תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4200 שהטלוויזיה מחוברת אליו ל-HDMI. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך מחשב חדש שקניתי, איך עדיף לחבר אותו: 1.עם כבל VGA 2. או לקנות מפצל HDMI אקטיבי שייכנס למחשב וממנו כבל HDMI-DVI למסך מחשב? (והטלויזיה גם תתחבר למפצל עם כבל HDMI) ? אורך הכבל צריך להיות 3 מטר. (לחבר מסך אחד ל HDMI ואת המסך שני ל DVI לא עובד, הכרטיס הזה לא יודע להוציא 2 יציאות דיגיטליות במקביל, אז אחד מהם צריך להיות דרך ה VGA (או לפצל את ה- HDMI כמו שאמרתי)) אז מה עדיף מבין השתיים? תודה..
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלפטופ הישן הבא Aspire 5755G - https://laptop.bg/system/pdfs/343/original/as5755G_spec_v1-1-1.pdf הוא נפל ונשברו קצת הפלסטיקים ומאז בקושי סוחב והדיסק הקשיח משמיע טקטוקים אני רוצה להחליף אותו לדיסק solid state. איזה דיסק קשיח יתאים לו? יש דגם\סוג\spec מסוים כדי שאדע איך לחפש דיסק מתאים? הנפח לא כזה חשוב. גם לא התקציב. תודה
-
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב לא עולה בדיוק כשאמור להופיע לי הלוגו מופיעה לי הודעת שגיאה שחסר לי הקובץ <windows root>/system32/hal.dll מה לעשות מי שעוזר מלך
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע מחשב חדש וכבר קרו לי המון בעיות עם המחשב ואשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ 1. בעיה כללית שקרתה כמה פעמים: יש לי ווינדווס 8.1 וכבר כמה פעמים קרה שפתאום קופא לדקה ואז ואז מראה לי מסך שאומר שהמחשב יופעל מחדש עם אחוזים למטה אבל האחוזים תקועים על 0% ולא זזים ואני נאלץ לכבות את המחשב פיזית. הדבר הזה קורה לא בגלל משהו ספציפי זה קרה לי 3 פעמים פעם באמצע משחק fifa14 פעם באמצע משחק pes 14 ופעם סתם באמצע גלישה באינטרנט בגוגל כרום 2. יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb הורדתי את elder scrolls skyrim ובאמצע המשחק פתאום כל המסך משתבש ומתמלא קווים חשבתי שזו בעיה של המשחק אבל היום זה קרה לי באמצע המשחק וכשיצאתי מהמשחק המסך המטושטש המשיך גם על שולחן העבוד…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הבעיה: בזמן גלישה ( שזה רוב השימוש שלי) פתאום המחשב קופא, אין לי יכולת להזיז את העכבר או ללחוץ ctrl delete אם מוסיקה מתנגת ברגע אז היא גם נתקעת בלופ קצר גם לחיצה על כפתור ריסטרט לא עוזרת רק כיבוי שלם באחת מהפעמים קיבלתי מסך כחול. התייעצתי עם אנשים מעבודה ואמרו לי רוב הסיכויים כרטיס מסך גורם לבעיה, אז הוצאתי אותו וחיברתי את המסך ללוח אם אז התופעה ממשיכה, לא עשיתי שינויים לאחרונה במחשב גם לא התקנתי שוב דבר, רק הדבר האחרון שעשיתי היה עדכון ל FLASH חשוב לי לציין שהמחשב שלי דיי ישן, נקנה במרץ 2007 ספק ENERMAX לוח אם של gigabyte זכרונות של GSKILL עוד פרט חושב בחלק מהמקרים הייתי חייב ממש לנתק את המחשב מהחשמל על מנת שיעלה מחדש. אשמח לקבל רעיונות לפתור את התקלה, תוד…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה מאוד מציקה, המחשב שלי נכבה ונדלק מחדש אך לאחר פעולה זו המסך לא עובד, ז"א הוא עובד אך לא מקבל אות מהכרטיס מסך..... בדקתי dmp אך אין לי , ז"א המחשב לא קורס ואז זורק לי קובץ dmp , כן אני יודע איך לעשות