תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה תגידו על זה מחשב עם windows 98 ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הכל בכותרת בעיקרון... המון תודה לעוזרים! אור.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שחיטטתי בארון מצאתי מחשב ישן מפורק, בתוכו היה לוח אם ישן של ATI מובנה עם מעבר של AMD בעל ליבה יחידה-1.67GHZ כאשר אני מחבר את הלוח אם לספק ומפעיל (ללא מסך RAM HDD או משהו אחר) המאוורר של המעבד+ספק מתכבים אחרי כמה שניות הצעות למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חיברתי לטלויזייה disc on key דרך חיבור ה-USB, ושמתי בו סרט בסיומת AVI וכתובית בסיומת SRT. הבעיה היא במקום לראות נקודה, סימן שאלה או סימן קריאה בסוף המשפט רואים אותו בתחילתו. עכשיו ניסיתי להשתמש בשתי תוכנות AviSub ו-AVIAddXSubs שהם בעצם לוקחות את הסרט + כתובית וממזגים לסיומת DIVX. עכשיו דרך התוכנות הללו רואים את הכתוביות בצורה נכונה אבל הבעיה היא שהכתוביות נראות מעוותות, עם זיזגים כאילו לקחו את הכתובית ומתחו אותה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה ששיחקתי הגדרות הזיכרון הווירטואלי בתקיה של "המחשב שלי" בתקווה שהמחשב יהיה יותר מהיר... מאז ששיניתי ושיחקתי שם בהגדרות כשאני נכנס למשחק אחרי 10 דק' בערך התמונה "קופאת" ולא זזה, המחשב לא מגיב לכלום ואז אני צריך ללחוץ על ריסט. ניסיתי לשים את האפשרות של : "גודל מנוהל על ידי המערכת", אך זה לא עזר... בבקשה תנסו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב... הייתי רוצה שתעזרו לי ותגיידו לי איך מעכנים את הביוס בלוח DFI CA64-BC מצאתי על ידי חיפוש בגוגל את זה : http://www.driverscollection.com/?H=CA64-BC&By=DFI אבל אני לא יודע מה לעשות הלאה...! בבקשה תעזרו לי! בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כל דרייבר אפשרי שהורדתי באתר או כל טריק, אבד למשך יום ואחרי זה שוב לא רואים כמו שצריך? אני עובד עם 6GB זכרון. יש פתרון או שעדיף לרכוש כרטיס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המפרט בצד. זה לא קרה לפני כן..התחיל היום וזה נמשך כל היום, אני חושב שהרעש מגיע מהכיוון של המאוורר של המעבד, יכול להיות שאני טועה? ואם הרעש כן מהמעבד, מה יכולה להיות הסיבה? *זה המאוורר המקורי של המעבד תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאם אני שם את היד על המארז, בלי להפעיל כח רק מניח אותה, הרעש מפסיק.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחוברים אליו 2 מסכים (מוגדר כמסך מורחב), אחד מסך מחשב רגיל ואחד טלויזיה. שניהם מחוברים עם כבל HDMI. האם ישנה אפשרות שאני יכול להגדיר רק את אחד מהמסכים למצב שינה? ואם כן, איך ניתן לעשות זאת בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:s05:קניתי מחשב חדש, ולאחר שהרכבתי אותו יש לו תופעה מוזרה: המחשב נדלק לבד!! לפעמים גם כשאני מדליק את האור בחדר הוא מבין לבד שהוא צריך להדלק, או כשאני מחבר מאחור את המקלדת או רכיב USB, למישהו יש מושג מה זה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עכשיו זה מראה לי ב clock fre.. וכו.. 450mhz ולמטה 1.00ghz האם זה בסדר? יש לי כרטיס מסך נוודיה 6800gs .סתם ככה יש לי בעיה בכרטיס המשחקים לא זזים טוב וגם איכות הסרטים לא משהו.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה שקורה לי במשחקים.. כאשר אני מפעיל את המחשב ונגיד ניכנס למשחק מסויים כמו NFS CARBON המשחק עובד בסדר.. כמו שהוא צריך לעבוד. אבל נגיד כעבור 3 שעות ממועד הדלקת המחשב כשאני ניכנס לאותו משחק, המשחק עובד יותר מדיי מהר, כמו שנגיד רואים סרט ולוחצים על הכפתור קדימה בנגן והסרט עובר ממש מהר אז ככה רואים אצלי במשחק... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה.. תודה רבה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב.יש לי פנטיום 3 866 . כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לעשות לו לפחות 4-5 פעמים RESTART עד שנדלק לי המסך.יש לי כרטיס מסך 8M פשוט ( ניסיתי גם עם כרטיסי-מסך אחרים) והתופעה קיימת כל הזמן.שהמחשב כבר דולק ואני עושה לו הפעלה מחדש אין שום בעיות.הבעיה היא בהפעלה הראשונית.בדיקה עם NORTON UTILITES לא מראה שיש בעיות עם הבורד או הכרטיס מסך. מערכת ההפעלה שלי WINME. אשמח לקבל עזרה. ???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם לא הצלחתי לפתוח את הקבצי הMINIDUMP אני אשמח לעזרה ממישהו שכן יכול לפתוח אותם תודה שגיב נ.ב הריסטים קורים על מחשב חדש שהרכבתי ואני אצרף את רשימת החלקים שבהם השתמשתי(אולי זה יעזור) לוח ABIT AL8 מעבד פנטיום 820 כרטיס מסך ALBATRON GFORCE 6600GT DDDR SAMSONG 512 X2 WD HDD SATA2 160 GB וצורב DVD LG [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, הופיעה לי הודעה בפתיחת המחשב - " אין אפשרות להפעיל את התכנית מאחר ש DAQExp.dll חסר במחשב שלך." איך מסירים את ההודעה הזו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על הHTPC במפרט בצד הוא פתאום לא עולה ואין שום תגובה ממנו. פירקתי את הכל חוץ מכרטיס מסך זיכרון ומעבד ועדיין אין שום תגובה מהלוח (לא תצוגה ולא צפצוף ) הוצאתי את הזכרונות ויש צפצופים של חוסר זיכרון אבל הבעיה היא שהזכרונות עובדים טוב וגם סטיק של OCZ 2GB שעובד טוב מאוד לא נותן ללוח לעלות. ניסיתי גם לפרק את כרטיס המסך ולהישאר עם המשולב אך ללא הצלחה. יש לציין שהקבלים ליד המעבד נפוחים. אני מאמין שזה הלוח , עוד רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבתמונה מספר פעמים ביום, המסך נהפך להיות שחור לכמה שניות בודדות וחוזר לתפקד כרגיל. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? יש לציין שכאשר אני משחק במחשב אין שום בעייה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה, כשאני מדליק את המחשב ואת המסך, לאחר שנשמע הצפצוף מהלוח אם והנורות של המקלדת מהבהבות( ז"א שהוא מזהה הכל), המסך לא זוהה ולא רואים שום דבר, הנורה במסך מהבהבת כאילו הוא לא מחובר למחשב. לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסטרט של המחשב, לוקח כמה שניות עד שנשמע שוב הצפצוף מהלוח אם, ואז המסך כן מגיב וכן עובד. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך(לא יודע אם זה קשור, הכרטיס מסך הוא GeForce 8800GT). מישהו יודע למה זה קורה ואיך פותרים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-