אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.microlab.cn/endex.htm משהו שמע ראה בדק ???? חבר שלי שוקל לקנות את אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2561 לא משנה נקנה כבר
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע ברכב רמקולים של pionner 330w 3-way (הסדרה הכחולה) ואני מקבל היום גם סאב וופר 12 אינץ 600\800 וואט , אני לא סגור על זה. ושל חברת pioneer\sony גם כאן אני לא סגור על זה :\ בכל מקרה , אני צריך מגבר , עכשיו חשבתי או להביא שני מגברים חלשים יחסית ופשוטים ואז מגבר לרמקולים ומגבר לסאב (הרמקולים הקידמיים לא צריכים הגברה ) או להביא מגבר אחד חזק , ולחבר שתי יציאות ממנו לרמקולים ושתי יציאות לסאב (זה אפשרי , נכון?) התקציב לא גדול ממש , ואני לא מתכוון להשקיע כל כך הרבה... אז בואו נשאר באיזור ה 700 ומטה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה המחיר של אוזניות טובות איך האוזניות של אפל יש לי אייפוד 30 גחגה וידאו אני צריך אוזניות טובות לטווח ארוך אם אפשר כמה אופציות תודה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי רעש מעצבן מהרמקולים ואני לא מבין למה, יש לי כמה סיבות למה לא: 1:דרייברים-התקנתי גם לכרטיס וגם ללוח את הכי חדש. 2: כבלים- החלפתי. בכל מקרה זה מוזר כי זה רק שאני מפעיל תוכנה או WINAMP או משחק כי כאשר אני לא לוחץ כלום אין רעש. וגם ב"צלילים" בלוח בקרה שיניתי ל NO SOUND. ככה שאני ממש אובד אצות לגבי הרעש המעצבן הזה.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אז אחרי המוות של הוידיאו השלישי הוחלט שזהו הגיע הזמן הלתקם-השאלה לאן? הרעיון הוא שתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה של ערוץ\תוכנית וגם לראות תוכנית אחרת במקביל(2 טונרים) אני חושב שלאור מחירי הרצפה של ההארדדיסקים נלך על פתרון שכולל hd אבל אם כבר לקנות משהו חדש אז אני רוצה את כל הסט של pause בשידור חיי,הקלטה מראש,הקלטה מ2 ערוצים,הקלטה לhd וניהול נוח ופה השאלה מה עדיף? מכשיר יעודי או להרכיב מפרט למחשב htpc ? בדקתי קצת את הנושא והבנתי שהמחירים זהים ולכן עדיף לי להסתכל לכיוון הhtpc. עכשיו במידה ואני צודק ויש טעם ללכת על htpc אז אני צריך להחליף גם tv כי הtoshiba הישן שלנו לא סוחב חיבור ממחשב(מתקבלת תמונה בשחור לבן) ופה השאלה לאיזה מסך להחליף? lcd או פלאזמה? האם 32 אינץ' יספיק?(כרגע …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מערכת ראש פשוטה שזה דבר מאוד נחמד כאשר מדברים דרך המחשב. אבל היה נחמד יותר אם היא היתה אלחוטית. מישהו שמע / נתקל במערכת כזו ברמה סבירה (לא צריכה להשמיע סאונד סופר מושלם) ובמחיר הגיוני תודה וסופשבוע נהדר :gorgeous:
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לפתוח....איך הכרטיס קול בלוח האם הזה? יש הבדל בכעלל בין כרטיסי הקול בלוחות האם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לפני שאני שואל נא לא לעשות שני דברים: 1)להגיד לי לעשות חיפוש כי עשיתי ולא עזר לי במיוחד 2)למה קניתי את המכשיר הזה(כי הוא מכשיר מצוין) לשאלה שלי: המכשיר חדש ורק עכשיו התקנתי את הדיסק שהגיע עם המכשיר(ד"א קניתי בארץ) איך מוסיפים שירים?תמונות? אני לא רואה שום תוכנה שדרכה אפשר להעביר את השירים או התוכנות..... בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
I must know if the difference worth the extra money, i saw the other threads but in nethier of them there is complete conclusion. and please if you can tell how big is the difference is will be great. Thanks!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מדובר על טלוויזיה + רסיבר + רמקולים (5.1). הטלוויזיה: LG 42LG60FR הרסיבר: Denon AVR 1508 הרמקולים: JBL cs460 האם שלושת חלקים אלה יעבדו ביחד? (אני יודע שהרסיבר מיועד ל7.1 אבל הובטח לי שזה יעבוד גם עם 5.1) תגובות כלליות לפני הרכישה הסופית? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אולי אני אצליח להוריד אותו גם ל-350 האם כדאי לי לקנות את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה ביקורות אני עדיין מתלבט בין SPEED LINK Medusa 5.1 ProGamer Edition http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5487 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5486 Speed Link Medusa 5.1 Home Edition עכשיו עשיתי לי רשימה של יתרונות של כל אוזנייה ואני אשמח לקבל תוספות שלכם אז ככה: PROGAMER: -עולות פחות 120 שקל -אטומות לרעש+לא מחממות את האוזניים (רוב הזמן יש כל הזמן טלוויזיה בחדר שאחי או אחותי רואים וזה די מציק לי) -תיק נשיאה מגניב,אני לא מפספס לאן פארטי כשיש, למרות שזה ממש לא יותר מפעמיים-שלוש בשנה, ולכן זה לא יתרון כזה משמעותי. HOME EDITION: -דגם משוכלל יותר שהופקו בו הלקחים של PROGAMER -מגבר שבנוי עבור האוזניות במיוחד שנותן יתרון ענק על אוזנ…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים שלא נחנקים בעוצמה מלאה כל הצעה המלצה יתקבלו בתודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 שיהיו רק לשמיעת מוזיקה ושיהיו הכי טובים במחיר של עד 600 ש"ח שמעתי על ה SonicGear EVO7 איך הם? ועל עוד רמקולים רק לשמיעת מוזיקה שיהיו עם צליל עמוק איכותי נקי .. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
זה האופציות -CX 300 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500830 -EP-630 http://www.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=11397&nav=1 -MDR-EX51LP http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11035138 איזה משלושת אלה הכי עדיף?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-