תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מסויימת מספר ימים: כאשר אני מזיז את העכבר יוצא לי רעש בעוצמה בינונית מהרמקולים/אוזניות. הבעיה מתבצעת אך ורק כאשר אני מזיז את העכבר, כאשר אני מפסיק להזיז את העכבר הבעיה נפסקת. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב לא עולה..פנטיום 4 מעבד 3.0 GHZ פעל מעולה עד אתמוןל..אחי הגדול כיבה אותו והיום כשרציתי להדליק הוא לא נידלק...כלומר נידלק אבל לא עולה...המסך נישאר ככבוי והמיקלדת והעכבר לא נידלקים...אבל המנורה של המעבד והכול עובד רגיל אבל כלום לא עולה..... יש מצב שאחי הגדול היתעסק עם הביוס יש אפשרות שזה בגלל זה?! כלומר אבל גם אם כן אז הביוס צריך לעלות כדי שנוכל לסדר את זה אבל כלום לא עולה בכלל...מה עושים?!?!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי סט עכבר ומקלדת אלחוטיים של חברת Logitech מדגם MX 700 Duo. לאחרונה החלו להופיע בעיות בתפקוד המקלדת כאשר כרגע המקלדת אינה מצליחה לבצע התחברות מול יחידת הרסיבר שלה. כתוצאה מכך לא ניתן כלל להשתמש במקלדת. חשוב לציין, כי בניגוד למקלדת, העכבר אכן מצליח לבצע התחברות בהצלחה לאותו הרסיבר. כמו כן, הסוללות שנמצאות במקלדת הן טובות ומלאות. אשמח מאוד לקבל עזרה לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום המחשב שלי מסרב לתת לי להשתמש בדיסק און קי, ניסיתי כבר 2 שונים ובמחשב אחר הם עובדים טוב. מה שקורה זה שאני מכניס את הדיסק-און-קי ( וכן ניסיתי גם כמה שקעים שונים) ובהתחלה הוא פותח את החלון שלו אבל אחרי כמה שניות הוא פשוט תוקע אותו! האור בדיסק און קי מהבהב וזהו אני לא יכול להשתמש בו יותר כי הוא תוקע את החלון EXPLORER שלו.. לא יודע מאיפה פתאום משום מקום צצה לי הבעיה המעצבנת הזאת... אלוהים כמה שנמאס לי מהמחשב הזה.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! כפתור הBrightness במסך שלי (Sumsung Syncmaster B2430) לחוץ כל הזמן, וכתוצאה מכך החלק האמצעי של המסך מכוסה כל הזמן בתפריט של הבהירות. זה המצב במשך השבוע האחרון. יש לציין שאלו סוג של כפתורי מגע, ולכן אני לא יכול פשוט להדביק משהו על אחד הכפתורים כדי שינטרל, אלא רק עם אצבע (ניסיתי). בנוסף ניסיתי ללחוץ לחיצות משולבות בין כל מיני כפתורים, ניתוק מהחשמל וחיבור לאחר זמן, ומכות קלות על הכפתורים. אחרי שכל זה לא עזר, ניסיתי לפתוח את המסך, ללא הצלחה. אם למישהו יש ידע איך פותחים מסך כנ"ל, או יותר מזה יודע איך לפתור את הבעיה, אני אשמח לשמוע. תודה!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קצת הבנה וניתוח טכני תמיד יכולים להוביל לתוצאות מעניינות. הרצאה מאד לא רעה של רוסינוביץ (האיש מאחורי Sysinternals): http://channel9.msdn.com/Events/TechEd/NorthAmerica/2013/WCA-B306 כמו שאני אומר בכל מקרה חדש שצץ - לא מהמרים, אלא מבצעים ניתוח טכני של הבעיה ולא לפחד "לפתוח את מכסה המנוע".
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,לאחורנה רכשתי מחשב חדש וזה המפרט amd 5600 GA-MA69GM-S2H kingston 2G 800 Seagate 360G מערכת הפעלה ויסטה בהתחלה הכל רץ כמו שצריך,לאחר כמה זמן מתקל מסך כחול,שמודיע על בעית חומרה,ואז ריסטרט ככה זה חוזר על עצמו,לפעמים רק בעלת הוסיטה עצמה זה קורה ולפעמים רק שמבצעים פעולה כלשהי.. טמפ' בסדר,ההגדרות בביוס בסדר,הזיכרון הוחלף פעם אחת מחשש שהוא פגרום.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בדומה לבעיות שהעלה אתמול המשתמש PROVIEW בשעה 23:27 : לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים מחדש. אני משתמש ב- windows xp home edition חוקי. לאחר אחד העדכונים של ה- windows מאתר העדכונים האוטומטיים של מייקרוסופט ניסיתי להשמיע שיר mp3 באמצעות winamp וגם mediaplayer וניתנה לי הודעת שגיאה שיש לי בעיה את הסאונד. לא ידוע לי אם לפני העדכון זה כן עבד. מצ"ב הודעת השגיאה ואני לא מבין ממה היא נובעת. ניסיתי להתקין שוב את הדרייברים של כרטיס הקול שעל הלוח אם אבל זה לא עוזר סוג כרטיס האם שלי עליו מובנה כרטיס הקול הוא של חברת ג'יגהבייט דגם: GA-7VM400AM(F) F3 . נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים המעודכנים והתקנתי אותם אבל ללא הועיל. בלוח בקרה זה מראה לי כאילו לא מו…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הי חברה, אני ממש צריך את עזרתכם יש לי מחשב שהרכבתי כבר ב2010, ולא עשה יותר מדי בעיות עד עכשיו. הכל התחיל כשהתחלתי לשחק FIFA 14 שבוע שעבר.. פתאום המחשב קפא והיו סימנים מוזרים על המסך (כמו קווים כאלה שנוצרים מתקלה של הכרטיס מסך) זה קרה שוב פעם, ובפעם השלישית הווינדוס לא עלה יותר כי היה מסך כחול שאומר שיש תקלה בnvlddmkm.sys. קראתי קצת על זה וראיתי שצריך לעדכן ולהחליף דרייברים, אז נכנסתי לsafe mode (שעובד, אבל גם עם הקווים האלו) והחלפתי דרייברים. בהתחלה להכי חדשים, אבל זה עדיין לא עבד, ואז ליותר ישנים. עכשיו כבר אין מסך כחול, אבל אם אני מדליק את המחשב הוא עולה עד הsplash screen (החלון עם הStarting windows.. והסמל) ואז פתאום רואים קווים על הלוגו, המחשב נשמע כאילו הוא עוש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה דיי טחון ..עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה.. כשאני מדליק את המחשב תמיד כשהווינדוס XP עולה..עוד לפני מסך הוולקאם הוא מראה מסך כחול לעשירית השניה ודופק ריסטרט..וזה קורה רק שאני מדליק את המחשב לאחר מנוחה מסוימת של המחשב לאחר המסך הכחול הוא עושה ריסטרט ואז הווינדוס עובד רגיל וכשהמחשב עובד בווינדוס אין שום בעיות עם המסך הכחול הזה... מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לבדוק מאיפה זה בא? תודה וסליחה על הנושא הטחון \=
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך לא מציג כלום, מסך שחור, לא ברור לי מה הבעיה, שום דבר לא עולה... חברתי עכבר, מקלדת וכבל מהמסך למחשב DP (וכמובן חשמל) מה אני מפספס?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
- 2 followers
-
-
ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כל יום במשך החודשיים האחרונים כשאני מכבה את המחשב הוא מתקין בין 27 ל29 עדכונים, ואני מתכוון ממש לכל יום!! אין יום בלי! WIN7 32BIT זה נראה לי כמו בעיה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב - מארז פרקטל R3 עם לוח אם gigabyte z68x-ud3h. ל - F panel אני מבין שאני אמור לחבר חיבור CI (chassis intrusion על מנת שהמחשב יזהה שהמערכת היא סגורה ונמצאת בתוך מארז.. האם אני צודק? ואם כן.. היכן נמצא כבל החיבור הזה?.. מהמארז עצמו כבר חיברתי את כל החיבורים שהיו - LED, POWER וכו'.. אבל CI לא מצאתי.. תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי חברים, אני עובד עם פנטיום 4 לוח GYGABYTE ומסך Mag 931C (גרוע מאוד לדעתי, לא ממליץ למי שעובד עם אופיס בעיקר). לפני כמה ימים התכווץ המסך לכיוון שמאל באיזה 5 אחוזים ונשאר פס שחור בימין המסך. במסך זה אין אפשרות לשלוט ברוחב של התמונה, רק במיקומה. כדי לבודד את הבעיה חיברתי את המסך ללפטופ ברזולוציה של המחשב שלי והכל נראה טוב, וגם החלפתי כבל, ככה שהבעיה כנראה במחשב ולא במסך. האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך פשוט (אני לא משחק, רק עבודה) וזהו או שאפשר לבדוק מה הבעיה עם איזו תוכנה ולעשות אולי עדכון FIRMWARE או משהו כזה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי win 7 32 bit ובזמן האחרון מופיע לי כל פעם שאני נכנס לאינטרנט מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה יש לי כרטיס מסך פנימי של intel graphigs madia accelerator ומתיי שאני נכנס למשחק הוא לא נותן לי להעלות אותו מופיעה לי השגיאה failed diract3D9 אם צריך עוד מידע תגידו לי תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה בדיוק HDMI איך זה נראה ולמה זה משמש ????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי מפורום אחר יש בעיה...אף אחד לא ממש הצליח לעזור לו אז אני מקווה שאתם תוכלו... הנה מה שהוא רשם: "אהלן... לפני כמה ימים שלפתי את הכרטיס מסך שלי (GeForce 2 MX 400) מהמקום שלו בלוח האם... והחזרתי. הכל עבד חלק, התצוגה בסדר..עד שבאתי לשחק במשחק ואז לא רואים טוב.. פרינט סקרין: http://img.photobucket.com/albums/v390/Exit/1489150614971492.jpg עכשיו חשוב לציין שמופיעה תצוגה כזאת רק כאשר אני נכנס למשחקים ... בשולחן עבודה אין את התקלה הזו." מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? מקווה שתוכלו לעזור לו...
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מיד בהתחלת הבוט רשום לי שם מתחת לכל הכוננים שהוא מזהה פרימי סקנדרי וכ"ו הודעת שגיאה שהיא cmos checksum error -defalt loaded והוא ממשיך לעלות את המחשב עד חלונות מסך ראשי אחרי שניה כשהמסך הראשי ברקע אם האיקונים המחשב נכבה מיד ומופיע מסך כחול לשניה ומיד נכבה ואז המחשב עושה ריסטארט ושוב אותו דבר . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
זה דבר שמשגע אותי פירסמתי נושא כבר אבל בגלל שעבר שבוע בלי שאף אחד הגיב פתחי נושא חדש ואני צריך ב עזרה !! http://www.2send.us/uploads/72726bbe97.JPG שמישהו יגיד לי איך מסדרים הורדתי דרייבר של הכרטיס מסך חדש! פירמטתי זה לא עזר לי ניסיתי לנקות תסלוט של הכרטיס מסך וגם את הכרטיס מסך מאבק וזה גם לא עזרר יש למישהו פיתרון??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הוירוס מחק לי את כל כונן D הרצתי סריקה בעזרת האנטי וירוס וחשבתי שהצלחתי להיפטר ממנו, אבל הוא חזר הנה תמונה של הקבצים שהוא יצר בכונן D מקווה שזה הפורום המתאים. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-