עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, להלן מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9505, מהירות 2.83GHz לוח אם: ASUS P5P32TD PRO זכרון: Corsair CM3X2G1333C9 (סה"כ 8 ג'יגה, 4 סטיקים של 2) הבעיה החלה מיד לאחר ההתקנה של Windows 7 64-bit - המחשב (במצב idle) ביצע ריסטרט. ביטלתי את האפשרות של ריסטרט מיידי עם מסך כחול, אבל לא מדובר פה במסך כחול - אין קוד bugcheck, אין minidump, ושום דבר לא נכתב ל- event log. עדכנתי את הביוס לאחרון, והכל בביוס מוגדר auto, ובמצב כזה הזכרון עובד ב- 1333MHz. הרצתי memtest86+ 4.0 כל הלילה (8 שעות) - הזכרון תקין. אחרי שחיפשתי הרבה בפורומים גיליתי שאני לא הייחיד שחווה את זה בעיות האלה. חלק מהאנשים טוענים שצריך להגדיל את המתח של הזכרונות. בדף מידע באתר Corsair מצויין…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של ASUS מדגם EEE PC 1005 PG, אני לא מצליח להנמיך/להגביהה את הבהירות באמצעות הFN. ניסיתי להוריד כל דרייבר אפשרי וזה פשוט לא מצליח כל הFN האחרים עובדים רק בהירות לא רוצה לעבוד!!! מה אפשר פאקינג לעשות!?!? הדרייבר היחידי שלא הצלחתי להתקין לו זה דרייבר מסך כי אחרי זה הוא מביא לי מסך כחול - אולי זה קשור לזה שלא הצלחתי להתקין לו דרייבר מסך<???? אם כן איך לעזאזל אפשר לדעת איזה דרייבר לא יביא מסך כחול??. סורי על התסכול אבל זה כבר פשוט משגעעע והורס את העיניים!!1 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by dubl,

כשאני מדליק את המחשב המסך הראשון שמראה כמה זיכרון פנימי יש וכו'. שיש את האפשרות להיכנס לביוס ע"י לחיצת DEL. הוא רושם לי במשך כחצי דקה-דקה : Deceting IDE drives אחרי זה במשך עוד איזה שתי דקות : Primary Master: WDC-בלה בלה בלה.. Primary Slave : none ואח"כ עוד שתי שורות גם עם WDC בלה בלה\ לוקח למערכת הפעלה לעלות בערך 5-10 דקות. מחשב די חדש 2.6 512MB מה הבעיהכאן? פירמוט יפתור את כל הבלאגן?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום אנשים טובים יש לי WIN XP PRO SPK2 משולב, וכאשר אני לוחץ על כיבוי (כמובן שדרך START\TURN OFF COMPUTER והמחשב מאתחל לי מחדש ולא מכבה אותו מה עושים? למי יש איזה רעיון נ.ב וגם ניסיתי את פקודת sfc /scannow וזה לא שינה דבר אז אם יש תשובה אשמח לישמוע בתודה מראש fishbone :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by kabesar,

שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  7. ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by manorking,

יש לי דיסק קשיח IDE, 80.. הקיצר פעם ראשונה אני מדליק את המחשב , המחשב לא מזהה את הכונן.. אני עושה ריסטרט ואז הוא מזהה אותו, ככה כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by banylon5,

