אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לאור זה שהרמקולים שלי התחילו לצרום לי בכל מיני סיטואציות, ולאור מבצעי סוף השנה החלטתי לפנק את המחשב שלי ברמקולים חדשים של עד 250 ש"ח נראה לי שזה סביר, יש לי כיום פיליפס SPA 1302/10 וסה"כ עשו את העבודה כמה וכמה שנים טובות,אשמח להמלצה לרמקולים למשתמש ביתי שרוצה לשמוע טוב ואיכותי אבל לא לקרוע את הכיס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי מה נשמע אני לא מבין בסאונד, אני צריך רמקולים לחוץ שבנויים שישמעו אותם לכמה שיותר רחוק. אני צריך עוצמה כמה שיותר גבוהה עד 2500 שקל. האיכות לא חשובה בכלל, אפילו האיכות הירודה ביותר. רק שיהיה כמה שיותר עוצמתי. תודה לעוזרים ! וסליחה שלא זה לא קשור למחשבים אני לא מכיר פורום אחר שמבינים בו בדברים כאלה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אלחוטיים. קיים דבר כזה? שימושים עיקריים, מוזיקה בעיקר, פה ושם סרטים ומשחקים מידי פעם.. בעיקרון הייתי נעול על ה5500 אבל בגלל מצוקת מקום בחדר אני מחפש משהו יותר נקי(אלחוטי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 2.1/2.0 (עדיפןת ל2.1) בתקציב של בערך 300 שקל אפשר לחרוג במקס 50 שקל בערך. הם חייבים להיות טןבים. ויש לי שאלה, יש לי את הבוקסות הגדולות עם המגבר של לפני לפחות 6שנים (בוקסות ADC), עלו לי 2500 שקל בזמנו. הם באמת עדיפות על הרמקולים של ה300 שקל של היום? לדוגמה הlogitech z323
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים חדשים לאחי. בעיקר למוזיקה ושיחות בסקייפ. חשבתי על 2.1. תודה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים חדשים כי הנוכחיים שלי הם ישנים וכמעט שבורים ותופסים מקום על השולחן... אז רציתי למצוא כמה דגמים שאפשר לתלות על הקיר בתקציב שלי(מופיע בכותרת) והצלחתי למצוא 2 דגמים של רמקולים מחברות שונות שמשכו את תשומת ליבי.... הראשון LOGITECH X240-2.1 300ש"ח השני ALTEC LANSING CS2421-2.1 260 ש"ח קראתי תגובות והבנתי שרוב האנשים לא מרוצים מהALTEC רעשים כבלים קצרים אנא ערף בקיצור תנו לי חוות דע בבקשה על שניהם!! ******** אם למישהו יש דגם אחר שנכנס בתקציב שלי שיותר טוב משניהם ואפשר לתלות אותו על הקיר, הצעתו תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש רמקולים להחליף creative t20 serise 2 ברמקולים במחיר של עד 350 ש"ח. אני מתלבט ביינתים בין אלו: http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=431 http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=571 http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=439 http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=483 רמקולים הולכים להיות בשימוש שווה בין משחקים ומוזיקה. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע (: תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לסרטים ומשחקים עד 500 ש"ח, לא צריך יותר מדי, לא גדול, שיהיו שלושה כולל סאב, יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים לחדר שיתעימו גם לשטח ויעבדו גם עם ספק וגם עם סוללות. חשבתי על logitech mm28 מה אתם אומרים עליו. איתכם התודה ישי.