עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ש לי מחשב (חדש יחסית, פחות מחודש) אבל הוא גורם לי להמון בעיות, הוא קורס מדי שעה (מכבה את עצמו), אבל רק אם הוא עובד תחת שימוש רציני, עכשיו חשבתי לעצמי שמחשבים מכבים את עצמם משני סיבות, טמפרטורה וכוח, אם אין מספיק כוח לספק, או אם המחשב מתחמם, אז מבחינת טמפרטורה, אני לא עובר את ה40 מעלות (שזה נורמלי לגמרי ככל הידוע לי) והספק כוח שלי הוא 500W, בתחילה חשבתי שאולי הוא אינו חזק מספיק למחשב כזה, אבל הבטיחו לי בחנות לאחר אינספור שאלות שהוא יותר ממספיק להחזיק את המחשב הזה. מתוסכל ולא מבין מה הבעיה, אמרתי ניקח את המחשב לחנות (אייבורי, והם היו יותר מבסדר גמור) חיברתי את המחשב, עשיתי כל מה שעשיתי בבית (קיובייס, עם המון VSTs) ובתקופת זמן שאצלי בבית הוא היה קורס לפחות פעמיים, המחשב לא ק…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by ybe,

אני גולש באמצעות מודם ADSL DYNAMODE A360 המחובר לUSB במחשב.לפני יומים המחשב הפסיק לזהות את המודם.התקנתי את המודם מחדש אך ללא תוצאות.לאחר מכן החלפתי מחשב והצלחתי לגלוש באמצעות מחשב אחר. כצעד של יאוש פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש,אבל עדיין המחשב לא מזהה את המודם. מה עושים??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bati6,

העלתי היום את המחשב שלי והוא לא עלה לי, אני לא יודע בדיוק מה קרה לו, הוא לא נדלק בהתחלה, ואחר כך חיברתי אותו עם כבל ההטענה שלו ואז הוא עלה למרות שהייתה סוללה, והוא אמר לי שהייתה איזה שגיאה ולבדוק בevent log, אז בדקתי וראיתי רשימה גדולה של error יש שם שגיאות של windowsupdateclient ושגיאות של devicesetupmanager, bug check, server, netbt אלה שגיאות גם מה24 שעות האחרונות וגם מהשבוע האחרון, לא יודע עד כמה זה חמור, אבל במחשב לא צריך להיות ככ הרבה שגיאות. ויש לי גם שגיאות של critical שקשורות לkernel-power . רשום לי שם בפירוט שהמערכת עשתה התחלה מחדש בלי סגירה בטוחה או משהו, והוא אומר שזה יכול לנבוע בגלל שהמערכת קרסה או הפסיקה להגיב או שהיא איבדה כוח לא מתוכנן. מה אתם אומרים על ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vsTOwn,

למניעת שאלות מיותרות: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 7/26/2010, 23:48:54 Machine name: RONEN-PC Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G31M-S2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz (2 CPUs), ~2.4GHz Memory: 2048MB RAM Available OS Memory: 2046MB RAM Page File: 1054MB used, 3038MB available Windows Dir: C:\Windows DirectX Version: DirectX 11 DX Setup Parameters: Not found…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by zivk1,

שלום לכולם , יש לי מערכת קולנוע ביתי של פיליפס שמחוברת למחשב עם כבל AUX ולאחרונה כאשר יש באסים שומעים מעין צלילי פיצפוץ כאלה, ניסיתי לנתק אותה מהמחשב ובאמצעות אותו הכבל לחבר לפלאפון ואז לא היתה בעיה מה שאומר שמקור הבעיה במחשב . מה אני יכול לעשות? אולי השתנה לי איזה משהו בהגדרות במחשב? אם כן מה לדעתכם? או שהלך הכרטיס קול? תודה מראש זיו

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by eliranl1,

שלום לכולם !!! המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד. לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש. המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015). חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק. אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק. החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק. רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה. בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר. היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק. ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים…

7. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני כמה ימים לצערי הלך לעלמו הכרטיס מסך שלי asus geforce 4 4400 128 כנראה חשמל סטטי עכשיו נגמרה לי האחריות והחנו תלא מחלפיה לי אותו יש מקום פה בארץ הקטנה שלנו שיכולים לבדוק אותו הכרטיס עובד אבל הוא לא מריץ לי גרפיקה סרטים ויש קווים מוזרים על כול המסך

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום יש לי בעיה במחשב לפעמים הוא מחליט פשוט להיתקע המסך לא משתנה פשוט שום דבר לא זז ולא מגיב ולפעמים אחרי כמה דקות זה משתחרר הרמקולים בזמן התקיעה משמיעים קול מעצבן כזה כאילו הם מוצאים את אותו טב כל הזמן ואם אני עושה ריסטרט אז זה כאילו מחקתי את כל ההיסטוריה של הקוקיס וכו' שמתי לב שהבעיה קוראת בעיקר בהרצת סרטים, כשאני מפעיל כמה טאבים בדפדפן באינטרנט או רואה משהו בסטרים (יוטיוב וכאלה) ובכללי בעיקר בעבודה עם האינטרנט למרות שאני לא עושה הרבה עם המחשב חוץ מאינטרנט הרצתי אנטיווירוס מעודכן כל מיני אדוורים שיש לי במחשב אני יכול להגיד ב90 אחוז שזה מגיע מהחומרה זה המפרט שיש לי בנוסף אני מחובר לרשת ביתית קווית של הוט דרך נתב אדימקס אם זה רלוונטי מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש Mainboa…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Ariel Reys,

שלום, אני פרמטתי את המחשב לא ממזמן ואז פתאום אני מזיז קצת את העכבר הוא עושה לי פריז לשנייה וככה כל כמה שניות ואני לא יודע מה לעשות תמונה של המעלות: [ATTACH=CONFIG]9670[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם עוד פרטים שלה משנים אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים בעיקר מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by gzlt,

שלום לכל מי שראה בעיתון את המבצע של קרביץ - קנה ראשי דיו של hp וקבל צורב פיליפס 52x24x52 במאה שקל: אז הלכתי לקרביץ ואמרתי לעצמי שאני צריך ראשי דיו....ובשביל 100 שקל שווה לנסות אז ככה......הצורב יפה, כסוף ומוזהב, ויש לו באנדל נחמד אבל יש בעיה קטנטונת התקנתי נרו 6, ובכל מהירות שצרבתי, בדיסק שיצא מהכונן, לאחר הצריבה הופיעו עיגולים לבנים, מעין שפשוף על המדיה אח"כ התקנתי נרו שמגיע עם הצורב ובמהירות מעל 24 הופיעו אותם עיגולים וסריטות שכמובן לא כל כך מאפשרות לקרוא את הדיסק בשלמותו. אני צורב על מדיות של מקסוול, והמהירות שלהם, לפי מה שכתוב עליהם - x48 מישהו יודע מה הבעיה? בתודה מראש גיל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קיבלתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (6600GT) עכשיו הטכנאי שהתקין לי את הכרטיס "שכח" להוסיף מולקס חיבור שמופיע בכרטיס שלי. לכן לפי הצעות שלכם בפורום לפני כשבוע החלטתי לפתוח את המארז ולהתקין את המולקס בעצמי מספק הכוח לכרטיס מסך , אני לא ממש מבין בזה ולכן אני לא יודע אם עשיתי את זה כמו שצריך . למולקס שלי יש רק חיבור אחד חופשי , הוא עובר דרך הכונן CD-ROM וכונן A ועכשיו הכרטיס מסך (זה עלול לגרום בעיה שאני מחר את הכרטיס מסך יחד עם עוד כמה דברים ? ) התקנתי תוכנה והיא מראה בעיה ב וולט בספק הכוח תמונה: מה אתם אומרים יש לי איזשהי בעיה בספק כוח? , כי למשל גם המשחקים נתקעים ( למרות שהם לא צריכים) פעם בכמה שניות לאיזה שנייה , והמחשב מרסט את עצמו לפעמים? עדיף לקחת את זה למשהו שמבין…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. כל פעם שאני מפעיל סרט קליפ סרטון באינטרנט המחשב פשוט נתקע ממש והאפשרות היחידה היא לעשות רסטרט אם הכפתור שעל המארז, התקנתי תדריברים הכי חדשים של נוידיה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 series . אני מתקין את המקודדים הכי חדשים ועדיין נתקע, ומה שמוזר זה שאם אני מוריד את הדריברים של נוידיה זה עובד אני יכול לראות סרטים אז ניסיתי להתקין דריברים ישנים וזה גם עדיין אותה בעיה ואפילו פירמטתי מחדש ועדיין לא יכול לראות אני כבר מתחרפן מזה בבקשה שמישהו יעזור לי..תודה מראש בבקשה עזרו לי !!!! תודה...........

