תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
הכונן dvd חדש רועש ורועד איימים אבל עדיין הצריבה מאוד איכותית מה בעיה שלו?
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני לא מוצא את הדיסקט ההתקנה(פלופי) שקיבלתי עם הלוח ואני גם לא מוצא את הדרייבר באתר של אביט הדרייבר אמור להכנס לדיסקט 1.44 למי שיש לוח של אביט אני ישמח אם הוא יעלה לפה/ישלח לי את הקבצים תודה
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ספק hec 475vd-t המפרט של המחשב שלי הוא e6300 GIGABYTE GA-965P-S3 sapphire x1950 pro 2gb ram של G.SKILL הכל פועל המחשב עולה עד לחלק שההארדדיסק עולה... שם זה מוצא רק את אחד מההארדיסקים אני חושב אבל לא בטוח... השאלה שלי היא המעבד והלוח אם שלי חדשים במחשבים... זה אומר שאני צריך לפרמט את המחשב עכשיו?
-
- 14 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את המדריך להמהרת המעבד, אבל לא מצאתי את ה-CPC, וחלק מהדברים שאמרו לא מצאתי למשל Shutdown Temperature ולא מצאתי את CPU Thermal Trottling אבל במקום שתיהם מצאתי משהו כזה לא בדיוק זוכר: "CPU Smart Temperature".. הלוח אם שלי הוא: MSI 915PL NEO-F DDR 1G LAN מישהו יכול לעזור לי? כי לפי מה שהבנתי מהמדריך הוא מאוד עוזר למהירות המעבד..[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 16:04:35 אופס לא ראיתי שיש פורום לאוברקלוקינג אפשר להעביר בבקשה? מצטער לא שמתי לב
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
pitom a sound sheli lo oved ve ze kotev et ze: The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL yesh eze pitaron la beaia azot? az vakasha taazru li :'([br]פורסם בתאריך: 5.04.2007 בשעה 23:13:36 taazru li plz... ahshav kol davar she kashur etsli le sound lo poel
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, אחד המחשבים שלי התחיל להתנהג מוזר בזמן האחרון, עושה ריסטים ישר כשהוא מגיע לווינדוס וקצת קולות מוזרים בזמן הBOOT. אף על פי שאיתרתי וירוס מסויים במחשב אני לא בטוח שהוא הוא זה שגורם לבעיות, ואני לא ממש רוצה לפרמט אותו אלא אם לא תהיה ברירה אחרת כדי לבדוק שזה לא הוירוס - אז במקום זאת כיצד אני מוודא שזה לא הלוח אם?? אין לי לוח אם חלופי להרכיב עליו את המחשב, אלו הם חלקים בני 4 שנים [סלרון 3.6GHZ] חשוב לציין של SAFE MODE הוא נותן לי להגיע לווינדוס. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני תמיד מפעיל את המחשב/עושה רסטרט עולה לי השגיאה הזאת: מה זה יכול להיות? הבנת ש rthdcpl.exe זה הכרטיס קול שלי, אבל איך אני מסדר את השגיאה? :-\ תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ze kotev The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איפה יכולה להיות הבעיה, כשהמחשב לא מצליח להפעיל את Maple Story? המחשב לא מתקשה במשחקים כבדים הרבה יותר, אבל משחק דו מימדי פשוט הוא לא מצליח להפעיל כלל! כשאני מפעיל אותו המסך נהיה שחור לשתי שניות וחוזר שוב לשולחן עבודה. איפה יכולה להיות הבעיה? החלפתי ספק כוח והבעיה נשארה (החלפתי ספק כוח מסיבה אחרת, אבל חשבתי שזה יעזור בכל מקרה).
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה כל המשחקים במחשב שלי לא עובדים (tony hawk 2, need for speed underground, sonic heroes ועוד), או שאחרי שנכנסים אליהם המסך נהיה שחור, או שיש דו"ח שגיאה של ווינדוס כשניסיתי להיכנס ללגו סטאר וורס הייתה לי הודעה שהכרטיס לא תומך בפיקסל שיידר 1.1 הכרטיס שלי הוא radeon a9200. יש משהו לעשות בנידון? והאם הכל קשור בכלל לפיקסל שיידר הזה? תודה חג שמח
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בעל המפרט הזה - AMD AM2 3800 Dual Core Asus M2N8-VMX WD 250GB SATA2 7200RPM WD2500YS Leadtek px7300gs LG DVD-RW GSA-H42 SUPER Talent 512 * 2 667mhz באמצע עבודה שגרתית באינטרנט (FIREFOX אם זה רלוונטי) אני שומע מין קליק בתוך המחשב ופתאום הוא עושה ריסט... בלי שום התרעה מוקדמת או כל פעולה מסויימת שאני עושה. מה יכול לגרום לזה? האם אחד מרכיבי החומרה או אולי הווינדוס? כאשר המחשב עולה מחדש (מעצמו, אין צורך להפעיל מחדש) עולה לי הודעה של מיקרוסופט ומודיעה על הבעיה ושואלת האם לדווח על הבעיה למיקרוסופט. אשמח לקבל פרטים נוספים לפני שאפנה לטכנאי, תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אז אני משחק לי בכיף בC&C3 כשפלתע המחשב נכבה, אני מנסה להדליק אותו שוב אך הוא נכבה ישר לאחר שנייה אחת ניסתי לנתק חומרה לא הכרחית , ולכבות את הספק ולנסות להדליק שוב , לנקות אבק אך לשב שום דבר עדיין לא עובד יש לכם רעיונות מאיכן זה יכול לנבוע ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר אני משחק במשחק ומפעיל את האימיול, זה יוצא לעתים קרובות מאוד לשולחן העבודה מהמשחק. מה הסיבה לכך? כדי להפעיל את האימיול על הליבה השנייה אני עושה מנהל משימות-->תהליכים-->מקש ימני על האימיול->קירבה->ומסמן רק את הCPU 01. במשחק אני משאיר את שניהם (CPU 01 וCPU 0).
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחשב נתקע בכניסה לאתרים מסוימים באנטרנט (לדוגמא גלובס) או בהקרנת סרטים המחשב פנטיום 4 (2.4GHZ) דיסק WDC של IDE. ניסיתי מספר דרכים כולל פרמוט והתקנה מחדש של חלונות ועדיין התופעה קיימת . מה עושים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
I don't know why, but when i try to write in Hebrew it's writes strange symbols. How can I fix that? thanks.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין הארד דיסק של סמסונג 500 ג"ב אבל בביוס ובוינדוס ההארד מזוהה רק כבעל 135 ג"ב?! אני עדין יכול להחזיר אותו לחנות...אלה עם כן זה בעיה תכנית אצלי? תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!! וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY ! הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי... אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ : המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון... המיפרט שלי: INTEL P4 3.0 GEFIRCE 6600 GT 1.5 GB RAM אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו... אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ול…
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
באת התחלת התקנת ה win המחשב לא רואה את הקונן הקשיח אבל הקונן תקין ו עובד!!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב לשימוש משרדי עפ"י המלצות שניתנו פה בפורום. המפרט שלי הוא: מעבד AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB 65W לוח אם DFI INFINITY C51PV-M2/G דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM צורב LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK זכרון SAMSUNG 1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז+ספק COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF לעתים קרובות כשאני מדליק את המחשב הוא לא עולה ובמקום מופיע מסך בגווני לבן - אפור כאשר רק אם אני מכבה את המחשב ומדליק שוב (לעתים אני נדרש לעשות זאת כמה פעמים אחת אחרי השניה) המחשב עולה כרגיל. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבעייה ואיך אוכל לפתור אותה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי לא נדלק לאחר שהיה חסר לי ג'מפר לדיסק קשיח ורציתי להוציא מהג'מפרים הפנויים על הלוח והחזרתי אותם למקום לפי הכפלה של הבאס ב 5.5 למעבד 733MHZ המחשב עצמו נדלק אבל המסך ב no signal ומשמיע כמה צפצופים בהדלקה. ניסיתי לאפס עם הג'מפר איפוס ועדיין לא עזר - האם עשיתי בסדר - העברתי את הגמפר למצב איפוס כשהמחשב מכובה מחובר לחשמל וגם שלא והחזרתי אותו למקום. וגם הוצאתי את הבטרייה והשארתי אותו ללא חשמל למשך 24 שעות ולא עזר. האם יכול להיות ששיניתי את המכפלה ליותר מ 5.5 ושרפתי את המעבד (למרות שהלוח מגיב למעבד - ניסיתי להפעיל את המחשב בלי מעבד ולא היה צפצופים חוץ מכלום). שהבעיה התחילה ולפני שידעתי שצריך לאפס עם הג'מפר/הוצאת בטרייה, ראיתי 4 קבלים נפוחים על הלוח והחלפתי אותם לאותם קב…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, חדש בפורום אבל קורא ותיק באתר הגיע אליי לוח של P3 עם כ. מסך מובנה, צ'יפסט של VIA ותושבת 370. יותר מזה אני לא יודע עליו משיחה עם מי שנתן לי אותו התברר שמפעילים את המחשב במסך אין סיגנל, בקשר לצפצופים הוא לא ממש זוכר ו\או יודע. כל המחשב כבר מפורק לגורמים ואני מתכוון להרכיב אותו אבל מכיוון שאני רוצה להחליף את הקבלים אני קצת מתעצל להרכיב לבדוק ואז לפרק ולהרכיב מחדש. ראיתי שני קבלים של 4700uF נפוחים ו'מזיעים' מלמעלה. האם יתכן שזהו הגורם לבעיה? חיפשתי נושאים דומים וראיתי שבדכ' בעיות של קבלים הן בעיות מסוג אחר כגון תקיעות המחשב וכו'. על הקבלים כתוב 6.3v, ידוע לי שישנם קבלים עם סימוני מתח אחרים כגון 20v 16v וכו', האם הם מתאימים? כמובן שאשמור על ערך קיבול 4700uF. …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי פשוט מסרב להידלק, אם לוחצים על הכפתור שאמור להדליק את המחשב לא קורה כלום (ממש כלום לא אור ולא צפצוף ולא תזוזה של המאווררים) המחשב הוא P2.4 כ"מ GF440 זיכרון 300 ומשהו ספק ג'נרי (וזה כל מה שאני יודע כי אני לא יכול להריץ עליו כלום) מה שרציתי לשאול זה האם יש מצב שהלוח נשרף? לוח שנשרף יכול לגרום לזה שהמחשב פשוט לא יגיב? הדברים שעשיתי כדי לנסות לתקן את זה: פתחתי אותו הוצאתי והחזרתי (כל אחד בנפרד) כ"מ מעבד זכרונות. ניתקתי את החוט שמתחבר מהכפתור ללוח איפה שה POWER נכנס וניסיתי לקצר עם מברג בשביל להפעיל. שלפתי את הכבל חשמל ה 4 גידי שמחובר ללוח וקיצרתי עם סיכה בין כל 2 מגעים (כן אני יודע שזה לא חכם אבל הייתי חייב לבדוק מה קורה ) החזרתי אותו, ועשיתי אותו דבר עם…
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל ישר נתקע...הוא "חושב",אין תצוגה על המסך,אי אפשר להפעיל את הכוננים ,צורבים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שזה קשור לRam או שזה כנראה הלוח?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (: *אופס זה היה צריך להיות בפורום תוכנה.. אפשר למחוק..*
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כנראה האנטי וירוס שלי מחק אותו בחשד שדבוק בו וירוס. איך אני יכל לשחזר את הצייר? הכנסתי את הדיסק של וינדווס ולא מצאתי .
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-