטלויזיות יהיו מחוברות לממיר אבל חשוב שתהיה גם כניסת USB.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי לוח אם asus a8n-sli deluxe עם כ.קול מובנה alc 850 שתומך ב 8 ערוצים ובעל יציאת spdif דרך יציאה אופטית וקואקסיאלית, כמו כן יש לי מגבר yamaha 2092 שתומך ב6 ערוצים ובעל כניסות אופטית וקואקסיאליות כאשר חיברתי את המחשב למערכת ועשיתי טסט לרמקולים,רק שני הרמקולים הקדמיים קיבלו סיגנל,וכל השאר (אחוריים סנטר וסאב) לא קיבלו סיגנל. אולם כאשר המחשב הפעיל משחק או סרט dvd כל 6 הרמקולים פעלו. האם לפי דעתכם יש בעיה ואם כן איך אני מסדר אותה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by D-M-X,

קראתי על זה בכמה מקומותאבל אמרו שזה חרטה... אבל אז שמתי לב שפתאום המחירים בPDA לדוגמה ירדו ובעוד כמה חנויות באינטרנט בארץ... זה בגלל שהפסיקו לייצר ויש מכירת חיסול או שסתם הורידו מחירים? רציתי לקנות בחופש אז אם זה נכון אני אקנה בשבוע הקרוב

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by a_beilis,

אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום. היום לקחתי את הלוג'יטק X540 מאייבורי. איך הם הכניסו את כל הדברים האלו בקופסא הקטנה הזאת, זה לא נורמלי. חיברתי הכל, אני צריך כבלים מאריכים לאחוריים, אז בינתיים שמתי אותם גם על השולחן. ביאס אותי שהשלט מחובר לסאב, ואי אפשר להכניס אותו דרך החור של הכבלים במסך (2007FP) כמו שעשיתי עם הרמקולים האחרים. חיברתי הכל כמו שצריך, ובתוכנה של הכרטיס קול שמתי על 6 ערוצים. אבל עדיין לא שומעים בסראונד, שמתי את הבדיקה של דבורה כזאת שזזה מסביב, ושומעים בעיקר דרך הסנטר, ולא מרגישים איך העוצמה מתחלפת מהקדימה לאחורה לצדדים... לפני זה היה לי קריאייטיב inspire 2500 2.1 והעוצמה הייתה חזקה יותר, וגם הרגישו את הבס בצורה משמעותית. שהכפתור מטריקס מכובה, שומעים את הרוב דרך הסנטר, ושהוא דלו…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by eli33,

עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by אבשה,

שלום, אני צריך רמקולים הכי טובים שאתם מוצעים אבל אני לא יכול לחרוג התקציב הוא 150שח' הרמקולים ישמשו סתם לשמיעת שירים סרטים וכל מיני (למחשב) תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אני כבר קניתי את הFX 6021, ולא שמעתי אותם אפילו, כי לא יכולתי, קנו לי אותם בדיוטי פרי בהתראה של כמה שעות, יכולתי לקנות את הMX במקום הFX אבל לאחר קריאת כמה ביקורות הבנתי שהFX יותר טובים, רציתי לשאול אותכם אם הFX יותר טובים למוזיקה או הMX? ועוד שאלה ברמקולים fx 6021 יש גם חיבור של aux , מזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומלפש נגן MP3 שמנגן גם גם וידאו בנפח של 20-30 GB עד מחיר של 300$ תודה רבה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. מהן האפשריויות שקיימות ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. קיבלתי מיני דיסק מבן דוד שלי מסוג mzn707 ואמרו לי שדרך הreal קל יותר להעביר שירים רק שאני לא ממש מבין בזה אני יודה מאוד אם משהו יכול לתת לי מדריך מקוצר.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום האם אפשר להמיר את ההקלטות של טלביזיה שנעשו ב MEDIA CENTER לשם הקרנה ב DVD ? תודה

22. Started by dsane,

אני מתכוון לקנות את המכשיר הזה ב 44$ ורק רציתי לדעת עם מישהו יכול לתת לי קישור לשלט שיש לו (אך לא נכלל בדיל) ולתת לי הערות לגביו חסרונות/יתרונות ולמה אני צריך לצפות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!

24. אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  25. זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים