תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ברגע שאני מנסה לנגן קבצי קול מדיה פליי מאומר שיש בעיה וWINAMP אמר שכרטיס קול לא מזוהה... התקנתי דרייבר גם מהדיסק וגם מהאתר של INTEL הכרטיס קול הוא Intel High Definition Audio Realtek ALC888
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר את המודם למחשב ואין לי חיבור אינטרנט כי המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. מה אני אמור לעשות אולי זה קשור להגדרות? מחשב i3 חלונות 7 לוח asus p8h61-m
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם תוכנות כמו cpu-z לא מזהות. צירפתי קובץ תמונה של הלוח. ביוס של פניקס פנטיום 4 צ'פסט i865g [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני פותח את התוכנה Everest ובשורה של הלוח אם זה כותב לי unknown, איך אני יודע איזה לוח אם יש לי?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברה יש ברשותי את הלוח אם הבא: asus p6t deluxe bios: 1701 זכרון מותקן: 2*3 ocz gold ddr1333 שמתי לב בשלב מסויים בשימוש במחשב שיש לי רק 4 ג'יגה מתוך 6 ניסיתי לבדוק להוציא ולהחליף בין הזכרונות- ועדיין זה 4 עכשיו גם בדקתי ב2 תוכנות: everest cpu-z זה מזהה שיש לי 6 ג'יגה זכרון הווינדוס והביוס מזהים רק 4 מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי אותו עכשיו התקנתי לו שני דיסקים קשיחים אחד של 250 גיגה ואחד של 500 גיגה שניהם של סיגייט עכשיו התקנתי את הויסטה על ה250 גיגה ואחרי שניכנסתי למחשב שלי אז אני רואה רק את ה250 גיגה ואת ה500 גיגה אני לא רואה אבל במנהל ההתקנים אני רואה את שני הכוננים יש לי לוח אם של "אסוס" דגם p5e והדיסקים הקשיחים הם דגם ה500 גיגה: Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive ST3500320AS ודגם ה250 גיגה: Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 250-GB Hard Drive ST3250410AS תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כרגע התקנתי כרטיס מסך חדש HD5570. הכרטיס עובד (זתומרת מאוורר מסתובב) כבל DVI (ניסיתי גם VGA) מחןבר למסך אבל המסך לא מקבל סיגנל . ניסיתי כרטיס RADEON X550 באותו סלוט - עובד. מה יכולה להיות הבעיה, ? האם זה הספק כוח המעפן 300W שתוקע את העסק ? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום ווינדווס 64 ביט על המחשב החדש והוא לא מזהה את המצלמה כשאני מפעיל אותה חשוב מאוד לציין- בדקתי ב-2 הכניסות שעל הלוח וגם בכרטיס טקסס אינסטרומנטס (התקני של AVID), עם 2 כבלים שונים. המצלמה זוהתה בקלות במחשב הקודם והפשוט שלי, כל כניסות ה-1334 תקינות אבל כשאני מדליק את המצלמה כלום לא קורה HELP
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי פירמוט למחשב שלי : Dell Inspiron 15R SE לאחר הפירמוט התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים. לאחר מכן התקנתי את התוכנה Dell Webcam Central אך זה רושם שאין מצלמה מחוברת למחשב, וזה לא מזהה את המצלמה המובנית. כשאני נכנס ל device management אני לא רואה שום התקן של מצלמה ולא את הלשונית imaging devices חיפשתי באינטרנט דרייברים של מצלמת אנטרנט ולא מצאתי תודה מראש והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה............... אחרי התקנה של כרטיס זיכרון נוסף.... פתאום יש בעיה.... המחשב לא מזהה את הסי די ולא את הכרטיס קול שבא עם הלוח..... במנהל התקנים יש לי סימן קריאה צהוב על שניהם . לפעמים שאני עושה ריסט... יש לי מסך כחול בהתחלה .. משהו עם ביוס.... יכול להיות שהלך הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום הזמנתי 2 עכברים זולים למחשבים הניידים, משום מה במחשב אחד העכבר לא עובד וההתקן לא מזוהה (שני העכברים עובדים במחשב אחר) המחשב שבו הם לא עובדים הוא נייד של אסוס X55C ובמחשב שהם כן עובדים נייד של אסוס K53 שניהם חדשים יחסית בעלי מערכת הפעלה WIN7 64BIT כל ניסיון למחוק את ההתקנה דרך מנהל ההתקנים בלוח הבקרה וחיבור מחדש על מנת שיזהה לא עוזרים, אני מניח שזו בעיה במערת ההפעלה כי דיסק קשיח\דיסקאוןקיי עובדים בסדר. האם העתק\הדבק של הדרייבריים שנמצאים ב system32/drvires במחשב שעובד למחשב הבעייתי יכול לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף בפעם הראשונה את הלוח 8IPE1000 וכאשר הWINDOWS עולה אין סימן של עכברת אפילו כאשר הWINDOWS מעלה זהוי חומרה. מה אפשר לעשות והאם זה בעיה בלוח. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה לי את הcdrom ואני משתגע מיזה למה אני רוצה לפרמט תמחשבבבב שיחקתי בביוס פה ושם לא הצלחתיי לוח אם - k8ns הממ תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18-חיברתי ת'כבל סטה לחיבור סטה של הצורב וגם ללוח ואת הצ'ופצ'יק של המתח לצורב, לא מגיע מתח ולא מזהה ת'צורב. חזרתי למצב קודם בדיוק, לצורב הדיוידי הישן שלי שזוהה עד ההחלפה כדין, כעת גם אותו המחשב איננו מזהה, למרות שהוא נפתח ונסגר והמתח כן מגיע אליו, יש עצה גואלת?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
על הDESKTOP, קיצר עשיתי מה שרשום שם אבל כשאני מכבה את המחשב דרך הקיצור הוא לא נכבה עד הסוף ונשאר עם ההודעה "ITS NOW SAFE TO TURM OFF YOUR COMPUTER" וכשאני מכבה את המחשב בדרך הסטנדרתית (ALT+F4 וכיבוי) הכול בסדר למה זה? הבהרה: לפני שיתנפלו עלי למה פתחתי THREAD חדש באותו נושא אז: לא הצלחתי למצוא את הקודם (ותאמינו לי שחיפשתי) אז מחוסר בררה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי שתי פרקים של הבורר מהדיון הרשמי מFXP. איך שהפעלתי זה הביא לי את השגיאה הבאה: C:\Documents and Settings\שוקי\שולחן העבודה\פרקים- הבורר\Haborer.S01E01.avi::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן אנשים, סתקלו קניתי מחשב נייד LG R400 כבר די מזמן. והוא עבד יחסית לאט כבר מהתחלה {בהשוואה למחשב הביתי שלי עם WIN XP} אבל זה לא ממש הפריע לי. עכשיו כעבור כמה זמן זה התחיל די להציק לי... פתחתי את TASK MANAGER כדי לראות כמה זכרון פנוי יש לי והנה מה שקיבלתי: *סתקלו תמונה מצורפת* קיצר אני לא מבין, רשום שם FREE MEMORY 0 אבל מצד שני רשום USED MEMORY 687... איזה מהנתונים נכון? כי חשבתי לקנות עוד ג'יגה זכרון כי חשבתי זה יפתור ת'בעיה אבל עכשיו אני לא בטוח... תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני של DELL OPTIPLEX 3040 I5 6500 ,המחשב מגיע עם זכרון DDR3 4G של חברת SKYHNIX ניסיתי להוסיף לו עוד 4 גיגה זכרון של חברת TRANCED לא הציג תמונה ,ניסיתי גם עוד חברה לא זוכר את השם שלה גם לא הציג תמונה (חשוב להזכיר שאותה מהירות זכרון 1600 MHZ DDR3) רק שהוספתי 4 גיגה זכרון של חברת סמסונג הוא הציג תמונה מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה או מכיר את הבעייה הזאתי למה עם חברה אחת כן עובד ואחת לא תודה (:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בברצלונה הסופ"ש וצילמתי דרך הנייד (GALAXY S2) תמונות. הטעות שלי היא שצילמתי את התמונות דרך MICROSD סיני שקניתי באיביי בפרוטה וחצי. נסיתי להוריד תוכנות שמתקנות קבצי תמונה פגומים, ועוד ועוד.. לצערי לא צלחתי. יום לאחר מכן ראיתי את כל התמונות בפלאפון הנייד במצב הזה: אף על פי שהמסך הציג לי את שהקבצים שבורים העברתי אותם למחשב (אציין שיש לא מעט קבצים שנמחקו לגמרי).
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום WINXP חוקי חוקי בזמן ההתקנה מקבל את ההודעה תוכנת ההתקנה לא הצליחה לוודא את תקינות הקובץ UPDATE.INF וודא ששירות ההצפנה מופעל על מחשב זה . בדקתי בנהול מחשב ואספקת שרותי ניהול מופעלים העדכון לא מותקן מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך Radeon 7000 64mb וכל פעם שאני מורריד את הדרייברים החדשים של ATI אז אני לא מצליח לראות סרטים במחשב...[כאילו מדיה פלייר] ואני לא יודע מה לעשות.. ,פירמטתי לפני איזה חודש ולפני זה היה לי את הDRIVER הכי עדכני והוידיאו במחשב עבד לי [ד'א - יש לי את כל הקודקים שצריך] ועכשיו הכרטיס שלי עובד עם הדרייברים הרגילים [אלה שבאים עם הדיסק] אז בבקשה עזרה ! תתחשבו בי זה גם כרטיס אפס וגם דרייברים ישנים... עזרה בבקשה !!!! :-\
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-