עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by iyehuda,

יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by ofir667,

אני עושה Ctrl+Alt+Delete ואז אני לוחץ על תהליכים, וכתוב לי שלוש פעמים CLI.exe וכל אחד כזה לוקח איזה 10,000 מהזיכרון... מישהו יודע מה זה CLI?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Nihility,

המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by stingeR-,

התקנתי WXP SP2 אתמול ומאז כל כמה שעות המחשב פתאום עושה "Delayed Write Faild" כזה בצד ימין למטה ואז נעלמים לי 2 הארדיסקים(ההארדיסק של ה40 ושל ה60...) לפני זה הוינדוס היה מותקן על ה40 ולא הייתה שום בעיה.. אחרי שהם נעלמים אני פשוט הולך לDEVICE MANAGER ועושה ריפרש ואז הם חוזרים לMY-COMPUTER...

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by mnbvcxxzz,

שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. הוא נקי מווירוסים. בדקתי את ההארד דיסק ואין לו תאים מתים. מרצתי 3DMARK והתוצאה טובה. אבל הגלישה באינטרנט יותר איטית. אפילו בחילוץ קבצים ב EXTRACT, בהתחלה זה לקח לי לקובץ של סדרה רגילה נגיד בין 8 ל 10 שניות (350MB), עכשיו זה לוקח דקה וחצי. העבודה בווינדוס יותר איטית. בקיצור זה לא מה שהיה. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

10. לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  12. סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by dorviper,

במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by okarmi,

שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by yoncih,

שלום כפי שהכותרת מציינן יש לי בעיה עם asus striker extrem שלי הוא מדווח תקלה של cmos chksum error והוא לא שומר נתונים של הביוס עכשיו ניסיתי לשחק עם הכפתור המיוחד של הלוח וגם עם הגמפר ובדקתי את הבטרייה והכול נראה שפועל מה אתם חושבים שיש לעשות עוד או שזה מוצר פגום ? בתודה מראש רונן

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  17. ברשותי נייד של hp pavilion 6200 CTO, לאחר בדיקת הכונן הקשיח במאמץ הטמפ' של הכונן עלתה עד 54 מעלות ונשארה שם. לאחר מודינג קטן באזור הכונן הקשיח הטמפ' במאמץ מגיעות ל-46 מעלות במאמץ, האם הטמפרטורה החדשה נורמלית, לשמירה על אורך חיי הכונן? הדאגה נובעת מכך שבמחשב הנייח שברשותי הטמפ' נמוכות משמעותית ומגיעות מקסימום ל-40 מעלות במאמץ. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by lowdez,

יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

המחשב הנוסף בבית שלי החל לעשות בעיות מוזרות היום. בזמן גלישה באינטרנט או דיפדוף פשוט באקספלורר, כל כמה שניות נהיית התצוגה שחורה לגמרי ולאחר מכן חוזרת. בהתחלה חשבתי שזו סוג של בעיה במגעים של המסך, אבל הנורה שלו נשארת דולקת במשך הכיבוי, כמו כן לפעמים יש מין תקיעה-עיכוב בתגובה של המחשב לפעולות שמנסים לעשות לפני\אחרי אותו הבהוב. בנוסף, לפעמים גם יש עיוותים בתצוגה עצמה כמו אייקונים שנעלם הציור שלהם, סימון שנמחק, ושאריות תצוגה כמו שקורה לפעמים בווינדוס כשהוא לא מגיב. ניסיתי להחליף דרייבר לכרטיס מסך, אבל זה לא עוזר בנוסף לכך הנורית האדומה במחשב (שמראה בד"כ שהוא עובד) דולקת תמידית (אם זה קשור אז הארדיסק ראשי הוא SATA ומשני IDE). ו... כמו כן, כשיחקתי במשך 5 דקות במשחק פשוט כמו SNO…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by CashMAn,

יש לי בעיה עם חיבורי ה USB מקודם הכל היה כרגיל עכשיו לא יודע מה קרה הבעיה שהUSנ לא מזהה חומרות כל פעם אומר שיש בעיה אפילו דברים כמו FLASH DISK תעזרו לי בקשה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by spastic,

שלום קיבלתי לוח אם חדש עכשיו יש לי בעיה מוזרה שהשעה בשעון לא מעודכנת כשאני מבקש שיעדכן דרך וינדוס הוא אומר שיש טעות כשאני מעדכן מנואלי הוא עובד לאט תהיתי עם זאת בעיה בסוללה של הלוח אם אך זה משונה כי הוא חדש נ.ב לוח אם של אסוס P4P800 i865PE ועוד שאלה האם יש דרך לדעת בן כמה הלוח אם חוץ מלחפש את התאריך על הלוח אם? תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. קיבלתי במתנה HD SATA II וחיברתי אותו למחשב שיש בו כבר HD SATA II. משום מה המחשב לא עולה לי , כלומר ה- Windows XP מתחיל לעלות ואז עושה Reboot שוב ושוב. האם יש לבצע RAID לכוננים? האם יש משמעות לאיזה SLOT של SATA בלוח אם אני מחבר את הכוננים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים