עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. אני חייב 3 יציאות "אוזניות שייתחברו ל3 מגברים שונים ואני חייב שהם יחוברו ביחד ויעבדו יחד. באתר בKSP רשום שיש 3 יציאות אבל לא אם הם יכולים לעבוד יחד: "3 x Audio jack(s" לוח אם Asus Prime B250M-A LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=37206&select= מישהו יכול לברר לי את העניין? כי אם לא הם ירכיבו לי אותו מחר-מחרתיים ולא אוכל לשנות..... אשמח לעזרה תודה וחג שמח לכולם!

2. שבת שלום המחשב נהיה מאוד איטי וזורק המון שגיאות בהפעלה של מדיה פלייר וכו' . אני רוצה לעשות שחזור הגדרות יצרן ואובד עצות איך ניתן . ניסיתי F9 ו F10 בהעלאה של המחשב אבל אני לא מקבל את אופציית השחזור. במחשב עצמו יש את כונן ה RECOVERY ככונן R ( אגב הוא "צועק" שכמות השטח נמוכה..נשאר 1.5 מגה פנוי.. אולי זה קשור) מערכת ההפעלה היא WIN7 HOME PREMIUM אין לי דיסק שחזור של ASUS או משהו כזה...וגם לא יצרתי דיסק גיבוי . מישהו יודע אם ניתן לשחזר ? או שהאופציה היחידה היא התקנה מחדש. ככה מקריאה ברשת ראיתי שרשום שאפשר להכנס לאתר של מיקרוסופט להוריד העתק של הווינדוס עם הקשת ה KEY שמוטבע בגב המחשב...ניסיתי אבל זה לא עובד..מקבל שגיאה שההעתק ל…

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום לכולם קניתי מעבד AMD Athlon Mobile +2600 ולוח של אלבטרון KM18G עם צ'יפסט nForce 2.. משום מה הלוח לא מזהה נכון את המעבד (גם אחרי עידכון BIOS) , המכפלה תקועה על 6 (אין בכלל איפה להגדיר מכפלה ב-BIOS) והמעבד עובד במהירות 1000Mhz :-[ מה עוד אפשר לעשות ? או שזה אבוד והלוח לא יתמוך בשום מצב במעבד הזה ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by maor6,

הווינדוס שלי לא חוקי והוא לא נותן לי לעשות עידכונים או להתקין מדיה פלייר מה עושים כדי שיהיה חוקי?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by asaf999,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית - X1900XT וE6600 אולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להבין אותה... כאשר אני משחק באיזה שהוא משחק (זה קורה לי רוב הפעמים בCOH)..... המחשב פתאום נתקע ומוציא רעשים מוזרים וגבוהים מהרמקולים.... רעשים של כאילו משהו לא תקין!!! ואחרי שהמחשב נתקע רק RESET יכול "להציל" אותו... אין לי מושג מה הבעיה... ניסתי לעדכן דרייברים אבל לא עזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by שגיב,

שלום יש לי בעיה מוזרה במחשב מי שיכול לעזור אז בבקשה אז ככה שאני מדליק את המחשב הוא עולה רואים את הכול רץ נקי וחלק אבל שהוא מגיע למסך פתיחה הוא מהבהב מדי פעם כאילו רואים תמונה מרוחה אז ניסיתי דרך שונה ניכנסתי שמצב בטוח והכול בסדר כאילו כלום אבל ברגיל זה נישאר מי שיכול אז בבקשה נ.ב בכרטיס מסך יש שני חיבורי DVI בהתחלה זה היה מחובר לאחד מהם אז פשוט החלפתי לחיבור השני וזה היה בסדר לכמה דקות ואז הבעיה חזרה כמתואר למעלה תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. שלום, יש לי גלקסי נקסוס הכל טוב ויפה יש לי אופציות בהגדרות להוסיף רשת VPN שדרכה לפי מה שהבנתי אני יכול להתחבר למחשב הביתי ולקבל גישה לתוכן שבו.. אז ככה, א. אם מישו יוכל להסביר לי מה בדיוק אפשר לבצע בפועל עם החיבור הזה (דרך הפלאפון) ב. איך אני יוצר רשת במחשב ומתחבר אליה.. ג. אם יש צורך בטווח מסויים בין המחשב לפלאפון.. תודה רבה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rivki1985,

הי אני מנסה לעשות שיחזור על הכרטיס זיכרון של הנייד שלי אבל שאני מכניסה את הפלאפון למחשב הוא מזהה אותו רק כמכשירים ניידים וכשאני מפעילה את התוכנת גיבוי הוא לא מזזה את המכשירים הניידים רק כונן קשיח או דיסק CD יש פתרון? מצורף קובץ צילום מסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by spitzi,