קניתי לוח חדש מסוג gigabyte p35 ds3p rev2.1 מפרט: ספק 620w corsair מעבד e2160 מארז : compucase כרטיס מסך : gigabyte 7600gt extreame משום מה המחשב נדלק המאוררים עובדים מספר שניות ואז נכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה מסך שחור : לא מגיע אפילו לשלב ה post בדקתי את הרכיבים במחשב אחר והם עובדים משהו אמר לי שצריך להעלות את המחשב עם מעבד 775 יותר ישן לעדכן את הביוס ואז לעלות עם המעבד שיש לי האם ידוע למשהו על בעיה דומה בלוחות אלה ?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  10. בעיה רצינית, כתבתי עליה פה בפורום לפני שנה בערך, מאז הבעיה חלפה לה ושוב פעם חזרה לאחרונה. המחשב עובד כהרגלו עד שלפתע בלי שום התרעה המסך נכבה, אבל אני יודע שזאת לא בעיה של המסך: אם יש סאונד מהמחשב אז גם הוא נפסק, ובכלל אין תגובה למקלדת וכדומה. בזמנו נאמר לי פה בפורום שצריך לשחק קצת עם כרטיסי הזכרון או כרטיס המסך, וזה באמת מסתדר לפעמים אחרי שאני משחק איתם, אבל בקצב הזה אני בטוח שמתישהו יגרם שם נזק לסלוטים, וגם אי אפשר להמשיך כך כשכל רגע המחשב יכול להתנתק. עוד כמה נקודות חשובות: ניסיתי להוציא את הזכרונות, להחליף סלוטים, להחליף זכרונות. בד"כ כשהמסך לא נדלק המחשב משמיע שני צפצופים, מין ביפים כאלה אחד אחרי השני, כשהראשון נראה לי טיפה ארוך יותר. (נראה לי זה אומר בעיה בזכרון) בכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי לכולם קניתי שלשום משחק FM15 שזה משחק שאין בו בכלל דרישות גבוהות של תוכנה וכו באתי להתקין אותו ונתקלתי בתקלה שבה המחשב נכבה מיד בעת הטעינה שלו ואין לי אפשרות להתקין את המשחק. לשם הבנה נוספת הדיסק אמיתי ולא חיקוי וגם המשחק של שנה שעברה עולה אצלי מעולה וזה אותו הדרישות. אם זה עוזר הוינדוס שלי לא חוקי אבל למרות הכול המשחק של שנה שעברה עולה ושל השנה לא אז נראה לי אין קשר. צילמתי את השגיאה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by haitin,

specs: p4 1.5ghz gf4 ti 4600 256 RDRAM800 My current 3dmarkSE grade is 4737.. I remember it was 8500+ with the same system.. games performe bad as well.. with a little action on/off screen frame rate drops to 4-fps.. not seposed to be this way with my system.. i know ppl with much worst puters running the games without a problem.. all drivers updated.. DX9.. I heard something about needing to install dx9 b4 video drivers after installing xp.. but i dont think it should have such suvear impact.. any suggestions? mebbe hw screwed? my power supplier tends to get hot.. thats what i know plz plz help me!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by meni99,

קניתי הארד דיסק באייבורי חיברתי אותו למחשב ומאז המחשב נהיה איטי יש לי 2 הארד דיסקים עכשיו ו 2 צורבים חיברתי את ההארד דיסק בכבל עם הצורב וההארד דיסק הראשון גם עם הצורב השני אני יודע שיש חשיבות לחיבור אמרו לי לחבר את זה ככה יש למישהו רעיונות למה זה איטי כ"כ

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  15. היי קניתי מחשב חדש לא מזמן שהגיע עם כונן SATA... עכשיו יש לי מהמחשב הישן כונן שכנראה הוא IDE ואני רוצה להוסיף אותו למחשב החדש.... יש דרך לעשות את זה?

16. Started by woodk1d,

יש לי דרופים של FPS ב COD4 אי אפשר לשחק ככה יותר אני כבר רוצה לפרוש בגלל זה 80-100 FPS זה כמעט לא אפשרי לשחק ככה פעם המשחק היה רץ חלק על 250FPS הגדרות הכי גבוהות היום גם על 600X400 בקושי עובר 120FPS אני חושב שזה מעלות של המחשב אבל לא בטוח לא יכול להיות שנדפק הכרטיס או המעבד נכון? המפרט שלי זה GTX460 AMD PHENOM 2 X4 955 3.2GHZ 4GB RAM המחשב חדש חצי שנה+ כזה וזה המעלות שאני במשחק http://oi41.tinypic.com/2e5irmo.jpg מה צריך לעשות כדי לתקן את זה כבר? ועם צריך קירור מה לקנות ? 100שקל לקירור ועם צריך שני קירורים(לכמה חלקים) אז 250 שקל אני כבר מעל ל 3 חודשים משחק ככה וזה נהיה יותר גרוע עריכה: יש עוד תוכנה כזאת SPEEDFAN משו ויש לי שם TEMP3 מגיע כמעט ל 110 מעלות כשאני …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום נתקלתי בבעיה במחשב פתאום הקירור של המעבד התחיל להרעיש כאילו המחשב במאמץ (משחקים) למרות שהוא במצב מנוחה (גלישה באינטרנט) הורדתי SPEEDFAN אבל משום מה הוא אפילו לא מראה לי נתוני המאוורר של המנעבד אלה רק את של הכרטיס מסך. עשיתי אתחול למחשב כשהוא עולה אז המאוור עובד שקט פתאום עובר למאמץ חוזר לשקט וכך כמה פעמים עד שעובר למצב מאמץ תמידי. הגוף קירור של המעבד הוא: SCYTHE KATANA 4.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Capsula,

