עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם (IS7-E) מהמארז, כשפירקתי, הוצאתי רק את הכבלי חשמל, כרטיסי הרחבה ואת הקירור (XP 120), הזיכרונות והמעבד (פנטיום 4, נורטווד) נשארו מחוברים. כשחיברתי שוב, הרחתי ריח של שרוף, הריח הגיע מאיזור הכרטיס מסך (R9550), כשחיברתי אותו למחשב אחר קיבלתי ציפצופים -> כנראה נשרף איךשהוא השגתי כרטיס חלופי, 9200SE, ניקיתי שוב את הלוח (בלי לפרק, רק עם לחץ אוויר) חיברתי את הכרטיס ושוב ... ריח שרוף, פה כבר התיאשתי והשארתי את הכל כמו שהוא לכמה ימים, אחרי כמה ימים אני בא להדליק ו... כלום, הנורה הירוקה של הלוח עובדת וכשלוחצים על הכפתור הפעלה המאוררים מסתובבים והנורה האדומה נקלדת , עד לרגע שאני עוזב את הכפתור ואז המחשב מתכבה (כשאני לוחץ על הכפתור בעצם אין כלום על…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Reajii,

שלום לכם פורום תוכנה וחומרה של HWzone.. לפני זמן רב פירמטתי את הכונן ללא הצעד ההיגיוני של גיבוי מידע ואני רוצה לדעת האם יש דרך להשיב את המידע הזה או לפחות חלק מאוד סביר ממנו? ניסיתי תוכנות שיחזור מפירמוט אבל רובן הביאו לי תוצאות ריקות. לעזרתכם אודה..

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  4. אני מתעסק כבר בתיקון מחשבים כבר הרבה מאוד זמן אבל תקלה כזאת מוזרה לא נתקלתי עדין מחשב פנטיום 4 רגיל לא משהו מיוחד לוח ASUS כונן קשיח 80GB WD NVIDIA כרטיס מסך לא זוכר תדגם בקיצור לעיניין הגעתי למחשב ה WINDOWS היה לו וירוס וזה לא משנה החלטתי לפרמט אני מפרמט מוחק ת PARTITTION דרך ההתקנה של WINDOWS יוצר פרטישן חדש מתקין עליו ת WINDOWS הכול רץ כרגיל מסיים תהתקנה מגיע למערכת הפעלה עצמה מתקין DRIVERS וזה מתקין תוכנת AV מבקש ממני לעשות רסטרט אני עושה אחרי שהמחשב מסיים תרסטרט הוא לא מעלה ת WINDOWS וכותב שגיאט insert system disk, and press enter עכשיו אני מכיר תשגיאה הזאת אבל אן מצב שזה קורה למחשב שהשניה פירמטתתי יענו ה WINDOWS עבד לפני שניה אמרתי טוב רגע אולי הגרסא של ה WINDOWS ד…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום כולם. יש לי בעייה מאוד מוזרה במחשב, שהחריפה בזמן האחרון (אולי בגלל החום): כל פעם שאני משחק במשחק שהוא טיפה כבד (לא יודע עם זה כבד לכ.מ או לזיכרון) מתחילים להיות לי ארטיפקטים על המסך, ובויסטה המסך נעשה נחור ואחרי כמה שניות זה אומר לי שהתקן התצוגה הפסיק לעבוד ותוקן, וב-XP המסך פשוט נעשה שחור. לפעמים הבעיה יותר חמורה: למשל במשחק BF2 על XP פתאום המסך נעשה שחור, המחשב נכבה ועושה ריסט, ואז הוא לא מתחיל לעבוד ומשמיע בערך 5 צפצופים, ואחריהם עוד איזה 3 והמחשב מת עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחזיר אותו. הארטיפקטים קורים לי גם לפעמים בעלייה של המחשב. אבל בד"כ שסתם שהייה בווינדוס או משחק פשוט יחסית כמו CS, המחשב עובד בסדר. הרצתי בדיקת זיכרון איזה שעה עם MEMTEST 86 פלוס ולא היו בעיו…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by iyehuda,

יש לי פנטיום 4 1.5G לפי CPUZ יש לי לוח D845HV כולל כרטיס קול ONBOARD הורדתי את הדרויר הזה : http://downloadcenter.intel.com/scripts-df-external/Filter_Results.aspx?strOSs=All&strTypes=all&ProductID=665&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng כנראה שזה לא נכון כי הדרויר שירד לי לא מתאים יש המון קפיצות ב 98 בכל אופן ה XP מזהה אותו כמו שצריך ואני שומע נפלא לפי ה XP הדרויר הוא intel ® 82801BA/BAM תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by ofir667,

אני עושה Ctrl+Alt+Delete ואז אני לוחץ על תהליכים, וכתוב לי שלוש פעמים CLI.exe וכל אחד כזה לוקח איזה 10,000 מהזיכרון... מישהו יודע מה זה CLI?

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Nihility,

המחשב שלי סובל ממסכים כחולים כבר זמן רב. הבעיה היא שנראה שהם נגרמים מדברים שבכלל לא קשורים למחשב. כלומר, המחשב עובר שעות רבות של memtest ו prime בלי בעיות וגם 3Dmark ועוד כל מיני בנצים. הטמפרטורות בסדר גמור ופשוט נראה כאילו הכל בסדר ואז בלי שום סיבה אני מקבל מסך כחול. עדכנתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי מחדש את חלונות ושום דבר לא עזר. עלה לי רעיון שאולי הבעיה לא במחשב עצמו. אז ניתקתי אותו מהUPS. נכון לעכשיו הוא רץ 4 וחצי ימים רצוף ללא מסך כחוך, בדרך כלל הוא כבר היה קורס כמה פעמים. נראה לי שהבעיה היא באמת בUPS. ההודעה של הBSOD היא: DRIVE_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0x71A5DF52, 0x00000002, 0x00000000, 0x71A5DF52 אין שום דרייברים ושום כלום. המחשב אפילו לא מייצ…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by stingeR-,

התקנתי WXP SP2 אתמול ומאז כל כמה שעות המחשב פתאום עושה "Delayed Write Faild" כזה בצד ימין למטה ואז נעלמים לי 2 הארדיסקים(ההארדיסק של ה40 ושל ה60...) לפני זה הוינדוס היה מותקן על ה40 ולא הייתה שום בעיה.. אחרי שהם נעלמים אני פשוט הולך לDEVICE MANAGER ועושה ריפרש ואז הם חוזרים לMY-COMPUTER...

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by mnbvcxxzz,

שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. הוא נקי מווירוסים. בדקתי את ההארד דיסק ואין לו תאים מתים. מרצתי 3DMARK והתוצאה טובה. אבל הגלישה באינטרנט יותר איטית. אפילו בחילוץ קבצים ב EXTRACT, בהתחלה זה לקח לי לקובץ של סדרה רגילה נגיד בין 8 ל 10 שניות (350MB), עכשיו זה לוקח דקה וחצי. העבודה בווינדוס יותר איטית. בקיצור זה לא מה שהיה. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  14. בן דוד שלי שכח את הסיסמא שרשם, עכשיו יש איזה דיסקט משהו כזה תוכנה שאתה מפעיל את הווינדוס ודרך הדוס אתה מבטל אותה. מישהו יכול להביא לי בפרטי או פה על גבי הפורום? תודה מכל הלב, המפציץ..

15. לחצתי על כפתור ריסטארט של המחשב אחרי שבקושי זז לאחר מכן הוא מגיעה לי רק עד הבחירה של לאן אני רוצה להיכנס כמו מצב בטוח וכו'...משם הוא לא ממשיך הוא פשוט ניתקע או מאתחל את עצמו... איך אני יכול לתקן את זה בעזרת ה-repair של התקנתה של הווינדוס...יש שם כמה אפשרויות כמו recovery ו- fix boot אני מפחד לנגוע במשהו כי יש לי אינפורמציה מאוד חשובה על המחשב...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. סליחה אם זה לא הפורום המתאים, אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה לפרסם את ההודעה. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות שני משתמשים למשל, ובאחד יהיה XP ובשני וויסטה. האם זה אפשרי? מכיוון שאני לא רוצה שהביצועים במשחקים יירדו כתוצאה מהוויסטה. בכל מקרה oblivion וVegas לא עובדים ממש חלק על ההגדרות הגבוהות, כך שאני לא רוצה עוד בעיות :] אז זה אפשרי?

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by dorviper,

במחשב עצמו יענו שאני שומע שירים או רואה סרט יש סאונד אבל שאני נגיד רואה סרט ב youtube או שומע שיר ב100fm אז אין סאונד איך מסדרים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by DARK-SPIRIT,

אני רוצה לקנות כונן של 250GB 16Mb ושמתי לב לשני דגמים שמעניינים אותי ואני רוצה לדעת את ההבדל בניהם. אחד הוא SATA2 והשני Ultra ATA/100. מה יותר טוב מבין השניים? ומה ההבדל? תודה

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by okarmi,

שלום, יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר עם הזכרונות. המחשב עובד לאט מידי ורק אתמול החלפתי HD והתקנתי הכול מהתחלה. יש לי זוג זכרונות 256 DDR400 אבל הBIOS מראה אותם בתור: [ltr] 256/166MHZ (DDR333) [/ltr] לוח אם P4i65G http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G אני מקווה שזה עוזר לניתוח הבעיה - דוח על הזכרונות מהאוורסט (אמרו לי אם אתם זקוקים לדוחות אחרים). [ltr] --------[ Motherboard ]------------------------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 63-101-0000010-00101111-051606-INTEL$P4I6G101_P4I65G BIOS P1.10 Motherboard Name …

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by yoncih,

שלום כפי שהכותרת מציינן יש לי בעיה עם asus striker extrem שלי הוא מדווח תקלה של cmos chksum error והוא לא שומר נתונים של הביוס עכשיו ניסיתי לשחק עם הכפתור המיוחד של הלוח וגם עם הגמפר ובדקתי את הבטרייה והכול נראה שפועל מה אתם חושבים שיש לעשות עוד או שזה מוצר פגום ? בתודה מראש רונן

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. ברשותי נייד של hp pavilion 6200 CTO, לאחר בדיקת הכונן הקשיח במאמץ הטמפ' של הכונן עלתה עד 54 מעלות ונשארה שם. לאחר מודינג קטן באזור הכונן הקשיח הטמפ' במאמץ מגיעות ל-46 מעלות במאמץ, האם הטמפרטורה החדשה נורמלית, לשמירה על אורך חיי הכונן? הדאגה נובעת מכך שבמחשב הנייח שברשותי הטמפ' נמוכות משמעותית ומגיעות מקסימום ל-40 מעלות במאמץ. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.