שלום, למה יש לי FPS נמוך -- מינימום 4, ממוצע 40 -- עם כרטיס מסך 560Ti ומעבד E8400, בהגדרות גרפיות די גבוהות שכוללות טסלציה ב-DivX11 ורזולוציה 1280X1024 ? הבנצ'מרק הוא Unigine "Heaven", הנה קישור לתוצאתו: http://pastehtml.com/view/bq7nt5es0.html. מידע נוסף על המחשב: זכרון 2X2GB של מושקין, 800 מה"צ. memtest עשה 6 מעברים ולא מצא אף שגיאה בזכרונות: http://imageshack.us/photo/my-images/526/photo0086f.jpg/ הארד דיסק 250GB של WD בן 3.5 שנים. להלן צילום מסך של MHDD עם סיום ריצתו: http://imageshack.us/photo/my-images/10/photo0087z.jpg/ לוח אם MSI MS-7366 http://www.infoteckpe.com.br/index.php?pagina=exibir_produto&libera=1&cod_produto=1892 ספק כוח חדש Seasonic S12-II 620W.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Or1987,

שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yoncih,

שלום כפי שהכותרת מציינן יש לי בעיה עם asus striker extrem שלי הוא מדווח תקלה של cmos chksum error והוא לא שומר נתונים של הביוס עכשיו ניסיתי לשחק עם הכפתור המיוחד של הלוח וגם עם הגמפר ובדקתי את הבטרייה והכול נראה שפועל מה אתם חושבים שיש לעשות עוד או שזה מוצר פגום ? בתודה מראש רונן

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi msi 7383 VEr 1.0 G31m2 VEr 1.0 אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב. רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה.. בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם. ידוע לי כי אם היה לי כרטיס…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. דף החיפוש של Babylon מופיע בכל פעם שאני פותח לשונית חדשה בפוקס.הסרתי כל זכר לBabylon ברגיסטרי והוא עדיין מופיע לי.איפה הוא עוד יכול להשמר?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  14. היי, לאחרונה שידגרתי את כרטיס המסך במחשב הדי ישן שלי, להלן המפרט הנוכחי: 3.0Ghz Q6600 Abit IP35-E G.Skill 4GB ATI HD6870 1GB Corsair 450w הכרטיס נקנה מחנות, חדש מהקופסה. בנוגע לטמפ' - אני דואג לנטר את הכרטיס עם speedfan, ככה שהוא לא עובר את 45-50. למחשב מחוברות שתי טלויזיות בhdmi ישירות לכרטיס המסך (עם מתאמי dvi), אחת lcd 32 inch של סמסונג והשניה led 46 inch של פיליפס. מדי פעם, קורה מצב שבו שתי הטלוויזיות נכבות ונדלקות לאחר 2-3 שניות..חשוב לציין ששמתי לב כי גם במצב שבו הטלוויזיה כבויה (יש אור אדום שמצביע על כך שהיא כבויה), נראה כי היא עדיין נכבית (האור האדום נכבה גם כן). רציתי לדעת האם יכול להיות שהספק שיש לי כרגע לא מספיק חזק ובגלל זה קורה? או שאני סתם מדמיין וה…

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by Men7a,

שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. יש לי מחשב יחסית ישן מ 2004: AMD XP 2600+ ולוח של ABIT-NF7SL, הארדיסק 640GB של WD הבעיה היא כזו, יש לי ווינדוס 7. על הלוח שלי קיים בקר SATA אך הדיסקט שקיבלתי עם הלוח מותאם לווינדוס XP. כלומר אין אפשרות להתקין ווינדוס 7, לא יזהה את הבקר. חיפשתי בזמנו באינטרנט והורדתי Silicon Image שמתאים ללוח שלי (3112). הכל טוב ויפה הוגדר בקר ה SATA והמחשב עבד יפה חצי שנה (זה היה עם הארדיסק של סייגייט 500GB). לאחר חצי שנה הווינדוס לא פעל וניסיתי כל מיני אפשרויות מBOOT ועד Windows Repair. עוד פעם הייתי צריך לשים את בקר הSATA החדש שהכנתי על גבי דיסקט וזה זיהה לי את הבקר שוב. כמה פעמים כאלו וההארדיסק קרס יחד עם כל המידע שבחברת שחזור עכשיו רוצים 2000 שקל. מבואס מכל המידע שהלך, קניתי WD 640GB …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by amni,