שהווינדוס "יזרוק" לי קובץ כזה אך אין לי רישום של קבצי dmp בכלל.... מה יכולה להיות הבעיה?, האם זה ספק או כרטיס מסך? ישנה עוד בעיה, אולי היא קשורה, ישנם סרטים שכאשר אני מפעיל אותם אין להם צבע נורמלי, ז"א שיש להם גוון ירוק סגול מעאפן כזה..... אך ישנם סרטים שפועלים כמו שצריך, עם צבעים נורמליים והכל מה יכולה להיות הסיבה לשתי הבעיות? והאם הן קשורות אחת בשניה?, אודה לעוזרים אוריה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן חברה , אני מודאג, באחד מהמחשבים בביתי P3-650 מת ספק CODEGEN 300 זול, רציתי לקנות משהו קצת יותר אמין אז קניתי בפלונטר ספק TSUNAMI 350 גם כי הוא מתאים לפנטיום 4 (ויחסוך לי קנייית ספק אם ארצה לשדרג ל P4) וגם יותר אמין. לפני שקניתי אותו בדקתי שכל הרכיבים במחשב פועלים בעזרת ספק CODEGEN אחר זהה ותקין ממחשב אחר והכל עבד. עכשיו הבעיה: התקנתי את הטסונמי ,הפעלתי, מאווררים זזו חוץ מהמאוורר של הכ.מסך ולא היתה תמונה , מאוד נבהלתי הוצאתי אותו (GF2MX AGP) שמתי S3 PCI ישן הפעלתי ויש תמונה אך המחשב עולה מראה את כמות זכרון והמעבד (שאותו מחשיב כ 433 תמיד זה ככה כשמשנים את המעבד - הוא שם באס 66, הלוח הוא ASUS P3V4X) והוא לא נכנס לביוס כמו תמיד ולא מגיב למקלדת (והיא תקינה) כאילו נתקע בנק…
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום חברים. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלה, אז כתבתי פה. מסקרן אותי לדעת בשביל מה אני צריך כפתור חשמל גם מאחורי המחשב הנייח, אם יש לי כבר הדלקה וכיבוי אחד מקדימה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קריסות חוזרות ונשנות במחשב, עם מסכים כחולים. אני עובד עם windowsXP Pro ויש לי את כל הדרייברים הכי חדשים. פירמוט המחשב לא עזר. ניתחתי את תקבצי הDUMP כמו שהוסבר כאן, אבל אני לא מבין מה הם אומרים. חיפוש בגוגל לא עזר. אני מצרף קובץ טקסט עם הקריסות האחרונות. יש לי חשש שאלו תקלות חומרה.. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מודדים טמפרטורה למעבד של הכרטיס הזה ? מאחר ואני מפעיל אותן ללא המאוורר האם קיימת סכנה שאשרוף אותו ביישומי 2D או שהוא פשוט יקרוס ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, שלשום התחילה לי בעיה במחשב - הוא מבצע אתחול כל מס' שניות. מיותר לציין ששום דבר לא מצליח להופיע על המסך. כמו כן, לוח האם אינו מצפצף כלל בהפעלה. בצעתי מס' בדיקות עד עתה: בדקתי אם הספק עובד עצמאית בצורה תקינה והוא אכן מגיב יפה ולא נכבה כשהוא אינו מחובר ללוח האם, לאחר שחיברתי את הספק בחזרה למחשב, ניתקתי את החיבורים לדיסקים הקשיחים ולכ. מסך והשארתי את החיבור ללוח האם בלבד - התופעה עדיין ממשיכה, הוצאתי את כרטיסי הזכרון מלוח האם - לוח האם מתחיל לצפצף מס' צפצופים ברציפות (מה שמעיד, לכאורה, שהוא תקין), אך המחשב ממשיך לבצע אתחולים חוזרים כל 5 שניות, הסרתי את המאוורר, ניקיתי את המעבד ואת התושבת של צלעות הקירור, חיברתי הכל בחזרה למקום (לאחר שמרחתי משחה טרמית) והתופעה עדיין מ…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יום חמישי אני צריך לקבל את הRadeon 9500pro שהזמנתי, ויש לי כמה שאלות. 