תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי תשתית בזק וספק 012. אני כבר בתחום הגיימינג כבר כמה שנים ומי שהוא גיימר כמוני יודע כמה כל פינג קריטי במשחקים תחרותיים. הבעיה כבר קיימת הרבה מאוד זמן (לא אקראי או חד פעמי). הפינג שלי לחו"ל באופן שגרתי הוא 75 נניח בשרת מאוד ספציפי שזה בסדר גמור אבל משום מה כמעט כל יום בשעות הערב בדרך כלל הפינג קופץ לאיזור ה 150 וכמו כן אינו יציב כלל (חווית משחק הורסת ולא מהנה). הקטע המוזר הוא שבCMD כאשר אני מריץ פינגים על השרת הזה ובכל שרת אחר לחו"ל, הפינג נראה נמוך כרגיל ויציב. (אפשר לשלוח תמונה במקרה הצורך אבל נראה לי זה ברור). סביר להניח שזה בעיה בספק או בתשתית, ואם כן זה סיפור לפנות אליהם כי כנראה הם לא מבינים בכלל בנוגע לזה... תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמע יש לי 2 ארדיסקים אחד יש לי C/D בארדיסק השני יש לי H.J אז את הארדיסק השני אני רוצה לעשות אותו כונן אחדד [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ביצעתי ניקיון יסודי לפסח...פירקתי את כל הרכיבים. ביצעתי החלפת מאוורר מקורי של אינטל ב CNPS-7000B-Cu של זלמן (קצת הסתבכתי במריחת המשחה הטרמית ותוך כדי התעקמו לי 2 רגליים במעבד...מקווה שהצלחתי לסדר אותם איכשהו - את התוצאה נגלה כשהמחשב יעבוד...) לאחר שהחלפתי גם את ספק הכח הג'נרי ב Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail והרכבתי הכל כמו שצריך (נראה לי לפחות.....) מגיע שלב ההפעלה ו...אין שום תגובה מצד הספק. בדקתי שוב חיבורים, יש חשמל בשקע, המפסק בספק נמצא על "1" - נאדה אין תזוזה. אבל אני רואה שהלד הירוק בלוח האם דולק, ככה שיש זרם כלשהו. ביצעתי עכשיו בדיקה גם עם הספק הקודם, אותה תופעה לא פועל. :'( :s05:הלך הלוח??? למה? איך? מבקש את עזרתכ…
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! אני חווה קראשים פתאומיים במחשב שלי, כבר הרבה זמן. אתמול חשבתי לנסות לפתור את זה עם bios update הורדתי את הfirmware הכי עדכני שראיתי באתר של אסוס עבור x570-p זה גרסא מאוגוסט האחרון. הכנתי flash drive התקנתי עם הEZ util. היה נראה שעבר בהצלחה. לחצתי enter בסוף אחרי שהייתה הודעה שזה סיים. המחשב עשה ריסטרט ומאז אין לי דיספליי בכלל. אבל כל המאווררים פועלים וכל הנורות שבדרך כלל דולקות, דולקות. אין שום חיווי קולי, ביפים או משהו כזה מהMB. מעניין שגם, כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה, שמתי את הראם בטעות במסילות המשניות, והמחשב גם למיטב זכרוני לא הראה כלום על המסך, ולא היה חיווי קולי שמתריע על זה. ולכן לקח לי הרבה זמן להבין את זה. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל no …
-
-
- 46 תגובות
- 15k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום לכל חברי הפורום גילוי נאות: הבעיה התרחשה לאמי. לצערי, אני גר רחוק ולא יכול לקפוץ ולתת מענה מהיר. זה מה שהבנתי ממנה טלפונית: אמי התקשרה ואמרה שהמחשב היה 15 דקות על החלון "shutting down" של win7 ושהוא לא נסגר. אמרתי לה (ברוב טיפשותי?) לסגור פיזית את המחשב וללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי וכך היא עשתה. לאחר דקה אמרתי לה להדליק את המחשב אך לצערי הוא מאז אף פעם לא עלה... לפי מה שהבנתי הוא אף פעם לא הגיע לשלב שהוא מעלה את מערכת ההפעלה ונתקע לפני במסך שחור שהדבר היחידי שכתוב הוא "R4". * עריכה: זה B4 ולא R4 יש לכם מושג מה זה אומר? המחשב נייח והוא חדש כך שאין בו יותר מדי זבל... מערכת הפעלה win7 במידה וזה רלוונטי: לוח אם MSI B75MA-E33, מעבד i3, ושלושה Hdd . שניים חדשים ואחד מהמחש…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה משונה, המחשב נדלק ומיד נתקע על המסך הראשון זה שמתאר את מה לעשות כדי להכנס לBIOS . המחשב לא מצליח לעבור הלאה ולא מגיב למקלדת. עזרה בבקשה ???
