עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן.. רציתי חוות דעת על הcreative sound blaster mp3+ והאם הוא יכול לשמש בכרוץ נוסף למוניטור לדיג'יי?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by GrayFox,

hi mates i am writing again on the same subject cus i still didnt get enough info

4. Started by coorva,

למישהו יש חוו"ד על IROCK 5.1 HEADPHONES שמדמה סראונד בקידוד 5.1 ? אם למישהו יש אותם אשמח לשמוע מה דעתו כיוון שאני רוצה לרכוש אותם. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by ophir555,

החלפתי מחשב ולוח האם אסוס תומך ב 8 ערוצי קול onbord האם כדי להעביר כרטיס קול ממחשב ישן בן כמעט 7 שנים. או היכולות onbord של הלוח החדש עולות על כרטיס קול ישן

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by UnwiZ,

לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4

10. Started by מתן 202,

יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. וגם ראיתי שעדיף את הגירסה האירופאית כי אפשר להשתמש במכשיר כדיסק און קי - מה זה אומר בדיוק ?? כי אני יודע שהנגן משמש גם ככונן נייד. תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by adonyaron,

שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by crazy man,

היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  15. דבר ראשון... מה יותר מומלץ. M-Audio Audiophile 2496 Sound Card או AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II ? האם היציאות אופטיות שלהם יוכלו להתחבר לרסיבר. ושאני יקבל SOUND של 5.1 מDVD או ממשחקים שתומכים? כמובן שהרסיבר תומך בDOLBY DIGITAL

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. רציתי לשאול האם קיים ב- iriver מכשיר שמחברים אותו ובעזרתו הוא משדר לכל מקלט רדיו. אני יודע שהדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. אני יודע שיש 20 שונים. האם אפשר לבנות לבד אקולייזר שם? {זאת אמרת custom}. האם הממשק שונה מן הipod הרגיל? או בדיוק אותו Ipod רק מיני?

18. שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב. חפשתי באתר על רמקולי מחשב ולא מצאתי שום המלצות,אז קראתי על מערכת סטיראו ומערכת קולנוע ביתית. אני צריך רמקולים הכי טובים לשמיעת מוזיקה,וקצת ראיית סרטים בטווח המחירים שהצגתי. כמו כן אם אפשר לשלב את הכרטיס קול הכי טוב לרמקולים האלה,לכרטיס קול אני לא יודע מה הטווח מחירים שמתאים אז אני מוכן לשלם בערך 400 שקל. אם זה תקציב גדול מדיי תגידו לי,אני רוצה 2 רמקולים למחשב ב800 וסאב וופר. אם אפשר לדעת איזה סוג של רמקולים יותר טוב:זכוכית או עץ? תודה לכולם. דולב.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by or_eps,

שלום רב ברשותי נגן: creative muvo c100 לנגן זה יש אפשרות של הרחבת נפח מ-256MB עד ל-512MB. לכן רכשתי כרטיס זיכרון בנפח 256MB. לאחר שהכנסתי את הכרטיס (SD) אל הנגן הוספתי אליו שירים דרך המחשב שלי. אך כאשר ניסיתי להיכנס דרך הנגן אל הכונן החדש כדי לשמוע שירים הוא אמר שאין שירים בכונן החדש... אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנוגע לבעיה.. תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by matan2000,

שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה

21. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  22. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי לא מזמן את הLG BD370 ולאחרונה צצה לי בעיה מוזרה-כשאני מנסה להעביר קובץ של סדרה בגודל 350MB דרך USB המכשיר מראה את הקובץ אבל באורך 01:40 במקום 41:00 (מה שאמור להיות כידוע אורך ממוצע של קובץ בגודל 350 מגה) הUSB עצמו לא מלא השאלה שלי למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה(המכשיר עצמו חדש לגמרי) יש עוד בעיה-בקבצי וידיאו (בUSB)התרגום נעלם באמצע הסרט מה הסיבה לזה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Kitzony,

אוקי יש לי כרגע 400 ש"ח רציתי לדעת איזה מכשיר הכי שווה לקנות במחיר הזה ? יש היום הרבה כאלה שחורים פשוטים הם שוואים משהוא ? או עדיף לחסוך למשו רציני אני באמת לא צריך יותר מידי משו מינימלי יספיק הרבה מקום גם יעזור

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. HTPC ?(אשר יגיע בעתיד) מרחק צפיה כ 4 מטר מחיר עד 6000 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים