תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
הכל מתחיל בזה ששיחקתי הגדרות הזיכרון הווירטואלי בתקיה של "המחשב שלי" בתקווה שהמחשב יהיה יותר מהיר... מאז ששיניתי ושיחקתי שם בהגדרות כשאני נכנס למשחק אחרי 10 דק' בערך התמונה "קופאת" ולא זזה, המחשב לא מגיב לכלום ואז אני צריך ללחוץ על ריסט. ניסיתי לשים את האפשרות של : "גודל מנוהל על ידי המערכת", אך זה לא עזר... בבקשה תנסו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב... הייתי רוצה שתעזרו לי ותגיידו לי איך מעכנים את הביוס בלוח DFI CA64-BC מצאתי על ידי חיפוש בגוגל את זה : http://www.driverscollection.com/?H=CA64-BC&By=DFI אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה...! בבקשה תעזרו לי! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחוברים אליו 2 מסכים (מוגדר כמסך מורחב), אחד מסך מחשב רגיל ואחד טלויזיה. שניהם מחוברים עם כבל HDMI. האם ישנה אפשרות שאני יכול להגדיר רק את אחד מהמסכים למצב שינה? ואם כן, איך ניתן לעשות זאת בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:s05:קניתי מחשב חדש, ולאחר שהרכבתי אותו יש לו תופעה מוזרה: המחשב נדלק לבד!! לפעמים גם כשאני מדליק את האור בחדר הוא מבין לבד שהוא צריך להדלק, או כשאני מחבר מאחור את המקלדת או רכיב USB, למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי הודעה בפתיחת המחשב - " אין אפשרות להפעיל את התכנית מאחר ש DAQExp.dll חסר במחשב שלך." איך מסירים את ההודעה הזו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על הHTPC במפרט בצד הוא פתאום לא עולה ואין שום תגובה ממנו. פירקתי את הכל חוץ מכרטיס מסך זיכרון ומעבד ועדיין אין שום תגובה מהלוח (לא תצוגה ולא צפצוף ) הוצאתי את הזכרונות ויש צפצופים של חוסר זיכרון אבל הבעיה היא שהזכרונות עובדים טוב וגם סטיק של OCZ 2GB שעובד טוב מאוד לא נותן ללוח לעלות. ניסיתי גם לפרק את כרטיס המסך ולהישאר עם המשולב אך ללא הצלחה. יש לציין שהקבלים ליד המעבד נפוחים. אני מאמין שזה הלוח , עוד רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב ואת המסך, לאחר שנשמע הצפצוף מהלוח אם והנורות של המקלדת מהבהבות( ז"א שהוא מזהה הכל), המסך לא זוהה ולא רואים שום דבר, הנורה במסך מהבהבת כאילו הוא לא מחובר למחשב. לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסטרט של המחשב, לוקח כמה שניות עד שנשמע שוב הצפצוף מהלוח אם, ואז המסך כן מגיב וכן עובד. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך(לא יודע אם זה קשור, הכרטיס מסך הוא GeForce 8800GT). מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום 2 מחשבים, האחד פנטיום 1 233, והשני פנטיום 2 333. בשני המחשבים כל הכרטיסים היו מחוברים אך כבלי המידע/ מתח לא. חיברתי את הכבלים לפי דעתי כמו שצריך, וחיברתי את המחשבים לכל הציוד ההקפי הדרוש (מסך, מקלדת, עכבר). המחשבים נדלקים וזה אומר ספק כח (יחד עם המאוורר שלו), מעבד (יחד עם המאוורר שלו), כונן קשיח וכ', אך אין תצוגה על המסך אלא מופיעה הודעה ששום דבר לא מחובר למסך. ניסיתי לחבר את המחשבים למסך אחר והוא פשוט לא נדלק. האם חיברתי משהו לא נכון, ואם כן מה לפי דעתכם? אני רוצה להשמיש לפחות מחשב אחד לפעולות פשוטות כמו משחקים בסוליטר וכ'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון ראם 256mb ככרטיס אחד (לא 2*128) 266mhz פירמטי את המחשב (כמו שעשיתי הרבה פעמים בעבר), ופתאום אני מגלה שכתוב לי גם בווינדוס וגם בבקרת לוח-אם(Bios אני חושב) שהוא עובד לי על 128... בבקשה תעזרו לי, אני יודע שיש איזה משהו שצריך לכבות/להפעיל כדי שיגלה לי עוד 128mb! תודה מראש, eXaLT נ.ב קרה לפני כמה זמן שהמחשב התחיל לצפצף לי... אבל זה הפסיק...(יכול להיות זה קשור?!)
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בכל פעם שאני גולש עם גוגל כרום נפתחות לי למטה עוד ועוד חלוניות חדשות לבד ! חלוניות עם עמוד לבן סרקתי את המחשב עם שתיי תוכנות אני וירוס שונות והוא לא מוצא כלום למה זה קורה ? הינה צילום המסך
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כבר חודשיים בבעיה רצינית של מידי פעם קירטועים וכל מיני תופעות מוזרות במשחק BF3 באונליין וכבר משתגע ולא יודע אם הבעיה חומרתית או בעיית אינטרנט אני הולך לפרט פרוט פרוט כי באמת שכבר השתגעתי בין הבעיות השונות שאני נתקל הם : תקיעה של הריצה במשחק וללא יכולת ללחוץ על כלום רק לאחר דקה ככה קירטועים שונים (כבדים וקלים) במהלך המשחק (לפעמים המשחק רץ חלק גם חצי שעה) במהלך החודשיים האחרונים איזה 4 פעמים שנעלמו הצבעים תוך דקה ככה רק שחור ושמות של שחקנים לפעמים LOADING ארוך בהתחלה היו אלה בעיות הניתוקים (אני עם בזק ובזק בינלאומי ספק 15M) אחרי שהיו אצלי 4 פעמים טכנאים והחלפתי גם מודם וגם ראוטר לאחרונה הניתוקים ירדו לאולי פעם ביומיים כשאני אומר ניתוקים זאת אומרת שנורת הDSL דולקת…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין דריבר של כרטיס הפיתוח AT89C5131? *ניסיתי דרך windows בכל מיני דרכים ולא הולך פשוט לא מזהה את החומרה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-