אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל לחבר את הלפטופ שלי לממיר רגיל של HOT (לא HD או שום דבר מיוחד...). המגבלה - חייב להיות חיבור USB (אפילו PCMCIA אין). יש לכם המלצה טובה לכרטיס טלויזיה פשוט שיעשה את העבודה? (אגב, הצפייה תהיה על מסך חיצוני יותר גדול שיחובר ללפטופ)
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
משגע אותי שבאתר MAKO של קשת כל הסדרות מוצגות כריבוע במסך הרחב, ז"א שהמדיה פלייר לא יודע לשחק עם ההגדרות ולהתאים את התצוגה לרחבה. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות? חייבת להיות דרך מסויימת להציג את הסרטונים במסך רחב. הנה קישור לדוגמה של הפרק האחרון של רמזור...אם תמצאו נגן לחנלונות שיצליח להרחיב את המסך אבל להשאיר אותו איכשהו פרופורציונלי אני אשמח. http://switch248-01.castup.net/cunet/gmp2.asp?plid=-1&BMGroupID=33226&ClipMediaID=4422340&eref=1
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מקלט מהסוג הנל למחשב נייד וגם שולחני. אני לא ממש מכיר את ההבדלים וראיתי שיש במחירים מ 190 עד 600 ש"ח בערך. למה חשוב לשים לב? מה ההבדלים? וכמובן על מה אתם ממליצי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי החליפו לי את הלוח אם לIL9 PRO של ABIT עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול מסיבה זו או אחרת... יש לי ויסטה והתקנתי דריברים שהורדתי מהאתר של החברה וזה לא פועל מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קיבלתי זיכוי על האוזניות שנהרסו לי AKG 414P. הזיכוי על 200 שקל. יש לי נגן IAUDIO I7, וגם מגבר של FIIo. אתם חושבים שיש פה למה לשדרג שאני ירגיש שיפור באיכות? אני מוכן לשים עוד כ200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם יש מומלץ יותר מIN EAR אז תגידו לי למה אני לא מבין כלכך, פשוט זה נרראה לי הכי נוח. כרגע יש לי אוזניות ג'נריות ואני מאמין שעם אוזניות איכותיות אני אקבל איכות אחרת לגמרי מהם. כמוכן יש דבר כזה שנקרא מגבר - לקנות גם כן? למשל את הFIIO E5, או שלא יהיה הבדל כל כך ולא צריך? התקציב הוא עד 400ש"ח, אני מקווה שהמחיר יהיה נמוך בהרבה למשל יש ת CX300 ב 155ש"ח בKSP והם מומלצות מאוד, אבל ראיתי גם כן בKSP את הCX500 אז אני לא סגור עליהם ויכול להיות שיש עוד חברות חוץ מסנהייזר, כי ההבדל בין CX300 ל CX500 הוא לא רב. ניתן לקבל המלצה לאוזניות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחיר שלו 3500 , יש משהו יותר טוב ממנו במחיר דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי *יש לי: M55S-S3 התקנתי את ווינדוס 7, ומתוך 6 בחורים הקיימים מאחורי המחשב, מתוכם עובדים רק 2. אחד מיקרופון(ורוד) והשני אוזניות(ירוק). עכשיו אני צריך לחבר גם את הרמקולים, ניסיתי את כל החורים ובאף אחד זה לא עובד, בעוד שלפני הפירמוט הכול עבד פיקס. ניסיתי להוציא את האוזניות מהירוק ולהכניס לשם את הרמקול, ופלא פלא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שכל הכניסות האלו יעבדו ושאני יוכל לחבר את הרמקולים שלי. ועוד נקודה אחת, בXP הייתי מכניס פין אחד והיה קופץ לי חלון במחשב מה לעשות אם הכניס הזאת, אם זה מיקרופון, אם זה רמקול וכו'... ופה אני מכניס למחשב וכאילו לא קורה כלום. הדרייברים אצלי אני מאמין הכי מעודכנים כיוון שהווינדוס אוטומטי התקין את הכי חדש, ניסיתי לעדכן למורות הכול דרך Dvice Mana…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה סנטר עם מגבר וכדי לשמוע טוב במשחקים עם דולבי דיגיטל אני מעביר את המגבר למצב של שישה ערוצים בגלל שהכרטיס קול המובנה לא מסוגל לקודד דולבי דיגיטל וככה שומעים פשוט מדהים. הבעיה היא שבכל משחק שיש בו דיבורים פשוט לא שומעים כלום אבל למשל אם אני לא משנה את המצב של המגבר אז שומעים הכל והכל בסדר אבל כמובן ששומעים פחות טוב.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חשוב לציין שהטל' צריכה להיות ממוקמת בצימרים ,ולא בבית אז התמונה לא חייבת להיות עם איכות בשמיים... זה טל' ב2000 • DNIe מעבד תמונה מהפכני המשפר את חדות התמונה פי 6 • מוכנות מלאה לשידורי High Definition 720p/1080i • רזולוציה 1366X768 • יחס ניגודיות גבוה 1:30,000 Real Black • אפשרות חיבור למחשב • זווית צפייה 178 לפרטים נוספים: סריקת תמונה פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/PC טיונר 1 צליל סראונד SRS TruSurround XT לחווית שמע מרשימה חמישה מצבי קול + שמירה על עוצמת שמע קבועה, גם כשיש פרסומות נתוני מסך : גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 6 ms יחס ניגודיות: 15000 :1 רזולוצית מסך: 1366 X 768p זוית צפיה: 178 מעלות מספר צבעים: 16 טריליון שיטות ש…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס קול חיצוני (עם ממשק USB) להקלטה ביתית בסיסית. הצורך הוא מכשירעם פרה-אמפ, 2 ערוצים, עם כניסות XLR למיקרופון. כרגע יש לי 2 אופציות שהן Guitar Rig Session של חברה Native Instruments Lambda של חברת Lexicon אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להכריע בין השניים וגם להמליץ על כרטיסים נוספים באותה הרמה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח שזה לא משהו אבל זה מה יש. אז חשבתי על כמה רמקולים: Harman Kardon Soundsticks 2 logitech Z2300 Altec FX3022 logitech Z4 עכשיו אני עובד בחנות מחשבים,ובתכלס יש לנו בתצוגה את הHARMAN אבל ממש לא אהבתי אותו. ז"א יש לו סאונד טוב אבל לא חזק העיצוב לא משכנע והם נהרסים בצ'יק. רציתי לשמוע עם יש לכם משהו אחר להציע/להמליץ ואם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבין הרשימה הזו רמקול שלדעתכם טוב.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה . "הפכתי" את המסך מחשב שלי לטלויזיה בעזרת ה- ITV-901 ב-ITV-901 יש כניסות רגילות לאודיו ווידאו (צהוב וידאו + לבן ואדום לאודיו ( L+R) ) יש לי מתאם כזה: http://www.js-technology.com/images/rgb-svideo/svad02.jpg רק שלי יש עוד כניסה צהובה (קומפוננט .. אני טועה בשם ? ) + יש לי כבל GP - RGB . השאלות שלי הן: איך הכי כדאי להעביר אודיו ? דרך S-VIDEO \ דרך הכניסות הרגילות הנ"ל \או דרך ה- RGB או דרך הכבל הצהוב (קומפוננט -------------- בנוסף במקום לקום כל פעם מהמיטה ולגלות ששכחתי להעביר את התצוגה של המחשב לטלויזיה או להיפך, האם יש דרך להעביר את התצוגה ממחשב לטלויזיה ולהיפך דרך השלט ? ------------------------- שאלה לידע כללי על המכשיר: יש במכשיר 3 יציאות VGA את האחת חיברתי למסך…
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש דיוידי עם כניסת USB אני רוצה שיתמוך בפורמטים הנפוצים, יש לי כבר דיוידי טוב אני צריך את זה כדי לראות סרטים בחדר אחר בבית אז אני מעדיף שהוא יהיה זול ופשוט... תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי טלווזיות ה-LCD האלה: Panasonic L32S10 ו-Samsung LA32B530. לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא נחשב הכי טוב ואני לא יודע איזה פאנל יש לסמסונג (נראה לי שיש לה פאנל VA). המסך יחובר למחשב (משחקים בין השאר), צפייה בתכני 1080P דרך המחשב (סרטים וסדרות), ממיר הוט HD (בהמשך), שידורי SD (ממיר הוט רגיל) וכד'. אין לי מושג מהו זמן התגובה של שתי הטלוויזיות. הסמסונג עולה בסביבות ה-3100 ש"ח בעוד אני יכול להשיג את הפנסוניק ב-4000 ש"ח. האם שווה להשקיע עוד 900 ש"ח בפנסוניק? אני יודע שלפנסוניק יש חיבורי SCART ו-S-VIDEO בעוד לסמסונג אין את שניהם, דבר קריטי שמשפיע על איכות שידורי SD. תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב על לשדרג לLCD 42 אינץ FULL HD, בבית יש לי חיבור כבלים אנלוגי.(כרגע יש לי CRT). למישהו יש נסיון עם זה ויכול לומר לי האם רואים בצורה נורמלית או ממש נורא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-