עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי לוח אם asus a8n-sli deluxe עם כ.קול מובנה alc 850 שתומך ב 8 ערוצים ובעל יציאת spdif דרך יציאה אופטית וקואקסיאלית, כמו כן יש לי מגבר yamaha 2092 שתומך ב6 ערוצים ובעל כניסות אופטית וקואקסיאליות כאשר חיברתי את המחשב למערכת ועשיתי טסט לרמקולים,רק שני הרמקולים הקדמיים קיבלו סיגנל,וכל השאר (אחוריים סנטר וסאב) לא קיבלו סיגנל. אולם כאשר המחשב הפעיל משחק או סרט dvd כל 6 הרמקולים פעלו. האם לפי דעתכם יש בעיה ואם כן איך אני מסדר אותה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by master24,

אני רוצה לקנות נגן של 512mb בסביבות ה-300-400 ש"ח. שיהיה עם טייפ מנהלים , איכות שמיעה טובה ועדיפות גבוהה לתמיכה בעברית. מישהו יודע עם הנגן Clubin newStick 512MB הוא בעל תמיכה בעברית (מתוך ידע אישי ודאי ,לא על סמך פרסומים!)? אני מתלבט בינו לבין הדגם של mag שלפי מה שהבנתי יש לו תמיכה בעברית, אבל זמן ניגון יחסית קצר לסוללה? למישהו יש מושג על הבדלי איכות השמע ביניהם? אודה מאוד למי שכול לעזור לי!!!!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by Acrios,

יש לי טלויזית LCD מדגם Sony Bravia, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה באמצעות חיבור s-video. אולם יש מספר בעיות. רואים תמונה, אולם לא שומעים קול וגם לא רואים סרטים. בנוסף האיכות אינה משהו. איך ניתן לפתור בעייה זו ? ואם לא ניתן אז האם ישנה דרך עדיפה לחיבור המכשירים ? תודה רבה גיא

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by אבשה,

שלום, אני צריך רמקולים הכי טובים שאתם מוצעים אבל אני לא יכול לחרוג התקציב הוא 150שח' הרמקולים ישמשו סתם לשמיעת שירים סרטים וכל מיני (למחשב) תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

התגייסתי במרץ ואני חושב לקנות נגן mp3 כך שאני יוכל להנעים את זמני הנסיעות. אשמח מאוד אם תתנו לי המלצות על מכשירים ועל חנויות לנגני mp3. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. לאחר שקראתי בפורום על אנשים ש"מצאו" בביתם אוצרות ישנים, נזכרתי שיש ברשות הוריי רמקולים רצפתיים ישנים והחלטתי לחקור... מצאתי את הרמקולים במחסן, הרמקולים הם בני 12~15 שנה, רמקולים רצפתיים מעץ, מחברת Sansui ובעצם זה כל מה שידוע לי; מה דעתכם? הם שווים משהו? -רון

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by J S Bach,

כותרת האם כרטיס הקול של Asus ה-XONAR D2 נחשב לבעל DAC שהוא HIGH-END נגיד כמו ה-DAC שישנו ב-PICO?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by nevodavid,

איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  10. Started by ofer_shm,

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3718,normal_sales המערכת הזו טובה? ואיך המחיר? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  11. יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by overload,

האפשרות לשמיעה בסטאריו לחמישה ערוצים מחלקת את הסטאריו לרמקולים האחוריים ולקדמיים בדיוק אותו הדבר? מדיבר במגבר של ימאה ( ), אבל זה בטח אותו דבר בכל המגברים.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. קניתי כרטיס קול של CREATIVE מדגם X-fi Xtreme Fidelity חיברתי אותו מה-PC למערכת קולנוע ביתית בעזרת כבל אופטי כשאני עושה בדיקה של הכרטיס הוא משמיע רק משני הערוצים הקידמיים למרות שיש 5 ערוצים. האם מישהו יודע מה לעשות כדי לשמוע סראונד (ולא סטריאו)?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  14. אהלן אנשים, אני חושב על לקנות סט כזה בגלל שאהבתי את ה-A900 שהיו האוזניות האודיופיליות הראשונות שלי. כמו כן, בעוד כמה חודשים כנראה שאני אבלה הרבה זמן בבאר-שבע בלימודים וצריך סט שיהיה זמין לידי כל הזמן שיישמע טוב לא ידרוש מגבר מיוחד ויהיה זול וסגור. אני רוצה לשמוע אותן כדי לבדוק האם הסאונד שלהן מתאים לי. יש סיכוי שיש פה מישהו שיש לו אותן? Anatoli.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  16. Started by lior the only,

אני רוצה לקנות רמקולים הכי חזקים למחשב: יש לי שתי סוגי רמקולים שאני חושב עליהם אני צריך את העזרה של אנשים שיש להם אותם או של מישהו ששמע את שניהם אני צריך אותם לרוב בשביל להפציץ במוזיקה ולשמוע באיכות וגם משחקים סרטים לא הכי חשוב לי 1. creative GigaWorks S750 - 7.1 2. 5.1 - Logitech Z5500 מחכה לתשובות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by jimib23,

שלום רב לכולם, ברשותי מחשב ישן (P4 2.4) ששדרגתי למטרות לכידת וידאו. המקום שאני קונה ממנו את הציוד שלי הציע לי כרטיסי TV של ג'יגה בייט מהסוגים הבאים :Gigabyte GTP5100 TV Card PCI או Gigabyte GTP6000 TV Card PCI + FM מטרתי היא לכידה לא ב- HD תוך כל האפשרויות הרגילות של DVR - הקפאת תמונה, הקלטה וכו'. האם מישהו מכם מכיר את הכרטיסים ויכול לחוות את דעתו לגבי כדאיות, כמו כן האם יש כרטיסים אחרים של ג'יגה בייט שאתם ממליצים עליהם? תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-EP45-DS3 http://tms.co.il/product/5682 יש לי רמקולים X540 אני צריך כרטיס קול איכותי שיתן לי השפעה טובה למשחקים ושירים... עד 400 שקלים ( לא חייב להשתמש בכל אבל אם זה יתן איכות אז אין פשרות)

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אז ככה.. אני צריך רמקולים אתם יודעים משהו סבבה כזה שישמעו טוב וחזק ושיהיו טובים ומחנות קרובה לאשדוד .... בנתיים מצאתי משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=630 איך הרמקולים? טובים איך אני אשמע בהם חזק וטוב או שיש יותר טובים אם כן תנו לי בבקשה =) תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by B166ER,

שלום, קניתי לפני כמה שנים את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 ועכשיו אני רואה בזאפ שהם של creative. זה נכון? בשום מקום עליהם לא כתוב Creative, כתוב רק XFREE. זה נראה לי קצת מוזר. אם הם שך קריאטיב אז מה זה XFREE? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by Kenny,

היי , יש לי כרגע ברכב רמקולים של pionner 330w 3-way (הסדרה הכחולה) ואני מקבל היום גם סאב וופר 12 אינץ 600\800 וואט , אני לא סגור על זה. ושל חברת pioneer\sony גם כאן אני לא סגור על זה :\ בכל מקרה , אני צריך מגבר , עכשיו חשבתי או להביא שני מגברים חלשים יחסית ופשוטים ואז מגבר לרמקולים ומגבר לסאב (הרמקולים הקידמיים לא צריכים הגברה ) או להביא מגבר אחד חזק , ולחבר שתי יציאות ממנו לרמקולים ושתי יציאות לסאב (זה אפשרי , נכון?) התקציב לא גדול ממש , ואני לא מתכוון להשקיע כל כך הרבה... אז בואו נשאר באיזור ה 700 ומטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים