תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה התקנתי מדפסת חדשה הכל עובד יופי חוץ מדבר אחד אני לא רואה אותה כשאני נכנס להתקנים ומדפסות אני רואה את ההתקן של הפקס אבל אני לא רואה את ההתקן של המדפס ואז אני לא יכול להגדיר אותה כברירת מחדל המדפסת עובדת במחשבים אחרים וגם דרך האופיס למיניהם אני רואה את המדפסת שם ויכול להדפיס היא פשוט לא הדיפולט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור ואשמח אם תעזרו לי. אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. כשאני מחבר את הכבלים בין המסך לטלוויזיה ומנסה לראות במצב שכפול או DUALVIEW זה לא מראה לי כלום בטלוויזיה, ולפעמים רואים את המחשב שניה וזה נעלם. ניסיתי את כל האפשרויות שיש ועדיין לא רואים בטלוויזיה, קניתי 2 כבלים חדשים וזה עדיין לא עוזר. החיבורים בין המחשב לטלוויזיה מחוברים בצורה טובה, ורק כאשר אני מנתק את המסך מהמחשב ומפעיל את המחשב מחדש, פתאום רואים את המחשב בטלוויזיה, אך רק בטעינה המוקדמת שלו. כלומר רואים את מסך הטעינה של ה-WINDOWS אך ברגע שהWINDOWS עצמו עולה לא רואים כלום בטלויזיה. הכרטיס מסך שלי זה 8400GS. אני רגיל כבר שנים לראות מהמחשב לטלוויזיה אך לאחרונה החלפתי מחשב והכרט…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי הארד דיסק חדש במחשב וכמובן שהמחשב לא מזהה אותו. בשביל זה אני צריך להיכנס לביוס, אבל אני לא רואה את המסך הפעלה שאומר ללחוץ על del כדי להיכנס לביוס ואם אני לוחץ בכל מקרה אז כלום לא קורה. המחשב מחובר עם כבל hdmi לטלוויזיה. יש משהו שאפשר לעשות או שאני צריך מסך מחשב עם חיבור dvi בשביל זה? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כשאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הסידירומים שם אבל כשאני נכנס למנהל התקנים אני רואה אותם, אני לא מבין מה הבעיה? תודות מראש.....
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
באת התחלת התקנת ה win המחשב לא רואה את הקונן הקשיח אבל הקונן תקין ו עובד!!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 וכשאני מסתכל בתיקיה מסויימת עם תמונות בתצוגה של תמונות ממוזערות אני לא רואה את התמונות אלא רק אייקון. מה יכולה להיות הבעיה ? זה לא היה לי בעבר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד עם 32SSD + 500G נכנסתי גם למנהל ההתקנים וגם לניהול דיסק ואני לא רואה שם את הSSD איפה אני אמור לראות שזה קיים? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו שמצלמת על דיסקים MINI DVD-RW,כשהדיסק בתוך המצלמה אני רואה את מה שיש בתוכו אבל כשאני שם את הדיסק במחשב הוא מזהה שיש דיסק אבל כשאני נכנס אליו אני לא רואה שום קובץ. אולי צריך איזה תוכנה או משהו ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של דל מדגם : Latitude L-400 שהגיע עם כרטיס DVD to GO מעין TV OUT שיש בכרטיסי מסך. ( הכרטיס גם של דל מדגם MARGI ). אני לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב ? אודה ללינק לדרייבר מתאים לכרטיס ( Win2000 ) והאם עוד נתקלו בבעיה זו של כרטיס זה ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה לא מוצג דבר על המסך והדבר הראשון שרואים הוא סמל החלונות של ויסטה ומיד אח"כ את שולחן העבודה. דבר זה מונע ממני להיכנס למסך ה- BIOS SETUP. כשניסיתי ללחוץ על מקש DEL , נראה כאילו המחשב אכן נכנס ל- BIOS כי הוא הפסיק לעלות וחיכה לי... למישהו יש רעיון איך לשכנע את המסך להציג לי ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב לפני שהיונדוס עולה זה כותב לי שחסר קובץ מסויים במערכת העפלה שהוא נהרס אחר כך זה נותן לי עצה של לתקן את זה דרך הדיסק של וינדוס ניסיתי ושלחצתי על תיקון דרךהדיסק זה רשם לי שהמערכת לא מזהה קונן קשיח שמוחובר למחשב הוצאתי את הקונן בדקתי חיבורים ובכל זאת לא עובד לי .תודה לעונים מראש מה עליי לעשות!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP , ואני לא רואה את כונן הדיסקים . הכונן מופיע ב bios , וכן אפשר להעלות תוכנות דרך ה floppy (הכוונה לתוכנות שנמצאות בדיסקט ועולות עם הדלקת המחשב) . במנהל ההתקנים של XP מופיע ? ליד כונן הדיסקטים. יש driver ל floppy ? הבעיה אולי במקום אחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי שלום ותודה על העזרה. קיבלתי מחשב תקין יד שנייה שכניראה חתף איו זפטה בהעברה. מאז המסך לא מגיב ולא רואים כלוםץ גם ניקוי הכרטיס מסך וחיבורו מחדש לא הניבו תוצאות. המדרבורד מסוג srock agp8x sata ata133 usb2 כרטיס מסך gyro sp8834t/ 128ddr gforce fx5200 128mb ddr+tv יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הסרט דרך הטלויזהיה ואני לא מצליך לראות אותו רואים הכול חוץ מהסרט במסך של המחשב ראוים אותו ובטלויזה לא מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
משתמש(לצורך זה) בקספלורר 6, SP2, מותקן media player 11(יש לציין שאשף העזרה באתר לא מזהה שמותקן המדיה פלייר). כאשר לוחץ על סרטון פשוט לא קורה שום דבר. איפסתי את הגדשרות הדפדפן אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נישא של אבא שלי מסוג COMPAQ די חדיש P4 3GHZ עם 1ענ זכרון... לא רואה סרטונים באינטרנט ויש לי חבילת CODEC מעודכנת..מה יכולה להיות הבעיה..לעדכן קודקים שוב.??
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Radeon 9500 Pro וכשאני מפעיל את ה-TV Out אני רואה טוב בטלוויזיה חוץ מאשר סרטים (מכל הסוגים mpg,avu,divx,xvid). כשאני מריץ את המדייה פלייר במסך המחשב אני רואה את הסרט רץ אבל בטלוויזיה אני רואה שחור במקום הסרט (כלומר רואים את המסגרת של המדיה פלייר אבל בתוכה יש שחור). למישהו מוכרת התופעה?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי היום את ה-2080 SUPER של אסוס שקיבלתי מאמזון. וכשהדלקתי את המחשב לא ראיתי פלט במסך אפילו בביוס. הכבל שאיתו חיברתי (הוא היחיד כרגע) הוא DP בגרסא 1.2. לצערי אין לי כבל HDMI בשביל בדיקות. המסך הוא 4K של סמסונג 27 אינטש מלפני 5 שנים. יש בו HDMI 1.4 ו-DP 1.2. עם הכרטיס הקודם 970GTX המחשב עובד תקין,אם אני רוכש כבל HDMI 2.0 ומחבר לכרטיס החדש המסך יציג לדעתכם? או לחילופין, מה הייתם עושים?
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
- 3 followers
-
-
בוקר טוב כשאני מחבר את ה WD elements 750 gb שלי,אני לא רואה את הקבנים אבל בהגדרות של הכונן אני רוה ש 117gb תפוסים. מה עושים במצב כזה? מצ"ב תמונה. תודה מראש לכול העונים! צחי.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מע' הפעלה חלונות 7 עם 64 סיביות. יש לי נתב של חברת אסוס דגם rt-n56u. יש לי כונן חיצוני בנפח 2TB של western digital. כשאני מחבר את הכונן החיצוני לנתב דרך חיבור ה-USB אני לא רואה קבצים ששמותיהם בעברית, וכן ספריות בעלות שם עברי נראות ריקות וללא שם. ניסיתי להחליף שפה בנתב לסינית standard וגם traditional, ללא שיפור או שינוי במצב. ד"א, אם אני מחבר את הכונן ישירות למחשב דרך ה-USB הכל תקין. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר מחפש לה פיתרון זמן רב. כאשר אני רוצה לשמור כל קובץ שהוא (וזה לא משנה אם זה באינטרנט או בשימוש בוורד) אני לא מצליח לראות את שאר הקבצים כדי שתבינו למה אני מתכוון תסתכלו בתמונה שאני מצרף ותבינו על מה אני מדבר. כשאני בא לשמור אז כל המסך של השמירה הוא אפור מישהו יכול לעזור לי? תודה [ATTACH=CONFIG]6082[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, חיברתי ממיר DVI (שהגיע עם כרטיס המסך) ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירי DVI והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-