עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fortunes,

שלום חבר'ה. מחפש לקנות רמקולים לחברה שלי, תקציב: עד 300 ש''ח. לפני מספר שנים כולם המליצו על מערכת 2.1 של Altec Lansing, והמערכת כבר לא למכירה... אני מניח שהזמנים השתנו מבקש המלצה לרמקולים שנותנים את התמורה הכי טובה בתקציב זה. העפתי מבט ב-KSP, יש להן מספר אפשרויות: 1. Z323 2.1 של לוגיטק. 2. VS2621, 2.1 של אלטק לנסינג. 3. Inspire T3130, 2.1 של קריאטיב. מה מהם מומלץ? לבדוק אופציות אחרות? תודה, סטס.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Santa ^^,

היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הכל פחות או יותר בכותרת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6594&perur=2&t=9&c=199 איך הדגם הזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. שלום לכולם אני חדש לפורום ומנסה ללמוד כמה שיותר, אני אשמח אם תוכלו להסביר חלק מהמונחים הבסיסיים בנושא רמקולים כמו מה זה אומר תצורה 2.1 לרמקולים , וגם אני אשמח להמלצה לרמקולים למחשב נייח למוזיקה וסרטים עד400 ש"ח תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by DAVIDD,

שלום.. יש לי את הרמקולים האלה שמחוברים למערכת של ימהה http://www.mistergooddeal.com/v2/V2_produit.asp?num=0&productid=111301650845R421&cplib=mrprix_extract_hifi המערכת: http://wvw.monsieurprix.com/fiche/genhardware/J000025930.html השאלה אם כדאי לי לקנות רמקולים בסביבות ה500-700 שקל או להישאר עם הרמקולים האלה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by DAVIDD,

עוד מעט אני טס לחו"ל . קיצר ראיתי באתר של הדיוטי פרי את הרמקולים האלה http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ב200$ שזה 920 שקל בערך בארץ מחירם עומד על 1845 כלומר פי 2 מהדיוטי פרי מישהו מכיר את הרמקולים האלה איך הם?? ולמה הם כ"כ יקרים יחסים ל2+1. דרך אגב כרגע יש לי את אלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה להחליף את ה4.1 ב2.1????

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by ngordon1,

שלום שלום, אני צריך המלצה לרמקולים, באזור התקציב של 700 שקלים. מדובר על חדר קטן יחסית 3X3, מחוברים למחשב. חשבתי על הX540 של לוג'יטק, אבל הם לא זמינים בחנויות היותר זולות (את היקרות לא בדקתי). הרמקולים ישמשו רוב הזמן למוזיקה, אבל גם הרבה לסרטים/משחקי מחשב. אז? שווה להתפשר על הX530? מערכת אחרת יותר טוב? אולי בכלל ללכת על 2.1? איפה הכי כדאי לקנות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by kofikoking,

מה קורה כולם, אני מחפש רמקול\ים לסלון,מטבח,שיושבים עם חברים אז גם בחוץ...בקיצור לשמוע מוזיקה נטו. התקציב הוא עד 1500שקל,אם יש משהו ששווה הוספה של 500שקל(גג) אני מוכן להוסיף(רצוי שלא) הוא מיועד בעיקרון להכל,עברית,פופ,טראנסים,הכל באמת..(מחובר לרדיו גם) בקיצור משהו אמין,איכותי,לא כל כך מבין בזה אז אם יש שאלות תשאלו ואני יענה בשמחה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  10. Started by yoavsh,

אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by XybeR,

אני צריך המלצה לרמקולים (5.1 או משהו..) בשביל סרטים בעיקר. הרמקולים יתחברו לרסיבר HARMAN/KARDON AVR130. תקציב בערך 1000 שקל.. אני יודע שזה לא יספיק למשהו ממש רציני אבל גם לא צריך.. תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by gary224,

יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itaim,

אני מכין מחשב קטן שישמש לצפיית סרטים על TV, וגם לשמיעת MP3 מידי פעם... (בעיקר לסרטים) לפי מה שהבנתי לקריאטיב יש רמקולים טובים וחשבתי אולי לקחת את הסט הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd895375313.htm אבל זה טיפה יקר לי... בבקשה תמליצו לי על רמקולים טובים לצפייה בסרטים (DIVX\XVID\כמובן DVD ועוד כמה פורמטים שונים) מצפה לתשובות איתי

