עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי לא יודע למה אולי משעמום אתמול הפעלתי את אופציית ה bitlocker על שני כוננים קשיחים מתוך שלושה שיש לי (הכונן של מערכת ההפעלה לא הוצפן). מאז שהכוננים הוצפנו אני לא יכול לגשת אליהם ומקבל הודעת שגיאה של "היישום לא נמצא" כמובן שאני גם לא יכול עכשיו לבטל את ההצפנה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שדרגתי מ 8.1 ל 10 ( ב 8.1 הבעייה לא הייתה קיימת ) . אני מגביל את ה CPU ל 80% לדוגמא דרך : Control Panel > Hardware and sound > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Processor power management > אבל הוא עדיין מגיע ל 100% בתודה מראש

3. למה לא? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Trooper-Flax,

יש לי 4 כוננים של מידע, בכונן C 18 GB ועוד שלושה כוננים עם יותר מקום, מכיוון שיש לי ווינדוס ויסטה, נשאר לי ללא הרבה תוכנות בין 6 ל7 GB בכונן. מכיוון שברגע שמתקינים משחקים או תוכונות שהשמירות או הרשומות נמצאות ב-My Documents המקום הזה מנסיון לא יספיק לי. ברגע שפירמטתי את כונן C הוצאתי בעזרת partition magic 15 GB ורציתי להוסיף אותם לכונן C המפורמט, שני הכוננים הם NTFS, אך ברגע שאני מנסה להעביר את המקום החופשי לכונן C לא קיימת אפשרות ההעברה, וניתן רק להעביר את המקום לכוננים האחרים D,F חשוב לי שבכונן המערכת יהיה יותר מקום ולכן אני צריך עצה איך לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yar26,

חיברתי HD חדש למחשב WD 80 כאשר בביוס אני רואה 80 גיגה ואילו לאחר ביצוע FDISK אני מקבל רק 10 גיגה בכל הארד דיסק. מדובר ב HD עם 8 מגה באפר והמחשב הוא בעל לוח גיגה בייט 7VAX והמעבד AMD 2000 למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  6. שלום רב אני מנסה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב נייד, אך כנראה תוכנת ה bluetooth במחשב לא מוגדרת טוב ולא מצליחה להגדיר טוב את ההתקן. ניסיתי להעביר דרך שתי פלאפונים שונים ולא עזר. אם זה עוזר המחשב של טושיבה. תודה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  7. שלום אני משתמש בתוסף של גוגל כרום, תרגום. כשאני לוחץ על תרגום, זה מתרגם לי לאנגלית בתור ברירת המחדל, אני צריך לעבור ידנית לצורך תרגום עברית. נכנסתי להגדרות - מתקדם - שפות, במטרה להגדיר את זה לעברית, אבל לא ניתן לבחור העדפות שפה שם. מסומן בכחול "הוסף שפות", אבל בלחיצה על זה זה לא מגיב ולא נפתח כלום. האם יש פתרון לזה? היה לי את זה גם לפני ההתקנה של הדפדפן מחדש, וגם כעת לאחר התקנה מחודשת. מצ"ב תמונה תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מסך pc2go, לא מצליח להגדיר אותו לכן לא מסתדר עם הרזולוציה, חיפשתי דרייברים לא מצאתי. בהגדרת מסך ב אקס פי אין את הדגם הזה ברשימה, לכן אני שואל עם משהוא יודע או מכיר איך מסדרים את זה ואו יודע איפה אפשר להוריד דרייברים אז תודה................

