עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by devek,

שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. בעד ונגד.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by o-s-h-r-i,

מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by eranRohatyn,

תבחרו לי מnewegg.com או חנות קרובה ללונג איילנד אם אתה מכירים רמקולים 2.1 ב60$ משהו בסביבות וגם סקירה אם יש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  6. היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

שלום.. יש לי את הרמקולים האלה שמחוברים למערכת של ימהה http://www.mistergooddeal.com/v2/V2_produit.asp?num=0&productid=111301650845R421&cplib=mrprix_extract_hifi המערכת: http://wvw.monsieurprix.com/fiche/genhardware/J000025930.html השאלה אם כדאי לי לקנות רמקולים בסביבות ה500-700 שקל או להישאר עם הרמקולים האלה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by Shumy2,

יש לי ארבעה רמקולי סראונד. אמרו לי שבשביל להפוך את זה למערכת טובה ( יש לי מגבר מעולה ,הבעיה היא שהוא לא מסכים לחבר מערכת "לא שלמה" ) צריך סאב. האם צריך גם סנטר ? מה תפקידו של הסנטר ? רמקולים למוזיקה בלבד, כמה אתם ממליצים לקנות לחדר (אני מניח ארבעה ) ואיזו פירמה בהשקעה של 1500 - 2000 שקל ?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by dandisc,

החלטתי לנקות את המארז לכבוד פסח ואת כל השולחן עבודה בכלל(המציאותי ) פתחתי אותו ושאבתי את המאגרים של האבק וואי כבה שהצטבר שם זה היה פשוט עצום!! אח"כ חיברתי איזה חצי מהסט אפ:עכבר,מקלדת,מסך והפעלתי..משום מה אחרי ההפעלה הווינאמפ הציג הודעה שאין כרטיס קול אז התקנתי את הכ"ק שוב..חיברתי את האוזניות והיה שקט מוחלט!!! אפילו לא טיפה של רעשי FM ממה שהייתי רגיל לפני!!!!!הייתי בהלם..אח"כ חיברתי את שאר הרכיבים:מודם USB,מדפסת ואת הרמקולים..ונהיה טיפה של רעש שוב אבל לא משהו בלתי נסבל כמו מקודם אחח איזה כיף... דרך אגב למישהו יש הסבר איך זה קרה?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  10. היי, ברשותי רסיבר DENON 1603 שמחובר לזוג רצפתי JBL E60 וזוג אחורי מדפי שהפרדתי ממערכת סטריאו פיליפס. סה"כ 4 רמקולים. מקור ההשמעה העיקרי (99 אחוז) הוא המחשב, ושם מותקן לי כרטיס קול Creative Value 4.1 , אני חושב שהוא מוריד פה באיכות ושיש פוטנציאל ליותר. אשמח לשמוע איזה כרטיס קול אוכל להתאים למערכת הזו בסכום של עד 500 שקלים. בנוסף, אשמח מאוד לקבל קישורים למדריכים והסברים לגבי כרטיס קול כך שאוכל ללמוד על הנושא ולדעת מה לרכוש בנוסף להמלצותיכם תודה רבה וחג שמח, אורן.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אני מחפש טלוויזיית 32 אינץ' LCD בתקציב של עד 7000 ש"ח. אף פעם לא התעסקתי עם טלוויזיות LCD ולכן אין לי כיוון. הטלוויזיה תהיה מחוברת ל-HTPC ורוב הזמן תשמש כטלוויזיה רגילה. חשוב לי מאוד הגודל של הטלוויזיה! הגובה המקסימלי הוא 80 ס"מ, רוחב מקסימלי 60-62 ס"מ. הטלוויזיה בקישור למטה מתאימה בול בגודל שלה לרהיטים בסלון, השאלה היא האם היא איכותית מספיק? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FX32LC&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=350&aff=Zap באתר החנות כתוב "רזולוציית PC מקס' 1024x768/60Hz" - מה זה אומר לגבי שימוש בטלוויזיה כמסך מחשב? האם זה אומר שלא אוכל להנות מרזולוצייה ביחד של 16:9 בגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים דרך המחשב? הצעות, הערות, תגובות - הכל מתקבל. 7000 ש"ח ומידו…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. יש באפשרותי להשיג את ה DT-990 שלהם במחיר דיי זול. בארץ הם עולים הבסביבות ה 1000 שקל

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. זה מחובר דרך כרטיס קול למגבר

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by Garm,

ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין לקבל מידע על חיבור המחשב לטלויזיה בדרך של תקשורת אלחוטית. האם אתם מכירים את המוצרים הבאים? ויודעים האם באופן כללי הם מומלצים? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=7518 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. ניסיתי להפעיל את כניסת המיקרופון בלוח אם אשר הפסיקה לפני כמה שבועות לעבוד סתם ככה ולא הצלחתי. אני מניח שהאופציות שעומדות בפני הם: לממש אחריות על הלוח אם ולבקש חלופי (נראה לי כאב ראש להתעסק עם זה). לקנות כרטיס קול (רק בשביל זה?) או לקנות usb microphone. אשמח לשמוע ממכם המלצות לגבי מה לעשות, ואם אתם מכירים דגמים טובים אך לא יקרים של usb microphone (ובכלל מה לחפש בזה?)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. היי גם אני כרגע קניתי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו בחיבור קואקסיילי ואני לא מקבל שום קול בכלל בחיבור לרסיבר VSX416 של פיוניר. מה יכולה להיות הסיבה? למכירים את הכרטיס: חיברתי קבל קואקסיילי לחיבור הכחול שהוא הראשון למעלה מהכרטיס למגבר. ראיתי באתר של קרייאטיב שאולי צריך לשחק עם הגדרות הOUTPUT ולהוריד מ96K ביציאה ל44 או 41, כדי לכסות מקרה שהרסיבר לא תומך sample rate המדובר, אך העניין לא עזר. עדיין אני לא שומע שום קול. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת של יאממאה. איזה כרטיס קול יש לא יקר מדי שיעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. שאלות נוביות - אני כניראה יקנה כרטיס קול של קרייטיב והחלטתי ללכת על X-FI ExtremEMusiC והשאלה הראשונה היא איך ניקרא הדגם של הכרטיס הזה רק עם פאנל חיצוני שמאפשר כניסה של חיבורים שונים? ולשאלה השניה מה המחיר של הכרטיס הזה בהונג קונג? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משום מה...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס קול הנ"ל ללא דרייברים וקראתי בת'רדים באתר שיש לו דרייברים ל XP שתומכים ביציאה האופטית שלו. חיפשתי באתר החברה ואין שם דרייברים לכרטיס קול הזה. מישהו יכול להפנות אותי לקישור לדרייברים עדכניים של הכרטיס הכוללים את התמיכה ביציאה האופטית? דבר נוסף איך הכרטיס קול הזה לעומת creative soundblaster live? ct 4760 - מבחינת איכות סאונד בעיקר.

23. Started by ashkenazone,

אהלן, אני צריך DVD זול שיוכל לקורא צרובים עם קובץ כתוביות נפרד (קורא DIVX), לא אכפת לי מMP3 או JIPG. apex dvx-811 זה טוב? (במחירים הזולים כמובן)?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by A1eX,

כמו בכותרת, מבקש יתרונות וחסרונות של המכשיר, המלצת קניה וכו'. תודה, ושבת שלום..

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.