עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אנשים יש לי בעיה כל מסך שאני מחבר למחשב שלי לא רוצה להידלק . אפילו ששמתי כרטיס מסך אחר הבעיה חוזרת על עצמה. ובפעמים שהוא עושה לי טובה ונדלק הוא תמיד נתקע לי במסך השחור של התחלת המחשב פליז תציעו פתרונות דחוף!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. שלום לכולם אני חייב עזרה בדחיפות...! רכשתי מחשב מבוסס אינטל 805 ולוח GA-8I945-G-RH ! ניסיתי להתקין את הכרטיס קול גם דרך הדרייבר המקורי וגם דרך דרייברים שהורדתי מהאתר של GIGABYTE וללא הועיל... :-\ יצא לי כבר לעבוד עם לוחות "בעייתים" שמצריכים התקנה של תוכנה אחרת לפני ההתקנה של הכרטיס קול עצמו, אבל בלוח הזה אין לי מושג מה לעשות... חייב עזרה בדחיפות...! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by yvkr,

מזה כשנה יש ברשותי צורב Aopen 3248 ותוכנת צריבה Nero 5.5. שניהם עבדו בצורה טובה (כל הצריבות היו מוצלחות). לאחרונה החלפתי את המחשב (P4 2.4) ומע' ההפעלה (XP) והצרות החלו... לעיתים הצורב עובד טוב אך פעמים רבות אני מקבל הודעות media speed error או power callibration error. המדיה זהה לזו שבה השתמשתי בעבר וכן מהירויות הצריבה. צריבה חד פעמית שביצעתי עם clone cd הייתה מוצלחת וללא בעיות. האם ידועות בעיות של NERO עם XP? האם הבעייה בצורב? פתרונות יתקבלו בברכה. שאלה נוספת בנושא-- האם ניתן להמיר קבצי IMAGE עם סיומת כלשהי (BIN,ISO...) ל- ccd. (סיומת של CLONE)

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by David :o,

שלום , כל אקטיביצה של DAZ לא פועלת , זה רושם שזה פשוט לא מצליח להתקין , "עותק זה של WINDOWS אינו פעיל. לחץ כאן כדי להפעיל את WIN כעת." זה מה שזה רושם לי כל פעם שהמחשב נפתח אם מישהו יכול בבקשה להביא לי KEY או משהו דומה מודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shahar07,

המערכת שלי מורכבת מלוח ASUS P5W HD מעבד אינטל 6600 2.4 GHZ וזיכרןן של קינג 800 512*2 CL5 בבדיקת זיכרון שאני דרך ה TASK אני מוצא אצ הזיכרון על 750 רוב הזמן כאשר חוץ מהאקספלורר והקספרסקי כלום לא עובד למה זה כזה גבוה ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  6. שלום לכולם... לחבר שלי התחילה בעיה במחשב לפני כמה ימים לאחר שהמחשב קיבל מכה. הווינדוס ויסטה קרס ופשוט כל דבר נתקע. התקנתי לו XP בערך 3 פעמים שכל פעם אחרי שעה בערך שהווינדוס עושה ריסטרט הוא לא עולה בחזרה. הוא טוען את הווינדוס ועושה ריסטרט. ושמתקינים תוכנות יש שגיאות. אני מניח שזה הארדיסק. מישהו יכול לכוון אותי קצת יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. היי יש לי מחשב Asus Zenbook Pro UX501 ואני רוצה לפרק את המכסה כדי להחליף את הדיסק קשיח במחשב. אבל הבעיה שהמחשב הזה מאוד בעייתי לפירוק , היה לי DELL והיה לו רק בורג אחד וקליפסים ב-ASUS יש המון ברגים , פירקתי את כל הברגים אך מכאן והילך איך אני בעצם מרים את המכסה ?? אפילו כרטיס אי אפשר להכניס בדפנות כדי להרים את המכסה זה ממש צמוד והדוק הייטב יש איזה קומבינה או שיטה כדי לפתוח את המכסה כדי שאני לא ינסה בכוח וישבור את הקליפסים או משהו ? תודה!

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך שנהרס וקיים במחשב שקניתי לפני 10 חודשים, הוא עדיין באחריות. כשהלכתי לחנות אמרו לי שיתקנו אותו ולא יחליפו בחדש. השאלה שלי היא האם זה נהוג? או שנהוג להחליף לחדש. עם כל הכבוד אין שום סיבה שכרטיס מסך ייהרס אחרי 10 חודשים ואם כן לדעתי אני אמור לקבל אחד חדש לא לתקן את הפגום. או שאני טועה? תודה מראש לכולכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Elad_m,

שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. מה נסגר עם החיבורים בלוח הזה? אחרי שנה יציאת המדפסת שלו פשוט שבקה חיים ועכשיו החיבור של הסאונד נדפק... מזל שיש לי גם יציאת אוזניות מקדימה אז אני משתמש בזה בינתיים אבל זה עדיין לא נוח ומעצבן אפשר לתקן את החיבורים האלה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by Saragani,

אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by EroSenin,

לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ביטלתי את הזיכרון הוירטואלי יש לי 2GB זיכרון זה היה צעד חכם? כי בעיקרון אין לי שום צורך בזה ולפי מה שהסבירו לי זה חשוב כשכמות קטנה של זיכרון או כשמשתמשים ברבה זיכרון וכמובן לא נראה לי שאני יצליח לסיים את כל ה 2GB אז לא היה נראה לי שיש לי צורך בזה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by SecretAgent,

השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Avi Belchatovski,

קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?

25. Started by a2-power,

למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.