עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shay0600,

המחשב עושה 2 צפצופים מציג לי על המסך error 0175:bad crc1, stop post task מה הבעיה? מחשב נייד מסידרת טינקפד של IBM

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by MDK,

היי חבר'ה אני מנסה להקליט שירים ולשיר דרך הכרטיס קול הON BOARD(כמו שפעם עשיתי עם הGAME THEATER) ומשום מה ההקלטות יוצאות מעוותות, כלומר מעין רעש דיסטורשן כזה שמשבש את הצליל. מה לדעתכם הבעיה? הבעיה בשתי תוכנות - רשמקול וCOOL EDIT

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by kopler,

יש לי מעבד אינטל 2.4 800 כשאני פותח את המחשב כבר על ההתחלה הוא בטמפ של 45+ ולאחר זמן מגיע ל- 50+ לאחר 5 דקות של מאמץ הוא מגיע לטמפ של 60+ אפילו פעם אחת ל-70. עכשיו בעיית החום היא רק במעבד שאשר החום הכללי במארז והחום של הדיסק הקשיח הוא 40-55 (שזה גם יחסית גבוהה אבל עוד בטווח נורמלי). השאלה שלי איך אני מוריד את החום של המעבד? (נוסיף את העובדה שהמעברר שעליו עובד בצורה תקינה)

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. שלום. יש לי שני כרטיסי זיכרון של חברות שונות. כאשר אני מנסה להתקין אותם יחד מופיעות בעיות שונות במחשב. האם יש מה לעשות אני עובד על XP תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by dan_dekel,

המפרט בצד. מה שקורה, זה שאני משחק משחק כבד כלשהו - כגון BF2142 או Lostplanet החדש.. בlostplanet המחשב נתקע לאחר 4-5 דקות של משחק, אני לא מצליח אפילו להספיק להכנס לבניין... בBF2142 הוא נתקע רנדומלית, פעם אחרי שעה, ולפעמים גם אחרי שעתיים... התקיעה היא בעצם תקיעה של כל המחשב, הוא לא מגיב בכלל. בזמן שהמחשב תקוע מופיע לי המשחק עם סאונד תקוע והתמונה האחרונה עם שבירות טקסטורות על המסך. הוצאתי סטיק סטיק והחלפתי בינהם, הם לא הבעיה... עזרה בבקשה! אין לי מושג מה זה... דרך אגב, 3DMARK06 רץ מצויין עם תוצאה של 9328 בסטוק כמובן הכל, ו ATI TOOLS רץ לי שעתיים ללא ארטיפקטס... מה נסגר עם המחשב!?!?!!?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by sh2006,

יש לי הרד דיסק של היטא'צי והוא מופיע לי ב"הסרה בטוחה ". זה די מעצבן ,ניראה כאילו הכנסתי דיסק און קי. איך אני דואג שהוא לא יופיע שם?? תודה חברים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה אם לוח של אביט דגם VI7, הבעיה היא שהוא לא מזהה הארדיסקים SATA מתוצרת WESTERN DIGITAL, ניסיתי לחבר הארדיסק של חברת HITACHI ואין שום בעיה... אציין גם שחיברתי 4 הארדיסקים SATA שונים של חברת WD, שלושה של 80 ואחד של 250, ש ה250 אמור להיות מורכב בלוח הנ"ל, אף אחד מהם לא זוהה... אבקש עזרה בהקדם האפשרי... תודה מראש. ברק. עריכה: עשיתי כרגע עדכון ביוס לעדכון האחרון ואין שינוי... אני גם לא ממש רואה אנשים שמתלוננים על זה בפורומים בחו"ל... ואני לא חושב שזה קרה לי פעם ראשונה... עריכה 2: הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. כותרת זה הדיסק: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501103 זה התחיל מאתמול הלכתי בצהריים לחבר איתו המחשב שלו ניתקע כשרציתי לנתק את אחד ההתקנים שמחוברים ולחבר את שלי אז הפעלתי מחדש ואז הכנסתי את שלי והכל עבד כשורה למשך כמה שעות. עברתי לחבר אחר שגר באותה שכונה ניסיתי לחבר אצלו לא זיהה. והיום במחשב שלי זה לא פועל. יש לציין שלא נפל לי הדיסק הקשיח לריצפה. בבקשה תעזרו לי המידע שם מאוד חשוב לי[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 18:49:42 אהה ושחכתי לציין ש:1. ניסיתי כמעט כל מה שהווינדוס הציע לי בתמיכה שם. 2. ניסיתי למחוק ולחבר שוב. 3. ניסיתי במחשב אחר

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם היום התקנתי במחשב HD חדש 250 ג'יגה. אני משחק CS 1.6 והכל טוב ויפה ופתאום אני רואה אורות יפים ובוהקים סגולים ולבנים מיד הבנתי שזה ארטיפקטים והסתכלתי בטמפ' של הכ"מ וראיתי שהטמפ' שלו היא 130 מעלות! הכרטיס בד"כ היה על 60-70 מקסימום(6800GT) יש למישהו רעיון מה קרה פה ולמה זה קרה? יש קשר לדעתכם לHD החדש או שזו רק מקריות? יש לציין שגם עלה ריח קצת שרוף מהכ"מ! יש על הכרטיס סיילנסר בין שנה~ מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by orlf,

אני קניתי השבוע 1GB זיכרון של קינגסטון 667MHZ DDR2 והוספתי אותו ל1GB זיכרון שיש לי כבר של GEIL אבל הוא DDR2 533MHZ עכשיו הגייל שיש לי פועל בדיול צ'אנל וגם הקינגסון בדיול צ'אנל משלו... והמחשב מזהה 2GB והכל טוב ויפה אבל מאז שהוספתי את הקינגסון המחשב לא מפסיק להיתקע כל חמש דקות המחשב ניתקע כל עומס הכי הכי קטן המחשב נתקע! אי אפשר להתסדר ככה אז אמרתי אולי הבעיה בוירוס או משו אז פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר המשחב לא מפסיק להיתקע! וזה ממש דחוף לי כי מאז שפירמטתי לא עשיתי שום עידכון לאנטי וירוסים ושם עידכונים של המחשב כי זה נתקע כשיש טיפת עומס מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by dna,

אחים שלי מקודם שפירסמתי את הבעיה שלי עם call of juraez חשבתי שזה רק במשחק הזה אבל עכשיו התקנתי את prey וגם פה הוא עושה את המסך כאילו המחשב כבוי ואני לא יכול לעשות אלא לכבות את המחשב ולהדליק כדי שיעבוד המחשב....ניסיתי להתקין את הדרייבר מהדיסק שבא עם הכרטיס לא הולך ניסיתי את הדרייבר הכי חדש של נווידיה גם לא הולך...אולי אני צריך דרייברים מחברה אחרת כמו omega או משהו?דרך אגב יש לי leadtech winfast a7600gt 256 MB AGP ....עזרו לי בבקשה אני נואש!!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by timac,

שלום. קניתי לפני יומיים הארד דיסק 80 של ווסטרן חדש מחנות. עכשיו אני בא להתקין אותו במחשב שלי הוא עובד ההכול בסדר ואז אני בא להתקין אותו במחשב של אחי שעליו הוא מיועד שום דבר כלום 0 יש לציין שהוא SATA. במחשב של אחי יש רק כונן דיסקים והארד דיסק החדש הכונן הוא IDE ועובד על מאסטר. לווסטרן יש 8 פינים ניסיתי את כולם עם ג'מפרים עדיין לא מזהה כלום ביוס כלום גם חופשי ניסיתי בלי ג'מפרים בלי כלום המחשב לא מזהה. המפרט של המחשב הוא: פנטיום 4 2.4 זיכרון 512 לוח MSI כונן דיסקים רגיל והארד דיסק החדש שלא עובד אצלו. מישהו יכול לעזור פתרון משהו כי IDE פועל אצלו בלי בעיה אבל SATA הוא לא מוכן לזהות.. תודה לכם!!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  13. יש לי בעיה בהארד דיסק ובצורב..? המחשב מזהה רק אחד מהם כאשר שניהם מחוברים. כלומר הארד דיסק מחובר על אותו כבל עם הצורב IDE והמחשב מזהה רק את הארד דיסק למרות שהצורב מקבל מתח אז אני מניח שהצורב בסדר זה רק בעיה של ג'ימפור. עכשיו יש לי שני הארד דיסקים שניהם בלי ג'מפרים אז אולי אני צריך לג'מפר את הצורב כי אני לא יודע איך אין לי חוברת ולא רשום כלום מאחורה יש לו ! ! ! ! ! ! 6 פינים איפה אני אמור לשים את הג'מפר כדי שיעבוד? ההארד דיסק מוגדר אצלי כסלייב. בבקשה עזרה אני משתגע כבר כמה ימים שאני יושב על זה ולא עוזר כלום.. תודה לצדיקים!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  14. מאז שעשיתי אוברקלוק למחשב (יותר נכון מאז שהעלתי יותר מדיי את מהירות הfsb ואז המחשב עשה רסטרטים אין סופיים,והוצאתי והכנסתי את הבטרייה של הלוח אם מחדש והורדתי את המהירות fsb לנורמאלית יותר) אז הכפתור של הרסטרט לא פועל לי יותר...ממה זה יכול להיות?..יכול להיות שהוא נשרף או משהו בגלל כל הרסטרטים,וגם כיביתי אותו כמה פעמים מהספק כי לא הייתה לי ברירה...כעיקרון המחשב פועל מצויין...אין בעיות איתו וכלום,אבל מוזר לי הקטע הזה מה זה יכול להיות?,זה יכול להשפיע גם על דברים אחרים?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by dna,

