תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
יש את החוטים שמתחברים מהכתפורים בקדימה של המארז ואני לא מצליח לחבר אותם ללוח אם של של IBM זה לוח אם דיי ישן משנת 2001 ! רשום IBM P6 לא יותר מזה ואני לא מצליח לחבר אותו לחוטים אם מישהו יכול לעזור תודה !!!!! וזה דחוףף!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
קודם כל, אם זו לא הכתובת, נא להעביר למדור המתאים. לא ידעתי לאן לשייך את השאלה הזו. יש לי כבל לחיבור הטלויזיה למחשב. מבובר בכבל לחיבור AV (הטלויזיה היא CRT ללא כניסות מוצלחות יותר), כאשר למחשב הוא מחובר ע"י מתאם לS-VIDEO. עד לפני כמה חודשים הוא היה מחובר ל6600GT, והכל היה בסדר. אחרי זה שדרגתי ל8800GT, ואתמול ניסיתי לחבר את הטלויזיה. כלום לא עובד. שמתי לב שבמתאם יש רק 4 פינים, בעוד שליציאת הS-VIDEO בכרטיס המסך יש "מקום" ל8. אני לא זוכר איך זה היה בכרטיס הקודם (הוא כבר לא אצלי) - אבל זה הגיוני שהסטנדרט של החיבור השתנה ואני צריך מתאם עם 8 פינים, או שזו בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את לוח האם הזה: Gigabyte GA-8ANXP-D Intel 925X LGA 775 די מפוצץ בפיצ'רים, ניסיתי להשתמש במתאם paralel ata -sata לכונן ata133 רגיל של maxtor הכבל הוא רק לכונן אחד, אז הגדרתי את הכונן בתור master חיברתי אותו דרך המתאם, נדלק המחשב עסה looking for idea devis.... master....not found slave...liteon 52x32x52 ואז הוא אבר הלעה, והיגה ל invalid boot disk replace disck and pres any key יענו לא מצא בוט אבר לכונן דסקתים (שני אצלי) וגם שם לא מצא והוא רוצאה דסקט אחר, ניסיתי להקנס ל bios שמה הוא לא ראה את ה HD ניסיתי ללחת לide devis ולעסות חפס ורק מצתי את ה CD אז נחנסתי ל matrix raid settings ויש הוא מצא אותו ואמר לי שהוא (הHD) מחובר על הכונקתור 0 (יש 0 1 2 3 4 5 6 7[8 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי קנו לאח שלי כרטיס זיכרון ( G.Skill DDR 400MHZ PC3200 512MB CAS2 ) . עכשיו אני לא יודע עם אני לא מחבר נכון או שיש לו בעייה עם המחשב , ספק ג'נרי 300w , לוח אם asus p4p800-x אני ממש אשמח אם מישהו יוכל ליפתור לי את הבעייה ..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן, מעבד I3 ולוח אם אני לא כל כך זוכר איזה (פעם, עוד בשנת 2009 הייתי ממש "מבין" במחשבים והיה לי E8400 עם EP43-UD3L וכרטיס מסך HD4870 שאז נחשב ואוו), היום עברו 6 שנים והצבא הזה את שלו ואני כבר מרגיש ממש חלוד. אז קניתי מחשב פשוט מאוד, ולאחרונה רציתי קצת להריץ עליו משחקים, אז הבאתי מחבר ספק כוח של thermaltake עם הספק של 600W ורציתי לנסות לחבר את הכרטיס מסך 460GTX. אני מחבר אותו, והמסך פשוט לא נדלק. פעם אחת הוא כן הצליח להידלק אבל הרזולוציה הייתה 800X600 וניסיתי להוריד דרייברים, הורדתי, התקין ואז שוב נכבה. מה אני עושה? כאילו אני מחבר אותו לחיבור PCI-E ומחבר לו 2 חיבורים של 6 פין והמסך לא נדלק, למרות שהכרטיס מסך עובד וכו'
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה, אני מנסה לחבר את הלפטופ שלי (Schenker XMG A722) לטלוויזיה ללפטופ יש 2 כרטיסי מסך: GeForce 660M ו Intel HD Grephics 4000 עם טכנולוגיית Optimus שניתן לבחור עם איזה כרטיס מסך לעבוד. בכל אופן אני כבר מנוסה בחיבור מחשבים לטלוויזיות אבל עם הלפטופ זה פשוט לא קולט, אין תמונה ואין סאונד, כמובן שבדקתי אם הכבל תקין (אני מצליח לחבר את הכבל מהמחשב הנייד לטלוויזיה בלי בעיות), שהערוץ בטלוויזיה מוגדר נכון והרזולוציה תקינה. לא יודע אפשר לעשות חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד כי אני מנסה לפתור את הבעיה כבר 3 ימים.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי 5850 XTREAM מחובר HDMI לכרטיס וגם לטלויזיה דרייברים מעודכנים וינדוס 8 במאפיינים של הדיספלי לא מראה עוד מסך
