תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אובר קלוק עם תוכנה שיש במדריך חלק ב' עכשיו זה asus gforce Ti200 והעלתי את זה 220\500 הכרטיס אמור לתמוך בזה כי בדריברים של nvidia עד זה.. זה בסדר ואחרי זה מסוכן... אבל עכשיו המהירות של המעבד של הכרטיס יורדת אוטומטי לי 85 וכל פעם שאני מעלה את זה חזרה זה יורד שוב מה לעשות?!?!?!?! אני רוצה להחזיר את זה ל 175 הזיכרון נשאר 400...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקייה D:\RECYCLED\NPROTECT\00000000.RAR שאני נכנס ל \D:\RECYCLED\NPROTECT או D:\RECYCLED פשוט לא מופיע לי כלום בחלון. אלה מספר קבצים שמחקתי לפני שנה, וכשאני מנסה למחוק אותם דרך תוכנה, כתוב לי שהם password protected. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שוב על אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור. יש לי את הלוח אם הזה http://www.ciao.it/MSI_915PL_Neo_V__682269 הכרטיס לא עבר עידכון ביוס(אולי תמיכה בליבות של הדור החדש של כרטיסי המסך) ומעבד 3.0 ... החלפתי כרטיס מסך מ X300 ל 8800... הציונים ב D3MARK נמוכים עד מאוד ב-05 7400 ב-06 4600 והFPS במשחקים ממש נמוך איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת...???
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע לי כאשר אני משאיר אותו דלוק לכמה שעות ללא פעילות ואחרי שאני חוזר ומזיז את העכבר על מנת לצאת מהסטאנד ביי אז מופע לי מסך שחור עם פסים בקצוות . יש לציין שאני משתמש בחלונות מילניום. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך CRT עם הממיר הזה http://www.getit.co.il/Prod/43961/12 בחיבור SCART RGB כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור S-VIDEO דרך הממיר, הכל עובד בסדר ועל מסך מלא, אבל כאשר אני מחבר את המחשב בחיבור SCART RGB ( שרואים דרכו הרבה הרבה יותר טוב ) התמןונה מופיע על חצי מסך, ויש שני פסים שחורים מלמטה ומלמעלה ( כמו מסך רחב ), לפעמים שאני מדליק את הטלוויזיה רואים את זה על מסך מלא לשניה, ואז הוא חוזר לחצי מסך, מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
I recently bought those two items and installed them, now i have this slight problem that i can't really understand nor fix, i would appriciate any help given. My Aquamark3 score ar as followed: CPU: AMD Athlon XP 2500+ CR: 1837 MHz SRAM: 512 MB OS: Microsoft Windows XP GFX: NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (*StarStorm* 44.67q) CM: 304 / 635 MHz VRAM: 128 MB DRIVER: 6.14.10.4467 # 1 AquaMark Score: 22659 (CPU: 3379, GFX: 3408) FPS: 22.66 TPS: 7550 K Compare RES: 1024x768 x 32bit AA: Off AF: 4x DETAILS: Very High View My problems origin is at the CPU score , it is 3379 which is kinda weird considering all thee other compared systems with th…
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד תקין ולפני כמה ימים הדלקתי אותו ולפתע הWINDOWS מרסט את המחשב כל פעם מחדש בזמן העליה (בשלב שמופיע מסך שחור והלוגו של WINDOWS) כאשר הכנסתי את הדיסק של WINDOWS ורציתי להיכנס לתוכנת התקנה (כדי לפרמט ולהתקין מחדש) המערכת בכלל לא זיהתה את ההארד דיסק שלי. אבל אחרי שיצאתי מתוכנית ההתקנה וניסיתי שוב לעלות אז שוב הWINDOWS מתחיל לעלות ומרסט בדרך מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נראה לי שהלך לי חלק במחשב ואני לא יודע איזה כי היו לי בד סקטרס הדיסק קשיח אז הפעלתי את המחשב במצב בטוח ולכן נראה לי שיש אפשרןת שהלך הכרטיס מסך. מה נראה לכם?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1041 הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מריץ ווינדוס 10 64ביט עם העדכון האחרון בהחלט (בעת כתיבת שורות אלה). שני כרטיסי מסך R9 290 שעבדו בסדר גמור עד לאחרונה. דרייברים מעודכנים ביותר של הכרטיסי מסך וביטלתי ברג'יסטרי את EnableULPS. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס מסך מופיע CrossFire Enabled תחת הגדרות גלובליות. בווינדוס הסרתי את Xbox ו-Game Mode = OFF כשאני מריץ GPU-Z ומפעיל את הבדיקת מאמץ שמובנית בו, הכרטיס מסך השני לא נכנס לפעולה בכלל. כך זה נראה דרך GPU-Z: שני הכרטיסים צריך להיות על x8 3 ולא 1.1! בביוס הכרטיסים מוגדרים על GEN 3 (הלוח אם הוא Asus P8Z77-V-Deluxe) ומוגדר להשתמש בכרטיס PCIE ולא ב- iGPU. כך שאין לי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני פותח את המחשב לפעמיים שהוא קר אז יש רעש של חריטה חזק וניקיתי את המאווררים מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אשמח לברר, כיצד ניתן ליצור פורום, ולהעניק גישה למשתמשים מסוימים בלבד, למשל להוסיף את המשתמשים על בסיס טלפון או כתובת אימייל (אבל שהפרטים הנ"ל לא ישתקפו, אם הם ירצו לפרסם הודעה בפורום), שיפרסמו בשם בדוי. אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה! 1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Jetway דגם I405 כשהרמתי את המארז אז שמעתי כאלה קלאקים ואז כשהלקתי אותו נדלקה לי נורה קטנה על הלוח אם ונחלשה עד שכבתה וגם החיבורים של היו אס בי (יש לי שניים בצד של המארז) יצאו כזה מהמקום. אני לא יודע עם נשרף משהו כי המחשב פועל ובינתיים הכל טוב מישהו יודע מה קרה שם?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המצלמות: Logitech Webcam 3100 Microsoft Lifecam HD-5000 בשניהם windows 7 לא מצליח להתקין אותם אוטומטית ואחרי התקנה ידנית דרך אתר היצרן אני נתקל בשגיאה קוד 10 אודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300. קניתי כבל SVIDEO 4 פינים אבל משום מה אני לא מצליח לחבר אותו ליציאת TVOUT של הכרטיס מסך. הסתכלתי על הפינים בכבל והם נראים בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות היציאה בכרטיס מסך בכלל לא מתאימה למחבר זה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, ארצה לבדוק כמה GB (או TB) תוכן אני צורך בגלישה במרשתת כל חודש במחשב PC בבית. יש לי ספק מרשתת: תשתית +תוכן, פרטנר 012 במהירות 100 MB. כיצד בודקים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום , בעיה שנמשכת כבר המון זמן , המחשב קופא או קורס ( מסך כחול) ורק לאחר שאני עושה ריסטרט הוא ממשיך לעבוד כרגיל , דבר זה קורה לעיתים קרובות גם אחרי שניסיתי לנקות אבק .. תודה רבה לעוזרים , המשך יום טוב...
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה הסימנים שמראים שה GF4 TI עובד לא טוב בלוח 7VRXP?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בHTPC שלי, מחובר ברשת למתאם של YES שמחובר לראוטר. לוח האם הוא GA880GM-UD2H לפני 3 שבועות (כשטסתי לחול) הכל עבד, ומאז שחזרתי יש לי בעיה הזויה. המחשב מראה שהוא מחובר לרשת ולאינטרנט (כתוב INTERNET ACCESS), יש לי פינג לכל המחשב ולכל אתר שניסיתי. אני יכול מהמחשב לכל מחשב אחר, ומכל מחשב אחר ברשת למחשב הזה. וגם להתחבר בREMOTE DESKTOP. (מה שאומר שהמתאם של YES עובד). אבל לאינטרנט אני לא יכול לגשת. - ניסיתי ב3 דפדפנים וכולם תקועים על "WAITING" או CONNECTING. גם לראוטר אני לא יכול להתחבר (אבל כמו שאמרתי, יש פינג) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של המתאם רשת וזה לא עזר. גם תוכנת בדיקה מהאתר של גיגבייט אומרת שהכל בסדר. בDEVICE MANAGER אין שום התנגשות והכל נראה תקין. ברגע שחיברתי למחש…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לשנות את השם של הכרטיס רשת wireless network connection ל wireless והוא פשוט שכפל את עצמו ולא שינה את השם, מישהו יודע איך אפשר לחזור למצב שיש רק כרטיס רשת אחד אלחוטי מוצג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-