תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי בעיה במחשב, הוא ואחיו רבו על המחשב ואחיו ניתק את המחשב מהחשמל. עכשיו כשהוא מעלה את המחשב לפני שעולה הווינדוס יש מעין פרוגרס באר אפור עם קווים ולוקח לו 20 דקות עד שהוא עולה, פתרונות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפתוח את המחשב הנייד שלי ורציתי לשאול האם יש סט מברגים מומלץ, איכותי ובמחיר סביר שהייתם ממליצים עליו ואיפה ניתן להשיג אותו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עידכון ביוס. איזה אפשרות אני אמור לשנות בביוס שאני אוכל לעשות את העידכון? (נראה לי משהו שמוגדר ככה שאני כותב). ביוס של אביט.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD 7850 ולפני זה היה לי GTX260 , שאני מזיז את העכבר יש רעשים מוזרים, כאילו זמזומים גבוהים ומציקים. העוצמה שלהם משתנה לסירוגין תלוי באיזה אתר אני נמצא, אם האתר עמוס בגרפיקה ואנימציות אז הזמזומים נהיים גבוהים יותר. זה לא קורה רק באתרים, זה קורה גם בסירטנים ביטיוב ובמשחקי מחשב. אני באמת צריך את עזתכם - חרשתי על גוגל עד כמה שיכולתי. וניסיתי עוד כמה דברים אבל לא הצלחתי לפתור את התקלה. מפרט טכני: וינדוס 7 ספק כח: Huntkey Green Star 550W LW-6550GH כרטיס קול: ESI JULI@ כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 1GB לוח אם: GigaByte - B75M d3h זכרון: Kingston HyperX Blu 4X4 -16GB מעבד: i5 -3750 הרד דיסק: 2TB של סיגייט דגם בסיסי ולא מיוחד. דברים שניסיתי ל…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בן דוד שלי קנה בשעה טובה חלקים למחשב חדש. כל ההרכבה עברה בהצלחה, אחרי התקנת ווינדוס על המחשב ניסיתי להתקין את הדריברים האחרונים של ATI ה 4.3 על המחשב החדש ואז, הפתעה המחשב עולה והשולחן עבודה ב 16 צבעים ברזולוציה 640X480 ואז קופצת הודעה נחמדה של ATI בעברית שאומרת שלוח הבקרה של ATI נכשל בהפעלת ההתקן המבוקש. בלוח בקרה של ווינדוס הכרטיס מופיע כמו שצריך, אחד ראשי ואחד משני. אחרי מספר הפעלות מחדש שלא עזרו הסרתי את הדריברים החדשים והתקנתי את הדריבירם מהדיסק של ATI שקיבלנו עם המחשב. האם למישהו ידועה הבעיה ואולי יש פיתרון? הגרסאות של הקבצים שלא עבדו לפי זיכרוני הם 6014. אני ממש לא מבין ב ATI ואני מקווה שמישהו יוכל להעיר את פני. אך כמה שאני אוהב את ה FX 5900 שלי …
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן שלא נדלק, הוא היה מפורק הרבה זמן, והספק היה מחובר למחשב אחר, במחשב השני לפעמים הייתה לי את אותה תופעה אם אני לא שומע שום צליל כשאני מדליק את המחשב, זה סימן שזה בעיה בספק? אין לי עוד ספק לבדוק איתו ( 2 מחשבים, ספק אחד) ואני לא רוצה ללכת לקנות ספקים כי אני צריך לדעת שהמחשבים במצב תקין לגמרי לפני שאני קונה משהו בשבילם(אחד מהם אמור לתפקד בתור שרת הורדות בשבילי ולכן אני לא רוצה להשקיע עליו לפני שאני יודע מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי קיבלה מחשב מדוד שלי ולא היה מותקן בו כלום אז בקיצור התקנתי לה windows וכל זה ועכשיו אני תקוע בלי דרייברים של כרטיס מסך וכרטיס קול והיא מחרפנת אותי אז בבקשה אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להוריד שישתף אותי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מארז חיצוני לדיסק קשיח ATA שקניתי לפני יותר מ- 5 שנים. בקושי השתמשתי בו אבל לפני כשנתיים השתמשתי בו זמן קצר והוא היה תקין לכאורה. הבעיה שלי היא שבמסמכים המצורפים למארז (בקופסת הקרטון שלו) אין שום הסבר טככני על החומרה. גם אין רישום על הכרטיס המובנה של המארז של פרטים טכניים (כגון מתח נידרש). החלקים המקוריים שצורפו למארז, הם כנראה כבל USB וספק כוח חיצוני אינם בקרטון, לכן עלי לגרד מפה ומשם כבל USB מתאים וספק כוח מתאים. מצאתי אצלי בבית כבל USB מתאים מבחינת החיבור למכשיר. מצאתי גם ספק זרם ישר חיצוני שמתאים מבחינהת החיבורים והוא מספק מתח בשיעור של 12 וולט (כנראה -12 וולט). במתח זה הוא מספק עד 1.5 אמפר. השאלה שלי היא אם המתח של מינוס 12 וולט הוא המתח הנכון (לספק זרם ישר…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 עם יציאת S-VIDEO. מה שאני