עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nimrod85,

??

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by hichcock,

שאלה קצת דחופה חבר שלי נוסע יום שני לארה"ב ומעוניין לקנות לעצמו נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח. תקציב - חופשי 20 ג'יגה יספיקו במידה ויש אפשרות לראות סרטים (וזה גם פלוס) - שיהיה 40 ג'יגה. משהו קטן, לא כבד. חשוב שיכנס לכיס. עכשיו אני יודע שהנגנים עם היכולת להראות סרטים באיכות טובה הם דיי גדולים, אז אם אפשר לקבל קישור לשני נגדים - אחד עם יכולת לסרטים ואחד בלי. חשוב מאוד שיהיה רדיו! ולא כמו באייפוד שצריך תוספות!!! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by malcolmx9,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר, בנוסף לנגן MP3 שהמלצתם לי עליו בהודעה אחרת. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל, ומה שחשוב לי הוא הסאבוופר. אם המערכת תוכל לנגן גם קובצי MP3 זה יהיה נהדר, כי אני לפעמים אשתמש בה מעל ל-6 שעות וזה יהיה נחמד אם יהיו לי המון שירים ולא 16 שימשיכו לחזור על עצמם במשך כל הזמן הזה! עכשיו, אין לי שום מושג במערכות סטריאו! הישנה שהייתה לי הייתה עם שני רמקולים וסאב מובנה בתוכה. אני מעוניין באותו הדבר, או מה שאתם תמליצו. משהו איכותי. בגלל שאין לי מושג בהם, גם אין לי מושג איזה תקציב לתת שייחשב להגיוני! אני בעיקרון לא מעוניין לבזבז הרבה על המערכת, מה הכי "זול" שאפשר לקנות אבל שיהיה באיכות טובה ומעלה? בואו נגיד 600 שקל? זה מספיק בשביל להשיג משהו שמתאים לדרישות…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Or ei,

במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jepe,

APEX JDP 707 . זהו DVD נייד שקורא הכל חוץ מZONE 1. יש אפשרות לשנות את זה ,שכן יצליח לקרוא סרטים מסוג זה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. היי אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואני לא יודע אם שווה לי לקנות לוח אם עם הSound Storm או להשקיע על הAudigy 2? אין לי צורך בלוח אם אבל עדיין ישארו לי 100 שקל בכיס אם אני אלך על הNf7-Sl השאלה היא אם שווה לי אני בנתיים אשתמש בכרטיס קול לשמוע באוזניות עד שחודש הבא אני מתכוון להזמין 5.1. יהיה הרבה הבדל באיכות Sound בין הAudigy 2 לSound Storm שממש שווה לקנות את הAudigy 2. תודה

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by מגדל,

אני רוצה לקנות רמקולים וכתוב שיש להם דרייבר לחץ רשום שזה פטנט...רציתי לדעת מזה..

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. Started by boten,

מחפש רמקולים מתקפלים לטיולים (שיכנסו בקטן למזוודה). מישהו יודע משהו על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2601822 או על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2607436

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by alextomin,

מה אתם אומרים על נגן iAUDIO G3? כבר קראתי עליו ביקורת פה באתר. אני עוד מעט קונה אותו! אולי תמליצו לי על אחר? הכי חשוב לי שתהיה איכות שמע הכי טובה! תקציב 1000 שח. לא צריך 2,3,5G יכול להסתפק ה1G

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם כרטיס זה מסוגל להעביר מהיציאה של HDM גם סאונד וגם וידאו עיי מתאם HDMI/DVI ? « תגובה #2 בתאריך: אתמול בשעה 22:16:29 » אני יחדד את השאלה הכבל הוא 10 מטר מתחת לריצוף צד אחד מחובר לטלויזיה (HDMI) וצד אחד היה מחובר למחשב הישן (DVI) בנוסף היה כבל אודיו מחובר מהמחשב לרסיבר(בעיה בשבילי להחליף את הכבל הזה. עכשיו קניתי מחשב חדש עם הכרטיס GT430 (אם יציאת HDMI) אם אני יחבר את הכבל DVI זכר למתאם HDMI /DVI נקבה שיחובר לכניסה בכרטיס החדש האם זה יאפשר לי לקבל אודיו + וידאו בכבל אחד ? , כמובן שאז אחבר את הצד השני (HDMI) לרסיבר ומהרסיבר אני יחבר לטלויזיה וכך אוכל להנות מהפורמטים HD החדשים בנוסף ל DD/DTS הישנים שנהנתי עם היום. ***הועבר מפורום כרטיסי מסך ששם לא יד…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. מה אתם אומרים על המסך הבא: SAMSUNG LA40M81B לסרטי BLU RAY ומשחקים ב PLAYSTATION 3. 40 אינץ'. LCD SAMSUNG מסדרת טוליפ היוקרתית, בגודל "40 , High Definition FULL- מוכנות מלאה ומקסימלית לצפייה בשידורי HDTV / 1080P / 1080i / 720P. תצורת מסך 16:9. סריקת תמונה פרוגרסיבית . טיונר מובנה מולטי סיסטם . PIP תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/pc טיונר 1. צלילים סטריאו + סראונד SRS TruSurround XT, רמקולים מובנים איכותיים. רזולוציה: 1920X 1080 FULL HD בהירות גבוהה : 550 cd/m². ניגודיות גבוהה : 1:15,000 . זווית צפייה ?178\ ?178 ( אנכית ואופקית) לצפייה מכל כוון . Wide Color Enhancer: העמקת רמת הצבע לתמונה מציאותית עשירה וטבעית כמו בחיים . זמן תגובה 8 ms. 4 מצבי תמונה להתאמה אישית . מסך SUPER CLE…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Freaky Styley,

