תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה, אני שם את ה nview על clone, בכדי שיראו בטלויזיה מה שרואים במחשב.... עכשיו רואים את השולחן עבודה אקספלורר והכל, אבל לא רואים סרטים. במסך רואים את הסרט ובטלויזיה רואים ריבוע חום כזה בגודל הסרט... גם בפול סקרין פשוט רואים ריבוע חום כזה על כל המסך... אני עם detonator 56.72 הכי חדש של Nvidia והכרטיס הוא Gainward Ge Force 4 Mx 440 128mb. תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני שעתיים וחצי כבר יושב על זה... ניסיתי לבטל את הכוננים עם התוכנה SFNightmare גם דרך מנהל ההתקנים...הפכתי את כל הכוננים ללא זמין...ניסיתי אפילו לצרוב ולא עזר אבל משום מה כשאני מריץ את המשחק (Nfs-c ) הוא לא עולה ובכל זאת עולה הודעה שאומרת לי להכניס את הדיסק....ניסיתי אפילו לצרוב והוא עדיין לא קלט.. אני לא רוצה לשים קראק בגלל שהוא דפק לי את כל המשחק... (אגב אני מדבר על הגירסה של HKZonda יש למישהו הצעות?!?!? כי אני ממש שובר פה את הראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של P2, ויש בו רק 2 שקעים של מאורר, אחד ליד המעבד (תפוס) ואחד ליד כרטיס המסך (פנוי). למארז שלי אין מאורר ולכן פירקתי מאורר מספק כח הרוס ואני רוצה לחבר אותו למארז. 2 אופציות לפני: א. להשיג חוט ארוך עם חיבור מתאים ולחבר את המאורר המפורק ליציאה שיש לי ליד כרטיס המסך. ב. לחבר את המאורר לספק כח (הוא משהו כמו 250W, ישן וג'נרי), ושוב על ידי שאמצא חיבור מתאים. השאלה, בעיקר לאופציה השניה: איך אני מוודא שהמאורר לא יישרף לי מהחשמל שיקבל מהספק כח? (או מהלוח אם)?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, למשל אני נכנס לאתר קשת לראות ארץ נהדרת, את כל המערכונים וכו', בקיצור אני רואה מערכון אחד, מגדיל על כל המסך , או משאיר את זה ברירת מחדל קטן כזה, ואז שמסתיים הסרטון, כל המחשב נתקע לעזעזאל ולרוב דופק מסכים כחולים. (זה גם יכול לקרות במחשב עצמו, שאני מפעיל סרט כלשהו, ופתאום זה גם קורה). העלתי פה שלושה קבצי DMP אחרונים לגבי זה, ממה שהבנתי זה קשור לכרטיס מסך, צריך כנראה לעדכן דרייברים או משהו כזה, אני חיפשתי וחרשתי את כל האינטרנט, אבל לעזעזאל לא מצאתי! אז אם מישהו יוכל להביא לי לינק ישיר לכרטיס מסך GT7600A של ליטידיק 256MB ו128BIT לצורך העניין, אודה לו. (XP PRO SP 2) המפרט של המחשב שלי הוא: 3.0 GHZ פרסקוט עם אובר ל3.6 2GB ראם שלושה סטיקים של קינגסטון, …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפעמים שאני משאיר את המחשב דולק' בלילה אני מגלה שהיה ריסטרט של המערכת ואף פעם זה לא קרה לי שעבדתי על המחשב. אין לי שום minidump בדקתי בתיקיה. מה עלי לעשות עלמנת למנוע את הקריסות הללו?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך למצוא קובץ שעושה פלאש לביוס ואני לא מצאתי אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ אז בבקשה לידע אותי דרך האי מייל שלי בתודה רבה ארז בויום
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביטלתי את הזיכרון הוירטואלי יש לי 2GB זיכרון זה היה צעד חכם? כי בעיקרון אין לי שום צורך בזה ולפי מה שהסבירו לי זה חשוב כשכמות קטנה של זיכרון או כשמשתמשים ברבה זיכרון וכמובן לא נראה לי שאני יצליח לסיים את כל ה 2GB אז לא היה נראה לי שיש לי צורך בזה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות ? בביוס הכל כתוב והכל במקום ובווינדוס , אין קול ואין עונה. יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר לא צעיר וכנראה אחד הרכיבים מזייף. יש לי מעבד Q9550 לוח GB X48-DS4 ספק TAGAN BZ 700W (אמור להיות איכותי..) ארבעה