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כמובן שבין כניסת ה-VGA של המסך ליציאת ה-HDMI של המחשב חיברתי מתאם. המחשב מנסה לעלות רואים את סמל ה-WINDOWS עולה ולאחר מכן לא רואים כלום על המסך.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי היום הרכבתי מחשב לוח אם EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E מארז WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) יש כבל של המארז שרשום עליו AUDIO , את הכבל הזה חיברתי לחיבור של לוח האם שרשום שם F-AUDIO (הכוונה לפרונט של המארז) , חיברתי בחלק הקידמי את המיקרופון +האוזניה ולא שומעים כלום , גם אין הקלטה מישם, מדוע זה? הכל פועל קשורה כשאני מחבר את המיקרופון לחלק האחורי של המארז. רוני
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה כמסך שלישי דרך יציאת displayport עם ACTIVE ADAPTER לHDMI, לאחר החיבור אין שום תגובה מצד הטלוויזיה או המחשב. כשאני מנסה לחבר מסך אחר באותה הדרך המסך מראה שיש סיגנל אבל עדיין אין תגובה מצד המחשב( המסך שחור). רציתי לשאול אם יש איזו דרך לגלות את מקור הבעיה (אין לי עוד מחשבים עם יציאות DISPLAYPORT). כרטיס המסך: amd radeon r9 280x sapphire vapor-x tri-x הADAPTER חדש, נקנה היום ( למקרה שלינק יכול לעזור http://ksp.co.il/?select=.216..695.&list=1&sort=3&glist=1&uin=22105&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קצת היסטוריה, ה HD הראשון הוא מדגם Samsung 120 GB והוא עבד בסדר גמור כשהיה לבד. לאחרונה קניתי עוד דיסק של WD 250GB ומשום מה כשהם מחוחברים יחד מתחילות הצרות. מה שקורה הוא שבאמצע העבודה (גם ב XP וגם ב VISTA) שומעים מן נקישות מהדיסק (או אולי ממקור אחר?) והמחשב נופל (BSOD). מעניין, שכאשר כל דיסק פועל בנפרד, הכל בסדר. עוד בעיה מוזרה, אולי זה קשור, כאשר ה WD מחובר, יש לו שלושה מחיצות, המסודרות באופן רציף: C, D, E. כאשר אני מחבר את ה Samsung הוא פתאום הופך להיות D וכל היתר מסתדרים בהתאם כלומר C E F. לא יודע מה הסיבה לזה, אולי הוא (Samsung) מוגדר ראשי ולא extended? אם כן, ואולי זה מקור הצרות, איך אני הופך אותו למשני, כלומר extended? ועניין שלישי ואחרון בעניין, אולי כדאי לחבר…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ראו תמונות מסך. אמרו לי בחנות (זיג זג) לשים תוכנות מעודכנות ושמתי. גם אז זה לא עבד. http://img523.imageshack.us/img523/5011/image00001jm2.jpg http://img206.imageshack.us/img206/8709/image00002rx8.jpg http://img165.imageshack.us/img165/9146/image00003og0.jpg http://img178.imageshack.us/img178/5835/image00004wc1.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6514/image00005lv9.jpg מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לחבר את המסך שלי לכרטיס מסך לחיבור DVI, אבל יש לי במסך רק חיבור VGA.. קניתי ממיר מחיבור DVI ל VGA אבל משום מה לא רואים כלום במסך.. יש לי כרטיס מסך AMD Radeon HD 6450 יש לכם רעיונות למה זה יכול לקרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
דגם IR-9703 למערכת ההפעלה XP בבקשה עיזרו לי לימצוא... לא מצאתי לא בגוגל ולא ביהו.... תחת IR-9703 XP DRIVERS כול הקישורים הם לדרייברים של ווינדוס 95\98 תנו לי קישור בבקשה להורדת הדרייבר...
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המערכת המדוברת היא פנטיום 3 והלוח המדובר הוא: MSI 815EP Pro ver3 עכשיו אני בטוח שאני עושה הכל נכון אבל משום מה כשהמחשב עולה הוא רושם משהו כזה : boot from atapi cd rom :......... failour והקטע הוא שהוא אפילו לא קורא את הסי די במילים אחרות הדיסק נבדק והוא עולה יופי בכל מחשב אחר , מעבר לזה הכונן עצמו מזוהה בביוס ודבר נוסף הוא שאני מעלה נגיד דוס עם דיסקט 1.44 ואז מנסה להכנס לסיפריה של הסי די רום אז גם כן הוא רושם לי שישנו כשל מסויים .... בקיצור אני בבעיה גדולה למה גרמתי למישהו לרכוש הרד דיסק חדש ואני לא מצליח להעלות לו את המחשב ... מה אתם אומרים ??
