אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים טובים למחשב לצורך עריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס ונגינה עם מקלדת שליטה.... האם לדעתכם Altec Lansing VS4621 - 2.1 יספיקו לי והאם הם טובים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים ניידים עדיפות בחיבור USB ללא חשמל, שנותנים ביצועים סבירים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את ה Logitech S220 ואני מרוצה. לא צריך משהו מעבר לזה. השאלה אם בטווח המחירים של ה s220 יש כרגע משהו אחר יותר מומלץ ואם שלט לכיוון הווליום? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש רמקולים לנייד שלי, אני צריך שגם הרמקולים יהיו ניידים, האיכות חשובה מאוד, יש אפשרות גם ל 2.1 אם הסאב מספיק קטן ו/או צר מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה הרמקולים האיכותיים ביותר שאני יכול להשיג בטווח מחירים של 200-300 ש"ח? ואם אעלה ל-400 ש"ח, האם אקבל רמקולים משמעותית טובים יותר ששווים את התוספת? לאחר חיפושים שעשיתי, אלו נראים הרמקולים הכי איכותיים שאפשר להוציא במחירים האלה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=724698 יש לציין כי תמיד השתמשתי ברמקולים של לא יותר מ-150 שקל, וכולם עשו ת'עבודה, אבל תמיד הבס לא היה מספיק טוב ו/או לא ניתן לכיוונון, לכן חשוב לי להיות מסוגל לכוון את הבס. מטרת הרמקולים היא לגיימינג ומוזיקה. מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב שיפיקו צלילים איכותים במחיר סביר. הלך לי לאחרונה הרסיבר ימאהה שמחובר ל2 רמקולים רצפתיים יחסית טובים. כמו הרבה רסיברים הימאהה היה מתחמם ובקיץ זה מורגש ממש. אני מחפש להחליף בציוד שעדיין יתן לי להנות מהמוזיקה בחיבור ישירות למחשב. לא מבין בתחום.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בקניית רמקולים למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מדי פעם סרטים ומשחקים חשבתי ללכת על הסולו 6/7, כמו כולם אני מתלבט בגלל הגודל של החדר האם מישהו מכיר חנות שבה ניתן לשמוע את הרמקולים? אשמח לשמוע המלצות לרמקולים אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים חדשים המערכת שיש לי כבר מקרטעת.. הרבה מוזיקה ומשחקים זה בערך השימוש שלי במחשב הזה.. אם אפשר אז שיהיה גם סאבוופר מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב חבר שלי חובב מוזיקה והוא רוצה רמקולים על רמה למחשב בעיקר לשמיעת טראקים אני לא כזה מבין ברמקולים אז שואל ממכם אנשים חכמים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 200ש"ח חשוב שיהיו יחסית עוצמתיים, בעל צליל טוב.(הכל יחסי כמובן) אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ראיתי בינתיים את Altec Lansing AS2621. הם הכי טובים שאפשר להביא ב250 שקל? עוד משהו... בVS2621 אפשר לשלוט על עוצמת הבאס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
איזה רמקולים אני יכול לקנות למחשב הכי טובים עד 350 לא יותר.... חוץ מATP3 יש עוד משהו ראוי בערך? ראיתי בקיאספי מערכת 5.1 של קריאטיב פשוטה כזאת ב330,היא שווה משהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב, מאוד מתקשה להחליט מה לקחת, קראתי כמה נושאים אבל יש דברים שסותרים אחד את השני. בינתיים אני יותר בכיוון של JBL CREATURE אני יודה אם מישהו יעזור בבחירה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, בא לי רמקולים דיי טובים למחשב. שימוש עיקרי הוא שמיעת מוזיקה. אני מתלבט אם ללכת על 2.1 כמו M820, M880 או 2.0 כמו Microlab Solo 4C. יש לכם המלצות? גם לדגמים אחרים אם אתם מכירים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש רמקולים טובים למשחקים ולמוזיקה עם איכות צליל טובה. תקציב כ:450 מוכן להוסיף אם ההמלצות טובות.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
חשבתי על Logitech X530 , המלצות לרמקולים ? עדיפות ל5.1
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי עכשיו את הרמקולים Altec Lansing ATP3 שעד עכשיו אני מרוצה אך העוצמה לא מספיקה לי ואני רוצה אפילו יותר איכות... יש לי אפשרות להעביר את הרמקולים האלה למחשב השני ולקנות רמקולים אחרים בתקציב של עד 500 ש"ח שלדעתי אלו הם Logitech X530 המחיר שלהם הינו 450 ש"ח השאלה שלי היא האם הם יותר טובים מה ATP3 שיש לי עכשיו בהרבה או שלא שווה לקנות אותם ועדיף להשאר עם ה ATP3 תודה ויום טוב.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז בשעה טובה נהרסו לי הרמקולים הישנים למחשב. מדובר ברמקולים של חברת aiwa המיתולוגית שעשו אצלי עבודה נהדרת במשך... 20 שנה! אני לא שומע בוויליום מטורף, אבל כן חשוב שיהיה שמע טוב ובאס איכותי בווליום סביר פלוס. חשבתי על אלה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798937 יש למישהו ניסיון איתם? התגובות בזאפ הן או סקנדל או פסטיבל. חלק חושבים שהם מדהימים והחלק השני חושב שהם זוועה. אם יש משהו טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-