תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
כל האייקונים שהוספתי לשלוחן עבודה נעלמים ובאקספלורר כל המעודפים נעלמים, זה קרה אחרי הפסקת חשמל ועכשיו אחרי כל כיבוי של המחשב
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מדפסת brother MFC-L2720DW עברה התקנה באמצעות חיבור חוטי למחשב ועובדת פיקס. הגדרתי חיבור אלחוטי לרשת הביתית. אליה מחובר המחשב בחיבור חוטי לראוטר. המדפסת לא מקבלת ככה [בחיבור אלחוטי] הדפסות למרות שהיא מכריזה שהיא מחוברת לרשת. אני מפספס משהו? [מערכת הפעלה לינוקס]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם מצב שינה במחשב שווה ערך לכיבוי המחשב או שבמצב שינה עדיין מופעל חשמל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים קיבלתי והתקנתי בשמחה מחשב חדש ומהיר. את המחשב הרכבתי בהתאמה אישית והתקנתי בעצמי עם מערכת הפעלה WIN10 PRO. המחשב משמש כעמדת צפייה בסרטים שימוש כללי ולא לגיימינג, הוא ממוקם בסלון ומחובר למסך טלוויזיה של פיליפס. משום מה, הרזולוציה המופיעה במסך נראית מאוד ירודה ומפוקסלת, ולא משנה איך אני משנה את ההגדרות. מה שמוזר הוא שהמחשב הקודם שלי (שעדיין מחובר בינתיים לכניסה אחרת בטלוויזיה) המכיל חומרה דומה רק מדור ישן יותר, משדר תמונה ברורה בהרבה. נתונים על המחשב החדש: מארז IN WIN i5 7500 3.4GB 6 MB לוח ASUS H110 זיכרון 16GB DDR4 2400 כרטיס מסך מובנה של אינטל חיבור לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של המסך הכחול כל כמה זמן נכבה לי המחשב ומציג תמסך הכחול הנה קבצי ה dump http://www.uploadhut.com/upload/320335.rar *לא הבנתי למה נעלת תדיון הקודם שאני אפתח שוב?ממש לא מובן גם על מה קיבלתי אזהרה שעשרות מקפיצים ולא מקבלים אזהרה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי במארז יציאתAUDIO קידמית ועכשיו אני רק צריך לדעת איזה מבין הכבלים לחבר ללוח אם. יש לי קונקטר אחד של AC'97 ואחד של HD AUDIO . הלוח אם שלי הוא P5P 800 של אסוס . והדרייבר שמותקן הוא של SOUND MAX . תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי , לאחרונה ה WIN תמיד עולה לי עם שעון ותאריך לא נכונים , עשיתי ניסיון והגדרתי את הזמן בביוס כמו שצריך ולמרות זאת המחשב עולה עם זמן לא נכון . למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי,לא בטוח שזה דווקא מתאים לפורום הזה אך ננסה.. הusb שהיה בתוך הכונן השתחרר ונפל פנימה לתוך הכונן,הוא שימש כשקע חיבור לכבל שאותו חיברתי למחשב. אמנם בעיה מכנית וככל הנראה לא רצינית,עדיין רציתי להתעניין אם מישו נתקל בבעיה כזאת והאם שווה ללכת לברר לגבי תיקון או שפשוט לנסות לפתוח את הכונן ולנסות לחבר את הusb בעצמי.. תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות וגם אם הWi-Fi מנותק או שאין בכלל Wi-Fi בסביבה, המחשב מציג תמיד את הסמל שלמטה שבעיקון אמור לייצג כרטיס רשת פיזי שמחובר לRouter אך לא מחובר לNetwork. אם למישהו יש פיתרון מועיל או אם מישהו מכיר את התקלה, אשמח לשמוע פיתרון...