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש ובו חיברתי דיסק 2 טרה שעליו התקנתי וינדוס 7 עכשיו ישלי בעיה שאני לא מצליח ליצור מחיצה ניסיתי בתוכנה partition master ומשום מה האפרות ''ליצור'' לא זמינה.. מישהו יכול לעזר לי בבקשה ..הדיסק מוגדר בביוס על מצב AHCI עם זה קשור במשהו
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני לוחץ התחל-כיבוי המחשב לא מתכבה ואז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אפשר לכבות מהתפריט של סיסמא וכו'.. האם משהו יכול לעזור?תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם... מזמן לא הייתי פה. בקיצור, החלפתי לפני כמה ימים לוח אם, ל NF7-S ומאז אני לא מצליח לכבות את המחשב, חוץ מלהוציא אותו מהחשמל. לחיצה על הכפתור פשוט תכבה ותדליק (יעני reset... אבל עם כיבוי מלא) חשבתי שלא שמתי את הכבלים נכון (מה שלא נראה לי מההתחלה...) והכל נכון. ניתקתי הכל והשארתי רק את הכבל של כפתור ההפעלה... הדלקה, עובדת יופי, אבל כיבוי, לא. מה יכול לגרום לזה?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז זהו, סוף סוף קיבלתי את המעבד ולוח האם ש"נדפק" לי היה AK73 PRO A ושלחו לי AK73 A יעני בלי פרו. אז בלוח הזה אין אפשרות לעשות O/C אבל מצד שני אפשר להתקין עליו מעבד XP מה שהקודם לא היה מוכן לקבל. לאחר ההחלפה, המחשב עלה פעם אחת ושבק, התקנתי מחדש WIN XP שדרגתי את הביוס, וזהו, עלה, הכל עובד.. אבל כשאני רוצה לכבות אותו הוא לא כבה, הוא נותן לי הודעה "it is now safe to turn off your computer" ורק אז אני יכול לכבות אותו, עם המפסק, חרשתי את הרשת, עשיתי כמה דברים שהומלצו, כמו שדרוג הביוס גם של הכרטיס מסך, יש משהו אחד שקראתי ואותו אני לא מצליח לבצע וזה להפעיל את ה APM, שאין לי בכלל דבר כזה בלוח בקרה. זה צ'יפסט של VIA אז יש משהו דומה, via tech power managment controler , (אין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעיה חדשה שהתחילה לפני כשבוע. בחיי לא נתקלתי בה. אני לוחץ כמו תמיד לכבות את המחשב דרך ההתחל. עכשיו הווינדוס נכבה אבל המעבד והמאווררים של המארז ממשיכים לעבוד. אני חושב שהכוננים נכבים ולא ממשיכים לעבוד. עכשיו אני מוציא את החשמל של המחשב ומחכה דקה. מכניס חזרה, לוחץ על הכפתור להפעיל את המחשב והוא לא מגיב. הדרך היחידה להפעיל את המחשב היא לנתק את הספק כוח מהלוח אם ולהחזיר. רק כך הוא מתחיל לעבוד. עכשיו המחשב די חדש. הנה מפרט: GA-EP45-UD3P Intel Q9550 4GB DDR2 800MHZ Vista x64 (בקרוב 7) והספק: Hiper Type R Mk-II 680W תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזהו הפורום הנכון - רכשתי מחשב חדש http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14302 המחשב מחובר לטלוויזיה מסוג טושיבה. כיצד ניתן לכוון את הגודל התצוגה כך שיתאים לגודל המסך? כרגע יש דברים שלא רואים כי הם "נמצאים מחוץ למסך" ניסיתי לשנות רזולוציה אך זה לא הצליח. תודה
-
- 20 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
היי, המחשב עושה הרבה פאדיחות לאחרונה, אתמול עבד פיקס והיום אחרי ההדלקה הוא החליט שלא מתחשק לו לכתוב באנגלית. ז"א לאחר ALT+SHIFT הוא לא עושה מעבר לאנגלית.. מקש הCAPS LOCK עובד כפי שאתם רואים אבל זה הכל. מישהו יודע איך לפתור את זה? בפעם הקודמת שזה קרה לי, לפני שבועיים בערך, פשוט הורדתי עדכון לWINDOWS אבל עכשיו אין מה לעדכן. מצ"ב תמונה שתראו מה המצב ב CONTROL PANEL תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-