תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי
-
שלום לכולם! מישהו נתקל בבעיות הקשורות לACPI עם הלוח הנ"ל? (STOP: 0X000000A5) .... היה לי סיוט ארוך ומעיק, ונראה שהבעיה נפתרה ע"י ביטול הAPM בביוס. לא היו לי שום בעיות בהתקנה כלל, וגם לא בהתקנת דרייברים עד שפתאום זה קרה (בשתי התקנות חדשות). בבקר הSATA , פורטים 1ו2 הם בSTRIPE ו3,4 ללא RAID. בשביל לעקוף את הבעיה הייתי צריך לנתק את הדיסקים מ3 ו 4 או להגדיר בביוס שהם גם RAID (ואז לא רואים אותם בWINDOWS... ). לבסוף , כמו שכתבתי ביטול הAPM טיפל בבעיה...למזלי (שרפתי חצי יום). עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק בהתחלה ישר חשבתי שזה הספק אבל בדקתי תספק והוא עובד מצויין פירקתי תלוח אם ועברתי חלק חלק כדי לאתר תבעיה אבל שום דבר לא עזר לבסוף חיברתי את הספק שוב ללוח אם אבל הפעם בלי החיבור P4 של הספק שמתחבר למעבד והוא עבד ונדלק אבל בלי שהמסך יעלה ושאני מחבר את חיבור הP4 הוא כאילו בא להידלק המאוור זז קצת אבל לא יותר מזה איזה בעיה יכולה להיות והאם אני יכול לסדר את זה?? אשמח לקבל עזרה
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב את'לון XP2800 עם MB של EPOX nForce2 . מה שקורה זה שאחרי עבודה של כמה שעות המחשב קופא לגמרי(לפעמים זה כמה שעות ולפעמים זה יום או יומיים. ) ,וזה קורה גם כשעובדים רק עם תוכניות ברקע כמו חיבור לאינטרנט ואי מיול. למרות שניסיתי גם כשהוא היה מנותק ומהאינטרנט זה לא עזר. לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא רק לעשות ריסט. ואז הוא ניתקע בבוט בשלב של detecting IDE drives. בשלב הזה אין ברירה אלא לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. לפעמים מופיעה הודעה של המעבד התחמם או שניסו לעשות אוברקלוקינג, למרות שלא עשיתי אובר והטמפרטורות של המעבד היו נורמליות לחלוטין. עכשיו הסתכלתי והוא כותב גם שהמעבד רץ ב1250 מה"צ. (לא נשמע הגיוני בכלל) המחשב היה כבר פעמיים …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי צורב מאוד ישן (X2- אני צורב פעם בשנה וגם זה בעיקר לחברים ככה שאין לי צורך בחדש..), לא מזמן חיברתי אותו וניסיתי לצרוב אך קיבלתי את ההודעה: The current recorder doesn't support disc-at-once recording. במחשב הישן שלי הצורב עבד מצוין (רק לאט :\). הצורב מחובר בכבל IDE ביחד עם הסידירום (סידירום-מסטר, צורב-סלייב). האם זה משנה שהצורב לא מחובר עם הכבל של הארדיסק, וגם האם זה משנה מה מחובר בחיבור האמצעי של הכבל ומה בקצה? וחוץ מזה יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים שחקתי קצת במחשב ונעלתי את הכונן ע"י התכונה BITLOCKER בחרתי סיסמא והמחשב גם נתן לי מפתח שיחזור, הסיסמא לא עובד וגם המפתח שיחזור מה עושים כל החומר שלי נמצא בכונן
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
תחת איזה קטגוריה בביוס אני מגדיר למחשב להתכבות נגיד אם הטמ של המעבד מגיעה ל 72 מעלות? יש לי לוח אסוס p4p 800 se וגם אם אפשר גם להגיר ללוח אם
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
היו 2 הפסקות חשמל, וכשבאנו להדליק את המחשב, הוא נדלק, המסך לא מראה כלום, והמחשב משמיע צפצופים קבועים, מה קרה למחשב? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח ASUS P5B DELUXE השגיאה היא : Intel CPU ucode loading error ואז הוא מבקש ממני ללחוץ F1 עלמנת להמשיך אחרת המחשב לא ממשיך לבד.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בעליית המחשב, כמו שציינתי בכותרת: בעת עליית המחשב מופיעה לי השורה "Verifying DMI pool data" ושם זה נעצר. המפרט שלי הוא: Gigabyte ga-ma770-ud3 amd phenom II X4 3200hz אילו עוד פרטים אתם צריכים? אני לא יודע אם זה קשור, אבל מעט אחרי שקניתי את המעבד, רציתי להחליף לו גוף קירור ובעת שניתקתי את הגוף קירור הישן, המעבד נפל על הרצפה וכמה פינים התעקמו, אולם הצלחתי ליישר אותם ושום פין לא נשבר. עד היום המחשב עבד מעולה, אבל עכשיו זה לא עולה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל ציינתי בשביל לתת את כל הפרטים. בבקשה תעזרו לי בדחיפות כי זה ממש מעצבן! תודה! עריכה: לפי AMD: AMD Phenom II X4 955 3200MHz 512KBx4 6MB Deneb 45nm C2 125W 4000 FD כלומר גרסאת הBIOS שכתובה באתר של AMD היא FD…
