עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by מורדו,

הוספתי עכשיו עוד שני ג'יגה למערכת שלי וסמתי לב שהוינדוס לא משתמש בכל ה4 הוא מזהה את הזכרון כ 3.25 ולא רק שהוא מזהה את זה ככה הוא גם משתמש ב3.25רציתי לדעת אם יש פתרון לעניין הזה תודה מראש על העזרה :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by free fraek,

הוא אומר לי שהכונן מוגן מפני כתיבה וכמה שניסיתי לא עזר ניסיתי לשדרג פירמוואר וזה לא עזר כי התוכנה לא יכולה לכתוב הנגן זה MPIO FG200 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  3. לוח INTEL P965L. לא מצליח לשנות RPM של שום מאוורר. 3 מאווררים מזוהים ע"י הלוח. בתוכנה של אינטל רואים את הRPM אבל לא ניתן לשנות. SPEED FAN בכלל לא רואה את הRPM שלהם. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by RayZ,

אני לא בדיוק יודע מה זה, אני גם לא יודע אם זה שייך לפורום הזה (אם לא, תעבירו לאן שצריך). אבל יש לי שתי בעיות עם הכרטיס קול: הראשונה היא שאני לא מצליח להקליט כלום. יש לי מיקרופון, הוא עובד 100% (נבדק), אני מקליט משהו דרכו ולא שומעים כלום. הבעיה השניה היא, שגם להקליט קול ממשחקים ודברים כאלה זה לא למקליט. יש בעיה כלשהי עם כל הקטע של ההקלטה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. בד"כ הסיבה לבעיה הזו הייתה, מנסיוני, בגלל חוסר תמיכה בהרץ גבוה (100 הרץ) של אותו מסך שאיתו הרצתי את המחשב. מה שהייתי עושה זה פשוט מחבר את המחשב למסך אחר שתומך ב-100 הרץ ברזולוציה של 1024X768 משנה את ההרצים להכי נמוך (60 הרץ) ואז הבעיה הייתה נפתרת. עכשיו עשיתי את אותו דבר וחיברתי את המחשב למסך שלפי ההגדרות שלו אמור להריץ 60 הרץ על 1024X768 (הדגם שלו למי שמכיר זה 753DF SAMSUNG) ועדיין, עם עליית הווינדוס התמונה נעלמת לי ורשום על המסך שההגדרות כאילו מחוץ לטווח שלו. כאשר אני מפעיל את המחשב על "מצב בטוח" כן מוצגת לי התמונה ואין שום בעיה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? ועוד שאלה שלא ממש קשורה, אני מעביר הרבה בין המחשבים בבית שלי והרבה פעמים אני שוכח להוריד …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by worm,

יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס לאיזו שהיא תקיה או לדפדפן או סתם לאיזו שהיא תוכנה ה-CPU Usage עולה לי ל100% והמחשב ניתקע או שמגיב אחריי הרבה מאוד זמן. גם כשאני מכבה אותו הוא נכבה אחריי 5 דקות משהו כזה. אני לא יודע אם זה יעזור, המחשב הוא ישן הוא אצלי כבר 4 שנים משהוא כזה. הטמפ' של המעבד נימצאת על 39-41 מעלות. אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי אני משתגעה כבר. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by Pawnd,

שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. לאחר עדכון WINDOWS פתאום הם לא עובדים, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את המקודד FFDShow ועוד אחרים כמו DIVX (הרגיל), וכל פעם שאני נכנס לAVI זה עושה לי שלח \ אל תשלח של הexplorer.exe.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. לוח אם של אזוס, צ'יפסט sis מעבד סלרון. הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את הלוח לספק (שכנראה היה דפוק). עכשיו כשמחברים לחשמל ומדליקים הלוח נדלק, עושה את הציפצוף הראשון שהמערכת עולה, ומיד נכבה. א"א להדליק עוד פעם אלה אם כן מנתקים את הספק (ספק אחר כמובן, לא הגורם לבעיה) ומחברים שוב, ואז אותו סיפור. יש למישהו רעיונות? או שאפשר להספיד את הלוח? תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by m.l,

שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by ag43,

בעיה מוזרה: המקלדת מזוהה בביוס ועובדת ללא שום בעיה, ברגע שהWINDOWS מתחיל להטען הנורות של המקלדת נכבות והיא לא עובדת תחת WINDOWS יש לציין שהדרייבר שלה מותקן ומוגדר כתקין. גם הסרה של הדרייבר והפעלה מחדש לא פתרה את הבעיה. המקלדת מחוברת בחיבור PS2

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by hagaym,

שלום האם מישהו יכול לעזור ליי בזמן הפעלת המחש אני מקבל במסך יש לבדוק את הP C מה משמעות התקלה אין ציפצופים יש לציין ??? ??? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by PointOfView,

קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by HackQueen,

לאחר כיבוי פתאומי של המחשב, כנראה בזמן גישה לרג'יסטרי המחשב לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה. ההודעה הראשונית המתקבלת, windows could not restart because the following file is missing or corrupted; \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לאחר שחפרתי קצת באינטרנט ניסיתי להעלות את המערכת דרך ה-CD כאשר שם ניתקלתי בבעיה שיצרה את הלופ הבא: אני מגיעה ל windows setup ושם לאחר ניסיון הטענה של הקבצים התקבלה ההודעה הבאה: File \i386\vgaoem.fon could not be loaded the error code is 32768 setup cannot continue.press any key to exit שמביא אותי ישר לנקודת ההתחלה עם ההתראה הראשונה. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by assaf990,

נוד32 טוען שיש לי וירוס ששוכן בזיכרון. מקורו בקובץ services.dll בתקייה WINDOWS . הוא מבקש לאתחל את המחשב כדי להסיר את הוירוס אך כשעשיתי סריקה לאחר האילתחול התברר שהוא לא הסיר אותו מה עוד עשיתי: חיפשתי ידנית את הקובץ אך לא מצאתי אותו (אך הנוד32 תמיד מתריע על וירוס!) סריקות במצב בטוח עם: נוד32, אדוור, ספייבוט, HijackThis, aswcln , stng260 ולא עוזר.. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, היום רכשתי זוג זכרונות חדש של SUPERTALENG 2X1GB 800MHZ CL4 על מנת להחליף את הקיימים שאותם מכרתי... אחרי שניגשתי לעבודה וחלפתי את הזכרונות בטעות לא הכנסתי את הזכרונות לסלוטים עד הסוף וכשהדלקתי את המחשב היו צפצופים ומיד כיביתי אותו. בדקתי את הזכרונות והכנסתי אותם כמו שצריך לסלוטים, ומאז המחשב לא עושה POST... לא משנה מה עשיתי הוא לא עושה POST: החזרתי לזכרונות הקודמים, איפסתי ביוס, שיחקתי שוב עם הזכרונות, שום דבר לא עוזר. מה שעוד שמתי לב זה שהמחשב פועל באותה צורה (נדלק אבל לא עושה POST) גם כשאין שום זכרון בסלוטים... מה אפשר לעשות? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , ההרדיסק שלי , HITACHI 160GB IDE לא רוצה להתפרמט, בPARTITION MAGIC הדבר הבא נרשם על ההרדיסק : (זה ההרדיסק הראשון..) מה עושים על מנת לפרמט את ההרדיסק באופן יסודי , ולהתקין מערכת הפעלה כמו שצריך ? תודה לכל מי שיעלה בי מידע! אסף.

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by gogi,

אני לא שומע קול מהרמקולים, ניסיתי גם רמקולים אחרים אך לשווא, בדקתי את הדרייבר והוא מותקן ובדקתי שהכל לא מושתק. האם יכול להיות שכרטיס הקול נדפק ככה פתאום? מדובר במחשב חדש בן 5 חודשים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. הכנסתי את ההרדיסק הכל טוב המחשב קולט אותו כ-320 ג'יגה.. הבעיה שעשיתי לו PARTITION הוא קלט את זה כ127 ג'יגה רק ואין שום דבר שאפשר לעשות זה מה שהוא נותן לא יותר ... את ה- PARTITION עשיתי דרך הדיסק של הWINDOWS עשיתי BOOT מהדיסק כמו התקנה של ווינדווס ישירות מדיסק.. דרך אגב זה מחשב AMD 1700 יחסית ישן זה לא SATA 2 ויש לי הרדיסק שהוא פריימרי שמחובר על אותו רצועת DATA ... אין לי מושג מה זה השטויות האלה זה לא הגיוני הדבר הזה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by jayz0r,

שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן athlon64 x2 5200+ abit nf-m2s 2x1gb kingston 667 gforce 8500gt wd 250gb sata2 hec 450w hec case lg dvdrw הרכבתי הכל מ 0 זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב... ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אק…

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  21. שיחקתי עם ה-msconfig וה-משתמשים של המחשב היה לי 2 משתמשים למחשב שניהם מנהלים כל פעם שאני מפעיל נכנס למנהל ה"ראשי" הלכתי למאפיינים במחשב שלי ואז מתקדם ואז לחצתי על הגדרות בשני שמה ומחקתי תמשתמש שכל פעם נכנכס אליו רציתי שיכנס לשלי לא לשני. עכשיו אני מפעיל אין כלום!! אני עושה מנהל משימות הכול ריק של המשתמש של המחשב של המערכת יש אבל של המחשב רק אחד ואין explorer וכל זה מה אני עושה? אני נכנס לתיקיות ולאינטרנט דרך הפעלה(שבמנהל משימות)>ואז שם explorer וזה פותח תיקייה ומימנה אני מנהלך אבל אי אפשר לעשות כלוםפ פשוט נעלם מישהו יודע מה עושים בבקשה? אני מוכן לעלות תמונות אם מישהו יכול לעזור אני מתייאש ..

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  22. יש לי צורב של NEC , הוא קורא דיסקים די וי די, צורב דיסקים רגילים אך משום מה אני לא מצליח לצרוב דיסק די וי די , לא בהכרח סרט אלא גם DATA. אני צורב דרך נרו ובוחר בסוג הדיסק כדי וי די ועדיין זה לא עובד. אמרו לי אוליי צריך להגדיר משהו, מישהו יכול לעזור ? בתודה, איתי (הבעיה לא שלי, אצל חבר, אז גם תודה בשמו :])

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by kobim,

יש לי מהירות גלישה איטית למרות שמהירות ההורדה והעלאה רגילות (לא אטיות)..... יש פה אנשים שגם להם זה קרה בזמן האחרון? ואם הצלחתם לפתור את הבעיה בקשה תעזרו לי כי זה בלתי נסבל.... צריך לחכות כמה דקה לפעמים שתיים לפני שהוא אפילו פותח לי את הפורומים פה! יש לי מהירות של 1.5MB דרך יס אם אני לא טועה ספקית בזק בינלאומי. אשמח לכל עצה אפשרית.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים