תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה אפשרי.. שלא משנה מה אני יעשה במחשב.. סיבוב המאוורר יהיה קבוע.. כנ"ל לגבי צריכת החשמל.. האם זה אפשרי שכל הזמן המחשב יצרוך אותו החשמל.. בלי שום שינוי..? (בעזרת תוכנה או בביוס או משהו בסגנון..)
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת. הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק. האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהלוח הנ"ל במערכת שלי לא מבצע POST לאחר RTC CLR האם למישהו יש מושג? ביצעתי RST לפני עדכון BIOS - מה שלא היה מחוייב המציאות אבל בכל זאת לפי הוראות היצרן מצויין שכדאי אשמח לעזרה לוח: asus P8P67-m-pro מעבד: i5 2500K עם OC ל 4.7 זכרון: GSKILL 8G 1600 ספק: seagate 620W כ.מסך: saphire 6950 2G
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי רקע - עורך וידיאו ותמונות ולכן תמיד ברשותי מחשבים די חזקים מערכת הפעלה 'WIN10 64 BIT זיכרון 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte rx 5700 xt 8g נתקל בבעיות א. אחרי Reset או הדלקה שאני מבצע , צריך לפעמים לבצע את זה פעמים כמו כן קצת לוקח יותר זמן עד שאני מקבל את החלונות ב. בחיווי תקלות ב- LED על המסך אני מקבל חיווי של קוד "40" לא תמיד ג. משום מה אם אני אשאיר דיסק נשלף או תקליטור כשאני מדליק , אז בכלל הוא יהיה תקוע מבלי שאפילו אראה את הלוגו של AMD אפילו כונן C מוגדר לבדו כ- BOOT תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז היום המחשב עשה קצת בעיות , ולא היה יציב, נכנסתי לביוס וטענתי את הגדרות Load Optimized Default . אחרי זה הכל עבד בסדר רק כשהגעתי לווינדוס אז הוא רשם לי שגיאה שאחד הקבצים פגומים. אז לקחתי את המחשב לחבר שלי ואז כבר הייתה בעיה יותר רצינית, המחשב סירב לפתוח מסך לא משנה מה !! ניסינו עוד 2 כרטיסי PCI (שאחד מהם עובד בוודאות), לא עזר, הוצאנו את הזכרונות והמחשב צפצף, אז מה שביטל את הרעיון שהזכרונות פגומים, ניתקנו כל דבר אפשרי בערך מהלוח, החלפנו ספק ל Hec 300W, אין שינוי. עכשיו יש ללוח את ה 4 נוריות חיווי, והוא לא עובר את המצב של VGA Detected. הוא נשאר על 2 מנורות כל הזמן. ומה שמוזר זה כשאין שום כרטיס גרפי (Pci/PCi-E) אז הוא עדיין שנאר על 2 מנורות. מה שמאיר אותי עם הסבר…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בעקבות שדרוג מחשב עם לוח Gigabyte - GA-P35-DQ6 נתקלתי בבעיה הבאה אשף התקנת ההתקנים מזהה את התקן הקול אבל לא מצליח להתקין את הדרייברים - UAA Bus driver for High Definition Audio ניסיתי התקנים מהדיסק המקורי וגם מאתר היצרן Gigabyte . האשף לא מצא בהם את מה שהוא מחפש. ביצעתי גם שתי התקנות מלאות של חלונות XPSP2 ENABLE שלא שינו את המצב. התקן הקול בביוס פעיל התקני האדיו הבסיסיים של ה XP קיימים נראה שחסר קובץ כלשהו (INF?) אבל לא ברור מה בדיוק, לא מצאתי ברשת התייחסות לבעיה דומה בלוח הזה התוצאה כרגע שאין קול. 1. אשמח להפניה לדרייברים מתאימים ועובדים 2. רשימה של הקבצים המתאימה ע"ת לנסות לאתר אותם בCD שלי או ברשת 3. פתרון יצירתי אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה אני מפעיל את המחשב והלוח לא מזהה את ההרד דיסק כדי שהוא יזהה את ההרדיסק אני צריך לאפס את הלוח דרך הבטריה רק ככה הוא מזהה אותו אז ככה שהבעיה לא יכולה להיות בהרד דיסק או בכבלים אלא הבעיה יכול להיות אך ורק בלוח האם לממש את האחריות? הביוס הוא הכי מעודכן 1013
