עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 3600 series ומשום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב על הטלוויזיה, זה כבר עבד לי ופתאום הפסיק לעבוד, מה שאני רוצה בעצם זה שהטלווזיה תהיה המשך המסך ובעצם תשתמש במסך נוסף, חיברתי את הטלוויזיה לכניסה ה SVideo בכרטיס לכניסת הVideo בטלוויזיה. העניין הוא שאני יודע איך עושים את זה פשוט זה לא עובד ואני מחפש את הסיבה, ניסיתי לבחור את המסך השני גם באפשרויות שהXP נותן וגם באפשרויות שהדרייבר של הכרטיס מסך נותן, מקווה שהייתי ברור, אם יש פרטים שיכולים לעזור אני אוסיף, יש הצעות ? אגב, הסרתי כבר את הדרייבר והתקנתי מחדש, אפילו החלפתי טלוויזיה בפרק זמן שזה לא עבד לי וגם בLCD זה לא עובד תודה, מקווה שאני בפורום המתאים, מצטער אם לא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את ה-driver החדש של geforce אצלי במחשב ולהפתעתי ראיתי שאני מפעיל סרט כל שהוא ורק במסך של המחשב אני רואה אותו. במסך של הטלויזיה אני רק רואה את Media Player רץ אבל לא מראה שום תמונה האם זה יכול להיות בגלל driver החדש שהתקנתי ??? האם גם כן לכם זה קרה ??? מה לעשות

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לפני כמה זמן השתנו לי הצבעים בwindos ל16 והרזולוציה ל 640X480 ללא יכולת לשנות. היה מותקן win7, דרייברים מעודכנים. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים ואת הכרטיס ולא עזר. במנהל ההתקנים הכל מעודכן(דרייבר של NVIDIA, לא של וינדוס). אחרי פירמוט והתקנה מחדש הבעיה חזרה על עצמה. במהלך ההתקנה ובהפעלה הראשונית של הוינדוס הצלחתי לראות צבעים כרגיל, רק לאחר הריסטרט הראשון חזרה הבעיה. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס כיוון שהצלחתי לראות טוב במהלך ההתקנה. זכור לי על תופעה דומה שהייתה בXP ואז התברר שמדובר בוירוס או בשינוי ברג'סטרי שמגיע מהזכרון בכרטיס עצמו או מהRAM, אחרי חיפוש לא מצאתי איזכורים לזה. יש למישהו רעיון?

5. Started by ofer,

לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by תושב העיר,

כשאני צורב את הסרט על דיסק ה DVD מסריט את הסרט וכשאני שם את אותו הקובץ של הסרט בדיסק און קיי ה DVD אומר שהוא לא יכול לנגן את הפורמט למה זה ?

7. למישהו יש הסבר או פתרון לבעיה הזו? מדובר על סרטונים ביוטיוב באיכות 4K . למה רק ב-explorer אני מצליח לראות אותם וב-CHROME לא? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by guzua,

אני לא מצליח לראות סרטונים בכרום.. הדפדפן כתב לי להוריד תוסיף מפה: http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome אבל אחרי שהורדתי,הדפדפן רושם לי שלא ניתן להוריד תוספים והרחבות מאתר זה.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום שלוש 800MHz, יש לי בעיה מוזרה (לפחות בעיני, תגידו לי מה דעתכם....) אני מצליח לראות סרטים וסרטונים ברזולוציה 1024*768, אבל כשאני מעלה את הרזולוציה לרזולוציה המקסימלית (הטבעית של מסכי ה-LCD) שהיא 1024*1280, משום מה אני לא מצליח לראות שום דבר (רואים מסך עם קווים על פני כל המסך). כשאני מוריד חזרה את הרזולוציה אני שוב מצליח לראות. מישהו נתקל בבעיה או יכול לעזור לי לפתור אותה?? אני ממש תקוע ולא בא לי לראות ברזולוציה נמוכה מקווה שתמציאו פתרון... תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by dudik5,

למרות שהתקנתי פלאש פלייר. למשל ביו טיוב הסרטון מתחיל להטען ואז נעצר. לאחר מספר שניות אני שומע צפצוץ מהמחשב והמסך נכבה. אני צריך לכבות את המחשב פיזית ולהדליק אותו מחדש כל זאת לאחר פירמוט. יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים וקודקים מה עושים?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by .Joseph M,

היי, יש לי מערכת הפעלה Windows 7 64-bit. הפלאש פלייר מותקן גירסא אחרונה מאתר אדובי,Silverlight של מייקרוסופט גם+הגירסא העדכנית של JAVA מORACLE. כשאני משתמש בדפדפן IE9,וגם בפיירפוקס 6,אני לא מצליח לראות סרטונים מאתר YNET של רשת (ערוץ 2).לעומתם בדפדפן CHROME כן.לעומת זאת באתר יוטיוב,אני מצליח לראות סרטונים גם בשימוש בIE9+FIREFOX 6.פרסומות ובאנרים כן - בכל הדפדפנים. שלוש פעמים בודדות,כן הצלחתי לראות סרטונים מאתר YNET של רשת,גם בIE9 וגם בFIREFOX 6.0. מבקש לדעת מה הגורם לבעיה הזו+הסבר קצר למה זה קורה? - האם הבעיה היא באתר ו/או בחומרת/תוכנת המחשב שלי?,האם אתה ו/או אתם מצליחים לראות סרטונים מאתר YNET רשת בדפדפן IE9 לדוגמא? תודה רבה מאוד מראש .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי כרטיס מסך geforce fx 5200 nvidia , מערכת הפעלה xp . חיברתי את הכרטיס בחיבור Svideo לטלוויזיה ורואים את מסך המחשב בטלוייזה אך כאשר אני רוצה לראות סרט דרך הנגן (WIN MADIA PLAYER) הצג בטלוייזה מחשיך. איך ניתן לסדר זאת?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אני לא מצליח לשחק במשחקים ולפעמים אני מקבל את ההדועה הכחולה הזאת גם במערכת הפעלה: המשחב קודם ניתקע ואז לאחר מספר שניות אני מקבל מסך כחול ובה משהו עם NV4_DISP MEMORY DUMP... ועוד הרבה כתוב ! ואז לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב יש לי ישר הודעה: The display driver for NVIDIA GEFORCE 4 MX440 seems to be responsble for system instablity...

• 37 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by shlosi,

שלום לכולם, רכשתי מערכת עריכה חדשה עם 2 מסכים, ואני לא מצליח לשים רקע שונה על כל אחד מהרקעים. משיטוט קצר שעשיתי ברחבי הגוגל הבנתי שווינדוז לא יודע לעשות את זה (יש לי ווינדוז 7) וצריך תוכנה אבל לא ממש צלחה דרכי בתחום. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  18. חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון

19. שלום, הצורב שלי שבק חיים כנראה, ואני נאצלך להחליפו. אני מנסה לשלוף אותו החוצה ולא מצליח. יש לי מארז COMPUCASE 6A19 ואני מניח שאמורה להיות דרך נוחה לשלוף אותו, איך אני עושה את זה? תודה, יונתן

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  20. חברה, לא מצליח לשמוע את המיקרופון ברמקולים של המחשב (בשביל קריוקי) יש לי לוח אם של אסוס עם 2 יציאות מיקרופון אחורי וקדמי כשאני מחבר את המיקרופון ב- 2 מערכות ההפעלה XP / Vista הוא מזהה אותו ובכל כלי בדיקה / הקלטה המיקרופון עובד וניתן להקליט ולשמוע אבל לא הצלחתי לגרום לכך שבלי תוכנה להקלטה ניתן יהיה לשמוע מיידית ברמקולים את המיקרופון אשמח לעזרה ב- 2 מערכות ההפעלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה? רשמתי על הבעיה בפורום משחיקם והפנו אותי לכאן

22. Started by mp91,

קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Bakke,

היי. היה לי כרטיס קול של Creative. לאחר בעיית ההרקה וככל הנראה קצר שהיה בעבר הכרטיס החל לקרטע טיפה. עברתי לכרטיס קול USB שיש לי במקלדת של Logitech. עבר כמה זמן וניסיתי שוב את הכרטיס קול של Creative. הפעם בכלל לא הצלחתי לשמוע סאונד. ה Output במחשב מנגן ואני רואה את הקווים הירוקים זזים אבל אין סאונד באוזניות (אוזניות תקינות). בדקתי את הגדרות הוליום וכל הדברים הבסיסיים והכל נראה תקין. הכרטיס מזוהה תקין במנהל ההתקנים והדרייבר מדווח שהכל תקין. טוב. חשבתי שהכרטיס הלך.. היום קניתי את ה Asus Xonar Essence STX. חיברתי אותו ושוב אותה הבעיה. אני רואה שבגל מנגן במחשב אבל אני לא שומע כלום כאשר אני מחבר את האוזניות. אני נואש. מה אני מפספס פה? איפה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  25. המחשב עבד עם סאנוד עד לרגע שפתאום הוא החליט שהוא לא מכיר את הדרייבר והראה את הכרטיס כחומרה חדשה...התקנתי את הכרטיס מחדש וב-Device Manager הראה שהכרטיס מותקן כהלכה. אבל בלוח הבקרה כשניכנסים לציור של הרמקול הוא לא מזהה את הדרייבר ואין צליל... ניסיתי למחוק את הכרטיס ולהתקין מחדש אבל לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?? *מערכת הפעלה XP SP3 והכרטיס אינו HD שזקוק ל-HOT FIX

דיונים חדשים בפורומים