תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה להתקין מהאתר של ADOBE הוא אומר שההתקנה בוטלה עקב סיבות ביטחוניות , ניסיתי להוריד את ההתקנה STANDALONE והאתרים שמכילים FLASH בכל זאת לא עובדים אחרי ההתקנה. הדפדפן הוא IE7 (הבעיה התחילה מ IE6 ניסיתי לשדרג ל 7 במחשבה שאולי זה יביא פתרון). בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, הכונן מזוהה בביוס אבל הוינדוס לא מזהה אותו, התקנת RAID CONTROLER DRIVER לא עזרה, הלוח הוא EPOX 4GEA+, על XP-SP2 תודה מראש, לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם P4C800 E עם הארדיסק SATA . אני רוצה לחבר הארדיסק נוסף כ IDE רק כדי לגבות את תוכנו ופשוט לא מצליח. ניתקתי את הצורב והתקנתי את הHD במקומו, אח"כ ניתקתי את ה DVD והתקנתי את ה HD במקומו... ניסיתי כל קומבינציה של גימפור וקבעתי בביוס שהמחשב יעלה רק דרך ההרדיסק הקבוע שלי. במקרה הטוב (וזה באמת רק המקרה הטוב) הצלחתי להעלות את הXP אבל ה HD הנוסף בכלל לא נקרא ע"י ה"מחשב שלי" - פשוט לא קיים. לבסוף אמרתי לעצמי שאולי כדאי לחבר לשקע IDE בנפרד אבל גיליתי להפתעתי שיש לי רק שקע IDE אחד על לוח האם ולא שניים. מה לעשות? בבקשה את עזרתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי MS SideWinder GamePad. בלוח הקודם שלי (Epox 8RDA) הוא עבד בלי בעיה. בלוח הנוכחי (GA 7N400-L) הוא לא מזוהה. (או אולי בעצם כן?) הנורה של הג'וסטיק דולקת, אבל הוא לא מגיב במשחקים. ניתן לראות במסך של ה-Game Controler שמצורף. הוא כביכול לא מחובר או לא מותקן. אגב הג'וסטיק שלי הוא לא 3D Pro אלא פשוט. שאני מסיר ומנסה להתקין את ה-MS SideWinder GamePad שמופיע ברשימה - הוא לא נותן לי! (בלוח הקודם זה עבד בלי בעיה). מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את הקורא כרטיסים והטוקן של COMSIGN אבל הוא דורש NET FRAMEWORK 2. אנחנו על חלונות 10 בעברית. כאשר מנסים להתקין את התכונה (לא יודע אם פעלתי נכון) הוא אומר שלא ניתן להתקין. כאשר גם ניסיתי להתקין NET FRAMEWORK עדכני הוא אומר שזה כבר מותקן. קצת נואשים פה למצוא פיתרון כי החברה אומרים שכל עוד לא נתקין את זה הם לא יוכלו לעזור... וקשה מאוד לתפוס אותם טלפונית נשמח לפיתרון תודה
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את ה-SP1 מפה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=45822;start=msg414917#msg414917 עשיתי UNZIP לתיקיה מסוימת ואני לא יודע איך להתקין את זה,זה מה שנפתח לי:
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
למרות שיש לי 10 גיגה פנויים במחשב
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, קניתי כונן SSD M2 של WDץ . הלוח אם שלי הוא גיגבייט Z97X gaming 5. לאחר שאני מתקין את ה SSD אני רוצה להפעיל שוב את המחשב ולכוון את הביוס שיתחיל מה CD כדי שאתקין ווינדוס. בביוס אני רואה שהוא לא מזהה פתאום את ה CD ואגב גם לא את הגיסק עליו מותקן הווינדוס. אם אני מוציא את ה SSD אז הכל חוזר לקדמותו. מישהו יכול לעזור לי? למה זה קורה ואיך לסדר את זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה גיליתי שלא מותקן לי בלוח עם USB2 והלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM שאמור לתמוך בזה. ראיתי את זה לאחר שקניתי נגן חדש שהוא עובד במהירות מונמכת ואני גם מקבל הודעה שהחיבור הוא לא מהיר. עכשיו ראיתי מישהוא עם אותה בעיה כמו שלי ואותו לוח כמו שלי רק שלו כבר היה USB2 במחשב אבל לא מותקן כראוי אבל אצלי לא כתוב כלום.אני גם פירמטתי את המחשב לאחרונה וכאשר התקנתי את הדריברים קיבלתי הודעה שהUSB2 לא יעבוד טוב עד שאתקין את חבילת שרות 1 לווינדוס.המשכתי והתקנתי את כול העידכונים אבל עדיין לא מופיע לי אפילו שהתקן מותקן אצלי. ניסתי להתקין מחדש ולא עזר, אפילו ניסיתי לחפש באתר בית של MSI דריבר או פאץ כלשהוא ולא מצאתי... בבקשה עזרה עם מישהוא יודע בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים טובים! קבלתי מחשב חדש אתמול וניסיתי עם חבר להתקין את WIN XP SP3 עליו, וקבלנו הודעת שגיאה אחרי שהופיעה השורה setup is starting windows והיה כתוב שזוהתה בעיה וההתקנה הופסקה כדי לא לגרום לנזק ... והודעת שגיאה מתחת של STOP:0X0000007B חיברנו את המחשב הישן לבדוק שזה לא בעיה בדיסק התקנה והישן העלה את ההתקנה של הווינדוס כלומר עבד. כשלא הכנסו את הדיסק התקנה וסתם נתנו למחשב לעלות ולראות מה הוא יכתוב הוא כתב: PXE-E61: Media test failure check cable פתחנו גם את המארז לראות שהכל נמצא במקום וזה נראה שכן, ושהוא זיהה את ההארדיסק מהפישפושים שעשינו כשהמחשב עולה. יש למישהו רעיון למה זה קורה? עד שסוף סוף יש לי מחשב חדש (5 שנים ארוכות..) משהו חייב לא ללכת חלק תודה וש…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קצת על המפרט של המחשב בתמונות המצורפות. כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT610 60GB RAM כאשר 3.49GB שמישים Windows 7 Ultimate 32 bit לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3310#ov ה-2GB RAM הינו כרטיס ישן שעבד עם המחשב זה תקופה ארוכה, קניתי 4GB RAM DDR3 של A-DATA מאייבורי והוספתי למחשב. כאשר אני מנסה להתקין Windows7 או 8 (או אפילו 10) של 64 ביט ההתקנה נתקעת עוד בהתחלה במסך של "Starting Windows" (כאשר אמור להופיע לוגו של Windows). ניסיון להעלות את המחשב עם ה-4GB RAM גורם למחשב לעשות ריסטרט לעצמו מחדש לאחר כמה שניות מרגע שהמחשב עולה(לא עובר מסך שרשום עליו PASSING MEMORY TEST משהו כזה). עידכנתי את גרסת ה-BIOS, עידכנתי דרייברים, קניתי הארד-דיסק, צורב, וכרטיס …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי יש לי DISC קשיח IDE ועליו מותקן לינוקס. לפני שה BIOS עולה הוא לא מזוהה בשום אופן. בתוך ה BIOS אני רואה אותו ללא בעיות. אני גם מצליח להעלות בו את הלינוקס. אבל כאשר אני בא להתקין XP או VISTA אני הם לא מזהים אותו לחלוטין. הרשימה בהתקנה ריקה. ניסיתי עם הג'אמפרים הכל וזה לא זז. מדבר ב לוח P4GD1 יש לציין שהתקנתי על ה HD הזה הרבה פעמים בעבר WIN ו לינוקס. אגב, אני סבור שזו לא בעייה בלוח כיוון שחבר שלי בא אליי עם HD שלו וזה עבד בצורה מושלמת. יש לכם רעיון מה לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לינוקס מותקן על המחשב, והחלטתי להתקין win במקביל (בשביל הבנק וקופ"ח). יש לי מקום לא מוקצה על הדיסק, ובתהליך התקנת ה XP, יצרתי שם מחיצה ופרמטתי אותה כ- NTFS. לאחר מכן קיבלתי הודעת שגיאה, משהו בסגנון "דיסק לא שמיש" (לא רשמתי את ההודעה המדויקת), וההתקנה נתקעה. למזלי ה XP לא הרס לי את הנתונים על הדיסק, אבל הוא שיבש את המידע על המחיצות, ונאלצתי לתקן את זה מתוך לינוקס על מנת לראות שוב את המחיצות שהיו על הדיסק (כולל מחיצת ה NTFS החדשה שנוצרה בתהליך ההתקנה). לאחר מכן ניסיתי להתקין מחדש את ה XP, אבל הפעם ההתקנה נתקעת מיד לאחר ההודעה "inspecting your hardware configuration, אני מקבל מסך שחור בלי ששום דבר קורה ובלי אף הודעת שגיאה. האם התקנת windows אמורה להיות כל כך קשה? האם י…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ויש לי בעיה הביוס לא מזה לי את ההארד דיסק וגם כאשר אני רוצה להתקין את האקספי זה לא מוצא את ההארד דיסק לוח האם שלי הוא gigabyte ga k8vm800m w.d 80 gb 8 mb cach sata אשמח מעוד לקבל תשובה איך מסדרים את העסק.
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב שמותקן בו מעבד ath'64 bit 3800X2 d.c am2 amd בקיצור זה מעבד עם 64bit של AMD. עכשיו ניסיתי להתקין עליו win xp pro אבל זה לא הלך... אחרי שזה העביר את כל הקבצים הוא בא לטעון את ההתקנה ואז יש מסך כחול . ניסיתי לשים על המחשב כונן שכבר מותקן בו win xp pro (שעובד במחשב אחר) אבל שוב היה מסך כחול אחרי הטעינה של הxp. השאלה היא האם אני חייב win xp pro 64bit או שזה בעיה אחרת במחשב שלי. ובקשר לתוכנות ומשחקים, הם יעבדו על המחשב למרות שהם על מתוכנתים לעבודה עם 32bit? תודה
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כשאני מתקין את התוכנה של hp יש קטע שהוא בודק אם יש מדפסת והוא לא מוצא אותה, אבל יש דרך לעבור את זה. ואז כשאני מחבר את המדפסת אני מקבל ארור של device unknown ואני לוחץ לעדכן דריבר ממפה אותו לcdrom או לתיקיה של הדריבר שהורדתי מהאתר של Hp והוא לא מוצא וגם כשאני רושם לו שיחפש את הדריבר אוטומטית
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקי...אז ככה... יש מספר משחקים של אחותי הקטנה שפשוט מסרבים לעבוד באקספי.. גם עם ההתאמה.. אז החלטתי להתקין 98 במקביל. עכשיו התקנתי דרייבר לכרטיס מסך, וכשאני בא להתקין דרייבר לכרטיס קול )Terratec Sixpack 5.1+ ( זה פשוט לא מסתדר.. במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב על הכרטיס קול ופשוט בלי הכרטיס קול מזוהה כמו שצריך, המשחקים לא עובדים, אני מקבל שגיאה שלא זוהה כרטיס קול או שהוא לא מגיב. מדובר ב WIN98 הרגיל, לא SE, יחד עם terratec sixpack 5.1+. יש לכם רעיונות איך לסדר את הבעיה המעיקה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אני לא מסתד עם החיבורים שמה.. צריך עזרה. הנה מה שכתוב על הMANUAL שלי בעניין (בגלל שאין לי את הג'מפרים ובגלל שאני רוצה את יציאת הAUDIO הקדמית אני צריך להבין את זה): הבעיה שלי שהכבלים שלי כתוב עליהם EarL וכאלה.. לא כתוב בכלל את הדברים שכתובים לעיל.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 21:16:51 הנה הכבלים שיש לי:EAR L (שניים כאלו) EAR R (שניים כאלו) Mic Data Mic VCC GND באיזה מספר כול אחד? עריכה: מצאתי את הפיתרון לשאלה, אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה בפורום את מדריך לבדיקת קבצים משהו שחכתי שבודקים למה המחשב קורס עכשיו אני יש לי מעבדAMD64 ושאני מנסה להוריד את הקובץ למעבדי 64 זה מוריד ובהתקנה זה רושם שחבילת התקנה אינה תומכת במעבד זה.............
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-