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחר שכיביתי את המחשב בלחיצה על הלחצן הכיבוי (לא דרך המסך) וכן תקעתי בשקע אחר. מנסה להדליק את המחשב ומקבל מסך תכלת ריק. מה יכול להיות הבעיה? מציין שהמחשב עבד מצוין עד עתה ללא שום בעיות, לא התקנתי משהו חדש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני כבר דיי עבוד ברשותי מחשב cpu: AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u vga card: agp GECUBE HD2600 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T בהתחלה היה לי שני זיכרונות של 512mb בגלל הפסקת חשמל נישרף לי זיכרון אחת והסלוט אז קניתי 1G של זיכרון וחיברתי יחד עים עים 512MB על הדרך רכשתי גם כונן קשיח של 1T כי 120G כבר לא מספיק לי חיברתי הכול עבד יפה שבוע, ואז התחילו הבעיות כגון: מסכים כחולים ריסטרת אחת אחרי השני ואכי נורה הכונן קשיח של 120G התחיל לעשות רעשים כילו הוא מתנתק ומתחבר בחזרה (ראש של טיק טאק ) ובחלונות קפצה לי הודעה עים אני זוכר נכון sata raid 0 unplug ואחרי הראש טאק הודעה sata raid 0 plug התחלתי לחקור גיליתי שעל הכונן הישן נשבר…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש למי מחשב נייד של HP המחשב לא חדש הדגם שלו DV6 1330ej במחשב היו 2GB של RAM ועלפי אתר היצרן ניתן להרחיב עד 8 GB ,היום הוספתי לו זיכרון עבד כמו שצריך אחריי פירמוט והתקנת עידכונים המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בעצמו ולהתקע מדי פעם במסך החלון (האנימציה של החלון הזז) אחרי שניסיתי לעשות כמה פעמים שחזור לנקודה קודמת זה לא עזר.. עשיתי פורמט שוב פעם אבל הוא בזמן ההתקנה עושה ריסטרטים בעצמו.. לעזרתכם אודה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
המחשב לא עולה כלל מופיע לי רק זיהוי כ.מסך עשיתי את זה (הוצאת הסוללה) בגלל שישנתי לאח שלי משהו בביוס והמחשב גם כן לא עלה למשהו יש רעיון איך אפשר להחזיר את הביוס ?????? אני ממש עבוד !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב עם לוח intel dg43rk ומעבד E6600 עם 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון krv1333d3n9 לפני כשבוע רכשתי כרטיס זיכרון זהה עם 4 ג'יגה. לאחר ניתוק הכרטיס הישן וחיבור החדש המחשב לא נדלק ומשמיע 3 צפצופים. ניסיתי לאפס הגדרות ביוס, הכנסת הסטיק למקום אחר, עדיין המחשב לא נדלק. אציין שהלוח תומך עד 8 ג'יגה. כמו כן הכרטיס הוחלף בחנות שקניתי בה לאחד חדש. אולי יכול היות שהלוח תומך עד 8 ג'יגה בכל הכרטיסים יחד (מה שאומר עד 2 ג'יגה לתא) אשמח לעזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ערב טוב, כמו בכותרת היום החלפתי את הכונן הקשיח של המחשב asus u36 sg ועכשיו בזמן התקנת תוכנות אני שם לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (geforce 610m) אלא רק את המובנה של אינטל. בגלל שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה אני בטוח כמעט בוודאות שלא נגעתי בשום דבר חוץ מהברגים שמחברים את הכונן למקום ולא עשיתי שום נזק בפנים ובכל זאת מדובר בלפטופ בן 4... ניתן איכשהו לבדוק מה הבעיה איתו? אוי לפתוח אותו שוב ולבדוק נזק חיצוני? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, החלפתי כרטיס מסך במחשב מ 8800GT ל HD7850. מחקתי את כל הדרייברים והאפליקציות של nvidia ואז התקנתי את הדרייברים של AMD. משום מה, ה Aero של וינדוס לא עובד, וכשאני מנסה להפעיל משחק אני מקבל שגיאה שלא נמצא התקן שתומך ב DirectX (ניסיתי להתקין מחדש והוינדוס אומר שזה כבר מותקן) ובעצת אחד הפורומים בחו"ל (לאחר חיפוש בגוגל כמובן) המליצו שם להתקין את התוכנה Driver Fusion התוכנה מצאה המון רישומים ברג'יסטרי שקשורים לnvidia אך את חלקם לא מחקה בגלל שהם רוצים שאקנה חשבון פרימיום. אני לא מעוניין לקנות את חשבון הפרימיום מכיוון שהוא מאוד יקר ולדעתי לא מצדיק את ההשקעה עבור צורך חד-פעמי ובעיקר אף אחד לא מבטיח לי שזה אכן יעזור. אז