עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי, לאחר חיטוטים באינטרנט ובזבוז הרבה זמן, מצאתי שהאוזניות הנ"ל מיוצרות באותו מפעל. אבל לא בטוח שמיוצרות עם אותן דרייברים, והסנהייזר שמכווננות קצת שונה כנראה. ההבדלים בין האוזניות הם: הAKG מגיעות עם BURN IN מהמפעל. הסנהייזר מכווננות קצת אחרת. כנראה שגם הקריאייטיב. האם יש למישהו מושג אם הJBL והAKG מיוצרות עם אותם דרייברים? אתמול הייתי ממש לפני קניה של הAKG וקראתי פוסט בפורום אחר שגרם לי לעשות את כל הבלאגן הזה, אם כן, כדאי מאוד יהיה לי לקנות את הJBL מבאג במבצע ב207 שקל, לקבל אוזניות עמידות יותר עם נרתיק שאני צריך גם לשימושים אחרים. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  3. כבר בערך שנתיים שהשתמשתי ב JBL 220, אהבתי אותן מאוד. לפני כמה ימים החיבור של הפלאג נדפק. כעיקרון הסתכלתי על ה CX300 של סנהייזר, אני זוכר שהמחיר שלהם בזמנו היה כמו של ה JBL, והיום פחות מחצי - כולה 100 שקל. גם שמתי לב שזאת גרסא מעודכנת יותר ל CX300 המקוריות. היא פחות טובה? ה CX400 עולות 170 שקל - נכנסות לי בתקציב. שמעתי איפהשהו שהן לא משהו. איך הן? ה CX500 שוות 240 שקל? אם הן באמת עד כדי כך יותר טובות מה CX300 למשל, אז אני אחרוג ואקח אותן כנראה. עוד דגם ששמתי לב אליו הוא ה 324P של AKG. איך הן בהשוואה ל CX300/400 ול JBL? כעיקרון אני לא מוכן לרדת ברמה. כבר רגיל לסאונד של ה JBL, והוא דיי סיפק אותי. בקיצור, איזה אוזניה הכי משתלמת היום במחירים האלו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי את ה- JBL Creature שנקנו לפני כחודש וחצי. עכשיו מאז שהם נקנו היו שיר או שניים עם באס חזק, שהסאבוופר התחיל להשמיע צלילי "זמזום" כאילו משהו רועד בפנים. מכייון שזה סאבוופר, חשבתי שזה לגיטימי אבל נראה לי שזה מוגזם כבר... השוותי באותו שיר ל- ATP3 של אחי באותו ווליום בערך ולא היה רחש קטן אפילו. כמובן שהזמזום הוא לא מרעידה על השולחן, גם כשהוא באוויר זה קורה. השאלה היא האם לממש אחריות או שזו בעיה ברמקולים האלה.. תודה לעוזרים, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Vaz,

היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Monopoly,

איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום ! חברה שלי שמה עין על הרמקולים הללו מכיוון מהעיצוב שלהם מאוד מצא חן בעיניה... הביקורות דיי סולידיות בעבור הרמקולים האלו... תהיתי אם למישהו פה יש אותם והוא יכול לספר קצת על חווית השמע שלהם ? האם הם איכותיים ביחס למחיר ? כאמור לא בשל תחליף למערכת 5.1 אלא בתור 2.1 האם במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר איכותי ? או שכל הכסף עליהם הולך על עיצוב... אשמח לדעותכם על הרמקולים הללו !

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by ElkaRib,

אני מתלבט בין כמה מערכות 2.1. שמעתי כבר דיי הרבה מערכות והמערכת היחידה שלא מצאתי מקום שבו מוכרים אותה וגם מאפשרים לשמוע אותה לבדיקה היא הCREATURE של JBL. מישהו יודע על חנות (באיזור ירושלים עדיף..) שמאפשרת לשמוע ולבדוק את הרמקולים לפני הקניה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by cb,

שלום, קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג". קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה. התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות. מה עושה? בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם. אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by Screw_Master,

למרות שאני מאוד אוהב את האוזניות שלי, אני מתגעגע לנפח שהיה לרמקולים. האם הלוג'יטק שבכותרת שווים את תוספת המחיר, או אולי יש לכם דגם שלישי להציע? מעוניין במערכת 2.1 חדשה בתודה מראש, אורן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by goodspeed,

שלום! תקציב עד 400 שח. דרוש: מערכת רמקולים 2.1 למחשב נייד (שנמצא בעיקר על שולחן), מוזיקה, מדי פעם סרטים וסדרות (יש לי כרטיס 24BIT עם SRS אם זה משנה) ולנגן MP3. האופציות כמו שרשמתי למעלה: JBL Creature II Altec Lancing VS2421. מה אתם ממליצים? (כמה שיותר מגיבים הרי זה משובח) נ.ב- בשיחה שלי עם נציג של קרט, היבואנים של הVS , שאלתי אותו לגבי הביקורות והבעיות שיש פה באתר ובאתר זאפ על הVS. הוא אמר שהבעיה ידועה, מתרחשת בווליום נמוך, ונובעת מהשראות של כל מיני מכשירים כגון ראוטר טלויזיה טלפון נייד וכו,.. הדבר המעניין הוא שהם הביאה סחורה חדשה מפס ייצור חדש בעל בידוד הרבה יותר חזק לסאב שאמור לפתור את הבעיה. לראיה, תשימו לב שכבר כמה חודשים טובים אין מגיבים חדשים פה ובזאפ שמדווחים על הב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. על איזה משני סוגי הרמקולים הייתם משקיעים?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אהלן, ראיתי בקרביץ מבצע על ה-JBL Creature ב360 ש''ח. האם הם עדיפים במחיר הזה על ה-Microlab Solo 4C או שיש בכלל אופציה אחרת לרמקולים למחשב עד 500 ש''ח. השימושים שלי הם: -50% משחקים -40% יו-טיוב -10% מוזיקה הכרטיס קול שלי שמובנה בלוח אם הוא מסוג Realtek ALC889A codec. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by MT99,

שלום. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב מאחר שיש לי זוג רמקולים ג'נריים שזמנם הגיע והם הפסיקו לפעול. מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהרמקולים הכי מתאימים ומשתלמים בתקציב שאני מחפש הם הATP3 שזוכה לשבחים רבים פה בפורום והJBL CREATURE II שגם עליו יש לא מעט ביקורות טובות. אבל שמשווים ומתלבטים בין שניהם, מה לדעתכם עדיף לקחת? הJBL עולים 50 ש"ח בערך יותר מהATP3, אבל במקרה הזה אין לי בעיה להשקיע אותם אם אני אדע שזה ישתלם לי. השיומשים שלי הם משחקים, מוזיקה ובעיקר סרטים. בקיצור ובלי חפירות יותר, על מה ללכת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ElkaRib,

על איזה מהם אתם יותר ממליצים לשמיעת מוזיקה? (הרמקולים צריכים להתאים בעיקר למוזיקה....) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by wizzede2,

אהלן אני ממשיך בחיפוש שלי אחר זוג רמקולים לחדר, ונתקלתי כמה פעמים בדגם הבא- JBL ENCOUNTER http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=864 האם הדגם יכול להתחבר לטלוויזה, ואם כן, הוא יעשה עבודה טובה לסרטים? האם הוא מנגן מוזיקה בצורה טובה מספיק בשביל משתמש רגיל?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by Höd Aşulin,

הדגם הנ''ל כרגע נמכר במבצע ברשת באג ב500 שקלים רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע או מבין שיכול לומר האם זו עסקה שווה והאם האוזניות מומלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gll,

איך הוא נחשב? מתלבט אם להזמין אותו... יש באתר מאסדרופ, שזה אתר אמריקאי לקניות קבוצתיות מבצע שאם יגיעו ל-10 אנשים ימכר ב- 130$ ועוד 40 דולר בערך על משלוח... הזמנתי מהם כמה פעמים ולא היה בעיה, יש להם שירות טוב מעניין גם כמה מעמ\מכס ירצו https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by alon83438,

הן אוזניות in-ear ומוכרים אותן בבאג. מישהו ניסה את האוזניות האלה? איךהן בהשוואה לCX300?\ תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by Bug2000,

מאחר ודפקו אותי בקנייה הקודמת שלי (CX300 פגום ) אני מחפש אוזניות חדשות ונתקלתי באלה של JBL שנחשבות לטובות יותר מה CX300 . השאלה היא אם יש זיופים ואם המחיר הגיוני ? יש את אלה : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1681 ואת אלה : http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=608 מה אתם אומרים כדאי ללכת עליהם ? או שעדיף לקנות איזה SONY ב 50 שח ולגמור עניין ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by Aviko,

האם אפשר לחבר את ה JBLוBalboa30ו למחשב איכשהו.? לשמוע איתם טוב.? המלצות לעוד ריצפתיים זולים וטובים... תודה Aviko

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by ilai,

רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by Guy30,

אז ככה.. אני כבר מאוד קרוב לקניית ה- shure se535. אתמול שוב פעם ג'וק האודיו העלה לי רעיון חדש. אם כבר אני הולך רחוק, למה לא עד הסוף ? עכשיו אני מבקש את עזרתכם בלהחליט האם שווה לי לקנות את השור, או להמשיך לחסוך, וללכת עד הסוף על ה-JH AUDIO 16 PRO ? למי שהתנסה בדגמי הJH, גם ב-13, ושמע גם את השור 535, מה היא חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by vivogd,

אם למישהו יש invitations מיותר ל-joost אשמח לקבל אחד - vivogd@gmail.com

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.