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  9. בדיסק הקשיח (WD CAVIAR GREEN 2TB) הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס ככונן C. בהתחלה המערכת זיהתה אותו אך לא הראתה לי אותו ככונן ולאחר קריאת מדריך ברשת עשיתי משהו והוא הופיע לי ככונן (I) ועליו התקנתי ווינדוס אך ברגע שאני מדליק את המחשב הוא לא עולה אם הדיסק הקשיח הקודם לא מחובר ומופיעה לי הערה משהו כמו BOOTMGR NOT DETECTED. אני לא יודע איך להתקין עליו ווינדוס ושהוא יהיה הכונן היחיד במחשב. חשוב לציין שהתקנת הווינדוס עליו עברה בצורה חלקה אך עדיין המחשב לא קורא אותו ככונן בודד ונכנסתי לתפריט ביוס והגדרתי שם בבוט מה שצריך אך נאדה. כרטיס מסך (GIGABYTE GTX550Tiׂׂ): פירקתי את הכרטיס הקודם, הרכבתי את החדש במקום כולל חיבור החשמל הפנימי לספק, מחבר את הכבל DVI ומפעיל את המחש…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב, יש לי בעיות עם המחשב המזדקן שלי ואני מנסה כמוצא אחרון לנסות ולפתור אותם. מדובר סה"כ על מחשב די ישן מבוסס פנטיום 4+לוח אם D865 של אינטל. מה שקרה הוא כך - אני מדליק את המחשב,יש רעש של חריקות מאוררים(היות שלא משומנים),הקירור של המעבד נדלק,הצורב עושה סימנים של עובד,אבל אני לא מקבל סיגנל על המסך והוא נשאר פשוט במצב של מצב חיסכון חשמל(2709W) מחובר לGF5200. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים מהלוח אם והספק,אבל עדיין אין סיגנל במסך ובנוסף ממה שאני זוכר היה תמיד איזשהוא צפצוף קצר כשהPOST עלה ואז המחשב התחיל לטעון את חלונות. אשמח להצעות,אולי פספסתי משהו... תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הצלחתי להפעיל מחשב ישן (פנטיום 3) סך הכל החלפתי הארדיסק, אני לא מצליח להיכנס לביוס לחצתי DEL לא מגיב איך שהמחשב עולה רשום "פאקר באל", לאחר מכן 2 אפשרויות ESC בשביל להריץ POST , F2 בשביל COMOS, שאני לוחץ F2 המחשב אינו מגיב איך אני ניכנס לביוס, לשנות הגדרות בנוסף אני מעוניין לפרמט אותו?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד עם BT פנימי התקנתי את הדריברים ואת התוכנה של הBT והוא פשוט לא עובד הוא מראה לי אותו בNetwork Connections אבל יש עליו X מישהו יודע מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. לפני שההורים שלי ממהרים ללכת לאיזה טכנאי קבר שיגיד שחצי מהרכיבים הלכו לעזאזל רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה. יש לי מחשב ישן ויום אחד הוא התחיל לעשות ריסטארטים כשניסיתי להדליק אותו (באמצע הטעינה של הוינדוס, כמה שניות אחרי שעולה הוינדוס...) קצת פחות משבוע. ניסיתי לפרמט אותו גם לא הצליח. אחרי כמה זמן אחרי שהוא נכבה הוא פשוט לא נדלק. יש למישהו פתרונות? מה נדפק בו?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by sandisk,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן מחשב חדש,התקנתי עליו וינדוס 7. התקנתי בנוסף וורד 2010, הבעיה עכשיו שהמדפסת לא מדפיסה. למשל אני רושם סתם כמה משפטים בוורד ואז עושה קובץ הדפסה וזה נותן לי לשמור את המסמך כקובץ PRN ולא נותן לי להדפיס כרגיל! התקנתי דרייברים והמדפסת רשומה כמדפסת ראשית במחשב המדפסת היא סמסונג-ml 1660 לייזר אני מאוד אודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן, ברשותי מדפסת BROTHER J470 והיא עובדת מצויין חוץ מהעובדה שהיא לא מדפיסה PDFים ישירות מהאינטרנט (יוצאים דפים ריקים). כשאני מנסה להדפיס דפים סתם המדפסת כן מזהה את המלל. כשאני מוריד את המסמכים למחשב אז המדפסת פתאום מזהה את המלל והכל בסדר. הדרייברים מעודכנים ואני משתמש בגרסה האחרונה של פיירפוקס. למישהו יש כיוון?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  16. Started by parker8,

המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. זה נורא מעצבן, יש לציין שאני משתמש ב-VISTA, אך זה לא נראה לי קשור. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות- NETWORK MAGIC) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by MalaMadre,

סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקי מחשב בצד שמאל הזה עם ה atlon64 בכול מקרה לוח epox 8kda3j סטיק אחד של 512 של adata מחשב עובד סבבבה, אתמול קניתי עוד סטיק של 512 של vdata הוספתי אותו וכנראה הפוך או משהו בכול מקרה איך שהדלקתי תמחשב המחשב לא רוצה להדלק כאילו לא מחובר לחשמל הוצאתי תסטיק החדש וניסתי שוב להפעיל תמחשב רק עם הסטיק של adata וגם המחשב לא רוצה להדלק בכלל! כאילו אין חשמל אפילו האורות והמאוררים לא נדלקים, מה לא עשיתי כלום! המחשב מת ! אז לאחר כמה שעות שוב ניסתי להדליק אותו הפעם הוא עשה ראש של פיצוצים והמואררים והאורות נדלקו להבזק שנייה, חשבתי ששרפתי תספק או משהו אז פירקתי את כול המחשב הכול! והיום שוב הרכבתי מחדש זכרונות,מעבד,ספק,הרד דיסקים,מאוררים הכול! עכשיו המחשב עובד יחד עם 2 הסטיקים והכול טוב…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. עשיתי הכל, בביוס בדקתי ההארדיסק מוגדר שאם יש לו אפשרות ל-UDMA אז היא תופעל, הורדתי תוכנות מהאתר של WD היה כתוב שם UDMA MODE 5 ACTIVE, כשאני מפעיל את המחשב בטבלה הזאת שיש למעלה, כתוב על ההארדיסק LBA, ATA 100 (את ההמשך לא זוכר) ככה שהביוס כן מזהה UDMA, רק הוינדוס המסריח הזה לא מסכים לצאת מ-PIO. הדגם של ההארדיסק הוא WD400BB. תודה. תוספת קטנה, ניסיתי להסיר את הדרייברים של ה-primary ide channel ב-XP אחרי ההסרה לא הצלחתי להתקין אותו מחדש, כל פעם אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את ה- HDC, הדרייבר לא מתאים לפלטפורמה. help !!!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. מישהו מוכן לעזור לי? http://img24.imageshack.us/img24/5067/img1683qqo.jpg

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  21. יש לי מאוורר שאני רוצה לנקות לצבוע. אני לא מצליח להוציא את המאוורר (החלק שמסתובב) מהתושבת (מה שמחברים למארז) שלו. מבקש עזרה!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. הנורה SB POWER דולקת על הלוח. הצלחתי להדליק עם מברג בנגיעה בשני הפינים של החיבור של כפתור ההדלקה, אבל ברגע שחיברתי את החיבור של הכפתור הדלקה לפינים שוב זה נכנס למצב הזה. לוח - ASUS Z170 PRO GAMING. פרקתי מתח, הוצאתי וחהזרתי סוללה וזה לא עוזר. אנא עיזרו לי. תודה רבה.

23. שלום וברכה. היום הצטרפתי ואני ירוק לגמרי... בכל מקרה, תאמינו או לא קיבלתי טאבלט חינם באתר 'אגורה' כן!!! אמנם סיני, אבל נראה מעולה ומרגיש נפלא. הקיצור, הצלחתי להירשם דרך החשבון GMAIL שלי הכל בסדר, נכנסתי וגלשתי ברשת הכל בסדר, אך בבואי להוריד אפליקציות מה'מרקט' לדוגמא או מה GETAPPS ו אני לוחץ על האינסטולד וכלום לא קורה!!!1 מה יכולה להיות הבכעיה? כי זה שהביא לי אותו [בחור רציני מרמת ישי] אמר שהוא הוריד אפליקציות דוקא. בנוסף, כשאני מחבר את הטאבלט למחשב, ואז הוא מופיע ככונן E של המחשב שלי כמובן. ואני גורר לתיקייה מסויימת מוזיקה, בעוברי לטאבלט אני כלל לא מוצא תיקייה בשם זה, למרות שאם אני מחפש את הקובץ דרך המחשב שלי \בזמן שהטאבלט מחובר, אני רואה אותו, אבל הוא נמצא בתיקייה ש…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by coperl,

מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. זה הלוח שיש לי http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20B85%20Killer/ אני מנסה להוריד דרייברים אבל האתר לא נותן לי כשאני לוחץ על השרת העיגול מסתובב אבל הקובץ לא יורד אני מגיע למסך שאומר שלא ניתן לגשת לדף זה. יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.