ניסיתי למחוק אותם בעצמי, פתחתי את ה regedit ולפי הני…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מ z68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת. לאחר מכן ל z77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנו ועכשיו הביאו לי לוח z77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח. בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל. בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכרתי את האתר לפני מספר שנים אבל לצערי לא מצליח לשחזר את הססמא, לא נורא. העניין הוא כזה, זה פרטי המחשב לוח אם ASUS CONROE 1333-D667 גרסת ביוס 1.6 מעבד שהיה E2200. 2GB RAM השאר לא מעניין לכל הסיפור לדעתי. ככה, קיבלתי מעבד משומש E8400 שעבד לפני כן, התקנתי כמו שצריך, ניקיתי עם אלכוהול 95 אחוז ייבשתי שמתי משחה טרמית (בדיעבד בשיטה מעולה שכיסתה את כל שטח המעבד ולא יצאה מהגבולות) כן זה הפעם הראשונה שהחלפתי מעבד. השתדלתי לא לגעת בצד התחתי של המעבד. מדליק את המחשב לאחר ההחלפה- כל רכיבי החומרה נדלקים, המסך לא מגיב כאילו המחשב לא דלוק, המקלדת והעכבר גם לא נדלקים. החזרתי את המעבד הקודם שוב לאחר ניקיון והכל- עדיין שום דבר לא עזר. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה בלוח אם ל …
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
החלפתי במחשב שלי את המשחה הטרמית שהייתה המון זמן החלפתי במשחה של Zalman ZM-STG1 ובדקתי לאחר מכן את המעלות ומסתבר שהם עלו ב50 מעלות יותר מרחתי את המשחה גם במחשב הנייד ושם זה השפיע לטובה מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי ספק והמחשב לא התחיל לעבוד.חזרתי לישן וגם לא עובד.משהו מוזר אם אני מחבר את הכבל של P4 שמתחבר ללוח הוא מפסיק לעבוד עם הכבל הגדול הוא עובד הלוח מקבל חשמל ומאוור המעבד מסתובב הבעיה עם המחבר P4 ATX
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקלה שהייתה לי. אתמול לקחתי את המחשב ל-KSP להחלפת קירור למעבד כשנכנסתי, אמרו לי: "וואו מה זה הדבר הישן הזה" אמרתי שיש לי בעיה בקירור של המעבד ואני רוצה להחליף אותו. הטכנאי הראה לי שיש להם את הקירור עם שני המאווררים 12P והוא עולה יותר זול אז אמרתי שאני אקח אותו. כשהטכנאי פתח את המחשב הוא ראה שהוא צריך להוציא את הלוח אם כדי להתקין את הקירור ושנייה לפני ששילמתי הוא אומר שיש סיכון שכשמפרקים לוח אם ומתקינים מחדש אז זה לא יעבוד כי הלוח אם ישן, הוא אמר שזה בגלל עייפות חומר. אמרתי לו בסדר ושהלוח לא כזה ישן. באותו יום הודיעו לי שהחליפו את הקירור והכל תקין. היום באתי לקחת את המחשב, אמרתי להם שידליקו ויראו שהוא עובד, אמרו לי אל תדאג הוא עובד. לקחתי הביתה, חיברתי…
-
- 73 תגובות
- 44.4k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים והעוזרים. הסיפור הוא כזה: לאחר ניקוי יסודי של המחשב" אבק, ניקוי מאווררים והחלפת משחה תרמית המחשב מסרב להדלק חזרה. ברגע שמפעילים אותו הוא עובד לאיזה כמה שניות(יש רעש של המאוורר ונוריות במארז נדלקות) אבל לאחר מכן הוא פשוט נכבה. במחשב כרגע מותקן רק המעבד ולא שום דבר אחר- הכל נותק. יש לציין שבלוח אם יש 2 נוריות ואחת מהן לא דולקת. מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz +3200 DFI NF4 ULTRA INF אודה לפתרון התעלומה. נ.ב המחשב של החבר שלי אבל היות והוא לא עובד( ) אני רושם את הבעיה דרך יוזר שלי.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום הבעיה דומה לבעיה של הבחור כאן http://hwzone.co.il/community/threads/494610-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%94 רציתי לאחד מחיצות, התקנתי את התוכנה אבל היא לא התאימה למחשב, אחרי מחיקה שלה הופיעה מסך כחול ואז נמחקה לי המחיצה (D) עם כל המידע... (800 ג'יגה) איך ניתן לשחזר את המחיצה בלי לאבד את כל המידע? המדריך המופיע בקישור בשפה האנגלית (חלשה אצלי) תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-