קיבלתי היום מסין DOK USB3 בנפח 64GB. הדיסק היה לא מפורמט. מערכת WIN-XP שאיתה אני עובד סירבה לפרמט את ה- DOK. העלתי מתקליטור את מערכת WIDOWS-PE . כידוע WINDOWS-PE היא מערכת LIFE , כלומר מותקנת כולה בזכרון RAM של המחשב. מערכת PE זו איפשרה לי להתקין ב- DOK פורמט NTFS ונראה לכאורה שה- DOK פועל היטב כך. למרות שה- DOK אמור לפעול במהירות מירבית דרך חיבורי USB3 --- כל הפעולות נעשו תחת יציאות USB2 מכיוון שבמחשב שלי יש רק יציאות USB2. (אגב ה- DOK הזה מהיר מאוד אפילו תחת USB2.) העניין הוא שהייתי מעדיף שהפירמוט יהיה FAT32 (כדי שה- DOK יוכל להיות שמיש תחת מערכות הפעלה רבות ככל האפשר). אבל, כאמור, לא הייתה לי אופציה כזו. השאלות שלי הן: 1) האם אני מנוע בכלל לפרמט את ה- DOK בפורמט …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ואז אני צריך לעשות ריסטרט ואז הוא עולה ממש לעט כל פעם אבל אחרי שהוא עולה משהו כמו 10 דקות הוא עובד רגיל וטוב כשהוא נתקע או שאני רוצה רק את העכבר וכל המסך שחור ואני יכול להזיז את העכבר אבל מחשב ישאר ככה גם שנה בלי להמשיך את ההדלקה או שהוא נידלק מראה את התמונת מסך עכשיו ושורת ההתחל אבל תקוע לגמרי. מה מקור הבעיה משהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. נפל לי לידיים אחד כזה בעל מעד AMD צרוב עליו לדעתי סוקט A יש אני מפעיל אותו ואני רואה יש התחממות מהמעבד אך אין תגובה של אף פוקר בפנל האחורי (מקלדת עכבר USB כרטיס מסך AGP PCI) באף אחד מהם לא הצלחתי לקבל אות חיים ואני לא חושב שיש בעיה במעבד אלה בלוח חשבתי לבצע לא מחיקה בCMOS אבל גם את זה לא הצלחתי למצוא אולי יש מישהו שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. שלום לכולם... אני טכנאי מחשבים וותיק ויש לי עסק (הבנתי שיש כאן עניין של גילוי נאות...) אך נתקלתי בבעיה במחשבי האישי וזה בלוח אם מהסוג שפורט למעלה וכמובן הבעיה המדוברת היא בהאצת הזיכרונות כלפי המעבד בצ'יפסט והעניין הוא כזה... בהתחלה כשרק קניתי את הלוח לפני שנתיים לערך הכל עבד מושלם כלומר הפעלתי את המצב של ההאצת זיכרונות והמערכת היתה יושבת בצורה מעולה וגם בטסט שעשיתי עם PRIME95 למערכת המבחן יצא בסדר גמור הלוח עבר שני עידכוני ביוס עד היום היו לי זיכרונות מסוג NCP בתיזמונים 3.4.4.8 והכל עבד פרפקט עד לפני חודשיים בערך... הבעיה שהתגלתה היא שכיום כשאני מפעיל את האצת הזיכרונות המערכת הפעלה קרסה כל פעם והייתי צריך לשים את זה על AUTO כדי שמערכת ההפעלה לא תקרוס בעליה... מהחשש שאולי …

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום, דיסק c ב laptop מכיל 409 ג'יגה ואני מייעד אותו אך ורק ל system. הוא התמלא עד גבול יכולת הקיבול שלו ואינני מסוגל להמשיך ולעבוד ב laptop (windows 10) !! שאלתי: איך ניתן לאתר קבצים, מוסתרים קרוב לודאי, כאלה שנשתלו באמצעות אתרי אינטרנט או התקנת תוכנות חינמיות למיניהן, ב c. עברתי על פני כל התיקיות ב c ולא מצאתי אף אחת שאיננה שייכת ל system !! יתר על כן, מחקתי תיקיות *ריקות* של תוכנות שהתקנתי בעבר והסרתי. התוכנות הללו מועלות אוטומטית ב startup תחת השם program ברשימת ה startup במצב disable. אף על פי שהן disable, קיימת אפשרות להסירן מרשימת ה startup כדי שהרשימה תהיה קצרה להקל איתור תכניות בלתי נחוצות? תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by david86,

יש לי בעיה כשאנ מדליק אם האימיול אחרה כמה שעות המחשב עושה ריסטארט חשבתי שישי וירוס באימיול הוא שהוא לא טוב אז החלפתי אימיול אחר ובכול זות עושה ריסטארת במחשב מה עלי לעשות ? איך אני יוכל לדעת מה הבעיה וכשאני לא מדליק את האימיול אז המחשב לא עושה ריסטארת

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by ilan2525,

המחשב מתחבר וגולש רק ברשתות האלחוטיות בבית .(יש שתים) . רשתות זרות מזוהות ע"י המחשב , הוא מתחבר אך אינו מצליח לגלוש . מה הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם! יש לי בעייה במחשב, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 40 gb ארד דיסק, ומערכת הפעלה xp. המחשב אראה לי מסך כחול לא מזמן. אז אמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין win xp חדש. התקנתי הכל טוב ויפה והמחשב עבד לי חודש וחצי בלי מסכים כחולים, אחרי חודש וחצי פתאום עוד פעם מסך כחול. העלתי pqmagic ומחקתי את כל המחיצות בארד דיסק ויצרתי מחדש והתקנתי win xp עוד פעם. ואז המחשב פעל יפה חודשיים וחצי , ואחרי זה עוד פעם מסך כחול. מה זה יכול להיות? מה הסיבה ? אולי הארד דיסק לא טוב וצריך להחליפו ? תודה לכם !!!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.