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים הייתי שמח עם מישהו יוכל לקשר אותי לכתבה העוסק בהרכבת מחשב מסגוג intel p4 LGA 775 . החומרה הנמצאת בהסג יד היא: מעבד: intel p4 3.0 2m 630 מאוור למעבד: big t לוח אם: asus p5nd2 nforce 4 sli זיכרון: ocz platinum pc4200 1G(512x2) DDR2 3-2-2-8 כרטיס מסך: ASUS EAX800XL/2DTV/256 X800 XL VIVO PCI-E כוננים קשיחים: WD 120G 7200 8M SATA2 שני כוננים כונן DVD צורב DVD ספק: TAGAN TG420-U1 מארז: SUNBEAM TRANSFORMER אשמח לקרוא בקשר החיבור של הלוח אם לספק החשמל ואם אפשר לחבר את כל המאוורים שיש במחשב לאן וכיצד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב מציג לי בכונן את כל התקיות כמוסתרות ואני לא מצליחה לשנות את ה-וי ליד (מצורף תצלום מסך) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל. היה לי מקרה כזה גם במחשב הקודם, אפילו קצת יותר קיצוני כי המחשב כלל לא נדלק, וממה שהבנתי במקרה הקודם הלוח אם מת. האם זה אותו דבר? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיסק לעדכון ביוס אך גודל הביוס 1 MB הדיסק עם הקבצים של הפירמוט לא נותנים להכניס את קובץ הביוס מה עושים ? איזה קבצים למחוק ? רצ"ב תמונת הקבצים של הפירמוט http://img223.imageshack.us/my.php?image=41364541tt9.jpg
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש והעכבר הוא LOGITECH MX518 והמקלדת היא MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD המחשב מזהה לי את העכבר והמקלדת כPS2 רגילים.. הורדתי את התוכנה SETPOINT 3.1 של לוג'יטק אבל זה לא כולל דרייבר זה רק הגדרות לעכבר כנ"ל לגבי התוכנה INTELEYE 5.5 של מיקרוסופט שעוזרת לכוון המקלדת.. בתכלס הם פועלים אבל לא מזוהים בשמות שלהם...המקלדת פועלת טוב תמיד...אבל העכבר של לוג'יטק דורש שהתוכנה שלהם תמיד תהיה פועלת על מנת להשתמש בפונקציות העכבר... מה עושים? למישהו יש דרייברים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה: נתחיל ברכיבי המחשב AMD Athlon 3200+ Socket 939 Gigabyte K8NF-9 Ultra 1Gb Twinmos DDR400 2X512 HD 160GB SATAII Leadtek 6800GS Thermaltake TR2 420W Thermaltake Mozart + MediaLab Toshiba 32WL66 via Hdmi to DVI זה המחשב... הבעיה התחילה לי לפני כחודש פחות או יותר שבא לביטוי בזה שפתאום המחשב מתחיל לקרטע כאילו הרצתי ווינדוס אקספי על מחשב 486 העכבר לא סוחב... המוזיקה מקרטעת בטירוף... אי אפשר לעשות כלום חוץ מריסטרט... חשבתי שזה טמפרטורות... המעבד היה על 33 מעלות... הכרטיס מסך על 42 וההרדיסק על 63 אז אמרתי זה אולי ההרדיסק לאט לאט התחלתי לבדוק אותו לעומק.. הסתבר שיש בו בד סקטורים החלפתי אותו לאחר 40GB שהיה לי (תקין) ושוב זה חוזר על עצמו.. אמרתי אולי ספק כח.. (בגלל שפעם הייתה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למה מקש הרווח שלי לא מגיב כשאני לוחצת עליו רצוף? אני צריכה ללחוץ עליו כל פעם מחדש כדי ליצור רווח במקום לחיצה ארוכה שתעשה רווח גדול. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה שנה טובה ובכן נתקלתי בבעיה במחשב שלי בעת ביצוע שיחזור דיסק של המצלמה עם תוכנה ZERO הרצתי השחזור לאחר שבטלתי את כל התכונות הרקע כגון אנטי וירוס , דוא"ל וכו' וגם נתקתי חיבור לרשת. בהתחלה הכל עבד וביצע שיחזור עד לקטע של העברה של השחיזור ואז הבחנתי כי המחשב קפוא - תקוע כל שימוש בלחצנים או עכבר או או הפעלה של כל איקון לא פעלה רק שבצעתי ריסט יש לי זכרוI של 1G ומעבדחזק DOUAL COWR HD 250 מערכת XP עדכנית האם הבעה בזיכרון הוירטואלי ??? מה עושים ' מה הבעיה רק לאחרונה פירמטתי הכל אשמח לסיוע וההדרכה בב רכה
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כונן 1T של סייגיט , היו איתו בעבר בעיות של סקטורים ולכן תקופה ארוכה הוא משמש ככונן לאחסון בלבד, ללא בעיות. לפני יומיים בעליית הווינדוס המחשב הריץ בדיקה של הכונן , בגלל שחשבתי שזה יקח הרבה זמן ולא הייתה לי אפשרות לעצור את הסריקה כפיתי הפעלה מחדש על המחשב . לאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב והוא שוב ביקש להריץ את הבדיקה , הפעם הוא רשם על כל הקבצים שהם בילתי ניתנים לקריאה ולאחר שסיים את התהליך עדיין לא הייתה לי גישה לדיסק. כרגע המחשב בהרצה של תוכנת hdd regenerator , כל הלילה הוא סיים רק 1 מגה בייט (!!!) וכתב שמצא 971 סקטורים פגומים ותיקן 164 סקטורים. השאלה היא מה אני צריך לעשות עכשיו? הבדיקה יכול להמשך נצח בקצב הזה , האם ברגע שהוא יעבור את הסקטורים הפגומים הוא כבר "ירו…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 10 במחשב חדש ונתקלת בבעיה שלא ניתן להתקין כי יש בו טבלת מחיצות. אשמח לסיוע דחוף!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-