אתמול הרכבתי כרטיס מסך חדש וראם(7600 GT ו512 MB DDR ועכשיו אחרי שהתקנתי את המשחק נפתח לי החלון הזה של הדרישות והכל טוב חוץ מהכרטיס מסך ורשום שהמינימום של המשחק זה GEFORCE 6600 או ATI משהו מה הכרטיס יותר מדי טוב או מה?למה כשאני נכנס למשחק אחרי זה אז אחרי שזה מגיע למסך הראשי שתי שניות בדיוק ואז המסך כאילו מתכבה כזה כמו שהוא נמצא שהמחשב כבוי עם נורה חומה במקום נורה כחולה...מה עושים!?תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  18. קניתי שני כרטיסי זיכרון של 512mb. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ולהוסיף עוד שני כרטיסים של 512mb. הבנתי שהם צריכים להיות מתאימים לקיימים, ושיש שני פרמטרים : mhz ן- CL. הרצתי שתי תוכנות דיאגנוסטיקה: Everest, ן- siw. הפלט מוזר: Everest נותן: [ DIMM2: Hexon Tech. HEXON ] Memory Module Properties: Module Name Hexon Tech. HEXON Serial Number None Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Erro…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. Started by dj_poo,

יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט שקניתי לפני שנתיים עכשיו העכבר בא עם יציאת USB אבל המקלדת לא באה עם יציאת USB עכשיו קניתי KVM USB ואני צריך מתאם USB בשביל המקלדת אני הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי מצאתי כמה אבל לא תומכים במקלדות אני ישמח לעזרה ממישהו ממכם תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by F!R3F0X,

יש לי מחשב פנטיום 4 (1.6), 128 זכרון RAM מסוג (SDR) שפועל על 133 מגה הרץ... אתמול שכן שלי ביקש שאני אסדר לו מחשב חדש שהוא קנה, (מוואלה המחשב "לגיימרים" ב1700 פחחחח...) לא משנה סידרתי לו והוא הביא לי זכרון SD 128 MB עם 100 מגה הרץ (הוא הבטיח עוד כשימצא) ואני לא יודע אם זה לP3 או לP4. ואני לא יודע אם לשים אותו או לא, אם יקרה משו למחשב שלי, או לא... אז באתי לבקש את עזרתכם, כל מה שכתוב על הזכרון: CRG SD 128MG 100MHz ומאחורה שנת ייצור: 2001 09 (חודש ספטמבר) בערך באותו שנה שקנינו את המחשב אז הוא עלה מלאא.... תגידו עוד איזה מידע להביא, יש לי אברסט... אני יכול להביא תצלום באיכות גרועה של 0.8 מגה פיקסל =\ \=

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by eyalgo,

קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by satlan1,

לאחי יש את המחשב nx9600 של HP. פתאום באמצע הגלישה באינטרנט המקלדת שלו הפסיקה להגיב.(הנורות של CAPS LOCK וכל אלה גם נכבו). מאז הוא ניסה להוריד דרייברים, לסרוק נגד וירוסים וספייורים ולא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יש עוד משהו שאפשר לנסות או שהבעיה היא במקלדת עצמה? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. הכל בכותרת תודהה מראש! עריכה: זה המידע שהוצאתי דרך התוכנה CPU- Z www.karavila.net/cpuz.htm

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by al_n,

יש לי כרטיס של 1G ובבדיקה ב- http://www.systemrequirementslab.com גיליתי שיש לי 1013M וזה מה שדפק לי הכל... זה ממש בקצת :-( אז לאיפה הם הלכו ה 10.2M האלה, והאם זה חשוב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים