אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי את המערכת לוג'יטק איקס 530, בתוכנה של realtek אני עושה הדמית סראונד סאונד ושומעים בכל הרמקולים, אבל במשחקים, שירים וסרטים אני שומע רק ב2 הרמקולים הקידמיים. כל הדריוורים מותקנים ואני עובד על XP מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הCreative iNSPIRE 2500 2.1 שלי ברמקולים מהחברה הזו איך החברה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי בביקורת כתבו שה-320 פעל מעל 15 שעות ברצף. מבדיקות שעשיתי עם הנגן שלי (340) הוא לא מחזיק יותר מ-5 שעות נגינה רצופות (ב 128 Kbit ובלי אקולייזר) מעניין אותי לדעת כמה זמן מחזיקים נגנים אחרים? האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי בין 320 ל- 340 מבחינת זמן פעולה? תודה גלעד
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו לחוות דעתכם עליהם ואולי להמליץ על אוזניות אחרות טובות יותר, אם צריך. אין הגבלה בכסף. ראיתי שממליצים בת'ראדים אחרים על MX550 של סנהאייזר. מה דעתכם, והאם יש באמת הבדל רציני בין MX550 לבין, נאמר, MX300?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
GPT 2.1 400 וואט 2 רמקולים מעץ וסאב חדשים ב-150 ש"ח. מה דעתכם על המחיר שווה? ובקשר לרמקולים והסאב עצמם, הם שווים משהו בכלל? הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה, יצירת מוזיקה ולשמיעה בווליום גבוהה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה אני בסך הכל מבקש? לקנות נגן אם פי שלוש! אני מעוניין באתר טוב ישראלי שאפשר דרכו לקנות נגן אם פי שלוש , עשיתי חיפוש נרחב באתרים ישראלים וכל מה שמצאתי הם חנויות שמוכרות מספר נגנים פשוטים ופה ושם נגנים יותר טובים שמשום מה אין להם אף פעם במלאי ושצריכין להגיע מחול! מישהו יכול לעזור לי למצא מקום שניתן למשל לקנות ipod ? האם מלית ברירה עדיף להזמין מאתר בח"ול? יש אחריות? יש אתרים כאלו שעושים משלוחים לארץ? אני מיואש! :'(
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם - albatron k8x800 pro II יש לו כרטיס קול מעולה אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש בכרטיס קול שלו רק כאשר ברמקולים יש כניסה דיגטלית , אם הכניסה לא דיגיטלית זה עובד דרך סתם מקודד מסריח , זה נכון? ואם כן יש למישהו המלצה על רמקולים עם כניסה דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, ברשותי H340, והאוזניות MX400 או 500 מה שזה לא יהיה ממש לא נוחות לי ואני רוצה לשדרג למשהו איכותי. חשבתי ללכת על ה- SHURE E2C, כי אני רוצה משהו IN EAR שיהיה טוב לסחוב אותו לכל מקום ולא יקח לי מקום (יש לי גם פורטהפרו האמת אבל כבר דיי ישנות ואני רוצה משהו קל לסחיבה ואיכותי). יש לי חבר שנמצא עכשיו בטייוואן ועוד כמה ימים בהונג קונג, ואמרתי לו שיבדוק לי מחירים, השאלה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שם אוזניות כאלה בכלל? מה המחירים שם ואם זה בכלל משתלם להביא משם? יש המלצות למשהו אחר שיתאים לי? עוד חששה שלי זה לקנות אוזניות על "עיוור" (מקרה שלנו על חרש ) בלי לשמוע אותם או למדוד אם הם נוחות לי באוזן, כי זה בסה"כ לא זול וחבל אחכ לא להיות מרוצה מכזאת רכישה. אשמח לשמוע כל טי…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש משהו שאני כבר הרבה זמן לא מצליח להבין.. בחיבורי ה3.5 מ"מ (וגם ה2.5 מ"מ והרבע אינצ', אבל אותו עקרון אני מניח..) יש בד"כ 2 פסים שחורים - חלק עליון זה אודיו בצד שמאל, באמצע אודיו צד ימין ולמטה אדמה. עכשיו, הבנתי שיש חיבורים שיש להם גם חיבור של מיקרופון, ומכאן 3 פסים (TRRS) - אודיו שמאל, אודיו ימין, מיקרופון, אדמה. - האם הסדר הזה קבוע ולא משתנה בכל החיבורים? דבר שני, ראיתי שיש כבלים כאלו שבצד השני יש 3 חיבורים RCA, אודיו שמאל, אודיו ימין ווידאו. - הוידאו הוא במקום המיקרופון? עכשיו, נתקלתי לא פעם בדברים שלא עובדים טוב כשמחברים אליהם חיבור TRRS. למשל - מכשירים, אפילו קצת, ישנים עם חיבור אוזניות, שמשמיעים רק בצד אחד/בצורה דפוקה/קטועה כשמחברים אליהם אוזניות עם חיבור TRRS (כי י…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות in-ear שהם די מלוכלכות משעווה, ניסיתי לנקות אותם עם חתיכת בד וזה רק מרח את השעווה יותר. ראיתי את המדריך הזה http://www.ehow.com/how_5180322_clea...eadphones.html אבל אני לא יודע אם זה לא יהרוס את אוזניות. יש לי את הדגם CX 300.
-
- 5 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
http://www.cowboom.com/product/538992 מדובר בדגם עם חלק נוסף - ספיקר לחיבור לטלפון סלולרי. אין משלוח לישראל אבל משלוח מוזל דרך usaddress יביא את המחיר לכ-65 דולר. המחיר בארץ 300 שח ומעלה, לאוזניות בלבד. מי שגר או עובר בארה"ב הרוויח
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-