עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J S Bach,

כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by Jimboy,

בדיוק עכשיו עברנו דירה וגיליתי מערכת ישנה במחסן אז לקחתי לה את הרמקולים וחיברתי אותם למערכת הקיימת שלי.. עכשיו רק נשאר לי לחבר את המערכת למחשב. תקנו אותי אם אני טועה אבל הדרך הכי טובה לעשות את זה היא דרך כבל RCA/2RCA - Audio to RCA בקיצור ולעניין קניתי בדיוק עכשיו כבל כזה, אבל אני לא בטוח שעשיתי את ההחלטה הנכונה. התקשרתי לחנות וביררתי שם בקשר לאכויות של הכבלים השונים וקניתי את מה שהמליצו לי עליו, אבל חשבתי אולי לנסות חוות דעת שניה. הכבל שקניתי הוא מחברת ALPHA http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=1130025H&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=494l למרות שבהתחלה חשבתי לקנות כבל של החברה LEXUS http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=ST2050&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=505&aff=…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by TectoR,

לא ידעתי איפה לפתוח בדיוק, אז פתחתי את הדיון כאן. שלום החלטתי היום על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  6. HTPC ?(אשר יגיע בעתיד) מרחק צפיה כ 4 מטר מחיר עד 6000 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by gabig12,

היי חשבתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת DVD נייד שיקח אותו לעבודה ויהנה ממנו (הוא עובד בחברת "שמירה" אז ככה שהם בעצם לא עושים כלום) חשבתי על SDP161 Toshiba הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=377864 רציתי חוות דעת על הנגן או שתמליצו לי על נגן אחר ורציתי לשאול איפה ייצרו את ה-DVD ביפן??? או בסין??? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח n-force 3 ultra עם כרטיס קול און בורד realtek ac'97 אם אני אקנה את הרמקולים Altec Lansing ATP3 sub + 2sp? אתם חושבים שישמעו מספיק טוב לשמיעה ממש של רק לשמוע שירים ולשחק במחשב? אבל יענו שישמעו טוב

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. אהלן אנשים, אני חושב על לקנות סט כזה בגלל שאהבתי את ה-A900 שהיו האוזניות האודיופיליות הראשונות שלי. כמו כן, בעוד כמה חודשים כנראה שאני אבלה הרבה זמן בבאר-שבע בלימודים וצריך סט שיהיה זמין לידי כל הזמן שיישמע טוב לא ידרוש מגבר מיוחד ויהיה זול וסגור. אני רוצה לשמוע אותן כדי לבדוק האם הסאונד שלהן מתאים לי. יש סיכוי שיש פה מישהו שיש לו אותן? Anatoli.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by ic10,

שלום האם במערכות 5.1 כששומעים מוסיקה ושאר דברים, האם שומעים אותם בכל הרמקולים למרות שמוסיקה היא ב 2.1? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by shlomi8,

אני מחבר את הטלויזיה שלי למחשב עם חיבור כזה צהוב ושחור בצד שני...הבעיה שרואים דיי גרוע בטלויזיה מטושטש כזה, ובסרטים זה מראה לי רק מסך שחור... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by johnwoo,

שמתי את ההודעה גם בפורום ציוד היקפי, כיוון שלא ידעתי לאן היא שייכת. אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by Posford,

טוב אז ככה המצב שלי הוא כזה.. קניתי מערכת DVD של LG מובנת עם רסיבר+דיוידי+וידאו לפני שנתיים לערך בדיוטי-פרי, ולפני כחודש היא נהרסה לי.. הבנתי שעל הטעות הנ"ל לא אחזור ואקנה מערכת מובנת. כרגע המצב שלי הוא כרגע, שיש ברשותי 5 רמקולים + סאב. רציתי לדעת אם אפשר לקנות DVD בנפרד + רסיבר בנפרד שאליו אחבר את הרמקולים והסאב? ובנוסף אוכל לחבר את המערכת הנ"ל למחשב נכון? אוקי אם עד כאן הכל אפשרי לעבודה אז אני רוצה המלצות התקציב שלי ממש קטן וגם שזה לחדר קטן, ככה שאני לא צריך מערכת בשמיים. אני מעוניין לקנות DVD קורא DIVX עם רסיבר נחמד שיצא ביחד בסביבות ה-800 ש"ח לא לחרוג מעבר. מה דעתכם אפשרי? תודה על העזרה וההקשבה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by GlolG,

שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. אני בעל תקציב של 200 ש"ח בלבד [ורצוי אף פחות] ואני רוצה לקנות אוזניות כפתור איכותיות עד כמה שאפשר מה ההמלצות שלכם?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by tberger,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by avi333,

ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ואני לא יודע אם זה מתחבר ליציאה של הצינג'ר עצמו או של הרדיו דיסק שתומך בשליטה בצ'ינג'ר וחבל שאני יפרק תרדיו דיסק סתם..... אז תעזרו לי בבקשה וזה גם שונה מכל המוצרים האחרים בגלל שפה יש לו יציאות סטריאו אז זה יותר איכותי מיציאת אוזניות רגילה לפי מה שהבנתי

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. פתאום המדיה פלייר 10 לא משמיע לי קול בסרטים וקליפים שונים , הוידאו רץ רגיל.... עד עכשיו עבד תקין. נגנים אחרים עובדים בסדר ככה שזו לא בעיית חומרה. כשאני מנסה לנגן MP3 אז הוא מודיע על בעיה בכרטיס הקול.... מה זה יכול להיות?? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Dawn,

יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים