אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה ישמע לכם מגוכך, אבל אני רוצה לדעת עד כמה לAUDIGY 2 ZS יש יתרון על Realtek ALC850 שבא כ ON BOARD..... אני מדבר על איכות צליל ואפקטים במשחקים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היה לי DVD ישן של Pioneer והוא התקלקל לפני כמה ימים אז הזמנתי את הDVD הזה Sony DVP-NS 328. בDVD הישן הכתוביות עבדו בסדר גמור ואני בעיקרון יודע איך לסדר את ההגדרות כדי שהכתוביות יעבדו, אבל בDVD של Sony, למרות ששיניתי את הקוד ל Hebrew - 1257 בתפריט הראשי, צריך עדיין להפעיל את הכתוביות כשצופים בסרט, ואז הוא אוטומאטית משנה את הקוד לשפה אחרת מתוך 5 שפות - רוסית, תאילאנדית ועוד שלושה. ככה שהאפשרויות הן - OFF, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 - אין אפשרות של ON פשוטה. הבנתי שהבעיה היא שכאשר מפעילים את הכתוביות הוא משנה את ההגדרות לכתוביות בשפה שונה, ואפילו אחרי זמן רב של חיפושים באינטרנט בעברית ובאנגלית לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה הזאת.. אם מישהו מבין בזה ויודע איך לסדר את הבעיה שי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא חייבות להיות מבטלות רעשים, אבל שיהיו בלוטות' 5.0 בלבד, איכות סאונד טובה, נוחות, זמן סוללה ארוך ורצוי חיבור USB-C. גם לא חייב מותג מפוצץ. תקציב של 200$ עם חריגה במידה ותהיה מוצדקת. האוזניות ישמשו לבית בלבד בעיקר לסרטים, סדרות, מוזיקה, קצת משחקים אבל סרטים זה העיקר. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. האם קיימת חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719658 תודה מראש. שימושים HOT ו-קונסולת HD אני רק רוצה לדעת בכללי אם היא שווה זאת אומרת לא עושה בעיות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, מחפש תחליף ראוי ל-SlingBox שידע להסטרים שידורי הוט\יס (כל ממיר כבלים) דרך האינטרנט דרך אפליקציה ייעודית בנוסף כלל גם משדר IR להעברת ערוצים בממיר מרחוק. מבחינתי לא חייבת להיות אפליקציה ייעודית כמו במקור וההתקנה יכולה להיות מסובכת וטכנית יותר. האם יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום, מכיוון שהרמקולים הנוכחיים שלי כבר לא עובדים כמו שצריך, ומכיוון שאני לא משחק יותר במחשב אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב בתקציב של 800-1000 שקל, השימוש העיקרי של הרמקולים יהיה בעיקר רק למוזיקה. אם זה משנה הכרטיס קול שנמצא אצלי בשימוש זה creative audigy 2. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 שהלכה ביחד עם DVD של PIONEER . לכל רמקול יש חיבור בנפרד, הם מתחברים ל-DVD עצמו. 1) האם קיימת דרך לחבר אותם ל טלויזיה עם יציאה אופטית? 2) אולי סוג של CONVERTER שקיים בשוק? 3) אם קיים דבר כזה, איפה אפשר לקנות אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 שיהיו רק לשמיעת מוזיקה ושיהיו הכי טובים במחיר של עד 600 ש"ח שמעתי על ה SonicGear EVO7 איך הם? ועל עוד רמקולים רק לשמיעת מוזיקה שיהיו עם צליל עמוק איכותי נקי .. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים 2.1 מחוברים כרגע למחשב, ומערכת 5.1 שוכבת אצלי בחדר שאני רוצה לחבר. איך אני מחבר שניים?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה דעתכם עליה? לא ממש מצאתי סקירות עליה בגוגל.. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_32PFL5322_10_GB_CONSUMER/widescreen-flat-TV+32PFL5322-10
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
פשוט נשבר לי מה-Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e הזה שיש לי הוא פשוט כרטיס ביזיון. לאחר ששידרגתי ל-7 התחילו קולות של פיצפוצים בזמן מוזיקה אם עושים משהו אחרי על המחשב. לאחר סקירה של גוגל, אין מה לעשות, זה הדרייברים הדפוקים של קראייטיב שום עושים את קסמם. מה שאני מחפש לא מסובך, שיהיה כרטיס טוב עם דרייברים טובים (שזה אוטומטית שולל את כל קראייטיב) אבל חובה חובה חובה שיהיה SPDIF IN, כי ככה אני מחבר את הפס3 לרמקולים. ואם יש כרטיס היום שמסוגל לפענח DTS/DD מה-SPDIF IN אז בכלל תענוג, על האופציה הזו אני מוכל לשלם אפילו עד 2000 ש"ח (כתחליף לרסיבר) אם אין חיה כזאת אז נשאר צנועים ב-600-700 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מסתבר שיש בעית BSOD עם רילטק ב-BC2.. ובכל מקרה, הגיע כבר הזמן לכרטיס קול נורמלי, בתקווה שיעשה עבודה טובה יותר מהמובנה. הדרישות: - עד 300~ ש"ח - יציאת SPDIF - מתאים ל'הכל' - מוזיקה, משחקים סרטים (מוזיקה ומשחקים הכי חשוב). - בנוסף, שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה מוגברת לחור של הליין \ מיק' ויעבוד בלי בעיות \ לאגים. ראיתי כמה כרטיסים של קרייטיב ואסוס, אבל לא כ"כ ברור מה ההבדלים בכל דבר, מה טוב ומה לא. ואני לא מחפש עכשיו לעשות סקר שוק, לחפור ולקחת את ההכי-הכי. פשוט כרטיס טוב ולא יקר העונה על הדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
250 - 300 ש"ח. יתחברו לכרטיס קול בלוח אם Asrock Z68 pro3-M.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-