לא עושה ומנסה, אני לא מצליח לראות את התצוגה על מסך הטלוויזיה שלי. יש לי מעביר מ-S-VIDEO לRCA ןבטלוויזיה יש 21 פינים. הכבל טוב, החיבורים טוביםץ אני רק לא מצליח להבין את ההגדרות של הכרטיס (TWIN, MIRROR וכו'). עזרתכם המקצועית דרושה- תודה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חבר טוב קנה את המצלמה הזו לפני כמה ימים. איכות המצלמה פשוט פצצה אך יש בה בעיה פשוט מציקה בפוקוס האוטומטי. כל איזה דקה או שתיים התמונה נהיית מטושטת כאילו המצלמה נכנסת שוב לפוקוס ואז שוב מסתדרת ואחרי דקה או שתיים זה חוזר חילילה. מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD 4850 X2 כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, ובזמן האחרון הוא לא מצליח להריץ משחקים ישנים על גרפיקה נורמלית בFPS גבוה. לדוגמא במשחק CALL OF DUTY 4, הייתי מריץ 250FPS בכיף אחרי שקניתי אותו, היום הוא לא מצליח להחזיק 125FPS קבוע ויש כל הזמן ירידות פתאומיות של FPS. אני ללא OC בכרטיס מסך. דרייברים מעודכנים, הוא לא מתחמם כי אני מגביר את מהירות המאוורר שאני משחק. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה...מחשב נייד DELL INSPIRON 2200 נתקע לי, כל פעם בשלב אחר, אבל לא יותר מכמה דק' אחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה (בהתחלה סחב יותר זמן ומתקצר בהדרגה...) את הארד-דיסק בדקתי במחשב אחר ועובד מצויין! עשיתי את הבדיקה שיש עם הביוס בהתחלה והוא מצא לי 2 תקלות, זה מה שרשום: 1)the RTC 'seconds' register is not updating 2)internal timer channel 0(mode3) is generating the worng...משהו למישהו יש מושג מה זה אומר?? ?? ?? ?? ??? אני נואש פה!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB קיבל ניצוץ .המחשב נדלק כולל הכרטיס מסך (המאווררים שלו פתאום עובדים חזק )..אבל אני מקבל צג מסך שחור ואת ההודעה " ENTERING POWER SAVE MODE ". יש פתרונות או הלך הכרטיס מסך? המחשב עובד טוב עם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי IBM TP T30, מ"ה WIN XP PRO. הבעיה: כרטיס המסך לא זוהה על ידי מערכת ההפעלה, הורדתי דרייבר מהאתר של LENOVO למחשב לפי הדגם הרלוונטי, אבל כשאני מאתחל את המחשב המסך מציג הכל, אלא שאם אני מנסה לגעת הרזולוציה או לבצע איזו פעולה - המסך מתבהר לאט לאט - פסים לא ברורים של לבן כחול מרוח ולא בפוקוס, ונראה כאילו כלום לא מגיב יותר. אם אני מאתחל את המחשב בSAFE MODE הוא עובד רגיל. מה הבעיה? ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש - לא עזר. למישהו יש פתרון אחר? רון.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני שבועיים הגיע אלי מחשב חדש. בשישי בלילה הכל היה בסדר. בשבת קמתי בבוקר (המחשב היה דלוק בלילה) והמחשב לא הגיב. עשיתי ריסטט . לא עזר. בראשון נשלח למעבדות החברה בה קניתי. נמסר לי שגם כרטיס המסך (ג'י פורס 8600) וגם ההארד דיסק (של WD) לא מגיבים. אמרו לי שזה נדיר שזה קורה ביחד, והם חושדים שאולי הייתי איזו בעיה בחשמל אצלי, אולי משהו בשקעים פגום. המסך שהיה מחובר כל זמן לא נפגם, והם אמרו שזה הגיוני, לפעמים יש מכות קטנות, זיק קטן שפוגם, ולא בהכרח המסך צריך להינזק. הם יחליפו לי הכל ברכיבים חדשים ואף הבטיחו לי שישדרגו לי כרטיס מסך ללא עלות שאלתי היא , האם התיאורה שלהם יכולה להיות נכונה? המליצו לי לקנות אל -פסק כדי שהבעיה לא תחזור האם זה יכול להגרם מסיבה אחרת? אולי משהו בהרכבת המחש…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
התקנתי את הכבלים נכון, התקנתי inter video windvr3, הפעלתי אותו ואני לא רואה כלום... יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הודעה :הדיסק בכונן אינו מאותחל יש צורך לאתחל אותו קיימת רק במחשב מסויים עבור כל דיסק און קי שאני מכניס לו בדקתי את הדיסק און קי במחשבים אחרים הם עובדים מצויין בלי בעיות כיצד מתקנים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים. רכשתי כרטיס של NEC ועם מערכת הפעלה XP HOME - אני מקבל כשל תוך כדי זיהוי הכרטיס. האם מישהו מכיר את התופעה? (צירפתי את הודעת השגיאה בקובץ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-