אחיין שלי נכנס עם האופניים במחשב הנייד שלי והמסך נשבר, רואים תמונה אך עם סדקים מעצבנים למעשה אם אני לא אתקן את זה במהרה הלך עלי מה עושיםםםםםם ??? תדה CAP

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by ikehgl,

שלום י ש לי תוכנת הפעלה windows 7 בעברית לאחרונה נתקלתי בבעייה שהמסך שלי לא נכנס למוד שינה-- הוא כל הזמן עובד על שומר מסך (שיקופיות מתחלפות) אבל למרות שבחרתי: לוח בקרה > התאמה אישית > שומר מסך > ריק (מסך שחור) וזאת אחרי 10 דקות השיקופיות ממשיכות להתחלף.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by constantine16,

ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by levin,

ניסיתי להתקין ווינדוס וזה כל הזמן הגיע למסך כחול.. דיברתי עם החנות (סקיי.פי.סי) שאמרו שצריך להתאים את הזיכרונות בביאוס. הבנתי מזה שצריך להגדיר את המתחים מחדש... יש לי לוח אם GYGABYTE GA-P55-US3L והזיכרונות הם MUSHKIN DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Essentials מק"ט של המוצר באתר החברה הוא 991586 השאלה שלי היא לכמה לעלות? או בכללי מה לדעתכם כדאי לעשות? האם באמת צריך לשחק עם הVOLTAGE? אני כבר שבוע ככה אשמח לתגובה כמה שיותר מהר לבעיה שלי תודה!!

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by oxes,

שלום לכם בכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינג מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  23. זה הלוח שקניתי ga-g33-ds3r יש לו 6 יציאות SATA רגילות בצבע צהוב ועוד 2 יציאות בצבע סגול בספר של הלוח כתוב שזה בקר סאטא של ג'יגהביט (וכן באתר של החברה, כתוב 6 יציאות סאטא, ו 2 יציאות "GIGABYTE SATA2") חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין הבקר סאטא הרגיל לזה של ג'יגהביט. מישהו יודע? דבר שני, כדאי לי לחבר את הדיסק קשיח לחיבורים הרגילים הצהובים או לסגולים? יהיה הבדל בביצועים?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, יש לי בעיה כל פעם שמדליק את המחשב נתוני הביוס עולים מצויין ורגע לפני עליית הווינדווס הכ.מסך נכבה ועל המסך לא מופיע כלום. לאחר מספר ריסטארטים המחשב לבסוף עולה והווינדוס עולה. מה לדעתכם הביעה? תודה מראש יש לי מחשב- מעבד: intel core 2 due 6600 2GB ram 360GB HD כ.מסך: Sapphire radeon hd 4670

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nir_1996,

שלום, אני מעוניין להתקין MAC על המחשב שלי וראיתי במדריך שצריך לשנות את ה SATA ל AHCI. נכנסתי ל BIOS וחיפשתי שם את ה SATA ולא מצאתי, בנוסף לזה, חיפשתי בכל האפשרויות שם אם יש AHCI (אולי כי אצלי השמות שונים משאר ה BIOSים). ועדיין לא מצאתי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P31-ES3G. השאלה שלי היא, מה לעשות?, האם יש מדריך להתקנת MAC על הלוח אם הזה?, האם צריך לשנות דברים אחרים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.