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by eliil1,

הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by or9400,

אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. בעקבות תקלה שהיתה לי עם לוח האם, נאלצתי לפנות לTMS למימוש אחריות. הם סידרו את הבעיה (פחות או יותר - לא רלוונטי לנושא הדיון) מבלי להחליף את הלוח, ועל הדרך עדכנו את הביוס של הלוח - מבלי שביקשתי, אגב. הרכבתי את המחשב מחדש ביום ראשון האחרון, ומאז יש לי בעיות בלתי פוסקות עם כרטיס הרשת (EDIMAX 7711ln, חיבור PCI). בתחילה, המחשב וכל התקניו עלו כמו שצריך, מלבד כרטיס הרשת. התקנה של הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא עבדה. התקנת הדרייבר המוצע באתר היצרן לא עבדה. התקנה של איזשהו דרייבר בטא שמצאתי באינטרנט שבכלל מיועד לוינדוס 8 (לי יש 7) כן עבדה - עד אתמול, לאחר שאתחלתי את המחשב בפעם הראשונה מאז אותה התקנה. אחרי האתחול, הוינדוס לא עלה (נתקע). אחרי שהעלתי אותו במצב last known good configuratio…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by rsigall,

שלום, יש לי בעיה שרק עכשיו שמתי לב אליה (בעקבות קניית disk-on-key). לוח האם שלי הוא: ASUS P5VD2-MX. ומערכת ההפעלה היא Windows XP SP2 עם כל העדכונים האחרונים. כאשר אני מחבר למחשב התקן usb2 הוא עובד כ-usb1, וזאת למרות שלוח האם תומך ב-usb2. בנוסף אני מקבל הודעה מ-windows שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחבר אותו לאחד מהפורטים של usb2 - הוא מראה 8 פנויים, למרות שיש דברים מחוברים(עכבר, מדפסת), ויש לי רק 6 כניסות usb במחשב (4 מאחורה ו-2 מקדימה). ב-Device Manager אין שום דבר עם סימן קריאה ויש "VIA USB Enhanced Host Controller" ורשום שעובד בסדר. ב-BIOS ה-USB וה-USB2 ב-Enable. ניסיתי לעדכן דרייבר של ה-chipset אבל לא עזר. התקנתי תוכנה בשם USBInfo והיא הראתה שיש לי 8 פורטים של usb2 פנ…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by RTSerenity,

שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by מתן 202,

שלום יש ל יבעיה אין לי התקן כרטיס קול וזה ממש משגע בבקשה תעזרו לי תוכלו להביא לי התקן שיהיה לי קול במחשב ? תודה רבה לעוזרים תמונה מאברסט : http://www.israup.net/images/2ad546109239a98807dc79e0c4a74875.JPG

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Gal_452,

דיי קשה לי לתאר אתה הבעיה ... בזמן שאני גולש חסרים לי מלא פריטים שאמורים להופיע אני לא יודע אם לקרוא לזה אייקונים או משו בסגנון שמתי פה שתיי תמונות להמחשה אני מקווה שתצילחו לזהות ולעזור לי... בכל מקרה נראה לי שזה אכישהו קשור לפלאש אבל אני ממש לא יודע אז בבקשה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה נהדר , http://img242.imagevenue.com/img.php?image=59081_70612065_1_122_168lo.JPG http://img125.imagevenue.com/img.php?image=59590_7416_2_122_1188lo.JPG אם מישו לא מוצא הבדל אז תעשו השוואה בין עמוד של "וואלה " צלכם ובין מה שמופיע בתמונה השנייה שלי... תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. שלום לפני כמה ימים באו לדודים שלי חברים וגם המשפחה שלי . עכשיו היה שם ילד קטן נראה לי שבן 6 או משהו , אז התקנתי לו את המשחק REVOLT אבל המשחק עבד מהר מידי אז ביטלתי ליבה אחת (מעבד E2200 נראה לי) עכשיו השאלה שלי זה האם אני צריל איכשהו להחזיר את הליבה או שלא ? אם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by avvvi,

שלום אני רוצה לחבר כרטיס PCI-E במחשב ישן שאין לו סלוט PCI-E רק AGP או PCI הלוח המדובר הוא Asus p4p800d Deluxe יש אולי איזה בקר / קומבינה או ה' יודע מה כדי לחבר כרטיס PCI-E ?

25. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.