תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה-LG4160 והוא הגיע עים כבל AUDIO של שלושה גידים להיכן אני אמור לחבר אותו? יש לי עוד כונן (צורב) במקביל, כמה פורטים יש בכרטיס שלי P4P800? בתודה ובברכה, יהודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב למומחים יש לי הגנה לרשת של אתרוג (רימון אותו דבר) ויש לי רשת דהיינו ראוטר של אתרוג והוא פתוח כשאני מתחבר אליו מפיעה הודעה במחשב שצריך להירשם ברשת כדי להכינס אליה כמו שלפעמים כשמתחברים בביתי חולי או באוטובוסים גם כשאתה מחובר צריך ללחוץ על אישור של התקנון הבעיה היא שאני כותב את התז ואז את הקוד שנשלח אלי בטלפון והוא כותב לי שהזיהוי בוצע בהצלחה ואחרי כמה שניות הוא מתאפס שוב למסך הרשאי ומבקש את התז ואת הקוד בקיצור לא מתחבר אני מחפש תוכנה או דרך מסוימת להיכנס לרשת הזאת ללא צורך בכניסה דהיינו לעקוף את הצורך בכניסה (הרשת עצמה היא פתוחה לגמרי) נ.ב פניתי לשרות לקוחות באתרוג והם הפעילו את האחריות לספק וכל אחד מפיל על השני אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו מידע שאני רוצה שהוא גם יהיה במחשב האחר שלי יש אפשרות של לחבר איזה קבל כדי שאני יעביר מידע בין שני המחשבים? :s05:
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר שום קובץ מוזיקה, אני מעביר דרך מדייה פלייר והקבצים לא נמצאים בנגן עצמו כשאני מפעיל אותו
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה הדרך הכי זולה להעביר רשת בין שני מחשבים ושיהיה בכל המחשבים אינטרנט... תודה!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים שמתקן לחברה גדולה מאוד מחשבים והם הביאו לי מחשב דוס שצריך לסדר. יש לי את התוכנה שלהם על דיסק קשיח שכאשר אני מחבר אותו הוא עולה אבל אני חייב להעשות לו העתק לדיסק קשיח נוסף. אם אני רק מעתיק את הקבצים זה לא עוזר התוכנה לא עולה לבד. נסיתי לעבוד עם תוכנות גוסט שונות אבל זה לא עזר לי. הבנתי שאני חייב לעשות אותו דיסק קשיח עם בוטבל אבל אני לא יודע איך עושים זאת. המערכת הכי ישנה שעבדתי איתה הייתה 3.11 וגם אותה אני לא ממש זוכר. תודה מראש, לירון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטות ישן של sony (דגם vaio אם אני לא טועה, המחדב לא ליידי). למחשב הלך הhd כנראה. יש למחשב הזה כונן בלו ריי ויציאת hdmi. חשבתי להפוך אוץו איכשהו לנגן סקטי בלו ריי (אולי ע"י זה שאני אעשה boot מכונן חיצוני) יש למישהו רעיון איך (ואם) אפשר לעשות את זה? לדעתי את הכונן בלו ריי עצמו אי אפשר להוציא מהמחשב תודה....
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
על איזה F צריך ללחוץ כדי להכנס לחלון שאפשר לבחור את זה\?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח amd f2a88x d3h של חברת gigabyte והירכבתי 8 דיסקים של 4 טרה מכוון שאני לא יודע אנגלית אם מישהו בבקשה היה יכול להסביר לי איך לעשות רייד5 פשוט בלוחות אינטל זה בקלות וכאן היסתבכתי תודה
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שאני מעוניין להרוס את הפעלת הwindows שלו בזמן שהwindows כבר עובד, אני צריך לעשות את זה בזמן שעובדים עליו דרך האינטרנט יש לי תוכנת radmin administrator (יש שם אופציה להפעיל cmd) והורדתי replacer.cmd האם כשאני יחליף את הקובץ ntdll.dll בקובץ פגום (קובץ ריק ששיניתי את שמו לntdll.dll) המחשב יקרוס תוך כדי עבודה ולא יעלה יותר? אם לא, האם יש לחברי הפורום פתרונות אחרים? חשוב לי שזה יקרוס תוך כדי עבודה (כמו מה שקורה כשסוגרים את services.exe) ולא לאחר restart
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה חינמית שמריצה בדיקות על תקינות המעבד זיכרון ram HD,האם מישהו מכיר תוכנה כזאת ויכול לתת לי בבקש את הכתובת שלה? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה אפשרי.. שלא משנה מה אני יעשה במחשב.. סיבוב המאוורר יהיה קבוע.. כנ"ל לגבי צריכת החשמל.. האם זה אפשרי שכל הזמן המחשב יצרוך אותו החשמל.. בלי שום שינוי..? (בעזרת תוכנה או בביוס או משהו בסגנון..)
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת. הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק. האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שהכותרת לא ברורה כי אין לי מושג איך אני יכול לקרוא למה שאני צריך ואני גם לא בטוח אם זה הפורום המתאים אז תתקנו אותח אותי אם צריך. יש לי מצלמת וידאו רגילה כזאת שמתחברת למחשב ( בשביל סקייפ ) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כמצלמה שמצלמת את החדר ומשדרת לי את זה לטלפון כדי שאני ידע מה קורה בחדר כשאני לא נמצא דרך הטלפון הנייד או מחשב אחר. יש אפשרות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פירמטתי את מערכת ההפעלה (ווידוס 98) במחשב הנייד שלי. אני מנסה להתקין את הווידוס אבל אי אפשר כתוב לי: invalid system disk replace the disk, and then pess any key מה עליי לעשות........עזרו לי...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את כרטיס קול במחשב שלי,למקות שיש לי דיסק של כרטיס קול ולא מופיע למטה בפינה סמל של קול.. משו מוכן לעזור לי בזה...אני צריך את זה דחוף תודה [br]פורסם בתאריך: 9.11.2007 בשעה 10:31:23 שכחתי להוסיף שם כרטיס קול Realtek audio driver
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש לי את המפרט מימין עם WIN XP PRO. ההארדיסק S-ATA שלי לא מוגדר כ-RAID וכתוצאה מכך אני לא יכול להתקין את המאיץ אפליקציות של אינטל. אני צריך להתקין מחדש את הווינדוס בכדי להגדירו כ-RAID, דבר אשר כלל לא מטריד אותי אבל השאלה היא האם זה ישפר משהו? האם זה יגרע מהמצב עכשיו? האם המצב לחלוטין לא ישתנה? יש לציין שזה כן RAID לפני שאנשים יתחילו להגיד לי שזה לא זה נקרא RAID-READY שאני יוכל לחבר בעתיד עוד הארדיסק- מה שאני לא יעשה, אבל יתן לי גם להתקין את המאיץ של אינטל.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גיגלתי העניין ויש תשובות מאוד מסובכות. אחרי שלחצתי F8 ובחרתי להעלות הכונן במצב בטוח, איך אני מוודא שאני אכן במצב זה? חבר אמר להכנס ל PROCESS EXPLORER ולראות שכל התהליכים הם של WINDOWS או לראות שימוש מופחת משמעותית בראם, אבל שניהם לא מתקיימים. מן הסתם לא מופיעה תווית SAFE MODE על המסך. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-