1. איך אני מסיר את הכרטיס הקודם עד ליסוד? (ראה מפרט) 2. איך אני מחבר את הRadeon? בGeforce2 שלי כל מה שהיתי צריך לעשות זה להכניס אותו לשקע AGP , אבל את הRadeon צריך לחבר לספק כוח וכאלה, איך אני עושה את זה? אם למישהו יש את הכרטיס (או את ה9700 ודומיו) ויש לו מצלמה, אתם יכולים לצלם בשבילי? ממש ממש תודה לעוזרים כי זו הפעם הראשונה שלי שאני מקבל כרטיס מסך חדש, ואני לא רוצה לשלם לאף טכנאי ( או בכלל שמישהו זר יגע לי במחשב)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני מדליק את המחשב ואני מקבל תמונה כזאת: '>http://www.2send.us/"] אז עכשיו עברתי לכרטיס מסך שבלוח.. נראה לי שנדפק לי הכרטיס מסך כי כשעברתי למובנה הכל נראה טוב.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לסדר כבלים במחשב המחשב לא נדלק מה יכולות להיותהבעיה? מחשב חדש יש לי אותו שבוע מפרט מחשב amd phenom II 945 2GB DDR3 cm690 hitchi 320gb gigabyte GA-MA770T-UD3P ספק גינרי 550W תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה שרואים את הלוגו עולה הוא מתחיל להתעוות ולשנות לצבעי סגול ירוק צהוב מוזרים כאלה... כשאני מפעיל את הבנצ'מרק אז התוכנה פשוט נתקעת ! חשוב לציין שגם אחרי פירמוט המחשב (ללא קשר לתקלה) הבעייה לא נפתרה ! תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר על הכבל דיסק בודד, בקצה הכבל או באמצע ? בנוסף אם מחברים על אותו הכבל מאסטר וסלייב, היכן מומלץ למקם את המאסטר בקצה הכבל או באמצע ?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וקיבלתי את ההודעה המוזרה הזאת : לאחר מכן עשיתי בדיקה ב MHDD לשני הכוננים והכול תקין אין לי מושג מה הבעיה אולי במערכת ההפעלה ?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי של TPLINK עם כניסת PCI. ברצוני לשים אותו במחשב הישן בבית שכן החדש מחובר בעזרת כבל לנתב. אני לא יודע למה, אבל המחשב הישן (פנטיום 3) מסרב לזהות את הכרטיס, הוא פשוט מתנהג כאילו לא הכנסתי שום דבר. בדקתי כמובן את הכרטיס רשת במחשב החדש והוא מזוהה מצוין, בנוסף בדקתי כרטיס PCI אחר באותה כניסה במחשב הישן ולא היתה בעיה כלל. על הכרטיס רשת רשום PCI 32 ביט שזה לדעתי הגרסה הרגילה ולא אמורה להיות למחשב בעיה לזהות אותו. אני מבולבל ממש, מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מבקש סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים, אבל פשוט לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה בדיוק. בעלים של אזור תעשיה קטן שאל אותי לגבי מקרה שהיה לו: באזור תעשיה היתה מערכת חשמל ישנה, הוא החליף אותה ולקח קבלן שיעשה לו את העבודות, במהלך העבודות החשמל חובר ונותק מס' פעמים. מחשב אחד באחד העסקים חטף מכת חשמל חזקה וניזוק קשה (ספק שרוף, לוח אם שרוף, והכי גרוע דיסק קשיח שרוף), המחשב היה מחובר לאל פסק. מה שמוזר בסיפור הזה הוא שהאל פסק תקין עכשיו. אותו עסק רוצה שבעל איזור התעשיה ישפה אותו על הנזקים. (הנזק העקרי הוא שחזור דיסק קשיח) האם הגיוני שרק מחשב אחד מכל מה שמחובר למערכת החשמל ינזק כל כך קשה ולשאר המחשבים והמכונות לא יקרה דבר? האם יתכן שהאל פסק לא היה תקין וכאשר עבדו על החשמל הוא …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה לפתע שמתי לב שהצורב שלי שהוא דיי חדש לא קורא דיסקים של DVD יותר רק דיסקים של CD רגילים למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-