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי DS4 וכשאני עושב BOOT עם דיסק שיש לי אז הוא לא מצליח לטעון את הדרייבר לCDROM ניסיתי גם 98 וגם FREE DOS אני מניח שהבעיה קיימת בכל לוח עם ICH8 ולא רק בלוח הספציפי שלי למישהו יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום למקצוענים של HWZONE.. ראיתי שיש כאן חברה שממש מבינים בABIT... אז ככה... יש לי מעבד PALAMINO 2100+ עם זכרון 512 DUAL של KINGSTONE. כ. מסך 9600XT. נראה לי זה מספיק, מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. היום נהייתה לי בעיה עם הדיסק הקשיח, אז החלטתי להפוך אותו למאסטר, התוצאה היא שאחרי הוצאתו שכמובן שהזכרון הפריע לי בהוצאה אז שלפתי אותו משם, אז החזרתי הכל רק שההארד דיסק נשאר בחוץ והמחשב נדלק אבל הלדים במקלדת מהבהבים קבוע, המסך שחור, ואין שום צפצופי שגיאה או כל דבר אחר.. רק שהמאווררים מסתובבים. ניסיתי הכל, הוצאתי מהלוח הכל חוץ ממעבד ומאוורר עליו והלוח לא רוצה לצפצף פשוט... ובנוסף למי שמכיר טוב את הלוחות האלה אז כשמקבלים אחד כזה אז הוא עומד במצב "איפוס ביוס) ואם מנסים להדליק אז הוא נד…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
גם לי היתה בעיה של מחשב שקופא מצאתי שזה בגלל שהלוח אם שלי מקולקל הבעיה היא שאין לוחות אם כאלו יותר אז אני צריך לקנות לוח ומעבד כנראה שגם מאוורר או מארז אחר כי יש בעיה של חימום השאלה היא 1. אם אני אקנה חדשים האם אני צריך גם להחליף זכרונות גם ל-DDR 2. מישהו יודע איפה אוכל להשיג לוח כזה משומש או חדש
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי לאחי מחשב עם הלוח הנ"ל. כרטיס המסך שמותקן הוא GF TI4200. כאשר מפעילים בביוס AGP FAST WRITES אז יש בעיות גרפיות במשחקים והמחשב נתקע אחרי 3-15 דקות. כאשר ה-FAST WRITES מנוטרל אז הדרייבר מוריד את ה-AGP ל-2X והכל עובד. עידכנתי את הביוס לגרסאת הבטא האחרונה אבל זה לא עוזר. יש למישהו רעיון? :s05:
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שידרגתי ממעבד E6750 ל Q9400 מחשב נידלק אין ציפצופים מהלוח ומסך שחור ניסיתי הכל, עידכון כל גירסאות הביוס ,איפוס ג'מפרים סוללה ... כלום פשוט לא מזהה Q8400 + Q9400 שניהם תקינים בוודאות כבר לא יודע מה לעשות... אשמח לעזרה דחופה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי כרטיס קול חיצוני והשתמשתי בו. חרי שהכרטיס החל הוצאתי אותו, הסרתי את הדרייבר שלו והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שלי מהאתר של ASUS בדרייברים של הלוח שלי. עכשיו יש לי איקס אדום על האייקון של הכרטיס קול למטה ורשום No Audio output Device Is Installed. ניסיתי ריסט וכלום לא עזר וזה מה שאני רואה ב-Device Manager (כנראה זה מהכרטיס מסך שלי: GTX460): http://i39.tinypic.com/111v0k4.jpg
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף כרטיס PCI לUSB3 על הלוח שבכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהכרטיס מתאים? עליי לבדוק משהו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-