תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שני מחשבי DELL ששמשו בתור סרברים (P3 500 64MB) יש כרטיסי רשת קול ומסך (ATI 4MB) מובנים, אין חריץ AGP. לא מצאתי אפשרות בביוס לבטל את כרטיס המסך, האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI בנוסף? יש אפשרות לעדכן את הביוס ? אם כן מאיפה? תודה מראש שלומי :hideing_behind_computer:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע הייתה לחברתי הפסקת חשמל בבית ומאז המחשב שלה נדלק רגיל רק ללא מסך. ראוי לציין שהחלפתי ספק כוח, הוצאתי והחזרתי את הזכרון, בדקתי שהכל מחובר כראוי וניקיתי אותו מאבק. היות ויש לה כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ניסיתי לחבר לה כרטיס מסך ישן ואליו את הכבל vga ועדיין כלום. תודה
-
שלום לכולם :> לבן דוד שלי, יש בעייה בסאונד. מתי שהמחשב נמצא במצב בטוח, הסאונד עובד ומתי שהמחשב נמצא בנורמל הרמקולים לא עובדים. בהתחלה הייתה הנחה שהחיבור USB דפוק אבל אז כשהוא ראה שבמצב בטוח זה עובד...אז זה לא ה USB. (יש לו כרטיס קול USB חיצוני). הוא הלך לטכנאי והטכנאי אמר שזו תקלה במערכת ההפעלה (שחכתי לציין, זה קרה לו אחרי שהוא פירמט את המחשב. והוא פירמט את המחשב עוד כמה פעמים והבעייה לא נפתרה). אני אף פעם לא נתקלתי בכזה מצב ואם תוכלו לעזור אז תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים: אחד SSD שעליה מערכת ההפעלה (Windows 8.1 64 ביט) ועוד 2 הארד דיסקים של 2 טרה כ,א (סמסונג וסיגייט). לאחר התקנת מערכת ההפעלה הלכתי ל-Manage ושם אני רואה את 2 הכוננים של ה-2 טרה והוספתי אותם (קליק ימני ו-new volume...). מה שקורה זה שאחד מהכוננים כל הזמן נעלה לאחר ריסט ואני חייב לעשות את התהליך הזה של ההוספה שלו מחדש לאחר כל ריסט, ניסיתי את כל הפשרויות שם של delete, change drive latter וכו' וכל הזמן הכונן ממשיך להיעלם לאחר כל ריסט.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב לא נשלח סיגנל למסך מחשב (המסך תקין , כבל תקין)לאחר כיבוי והדלקה ריסטים וכו התצוגה פועלת האם זה סימן שהכרטיס מסך "נדפק"כל המחשב בנוי על לוח אם מובנה כ.מסף רשת קול וכו...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב קופא בעת התקנה של משחק. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית? עריכה: הוא קופא לא רק במשחק אחד גם באחרים... יש סוגי התקנה כאלו ואחרות אז הוא נתקע באיזהשהו סוג.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שנים טובות אחותי קנתה מחשב, ומאז ומתמיד היו בו בעיות עם הUSB... למחשב יש 6 יציאות USB - 4 מאחור ו-2 מקדימה... בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שמחברים משהו לUSB, מדובר במעין "רולטה רוסית" - או שה-USB יעבוד ומכשיר שחובר יפעל, או שהוא לא יעבוד ואז צריך לחבר אותו לכל אחד מיציאות הUSB עד שמוצאים יציאה שמגיבה... גרוע מזה - בכל פעם שסוגרים את המחשב, בפעם הבאה שתפתח את המחשב, יציאת USB שעבדה קודם לכן כבר לא תעבוד...ולפעמים על 6 יציאות הUSB לא עובדות בכלל! פירוט המחשב: AMD Athlon 3000+ 64Bit S939 לוח אם של ג'יגהבייט, לא זוכר את פרטיו Kingston 512MB DDR RAM 400MHZ WD 80GB 7200RPM on Board Geforce 6200 מערכת הפעלה מותקנת- Windows XP SP2 32Bit
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם דרישות החומרה לכרטיס מסך מסוג gigabyte 730 תודה מראש בני
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בקשר ללוח ולזיכורונת: המחשב שלי היה עושה לעצמו ריסטים לבד, הוא היה נופל כל פעם ומציג מסך כחול שבו היה כתוב על זה שהתקנתי חומרה חדשה ולא התקנתי אותה טוב. מה שהיה כתוב במסכים הכחולים לא היה קבוע כל פעם משהו אחר,אבל היו איזה 3- 4 שמביניהם כל פעם משהו אחר. זה בזמן שעוד היה לי ווינדוס במחשב, בזמן שהשתמשתי במחשב הוא היה עושה ריסט ומסכים כחולים בנוסף לפעמים הייתי מדליק את המחשב והוא היה מצפצף. או ציפצוף אחד ארוך של 3 שניות מקסימום ניראה לי או ציפצוף ארוך ובסופו שניים קצרים. (מה אומר כל אחד מהם?) [הבנתי שזאת כמובן בעיית חומרה או בזיכרונות, בלוח אם או בכרטיס מסך] בקטע הזה נפל לי הווינדוס. אין לי מושג איך חחח אז מה שעשיתי זה פירמטתי כי גם ככה רציתי לפרמט והתחלתי לנסות, שאנ…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בזמן שהמחשב עולה שורת הפקודה נפתחת ונסגרת מיד מדובר בוינדוס 8.1 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, ברשותי פנטיום 4 מערכת XP. ניסיתי לפרמט את המחשב בדרך הבאה. הכנסתי את הדיסק והפעלתי את המחשב שוב. לפני שהמחשב עלה לחצתי DEL נכנסתי אל הביוס ל BOOT והורתי למחשב לאתחל מן הכונן של הדיסק XP. אולם הוא השיב כי אינו יכול לקרוא מן הכונן. בהמשך שיניתי לכונן אחר ושוב אותו דבר. אציין כי בהפעלה רגילה המערכת עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה עליי לעשות כדי שהמחשב יאתחל מן הכונן? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
עשיתי את הטעות של החיים שלי החלטתי לקנות לוח אם (gigabyte) בNewegg על סמך זה שכתוב שם שיש אחריות אז זהו, שאין! עכשיו תכל'ס, חודשיים אחרי שהלך כרטיס הרשת המובנה, הלכו שתי כניסות SATA מסיבה לא ברורה, וזה כבר בלתי נסבל אז השאלה הראשונה היא, האם מישהו יודע על מקום שמתקנים לוחות אם? חבל לי להוציא עכשיו 700 שקל רק בגלל חיבורי SATA השאלה השניה היא, אם זה יכול להיות שזה לא בעיית חומרה? בביוס לא מצאתי משהו שנראה קשור, אם מישהו יודע משהו שיחסוך לי את הכסף זה ממש ישמח אותי
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הי, הרצתי היום את Memtest86. פעם ראשונה הכל עבד חלק ועברתי את הכל בלי שום שגיאות אחרי שזה נגמר התחלתי לשנות הגדרות, הפעלתי פחות או יותר את הכל על המקסימום. לא היה לי כוח לסיים את המבחן, אבל לפני שהוא הגיע ל10% כבר היה לי 100 אלף errors... אחרי קצת בדיקות הבנתי שכל עוד אני לא משנה את ה memory sizing אז אני מקבל 0 שגיאות. הבעיה מתחילה כאשני משנה את ההגדרה מ e820-std ל e820-all. חיפשתי לראות בדיוק מה זה אומר: http://www.memtest86.com/#size האם זה אומר שיש לי בעיה בזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium p4 2.4 עם מאוורר סטוק לפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-46 מעלות. הלוח אם הוא asus p4xp-x ולפי תוכנת סנדרה הוא עומד על כ-42 מעלות. ויש לי שאלה כתוב power/AUX tempature שאין לי מושג מה זה והוא עומד על כ-42 מעלות. אז ככה, האם הטמפ' סבירות? כי אני דיי מודאג לגבי המעבד כי בטעות הורדתי לו תמשחה טרמית. ואם זה משנה יש עוד מאוורר 80 מ"מ במארז.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).
-
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי SSD חדש הכל טוב עשיתי מדריך לשיפור הSSD ומאז התהליכים קוופצים בלי שעובד כלום וגם המעבד חושב הרבה זה המדריך http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-performance-tweak,2911.html עזרה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-