שלום אתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה: "??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי." עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות... אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה.. אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות) תודה. נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Dn2k,

אני אשמח לקבל קצת מושג לגבי אוזניות איכותיות בטווח המחירים של עד 200 שקל עבור משחקים ומוסיקה ואיפה אפשר לקנות בזול... ( אני מתכוון לקנות שניים אחד לי אחד לאחי... )

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי במארז חיבורים לאודיו בצד האחורי של המארז ויש לי גם בצד הקדמי... בצד האחורי יש לי 8 חיבורים שאין לי מושג מהם אבל זה לא משנה... בצד הקדמי יש לי את החיבור הירוק הרגיל וגם הורוד... אני מנסה לחבר מקדימה את הרמקולים והם לא עובדים... כי פשוט אני כל הזמן מחליף בין הרמקולים לאוזניות אז אני רוצה לחבר אותם מקדימה וזה לא עובד! 1. למה זה לא עובד? (אני מחבר כל פעם משהו אחר ואף אחד מהם לא עובד). 2. איך אני יכול לסדר את זה?? 3. איך אני יכול להשאיר את הרמקולים מחוברים בצד האחורי של המארז וגם לחבר את האוזניות מקדימה ולשלוט על איזה התקן אני רוצה לשמוע? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by mrmoti,

שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by amirfefer,

שלום, קניתי את ה-X5 20 GB מבאג P: כרגע אני מטעין את המכשיר דרך החשמל, על המסך כתוב Charging, אמנם תאורת המסך נשארת דלוקה ולא נכבית לאחר זמן מה. זה אמור להיות כך? זה לא מזיק למסך?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by michaelgr,

שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט אם לקנות משדר כזה ? המחשב נמצא בחדר אחד ואני רוצה לשדר לסלון שנמצא במרחק של כ-10 מטרים. האם האיכות טובה (וידאו וסאונד) ? האם זה שווה משהו ? מישהו ניסה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  21. יש לי מדיה סנטר של ג'יגהייבט דגם H971 http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=2243#sp בעקרון יש להם דרייברים לויסטה להכל, אבל התקנתי חלונות 7. הכל עובד סבבה חוץ מדבר אחד שזה אודיו מה HDMI. אני חושב באיזה אייקון צהוב שיש לי על High definitionaudio. התקנתי את הדרייברים העדכניים של REALTEK היציאות האחרות עובדות סבבה, אבל זה לא. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by fungiman,

כרטיס הקול החיצוני הישן שלי שבק חיים ובכל מקרה הגיע הזמן לשדרג. המערכת כוללת - HTPC כמקור (יש גם פטפון ו-CDP, אבל הם מתדרים בלי DAC). מגבר משולב "vintage" של מרנץ דגם 2235 רמקולים של אומגה - דגם L7 אוזניות - גראדו SR80 (שוקל שדרוג בהמשך). אני זקוק ל-DAC עם כניסת USB, כניסות נוספות לא חיוניות, האיכות המוזיקלית מעל הכל, לא מחפש גימיקים. DAC עם מגבר אוזניות משולב יהיה מאוד נחמד. קיימת אפשרות להזמין מ-ebay במידת הצורך או החיסכון. התקציב מוגבל, אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר אם התמורה ראויה.

• 27 תגובות
    • 6k צפיות
  23. Started by DXT,

שאלה פשוטה (אני מקווה...), איזה מהכרטיסים הנ"ל יותר טוב. איכות ועוצמת קול יותר טובה וכו'... נ.ב: הכרטיס ילך עם מערכת 2.1.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by DXT,

איזו הכי טובה שאפשר לרכוש במחיר הזה? יש אפשרויות כמו Hercules XPS 510 Logitech Z540 Creative Inspire 4400 Luxeon EM-4.1 Philips A2.5 למי יש נסיון אם המערכות הנ"ל ומה אתם חושבים? הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים וגם למוזיקה בעדיפות שנייה ואולי בעתיד גם לצפייה ב DVD (בספק כי יש לנו בסלון- עדיף). הנטיות שלי הן ההרקולס או הלוגיטק שהוא רק 4.1 (כמה זה משנה?).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Entention,

יש לי את הכרטיס קול sound blaster audigy 2 ZS אני רוצה לשים את הכטיס במחשב אבל אין לי את הדריבר מישהו יכול להביא לי קיזור הורדה לדריבר? יש לי את הלוח אם ga-p35c ds3 מישהו יכול להגיד לי איך אני מרכיב גם את הכרטיסס? תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.