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת 2.0 / 2.1 (שישלימו ל 4.0 / 4.1 עם שני אחוריים שכבר קיימים) בתקציב של 700 ש"ח. אני שומע בעיקר טראנס פסיכודלי ומטאל. נקודה שחשוב להבהיר: עצם העובדה שאני שומע טראנס לא אומרת שהבאס מעל הכל, הפירוט, הדיוק ושאר המרכיבים לא פחות, ואף יותר חשובים מאשר הבאס. חשוב לי מערכת שתספק צליל איכותי ומדויק בפחות דגש על עוצמה ו"באסים בומיים" (ע"ע Z5500). אני חשבתי על Microlab PRO 2 / Solo 6c. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 56 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לצורך סרטים, על מה הייתם ממליצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 במחיר 800-1000 שישמשו להקלטות של מוזיקה אין לי דריגות מיוחדות לרמקולים כרגע חוץ מזה שיוכלו לתת לי סאונד אמיתי ולא סאונד שעריך יותר מידי בEQ פנימי תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הרמקולים, הם עושים רעש חזק,מין כמו "פוווו" כזה.. אתם יודעים,מה ששומעים ברמקולים. זה ממש מציק,לפעמים,בלילות,כשאני מדליק אותם,חצי בית יכול להתעורר מהרעש. רמקולים : CREATIVE SBS 2.1 SPARKS
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הסדרה הישנה והטובה של לוג'יטק, Z640 סט של 4 רמקולים עם סאב, מכרו את הדגם לפני כמה שנים טובות. לי למחשב מחוברים רק 2 רמקולים כי אין לי צורך ב-4 כשאני לא שמע ברמקולים כלום והם דולקים הם משמיעים מין פצפצים כאלו מעצבנים אז אני חייב לכבות אותם כי הרעש ממש מרגיז. מכיוון שמחוברים אצלי רק 2 ועדיין יש לי ארוזים וחדשים את ה-2 הנותרים חיברתי אותם ולהפתעתי הרעש לא פסק ככה שבניגוד למה שחשבתי זו לא הבעיה של הרמקולים. ניסיתי לשחק עם המגעים שלהם גם מהרמקולים וגם מהצד של הסאב אבל זה לא עזר. למישהו אולי יש רעיון ממה הרעש נובע ? אולי הלך הסאב ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין Microlab x23 לבין Logitech X-540 יש דגם אחר של רמקולים 5.1 שאוכל לקנות לחדר בינוני שיתנו את העוצמה הכי חזקה בלי נפילה של איכות הסאונד עד 650 ש"ח? אני בעקרון מחפש את העוצמה הכי חזקה שאפשר להוציא במחיר הזה (5.1)
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להתענג על סאונד ולא על קקה. אוקי כמו שאמרתי הרבה דרישות ונראה מה הכי מתאים. המון מוסיקה. קצת-בינוני משחקים. ממש ממש קצת סרטים. כרטיס קול אונבורד (ראה מפרט) עכשיו מה מתאים? ושינוי כרטיס קול יוסיף הרבה בתנאים האלה?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים עם חיבור USB , בנוסף או רק תקציב עד 200 כמה שפחות יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים שניתן לחבר אליהם מיקרופון כנראה סוג של הארכה לכניסה מאחורי המחשב נראה לי שזה קיים ברמקולים של ALTEC LANSING דגם VS2421 תודה מראש חזי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לרכוש לאבי רמוקלים בכדי שיוכל לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בכיף. לקנות מחול אופציה אך אני לא מוצא שום דבר במחיר טוב/או שאזל. התקציב הוא די גמיש תלוי בתמורה למחיר אך לא יותר מ400-500. מעדיף סביבות 300 אם יש משהו נורמלי. ראיתי שיש כמה ללוג'יטק אבל לא רוצה לקנות לפני התייעצות. חשוב שיהיה סאב בכדי שהצלילים יופרדו, חשוב גם להדגיש שמדובר בחדר מאוד קטן אז לא צריך ממש רועש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים עם סאבופר משהו בסיסי לא יקר מידי וחשוב שיהיה שקע לאוזניות כי לא בא לי לחבר לUSB של המחשב זה ממש לא יהיה לי נוח. בבקשה תנו לי לינק מפנדס על דגם שאתם ממליצים , תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-