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ושבת שלום אז ככה, השבוע שידרגתי ל-WIN 10 ועכשיו אחרי שהתקנתי דרייברים ל-Geforce GT 610 שלי המערכת קורסת לי פעם ב... לפעמיים יש הודעה שאומרת "display driver stopped responding and has recovered" זאת הכותרת שלה והתוכן שלה אומר שכאילו הדרייבר של NVIDIA הפסיק לעבוד... מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוצאתי את המעבד מהלוח אם והגוף קירור פשוט דבוק אליו אני לא מצליח להפריד אותם הורדתי את המשחה הטרמית מסביב למעבד עם קיסם וזה פשוט לא יוצא רעיונות והצעות בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ברשת אחד שלי ואחד של אחותי הקטנה P3 700 והקטע שלפני כמה זמן המחשב התחיל לעשות בעיות משונות הוא נידלק בעצמו כשבא לו.. (אני מדבר על הP3) מה יכול לגרום לכך? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
קניתי לוח אם חדש כמעט לפני חודש מדגם ABIT IP35-E ואחרי שהרכבתי ראיתי שאני לוחץ הדלקה המחשב מתחיל לפעול נכבה ואז שוב עולה.. שלחתי פה הודעה כדי שיעזרו לי להבין מה לא בסדר ולבסוף לא הביאו פתרון מוצלח התקשרתי יום למחרת לחברה שממנה קניתי ואיש המכירות אמר לי שככה זה בלוחות החדשים והתופעה הזאת נקראת COLD DOUBLE BOOT או משו כזה ושזה נועד ליצב מתחים או משו כזה באתר OVERCLOCKERSCLUB.COM סיקרו את הלוח והנה מה שכתוב בסוף במסקנות הנה קישור http://www.overclockersclub.com/reviews/ip35economy/18.htm אני רוצה לדעת האם אפשר לבטל את זה ואם כן אז איך? זה מעצבן אותי הדאבל בוט הזה אני מעדיף שזה יהיה רגיל תדה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר לכרטיס מסך: RADEON 9550 והם לא נותנים לי להוריד, מישהו יכול להעלות לי אותו לאיזה שרת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם חוץ ממחיקת ה windows server והתקנת מערכת הפעלה חדשה יש עוד דברים שאני צריך לעשות, והאם אמורה להיות בעיה עם זה ? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כל כמה שניות המחשב קופא ואז חוזר לעבוד. המחשב די חדש פחות מחצי שנה נראלי אני לא בטוח. מעבד i3-2120 זיכרון 4GB כרטיס מסמך GEFORCE GTX 550 TI win 7 64bit הבעיה היא מהימים האחרונים. קניתי תמחשב מאייבורי
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי לוח אם של Asus דגם A8N-SLI-Deluxe ועליו מותקן xp pro sp2 עם כל העידכונים האפשריים. הכרטיס קול מובנה בתוך הלוח והבעייה היא שהווינדוס לא מצליח לזהות אותו. חפרתי פה בת'רדים וחיפשתי "40 שנה במדבר", אך לשווא - לא היה פיתרון שבאמת פותר את הבעייה. בביוס האפשרות של כרטיס קול מובנה מסומנת כ Enabled. במנהל ההתקנים אין כלל זיהוי של הכרטיס קול. אפילו לא סימן שאלה/קריאה. עם זאת, פעם ב-10 אתחולים של המחשב, הווינדוס מזהה אותו ומתקין את הדרייברים העדכניים ביותר שהורדתי. אך עם הריסטרט הבא שוב הוא "נעלם" ממנהל ההתקנים ואין קוללללל במערכת... השאלה שרציתי לשאול אולי תהיה מסובכת וקשה: חח מה עושים אני נואש!! חראם על כל השירים שבמחשב הם נכנסו לתרדמת...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז פרוק הלוח והרכבת גוף קירור :silentTower באיתחול של המחשב הוא נתקע .... הוא רושם CPu 1# p4. 2.666 ואז נתקע איפה שמגיע סריקת הזיכרון.... טוב.... סבבה אני דואג.... סוגר תמחשב.... עובר 10 דקות...מפעיל ופועל שוב אז עכשיו המצב קצת יותר טוב... התקלה חוזרת פעם ב... אבל עדיין קיימת איפה לדעתם הבעיה? אני מתאר לעצמי שאם זה נתקע בזיכרון\IDE אז הבעיה שם.....אבל אין סיבה שמשהו יהרס שם... גם החלפתי כבלים חדשים לכוננים השונים....
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-