עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/650x650/MDRNC6.jpg שווה לקנות? 40$

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  2. אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 400 שח שתומך ב WINDOWS 7 64BIT, רצוי לא קרייאטיב - מהנסיון שלי איתם הדרייברים שלהם דפוקים (או שאני טועה?) USB\PCI\WHATEVER יש למישהו המלצה? (זה למחשב רגיל אני גם משחק מידי פעם אבל בעיקר שומע מוזיקה)

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. היי לכם. קניתי את H320 החדש. היום קיבלתי אותו. יש לי רק בעיה אחת איתו [או שלו יש בעיה איתי] הוא מסדר לי את השירים בסדר אלביתי, אני לא רוצה את זה ככה. אני רוצה שהוא ייסדר לי את זה כמו שמסודר בדיסק משיר 1-13. יש דרך שאני אוכל לשנות את זה חוץ מלעבור שיר-שיר ורשום 01,02,...,99999. בבקשה תעזרו לי. אני נואששששש... תודה, אדם.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. דרישות נוספות: כרטיס קול שעובד על PCI רגיל. מיקרופון על האוזניות אוזניות ורמקולים יוכלו לעבוד ביחד. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by adonyaron,

שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by elad-k1,

אז ככה יש לי רמקולים sbs 560 של creative 5.1 והבעיה היא שאם אני שם שירים לישמוע ב bsplayer (תוכנה של סרטים) אז אני שומע בכול הרמקולים... אבל אם אני מפעיל שיר דרך הווינאפ אנ ישומע רק ב 2 רמקולים... והבאסה שאי אפשר לישמוע בbsplayer יותר משיר אחד הכוונה אני יכול לשים שיר אחד כול פעם אין שם רשימה של שירים שזה עובר אחד אחרי השני כמו בווניאפ ... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. הייתי מעוניין לדעת איך נחשבים ה-dali blue או משהו מ-b&w תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. דבר ראשון... מה יותר מומלץ. M-Audio Audiophile 2496 Sound Card או AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II ? האם היציאות אופטיות שלהם יוכלו להתחבר לרסיבר. ושאני יקבל SOUND של 5.1 מDVD או ממשחקים שתומכים? כמובן שהרסיבר תומך בDOLBY DIGITAL

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by m.s.u,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב בעל קיבולת 512mg שתומך בנוסף בעברית לילדה ב9 וחצי??.. תקציב: 300 ש"ח בערך.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by KooKoo,

שעלום לכם אנשים חביבים, הנני מגיע מגיימר :ם אז, קניתי לי Creative 5200 5.1 הרכבתי ועובדים רק הסאב ו-2 רמקולים, ה-Rear. יש לי את הכרטיס קול המעפן הנ"ל, הוא תומך ב-5.1? או מה הבעיה פה >: תודה מראש, אביב.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Erez360,

שלום לכולם רציתי לשאול בקשר לנגן MP3 של חברת TREKSTOR שנפחו 1GB. מה דעתכם על החברה הזו? האם היא נחשבת חברה טובה/איכותית?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

חשבתי לקנות לידידה שלי אוזניות כמתנה התקציב הוא 150 חשבתי על אלו:: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 מה אתם אומרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by lamer4ever,

האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?

20. Started by TectoR,

לא ידעתי איפה לפתוח בדיוק, אז פתחתי את הדיון כאן. שלום החלטתי היום על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by devek,

שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by aquarius,

רציתי לשאול איך הכרטיס קול הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=5419

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. אז ככה.. אני צריך רמקולים אתם יודעים משהו סבבה כזה שישמעו טוב וחזק ושיהיו טובים ומחנות קרובה לאשדוד .... בנתיים מצאתי משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=630 איך הרמקולים? טובים איך אני אשמע בהם חזק וטוב או שיש יותר טובים אם כן תנו לי בבקשה =) תודה לעזורים

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. שלום. יש לי מערכת קולנוע ביתי-מגבר PIONEER VSX 1011/ המחשב החדש שלי הינו בעל יציאות אופטיות ו-DVI,מסך EIZO S2231 (מסך מדהים) איך אני מחבר את המערכת למחשב לשימושי קולנוע ביתי אבל משאיר גם את חיבור המחשב לרמקולים המובנים במסך כך שתהיה לי יכולת מיתוג לאודיו בין המערכת לבין המסך? תודה. איציק

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by RT2,

שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.