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי וקיבלתי הצעה לרמקולים של חברה שלא שמעתי עליה בחיים קוראים לה אומגה אודיו והבנתי שהיא מייצרת פה בארץ ומשתמשת באלמנטים מחול אם מישהו שמע על החברה או שיש לו ניסיון איתה יוכל לתת חוות דעת אשמח.. כי לפי איך שהמוכר התלהב אני חייב לדעת אם הוא דובר אמת או שהוא בא לנקנק אותי מכל הכיונים.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  15. Started by cold fire,

יש לי מערכת ישנה ענתיקה בסביבות ה20 שנה (אחלה עובדת הכל תקין) הרמקולים התייבשו(גם הם בסביבות ה20 לחייהם) אני רוצה לקנות כעקרון 2 רמקולים בינונים (אני ישים אותם על המזנון) ואיכותיים כמה שניתן. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Jar with me,

שלום , קניתי לא ממזן את הFortissimo 2 ועכישו אני רוצה לצרף אליו רמקולים חדשים. אני מעוניין ברמקולים 2.1 למשחקים בלבד וגם לא כל כך אכפת לי שהם לא יגיעו לעוצמה גבוהה , אחרי הכל אני משחק , לא שומע מוזיקה , לכם אני מחפש רמקולים 2.1 זולים , לא הכי זולים בשוק בשביל שאני לא יקבל רמקולים שמתפרקים אבל אני גם לא מחפש רמקולים שיעלו לי 799 שקל יש הצעות? תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by ro,

היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by יונתן4,

שלום לכולם קונה מחשב חדש אז לא נשאר הרבה לרמקולים קראתי ביקורות מצוינות על הAltec Lansing ATP3 ,במיוחד לאור המחיר הנמוך ולמרות הסאב הבעייתי רציתי לדעת אם מישו מכיר את הAltec Lansing VS2321? יותר טוב? שווה את ה70 ש"ח יותר? (הוא ממש מכוער) או שיש המלצה אחרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים כרגע אני עם מערכת 2.1 של CREATIVE. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל והשימוש העיקרי שלהם יהיה למשחקים. עכשיו קראתי את הביקרות שנרשמה פה על המערכת microlab x13 וחשבתי ללכת על הדגם ה"משודרג" שלהם microlab x16. עכשיו רציתי לדעת אם למסגרת התקציב שלי יש קיום(מאחר ועבר הרבה זמן מפירסום הביקרות) מערכת משתלמת יותר? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני מחפש רמקולים בעיקר למשחקים אך גם למוזיקה. 5.1 אני חושב לא בא בחשבון כי מבחינת המיקום שלהם ובכלל המקום בחדר שלי לא הולך כ"כ טוב אז 2.1 נראה הכי טוב(גם תקציב אולי?). כמו שאמרתי התקציב עד 350 אגב - לתקציבים האלה כרטיס קול OB יעשה את העבודה אני מאמין, כן ? הלוח אם הוא K8NF-9 של Gigabyte תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gogol,

שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  22. היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  23. כמו שאתה רואים אני רוצה רמקולים לכל מטרה שקיימת (כמעט) ואני מחפש להוציא כמה שפחות ובאיכות הכי גבוהה שיש אני לא יודע עדיין תקציב בגלל זה אני גם לא אומר (אל תגידו בלתי אפשרי) אולי בכלל אני ילך על מערכת קולנוע ויחבר למחשב? (כי לא הייתי הכי מובן) עריכה: אני רוצה רמקולים לכל המטרות האלה שרשמתי אני רואה הרבה סרטים משחק הרבה משחקים ושומע הרבה מוזיקה, חשבתי גם על מערכת קולנוע ביתי (בלי dvd).

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש לידידה רמקולים לבית שישמשו את המחשב הנייד שלה. התקציב הוא בין 200 ל-300 ש"ח. חשוב שתהייה עוצמה סבירה. תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by roei88,

יש לי cambrige soundworks 2.1 (הרמקולים של ה2.1 הישנים של קריאייטיב), והחוטים של הרמקולים נקרעו אז עכשיו נשאר רק הסאבוופר. החיבור של הרמקולים הוא החיבור הישן הזה שכל רמקול מתחבר עם שתי חוטים. אפשר לקנות מאיזה מקום רמקולים לויניים חדשים לחיבור כזה? ואם אני קונה רמקולים רגילים וחותך את החוטים לפני הסוף ומחבר אותם ככה זה יעבוד? ועוד משהו השלט החוטי (שאפשר להגביה ולהנמיך) גם נקרע, אפשר לקנות כזה חדש מאיפשהו? תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים