תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
SEAGATE 7200.11 500 GB SATA ויש עליו מידע מאוד יקר ערך של מחקרים וכאלה יש רעיונות מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שקרס לפני שבועיים, הצלחתי להחזיר אותו לחיים באמצעות ביצוע תיקון של הדיסק של ווינדוס XP (כבר הייתי בדרך לפרמט ולהתקין מחדש אבל העדפתי לתקן). כרגע הכול עובד בסדר פרט לעובדה שכאשר אני מכניס דיסק און קי או מצלמה הווינדוס מזהה שהכנסתי משהו ואומר שהוא מתקין את הדרייברים אך כעבור כמה שניות, זהו... כלום לא קורה ואני לא מסוגל להכנס אל התקני ה- USB ע"מ להוציא מהם מידע. ב- Device manager לא כתוב שיש תקלה בכל מה שקשור ל- USB או בכלל. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה מבלי לפרמט את הדיסק הקשיח? אולי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם?!? בבקשה, למיי שיש עצה אני אשמח להקשיב.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום . המחשב הפסיק לזהות 2 מתוך 4 ההארדיסקים שלי . לא רואים אותם בביוס וכמובן שגם לא בוינדוס. אם אני נכנס ל MANAGE ו עושה RESCAN DISCS הוא מזהה לי אחד מהם - עד לריסטרט הבא . כבר החלפתי ספק ושמתי ספק חזק של קורסאייר 750. מה יכולה להיות הבעיה ומה עוד אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
:-[ פתאום הוא לא מזהה לי את כונן ה- DVD במחשב וכל דיסק שאני מכניס הוא כותב שהגישה נדחתה. מה אני עושה לעזעזל?? בעע זה התחיל רק עכשיו ולא היה לפני זה...
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרה לי משהו הזוי...פתאום בלי סיבה אני נכנס למחשב שלי ו-2 כונני הדיסקים שלי לא מופיעים(צורב, וצורב DVDׂ) נכנסתי למנהל ההתקנים, ומסתבר ששניהם מופיעים עם סימן קריאה לידם. כשאני לוחץ על פרטי הבעיה מופיעה לי ההודעה הזאת- ל- Windows אין אפשרות להפעיל התקן חומרה זה מכיוון שפרטי התצורה (ברישום) אינם שלמים או שהם פגומים. (קוד 19) מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קניתי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GX2 . המחש שלי הוא: לוח אם: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: INTEL DOUL CORE 4 3000 זיכרון: 1G OCZ PLATINUM ספק: OCZ 620W ביוס: V.0709 לאחר בדיקה קצרה באתר NVIDIA זיהייתי שהכרטיס נתמך ע"י לוח P5WD2 אם ביוס 0501. כאמור הלוח שלי הוא P5WD2 PREMIUM ואינו מופיע ברשימה, ובכל זאת יצאתי מנקודת הנחה שאם הלא פרימיום מריץ אותו אין סיבה שהפרימיום לא יריץ אותו. הנה קישור לדרישות הכרטיס האתר ניבידיה: http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp חיברתי אותו והורדתי דרייברים מאתר נבידייה התקנתי. כאשר אני פונה למנהל התקנים הוא מראה לי שניי סימנים של כרטיס מסך מהסוג שיש לי NVIDIA GeForce 7950 GX2, רק שאחד מהם עם סימן קריאה צהוב כאילו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לוח: p5ql-e מערכת הפעלה: windows 7 חיברתי למחשב כרטיס קול ישן ישן ישן: creative sound blaster pci 128 חיברתי אותו כי יש לו כניסת gampad ואני רוצה לחבר את ההגנה שלי. בכל מקרה, חיברתי אותו ולאחר שעולה הווינדוז, היא לא מזהה אותו או יותר נכון, היא לא מזהה שום התקן חדש ככה שאפילו אין עניין של התעסקות עם דרייברים עדיין. ראוי לציין שכבר יש על הלוח שני כרטיסי PCI מותקנים ועובדים.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה לנגן קבצי קול מדיה פליי מאומר שיש בעיה וWINAMP אמר שכרטיס קול לא מזוהה... התקנתי דרייבר גם מהדיסק וגם מהאתר של INTEL הכרטיס קול הוא Intel High Definition Audio Realtek ALC888
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו עכשיו התקנתי לו שני דיסקים קשיחים אחד של 250 גיגה ואחד של 500 גיגה שניהם של סיגייט עכשיו התקנתי את הויסטה על ה250 גיגה ואחרי שניכנסתי למחשב שלי אז אני רואה רק את ה250 גיגה ואת ה500 גיגה אני לא רואה אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שני הכוננים יש לי לוח אם של "אסוס" דגם p5e והדיסקים הקשיחים הם דגם ה500 גיגה: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive ST3500320AS ודגם ה250 גיגה: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive ST3250410AS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כרגע התקנתי כרטיס מסך חדש HD5570. הכרטיס עובד (זתומרת מאוורר מסתובב) כבל DVI (ניסיתי גם VGA) מחןבר למסך אבל המסך לא מקבל סיגנל . ניסיתי כרטיס RADEON X550 באותו סלוט - עובד. מה יכולה להיות הבעיה, ? האם זה הספק כוח המעפן 300W שתוקע את העסק ? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי פירמוט למחשב שלי : Dell Inspiron 15R SE לאחר הפירמוט התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים. לאחר מכן התקנתי את התוכנה Dell Webcam Central אך זה רושם שאין מצלמה מחוברת למחשב, וזה לא מזהה את המצלמה המובנית. כשאני נכנס ל device management אני לא רואה שום התקן של מצלמה ולא את הלשונית imaging devices חיפשתי באינטרנט דרייברים של מצלמת אנטרנט ולא מצאתי תודה מראש והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את הcdrom ואני משתגע מיזה למה אני רוצה לפרמט תמחשבבבב שיחקתי בביוס פה ושם לא הצלחתיי לוח אם - k8ns הממ תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-