עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dawn,

יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  2. והסיבה שהוא לא קרה היא בגלל שהראשון עולה כמעט כפול מהשני..השאלה שרציתי לשאול האם ההבדל מתבטא גם באיכות, או שבאמת ה VS הם בעלי העלות-תועלת הטובים ביותר? תודה, שחר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by fairyscorp,

היי לכולם, מה המצב? אני מתלבט איזה רמקולים חדשים לקנות... השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה וסרטים, הייתי מעדיף 5.1 או 7.1 לנצל את היכולת בשביל לראות סרטים ולהנות מהסראונד וגם סאטלייטים וסאב טובים ואיכותיים למוזיקה... אני מוכן להוציא עד 1000 שקל בכיף אבל אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב הזה, מעבר לכך שיש לי חדר לא גדול מדי שלא זקוק לרמקולים יותר מדי עוצמתיים למרות שמוזיקה מבחינתי רק בפול ווליום יש לי כרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC שיכול לתמוך בכיף בחומרה מהסוג הזה. מה ההמלצות שלכם אנשים? (ורק כדי לסדר את האוזן... אני ממש אוהב צלילים נקיים וחדים, מוזיקה IS MY LIFE) תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  7. שלום, החדר שלי הוא דיי מלבני.ארוך וצר.(מטער שאין לי תמונה אז פשוט ציירתי את זה ..) http://img440.imageshack.us/img440/4775/95528436pz7.jpg יש לי כשישה רמקולים (גדולים) כאלה של מערכות סטריאו. בינתיים הסידור שלי הוא ככה: 2 רמקולים מתחת לספריה הגדולה (אחד צד ימין ואחד שמאל) 2 רמקולים משמאל לספריה הקטנה , ועוד 2 רמקולים מעל לארון . האם כדאי לשנות את הסידור בצורה כלשהי שישמע יותר טוב האקוסטיקה בחדר? תודה!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. אמרו לי שיש כרטיס כזה שרק איתו אפשר לראות קליפים מסוימים יש לכם מושג על מה מדובר הכוונה לכרטיס שמתחבר ללוח אם למחשב

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  9. יש לי את הסנהייזר HD560 ovation II, ואני מחפש עוד זוג אוזניות כמה שיותר דומות באופיין לאלו. גם לא רוצה לשלם מחיר מוגזם על אזניות יקרות בהרבה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אוקיי ברשותי הנגן FOXDA MP3 PLAYER 256MB , האוזניות שקיבלתי זה האוזניות הקטנות האלה שדוחפים לאוזן, הם לא נוחות לי באוזניים אז אני רוצה לקנות אוזניות גדולות יותר. חשוב להגיד שאני רוצה אך ורק אוזניות עורף ולא קשת! והתקציב שלי זה עד 70 שקלים... לא חשוב לי שישמעו מצויין, רק שישמעו סטריופוני ובצורה סבירה לא משהו של מקצוענים... תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. טוב, אני לא בחור שמבין הרבה ברמקולים וציוד אני מתכנן לקנות מערכת של 5.1 לחדר שלי יש לי כרטיס creative live 5.1 עכשיו עד עכשיו ראיתי את אלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=2253 ב800 מה אתם אומרים? עכשיו עוד שאלה יש סיכוי שאני אוכל לקנות פשוט רמקולים ולחבר אותם לכרטיס? או שהם חייבים לעבור דרך רסיבר? אם יש הצעות יותר טובות לרמקולים יתקבלו בברכה :-* (כמובן שכסף משחק....לא לעבור את ה900 אם אפשר) תודה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  12. http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/650x650/MDRNC6.jpg שווה לקנות? 40$

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. Started by ophir555,

החלפתי מחשב ולוח האם אסוס תומך ב 8 ערוצי קול onbord האם כדי להעביר כרטיס קול ממחשב ישן בן כמעט 7 שנים. או היכולות onbord של הלוח החדש עולות על כרטיס קול ישן

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by shibie,

היי, יש לי לוח אם asus m2n32-sli premium vista edition וחשבתי לשדרג כרטיס קול במקום המובנה יש לכם המלצות בעניין? אני ראיתי את הכרטיסים הבאים של קריאטיב: ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E ‏Creative X-Fi Xtreme Gamer מה אתם ממליצים מהכרטיסים הנ"ל ובכלל? תודה רבה לכל המייעצים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by noambar,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני לא יודע איזה עדיף. Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote או Creative Inspire T5900 או שלמישהוא יש הצעה אחרת? (עד 800 ש"ח ואני גם רוצה לתלות אותם על הקיר).

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על IRIVER H300? אני שוקל לקנות את המכשיר ורוצה חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. Started by spectra,

אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by Gosha,

אם יש ברשותי DVD קורא Divx, האם יש לי אופציה לצרוב מספר סרטי Divx על דיסק DVD ולצפות בהם ב-DVD?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  22. שלום. דוד שלי ביקש שאני אפרמט לו את המחשב, פירמטתי עשיתי הכל ,התקנת XP ,במערכת הקודמת הוא טוען שחיבר רסיבר ליציאה אחת ורמקולים רגילים ליציאה נוספת, זה היגיוני? כי זה מחובר כמו קודם ושומעים רק ביציאה העליונה ,ז"א לא שומעים את שניהם במקביל כמו שהיה, אני לא ניתקלת בכריס ON BOARD פשוט שמוציא פעמיים שמיעה, מה אני יכול לעשת כדי להחזיר לו ,הוא שיגעעעע אותייייי יש לו לוח של ASROCK לדעתי עם צ'יפסט של INTEL ,יש איזה אופצייה שאני אמור לשנות אולי? השתגעתי כבר.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. אחרי ששיגעתי אותכם קצת ;D קניתי h340 הוא עדיין בטעינה אני רוצה בלילה לעדכן אותו הבנתי שזה פוגם בווליום שלו האם זה נכון קניתי מבאג זה כנראה מכשיר אירופי אם זה נכון אז מה לעשות לעדכן לא לעדכן יש אולי כמה סוגים תעזרו לי ותגידו אם מורידים את העידכון האחרון יש שם את הכל כלל הקודמים או שצריך להתקין כל עדכון? ואחרי שאני מעדכן את המכשיר אפשר למחוק את הקובץ של העדכון מהמכשיר זה לא הורס? תודה רבה לכל מי שעוזר אם אני מוריד קוראנית זה משנה לי את ההגדרות של המכשיר לגרסה הקוראנית? ואם כן אם אני אחר כך מתקין אירופאית זה מחזיר לי לאירופאית?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by ashtarot,

איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by RoyShefy,

יש באפשרותי לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכרטיסים והאם יש גרסאות שונות של הכרטיסים כמו Fatal1ty ו-Fatal1ty FPS, או שזה אותו כרטיס. הפלאטינום והFatal1ty PRO לא נכנסים לתקציב שלי. האם במיוזיק שומעים יותר טוב? או שהפאטאליטי פשוט כרטיס מיוזיק משודרג בתוספת X-RAM. צריך מישהו שיבהיר לי את הדברים. תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים