אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי נגן: creative muvo c100 לנגן זה יש אפשרות של הרחבת נפח מ-256MB עד ל-512MB. לכן רכשתי כרטיס זיכרון בנפח 256MB. לאחר שהכנסתי את הכרטיס (SD) אל הנגן הוספתי אליו שירים דרך המחשב שלי. אך כאשר ניסיתי להיכנס דרך הנגן אל הכונן החדש כדי לשמוע שירים הוא אמר שאין שירים בכונן החדש... אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי כרטיס טלויזיה חיצוני של PINNACLE PCTV ANALOG USB. על מנת לצפות בשידורי טלויזיה אנלוגיים. אבל איכות השידור היא ירודה בהרבה ממה שרואים בטלויזיה. ניסיתי לעשות סריקה גם של CABLE וגם של ANTENA, אך התוצאות זהות. כבל הכבלים מחובר לשקע עם מפצל, כשמהמפצל הולך לטלויזיה ולמחשב, כשבטלויזיה הכל בסדר ובמחשב לא, החלפת חיבורים לא עזרה. יש עיצות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קראתי את מה שכתוב בפורום אבל אני אשמח לעצה נוספת. אני רוצה לקנות נגן MP3 צבעוני עם זיכרון של 40GB . מצד אחד הבנתי שהIRIVER יותר טובים מצד שני IPOD PHOTO פשוט יפה לעומת ה:IRIVER המסורבל!!! יש עוד סוגים של נגנים עם מסך צבעוני???יותר חשובים לי הביצועים ופחות המחיר-זה די מתסכל לקנות משהו ואח"כ לגלות שקניתי משהו פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אוקי, יש לי רמקולים של מערכת סטיראו בבית, וחשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותם למחשב... הם לא ברמה הכי גבוהה אבל בא לי לנסות.... יש אפשרות לכך? אם כן איך? הרמקולים מתחברים למערכת עם חוטים חשופים כאלה... טוב בכל מקרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את הDVD הנ"ל, שהוא בעצם XORO HSD 415 עם תוספת קריוקי. לאחרונה קנתה משפחתי מסך LCD רחב, והתעצבנתי לגלות שהנגן לא מציג קבצי DIVX ב16:9. הDVD כמובן מוגדר להוציא תמונה במסך רחב. חשוב לציין שבסרטי DVD רגילים הבעיה אינה קיימת והסרטים מוצגים כראוי. הבעיה היא רק בסרטי DIVX/XVID. חיפוש קצר בגוגל לימד אותי שעוד אנשים סובלים מהבעיה, אך לא נראה שיש למישהו מהם פיתרון. החברה, למי שלא יודע, פשטה את הרגל, ואין לי למי לפנות. אולי למישהו יש דרך לסדר את העניין? עדכון קושחה שמסדר את העניין?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השמוש בעיקר למוסיקה מחובר למגבר סטריאו - אנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה קורה אנשים לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל9600 gso הוא מחובר ל lcd 32 והטלוזיה כרגע מוציאה רחש חזק דרך הרמקולים אולי מישהוא יודע איך לסדר את הרכש הזה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחבר את הטלויזיה שלי למחשב עם חיבור כזה צהוב ושחור בצד שני...הבעיה שרואים דיי גרוע בטלויזיה מטושטש כזה, ובסרטים זה מראה לי רק מסך שחור... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני צריך את הכרטיס רק בשביל ה-Gameport שיש בו ולכן בחרתי את הכי זול. עכשיו, באתר של מוצר ה-Gameport (פדלים), היה רשום "Windows XP supports high-speed gameports only".אז אם כך, האם המוצר עומד בקריטריונים? הקישור לכרטיס: http://www.st-lab.com/SC8738_3.html תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש איזשהו מפצל שמאפשר לחבר creative 2500 לחיבורים של הדיוידי?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך מעביר כזה מ-svideo שמתחבר לכרטיס מסך ומשם הוא מעביר בקומפוננט (או איך שלא קוראים לזה) למקור חיצוני כמו lcd לדוגמא רציתי לשאול האם חיבור שכזה יהיה אפשר לראות בהיי דפינישין? או שאני צריך לקנות חיבור hdmi וככה לחבר את המשחב למסך בשביל היי דפינשין והאם בצורה כזאת אפשר לנצל את הfull high ולראות ב-1080P? תודה רבה רבה לכם על העזרה מכל הלב.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר להוריד שירים עדיין בישראל אבל יש לי כמה שאלות ואודה לכם אם תענו לי אגב זו תוכנה נוחה ומסודרת מאוד גם בלי השירות של הורדת השירים (מומלץ לכולם) היא תוכנה חכמה 1)האם יש סיכוי שהשירות יגיע לישראל ואם כן מתי? 2)אם אני מוריד שיר מהאייטונס האם צריך להוריד אותו ישר לאייפוד או שאפשר לשמוע אותו גם על המחשב? 3)האם השירות של real (החדש) ששיר עולה בו חצי דולר עובד בארץ? תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקיי, הנה הסיפור, יש לי רמקולים 4.1 של קריאטיב, כשאני מחבר את ארבעתם לחיבורים שלהם בסאב, ואת הכבל FRONT מהסאב ליציאה הירוקה בלבד אני שומע בכל ארבעת הרמקולים נחמד. כשאני מחבר גם את הכבל REAR מהסאב ליציאה השחורה, ה2 האחוריים משתתקים במוזיקה, וכשאני עושה טסט בכרטיס קול, כמגיע התור של השמאלי האחורי, הוא דופק לי ווליום שאלוהים יודע מי נתן לו את ההוראה לזה.. והאחורי הימני בדיוק הפוך, שקט מהרגיל. מה אתם אומרים, לעזוב שטויות ולחבר רק ליציאה הירוקה את ארבעתם ?גם ככה כולם יהיו מלפני כי אין לי מקום מאחורה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-