תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק במשחקים ולפעמים אני מקבל את ההדועה הכחולה הזאת גם במערכת הפעלה: המשחב קודם ניתקע ואז לאחר מספר שניות אני מקבל מסך כחול ובה משהו עם NV4_DISP MEMORY DUMP... ועוד הרבה כתוב ! ואז לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב יש לי ישר הודעה: The display driver for NVIDIA GEFORCE 4 MX440 seems to be responsble for system instablity...
-
- 37 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברה, לא מצליח לשמוע את המיקרופון ברמקולים של המחשב (בשביל קריוקי) יש לי לוח אם של אסוס עם 2 יציאות מיקרופון אחורי וקדמי כשאני מחבר את המיקרופון ב- 2 מערכות ההפעלה XP / Vista הוא מזהה אותו ובכל כלי בדיקה / הקלטה המיקרופון עובד וניתן להקליט ולשמוע אבל לא הצלחתי לגרום לכך שבלי תוכנה להקלטה ניתן יהיה לשמוע מיידית ברמקולים את המיקרופון אשמח לעזרה ב- 2 מערכות ההפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. היה לי כרטיס קול של Creative. לאחר בעיית ההרקה וככל הנראה קצר שהיה בעבר הכרטיס החל לקרטע טיפה. עברתי לכרטיס קול USB שיש לי במקלדת של Logitech. עבר כמה זמן וניסיתי שוב את הכרטיס קול של Creative. הפעם בכלל לא הצלחתי לשמוע סאונד. ה Output במחשב מנגן ואני רואה את הקווים הירוקים זזים אבל אין סאונד באוזניות (אוזניות תקינות). בדקתי את הגדרות הוליום וכל הדברים הבסיסיים והכל נראה תקין. הכרטיס מזוהה תקין במנהל ההתקנים והדרייבר מדווח שהכל תקין. טוב. חשבתי שהכרטיס הלך.. היום קניתי את ה Asus Xonar Essence STX. חיברתי אותו ושוב אותה הבעיה. אני רואה שבגל מנגן במחשב אבל אני לא שומע כלום כאשר אני מחבר את האוזניות. אני נואש. מה אני מפספס פה? איפה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב עבד עם סאנוד עד לרגע שפתאום הוא החליט שהוא לא מכיר את הדרייבר והראה את הכרטיס כחומרה חדשה...התקנתי את הכרטיס מחדש וב-Device Manager הראה שהכרטיס מותקן כהלכה. אבל בלוח הבקרה כשניכנסים לציור של הרמקול הוא לא מזהה את הדרייבר ואין צליל... ניסיתי למחוק את הכרטיס ולהתקין מחדש אבל לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?? *מערכת הפעלה XP SP3 והכרטיס אינו HD שזקוק ל-HOT FIX
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת של מיקורוספט פתאום מסיבה כלשהי אני לא מצליח לשנות את הווליום דרך המקלדת, כלומר אני חייב להכנס ללוח בקרה ואז לאודיו ושם לשנות את הווליום. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון בכל אופן בחלק מהסירטונים שאני מקבל במייל אינני מצליח לשנות את הבהירות מה עליי לעשות
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח Z68, לא מזמן גיליתי על טכנולוגיית SMART RESPONSE, ניסיתי לשנות לRAID והוא פשוט לא נותן לי. מופיע מסך כחול והמחשב עושה ריסטרטים כל הזמן. רק מצב IDE עובד.... מה עושים? לוח תקול או מה? תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש זקוק לעזרתכם רכשתי לוח EPOX KT400 ומעבד XP2000 כפי שכולנו יודעים אלה עובדים במהירות FSB של 133 אבל הלוח שלי לא נדלק אם אני מעדכן את הביוס על המהירות הזאת ואני צריך לעשות ריסט ל CMOS ושוב הוא ב 100 דבר אשר מקצץ ב 300 MHZ לערך ממהירות השעון האמיתית של המעבד שלי וזה לפני אוברקלוק אם מישהו מכיר פתרון לבעיה בבקשה תעזרו לי תודה מראש GB
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפטופ HP ישן עם ווינדוס 10 כ. מסך: geforce g105m הרזולוצייה נתקעה לי על 1024x768 והלחצן אפשרויות נהיה אפור ואי אפשר לשנות את זה. ניסיתי פעמיים למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש, זה עזר רק ליום יומיים. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב התקנתי ווינדוס 11 דרך Boot Camp במחשב מסוג מאק מיני. השתמשתי בקובץ CUSTOM שמצאתי באינרטנט כי אין אפשרות להתקין ווינדוס 11 רק 10. לאחר ההתקנה רוצה לשנות לעברית אך אין אפשרות כזאת, מנסה להוריד ערכת שפה אך לא מצליח שפה עברית מופיעה באפור ואין אפשרות לבחור ולהתקין. האם יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה אני בוחר בהגדרות תצוגה "תמונה" ובוחר תמונה מסויימת הוא מסתובב שעה כאליו הוא חושב ולא בוחר את התמונה, כנ"ל בתמונה פרופיל (מצרף צילומי מסך) בעיה נוספת, כשאני לוחץ קליק ימני על "המחשב שלי" ובוחר ניהול מופיע לי שגיאה שלא משוייך אפליקציה לביצוע הפעולה ורק כשאני פותח את אפליקצית ניהול באופן ידני מהקיצור דרך ומפעיל כמנהל אז זה עובד (מצרף תמונה) בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הנ"ל: יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. המחשב עובד כשה133 בפנים לבד, 100 ראשון וה133 שני [אבל מזהה רק 128] וזהו. 100 לבד, לא עובד. 133 ו100 אחריו לא עובד. מה לעשות? אני משער שאני צריך לשנות איזה אפשרות בביוס, אבל אין לי מושג ואני לא רוצה לעשות את זה בשיטת הניסיון וטעייה. יש לכם מושג לאיזה כיוון אני צריך ללכת? מה לחפש בביוס? ** שני הזיכרונות עובדים, זאת עובדה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא מצליח לשנות קוד בממיל שלי מה אני עושה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתמודדת עם בעיה מוזרה ולא מצליחה לגשת לאתר שלי https://vitamin022.blogspot.com/ מהמחשב האישי שלי. פרטי הבעיה: אני מנסה להיכנס לאתר דרך דפדפנים שונים (כרום, פיירפוקס, אדג') ולא מצליחה. הודעת השגיאה שאני מקבלת היא לרוב "האתר לא נגיש" או "חיבור נכשל". מה שמוזר הוא שאני כן מצליחה לגלוש לאתר מכל מכשיר אחר – טלפון נייד (גם ב-WiFi וגם בנתונים סלולריים), טאבלט, ואפילו ממחשבים אחרים. ניסיתי לאפס את הראוטר, לנקות קאש וקוקיז בדפדפנים, לבדוק הגדרות פיירוול במחשב, ואף לבדוק אם קיימת בעיה ב-Hosts file – ללא הצלחה. המחשב שלי מחובר לאינטרנט כרגיל, ואני יכולה לגשת לכל אתר אחר ללא בעיה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש רעיונות נוספים מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח…
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-