סטיקים של 2GB ראם 2 כרטיסי מסך HD5850 CF 4 הארד דיסקים מאווררים בכל חור... המחשב היה הרבה במצב שינה (כל לילה במקום לכבות אותו, הכנסתי אותו למצב שינה). לאחרונה המחשב לא חזר ממצבי שינה והיה צריך ללחוץ פיזית על כפתור הכיבוי וההדלקה (לכבות ולהדליק מחדש את המחשב), ואפילו מצבים שבהם הייתי צריך לנתק את הכבל של החשמל מהספק ולחבר אותו מחדש. עכשיו המחשב בכלל לא נדלק. שנייה אחרי שהלוח אם מפעיל את התאורה והמאווררים מתחילים להסתובב, כל העסק נכבה ולא רוצה להידלק שוב. נראה סוג של קצר (?) ניתקתי את כל הרכיבים (זיכרונות ראם, מאווררים, כרטיסי מסך, HDD), איפסתי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה כשאני לוחץ על "כיבוי" הוא עושה לי רסטארט כשאני לוחץ על כל הכפתורים הוא לא מתכבה צורה יפה אפילו כשאני לוחץ פעם אחת על כפתור ההדלקה (שיצא מסודר) הוא לא מתכבא אלא מאתחל לי את המחשב? ניסתי הכל .....הוא מתכבה רק כשאני לוחץ ומחזיק הרבה זמן על כפתור ההדלגה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תראו זה דבר די מוזר זה התחיל לפני כמה שבועות שהחלפתי את הכבל של המודם לכ.רשת אחר והמחשב היה עושה ריסטרט עכשיו רציתי להכניס את הכבל של המצלמה לUSB ולמרות שעדין בקושי נגעתי (נגעתי ממש טיפה ) וזה עשה ריסט מה יכול להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדווס 10 , השעון לא תקין, כמה שאני משנה מאוטומט לידני ומה לא, משנה את התאריך והשעה, הכל במקום זמן ישראל ירושלים 2+ כלום לא עוזר, השעה חוזרת להיות משהו אחר לגמרי, מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
פנטיום4 . ה cpu מתחמם מעל 70 מעלות למשל בביצוע full scan ב קספרסקי אינטרנט סקיוריטי. מחשב מגיב איטי ביותר. ביצעתי ניקוי אבק וכן איחוי הרד דיסק ולא עזר. יש רק מאוורר cpu והוא מסתובב 2250 rpm. התיפקוד הנ"ל : ביום קריר... השאלה: האם נראה שהבעיה ב cpu עצמו וכד' או בקירור (להוסיף מאוורר) ? : :s05:[br]פורסם בתאריך: 31.10.2010 בשעה 13:09:26 תוכנת הניטור היא AsusProbe . האם נראה צורך בשימון ציר לאור הrpm האמור ואינו מרעיש? מה זה חומר קירור שמופיע במאמר ההדרכה אצלכם? כמה בערך אמורה להיות העלות אם טכנאי מוסיף מאוורר? מתנצל על ההפצצה בשאלות; פשוט רוצה להימנע מכך שטכנאי "יעבוד" עלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כונן קשיח סאטה 1 אמור לרוץ 150 מגה בייט לשניה וכונן קשיח סאטה 2 אמור לרוץ 300 מגה בייט לשניה למה ב MHDD הסאטה אחד מופיע 35 מגה לשניה והסאטה 2 מופיע 50 מגה לשניה ? למה זה כל כך נמוך ?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שחוזרת על עצמה פעם שניה. כאשר אני מדליק את המחשב (יש ברשותי win7) מערכת ההפעלה עובדת כרגיל עד שמופיע האייקון של windows corporation ואז הוא נתקע. נורית כונן הקשיח כבויה והוא פשוט נתקע. לאחר שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש הוא שואל אותי האם להפעיל את חלונות בצורה הרגילה או בעזרת תיקון האיתחול לאחר שאני מבצע תיקון איתחול (למעשה תיקון האיתחול הוא שיחזור של הפעם האחרונה שמערכת ההפעלה פעלה כראוי) הוא עובד כרגיל פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש WINDOWS ולאחר כמה שבועות הבעיה חזרה. אם זוהי איננה בעיית תוכנה יכול להיות שהכונן קשיח אינו תקין? תודה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בזמן התקנת תוכנה מופיע לי השגיאה הזו Registry import: .The specified file is not are registry script You can only import binary registry files from within the registry editor אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-