אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לסאבוופר שלי היצאות לרמקולים הם כזה שתי חוטים לכל רמקול.. ורמקול אחד התקלקל לי(נקרע החוט), יש לי מערכת סטריו עם חיבורים כאלה אבל זה בסלון ואני לא יקח משם את הרמקולים. אפשר לקנות רמקולים כאלה? אם כן כמה זה צריך לעלות ואיפה יש? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, במהלך מעבר דירה גיליתי שהלכו הרמקולים שהיו לי בסלון (מערכת 5 רמקולים של BOSE). הם היו מחוברים לרסיבר YAMAHA ישן שעדיין עושה את העבודה מבחינתי (אין לי דגם מדוייק, אעדכן בהמשך). מעוניין ברמקולים חדשים למטרת צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה (בעיקר מטאל ורוק). אני בסדר עם לקנות אותם בחלקים, ואפילו מעדיף... דבר נוסף, יש לי חתול וכלבה כך שרמקולים רצפתיים לא באים בחשבון (אלא אם יש בהם שוקר מובנה ). חשבתי להתחיל עם זוג מדפיים (או אולי שני זוגות?) ולקנות סנטר ואת השאר (סאב, עוד זוג או שניים - תלוי קונפיגורציה... הרסיבר הנוכחי תומך ב-5.1). הסלון בינוני, בערך 3-4 מטרים על 6-5 ובנוסף פתוח לחלל גדול אף יותר של מסדרון/הול כניסה ומטבח. תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - הבהרה …
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ל LCD החדשה שלי. אין לי רסיבר לכן זה יצטרך להיכנס לתקציב או להיות חלק מהערכה (סאב משולב וכדומה) כמו כן, לאיזה יציאה אצטרך לחבר את הרמקולים בטלויזיה לאיכות מרבית? תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
רמקולים לסרטים ומשחקים תבחרו לי שני מערכות בעדיפות ראשונה ושנייה ALTEC LANSING VS4121 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836113138 JBL CREATURE II http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836101058 Creative I-Trigue 3300 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116120 Creative Inspire T5400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116137 Creative Inspire 5800 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116151
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים בתקציב הנ"ל החדר שלי ממש קטן בערך שתי מטר וחצי על שתי מטר הרמקולים ישמשו כנראה רק לסרטים הם יתחברו למחשב אבל אך ורק כאשר אני ירצה לצפות בסרט בשאר השימושים יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב. הדרישות: לא גדולות במיוחד עוצמה היא לא דרישה כי החדר שלי קטן רק צליל שימלא את החדר אבל שיהיה איכותי כמה שיותר חשבתי לנסות לקנות מחו"ל בעזרת חבר של אבא שעובד שם(ארה"ב) את הקילפוש יש להם דגם 2.1 אם אני לא טועה השאלה אם הוא טוב לסרטים. המלצות אחרות התקבלו בברכה אני יודע שהתקציב לא משהו אבל אני מערכת שלפחות תיתן הצדקה להשקעה הזאת ולהחלפת המערכת סטריאו שכרגע משמשת לסרטים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי רסיבר denon avr-2800, ועכשיו אני רוצה להוסיף רמקולים 5.1 יש לי כמה שאלות: כמה צריכים לעלות רמקולים סבירים? לרסיבר הזה היו מחוברים רמקולים של psb, והם היו נשמעים מצויין, אני מחפש משהו ברמה שלהם. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. אני קצת חושש לשאול, אחרי הקטילות שראיתי, אבל מה רע בזוג הרמקולים הקדמיים מדגם Magic 7 של Peerless ? המחיר שלהם מאוד סביר (פחות מ-1,000 ש"ח), הם נראים טוב (לא שזה קריטריון), וגם שמעתי אותם בחנות והם נשמעו מצוין. אמנם הם היו מחוברים שם לרסיבר מצוין של Yamaha, אבל נראה לי שגם עם רסיבר פחות טוב הם יישמעו בכלל לא רע. הנתונים שלהם: 1x8 woofer 1x6.5 Bass-midrange 1x6.5" Midrange 1x1 tweeter ferrofluid cooling הספק: 400W R.M.S. אימפדנס: 6 אום תחום תדרים: 27HZ-20000HZ נצילות: 92dB מידות בס"מ: גובה- 115 רוחב- 20 עומק- 38 אשמח לשמוע את דעתכם על הרמקולים האלה, בעיקר התייחסות לנתונים הטכניים שנראים מאוד טוב, ולא קטילה של פירלס, אבל תרגישו חופשיים להפציץ. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום קוראים יקרים ברצוני לקנות רמקולים לרכב. יש לי מערכת של Kenwood עם צ'יינגר. חיפשתי קצת באינטרנט, והבחנתי שישנם כמה מאפיינים שיש לשים אליהם לב: גודל (באינצ'ים) (way (1way, 2 way and so on הספק (בוואט) סוג (קומפוננט, רגילים, טוויטרים וכדו') האם מישהו יוכל בבקשה לעשות לי קצת סדר ולהסביר לי מה חשוב לבדוק כאשר באים לרכוש רמקולים, מה ההבדל בין One way ל Two way, איזה הספק כדאי, מה משנה לי הגודל וכדומה. ובכלל, איזה מותג נחשב טוב ומחיריו סבירים אודה מאוד מאוד אסף
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בעקבות זה שעברתי טסט ביום חמישי האחרון אני מעוניין להחליף את הרמקולים ברכב של אמא למשהו קצת יורת איכותי ועוצמתי אני לא מוכן להוציא יותר מ 700 ש"ח ואני לא יודע מה צריך להחליף קודם אחוריים או קדמיים ?? חבר'ה אני פשוט אובד עצות HELP!! בתודה עמי למנהלים : אם זה לא הפורום המתאים - תעבירו אני התלבטתי קשות איפה לשים את זה ובסוף שמתי כאן כי זה קשור לאודיו (חשבתי לשים בכללי)
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע על toyota landcruiser שנת 2008. לאחרונה אני מתלבט אם לקנות רמקולים חדשים לרכב ולכן אני צריך קצת עזרה/ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לרמקולים וגם למקומות שאוכל לקרוא ולהבין בנושא כך שאדע מה אני קונה ועל מה כדאי להסתכל. תודה, דביר.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים לרכב ורציתי לדעת איזה מבין החברות הבאות אתם ממליצים, עדיף אם אפשר לדרג אותן... 1. פיוניר 2. קנווד 3. סרווין וגה 4. רוקפורד פוסגייט ברור לי שזה תלוי בדגמים בהספק שלהם (W) והכל אבל אני מחפש משהו בסביבות ה 300W לרמקולים אחוריים 6X9. למישהו יש המלצות ? (חוץ משגיא שאני יודע כבר מה הוא יגיד... )
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים למכונית, מכיוון שאלה שיש לי כרגע משמיעים יותר רעש ממוזיקה אני אשמח לשמוע הצעות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של פיוניר מדגם 6980 דגם ישן שכבר לא מיוצר יותר. קניתי אותם משומשים לפני כמה שנים ולא השתמשתי בהם הם שכבו בקופסא לפחות 7 - שנים. האם יכל להיגרם להם נזק? בנוסף הנתונים שכתובים על הרמקולים הם: 200 וואט ו-50 וואט כח נומינלי (כנראה RMS) האם זה נחשב עוצמתי? אני מתכוון לחבר אותם כנראה לרדיודיסק של פיוניר מדגם 2950 או לחלופין ל JVC KDA 270 . שני המכשירים מוציאים הספק של 4X50 וואט.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו כאן יכול להמליץ על רמקולים לרכב באיזור ה-500 שקלים ואם אפשר על רדיו דיסק גם כן באיזור ה-500 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רציתי לדעת, איזה רמקולים אני צריך לשטח פתוח עד 100 איש, הקרנת משחקי כדורגל על מסך ענק. המליצו לי על רמקולים 10 אינץ' מוגברים, השאלה, אם אני בכלל יכול לחבר אותם לממיר רגיל של יס, או שאני חייב מגבר בשביל זה, ואז לקנות רמקולים רגילים, עוד שאלה, זה אם יש סיבה לללכת על חברות גדולות כמו JBL, PROTECH, או על בינוניות, כי בסה"כ אני הולך לשדר משחקי כדורגל,?? תודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יצא לי להתקל ברמקולים הללו בTMS Genius SP-HF 2000X http://tms.co.il/product/6924 Genius SP-HF 1800 http://tms.co.il/product/6929 קראתי עליהם ביקורות משתמשים ומאוד החמיאו להם. השימוש שלי הוא משחקים\סרטים\מוזיקה שחורה\רוק. לחלופין יש לי את הEACAN A200II מה כדאי יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות רמקולים שאני יוכל לתלות אותם על הקיר ושיהיו בעוצמה טובה. מחפש 2.1 יש כאלו רמקולים מובנים? או שאני צריך לקנות מתלה או מעמד מיוחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים 2.1 לתליה על הקיר. רציתי לדעת אם יש מובנים או שצריך לקנות מעמד או מתקן??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה 40 אינצ׳ ואני מחפש זוג רמקולים איכותיים לתלות בשני צידי המסך. אני לא מבין גדול ברמקולים ולכן החלטתי לפנות לעזרתכם בפורום. אשמח לקבל הצעות לרמקולים טובים ומתאימים עד סכום של 900 ש״ח. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-